2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok güzel ya..rabbim mucizeni göndermiş ne güzel..inşş bizleride seçmezzz mucizemiz bir gün ansızın çıkagelir [/QUOTE]

Amin canım inşallah, her zaman dediğim gibi allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın herşey gönlünüzce olsun

canım ben 7 haftalıkken ikizlerimden birini düşük ile kaybettim. şimdi tek bebek ile devam ediyoruz. bana düşük sonrası söylenenleri aktarabilrim bir kere mümkün mertebe tuvalaet dışı kalkmıyorsun, sıcak su ile değil ılık su ile yıkanıyorsun, ayrıca kabız olma lüksün yok, ben de 1,5 ay yattım. Gerinmiyor, herhangi bir yere uzanmıyor ve yataktan da hızlı kalmıyorsun..bir de bana bir hemşire dedi ki eve taburcu edilirken akşam yatarken bacaklarının arasına hafif bir yastık koy yat..ne alaka be demiştim içimden..allah ondan razı olsun, insan yatarken bel ağrısı ve bacak kasılmalarından dolayı geriniyor bilinçsizce..o yastık benim bel ve bacak ağrılarımı hafifletmişti mesela..allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım bunları takma kafana sen, veren rabbim canı tek embriyoda da verir, bana 3 tane 2 si cok iyi kalite 1 tanesi orta kalite trasnfer edildi. ikizler tutundu, ben de seviniyodum, sonra rabbim birini aldı 7. haftada..geride kalan iyi cins embriyo mu yoksa orta mı şimdi bilmiyoruz mesela..ama orta da tutunmuş olabilir , burda 2 hücreli ile hamile kalanı da okudum ben. sen şimdi endişeden tasadan uzak keyif alacağın şeyler yap test gününe kadar vücudun mutluluk hormonu salgılasın ki bebiler de mutlu olsun :)))

İSİM .................................TEDAVİ........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESİ
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............??????????????
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................16Mayıs.....................???.....................Fertijin
Papatya40.................???????????................................................Mayıs...................?????...................Amerikan hastanesi
Gulencim..................2.tüp bebek denemesi....................................22Mayıs...................????...................Mustafa Bahçeci Klinik
Biv...........................2.tüp bebek denemesi....................................Mayıs......................?????.................???????????
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
uykucusiri .................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, İrenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı[/QUOTE]

LISTENIN SON HALIDIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Kızlar
ben 1 haftalığına yokum, Antalya da olucam, 30 Mayıs dönüyorum, merak etmeyin tatile gidiyorum , kafamı dinliycem biraz :))

negatif olan benim bacaklarım ve kollarım acayip yoruldum ev boyucam diyeeeeeeeeeeeeeeee
ben dimdik bebişleri almaya gidicem negatif cevabı bu sefer kabul edilmiyor
çünkü seven ve dua eden öyle çok can yoldaşım var ki
sizi seviyom tüpçüler

nesrinimm sen şimdi geriye dönük okuyosundur ben çıkıyorum msn den konuşuruz öptümmm

iyi tatiller bitanem çok sevindim tatile çıkmana ama ya benide götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya sen de gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
kendine çok iyi bak
kitabını yanına almayı unutma
kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ama içime hiçbi kötü his gelmedi okurken, içini rahat tut, yağ bezesidir kesin ööle oluyo hep..a.s.

sdsmt canım öncelikle geçmiş olsun simalle katılıyorum sonuna kadar benim de içim çok rahat.... bugün çok ilginç bir olay oldu bir arkadaşım da aynı şikayetlerle doktoro gitti ve sonuçta prolaktin hormonunun yani bu süt hormonu oluyor kendileri çok yüksek olduğu ortaya çıkıyor....
bu da şikayetlerinin başlangıç noktası oluyor
istersen buda bir fikir olsun sana
içini rahat tut bitanem tertemiz çıkıcak tahliller:1hug::1hug::1hug:

Kızlar
ben 1 haftalığına yokum, Antalya da olucam, 30 Mayıs dönüyorum, merak etmeyin tatile gidiyorum , kafamı dinliycem biraz :))

canım iyi tatiller sana....çok güzel bir tatil geçirmen dileğiyle.... iyi dinlen,iyi bir tatil geçir. öpüyorum seni ve bebişi:1hug:

teşekkür ederim arkadaşım...verdiğin bilgi içinde teşekkür ederim. bir şey daha öğrenmiş oldum... çok sağol...

canım verdiğin öneriler için teşekkürler.hepsini uygulayacağım.. bende raporlu geçireceğim. allah sana o bebişi bağışlasın canım... bu arada iyi tatiller

kizlar slm beni de listeye eklermisiniz haziran veya temmuzda olacak dr daha birsey aciklamadi 2 ci denemem dondurulmuslarla olacam avrupa safak hastanesi refahattin bey dr ins busefer olur olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demiyorummm icimdeki ses olacakk diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN KIZLAR HAMILE OLANLARDA ins hayirlisiyla saglikli evlat nasip eyler onlaraa

ay hemen degistirdim pek de sevdim bu yeni nicki :))))))

sğl canım beğendiğine sevindimm..ama eksikkk olmuşş kıss ..uyukucu siri de kalmış gerisi çıkmıyor mu bunun

canım progesteran tavkviyesi yapılmıyor mu sana..düşük tehlikesinde bu ilaç kullanılıyor

canım önemli olan tek bir sağlıklı emriyo olsa bile yetiyor biliyorsun..gerisi rabbimin takdirine kalmış..hayırlısıyla gelir inşş bebişin

[

canım yapılıyor bütün önlemler alındı:)

serenenas saol canım beni de listeye eklemişsin dır bu 1. tüp bebek denemem Şimdi kist için hap alıyorum haziran 2 de başlanacak tedaviye amerikan hastanesi Yazayım da listede soru işaretleri kalmasın saol canım benim Allah isteyen herkese bebeişlerini nasip etsin Umutsuzluğa hiç yer vermeyelim bol bol güzel beslenelim balık yiyelim su içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…