kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum.17 şubatta hamile olduğumuöğrendim.şimdi 5 . ayın içindeyim.geçen hafta düşük tehlikelisiyle hastaneye kaldırıldım.5 gün yattım serumlar antibiyotikler verildi. şimdiiiyiyim ama yatıyorum.20 gün raporluyum ama 4 ay yatacağım rapor alacağım.
kızlar acaba düşüğüönlemekiçin neler yapılabilir ... yazarsanız sevinirim. allahım hepimize çocuklarımıızı kucaklarımıza almak nasip etsin..
kızlar ben geldim
Canım tşk ederim...transferim oldu 20 mayısta şimdilik bir sıkıntı yok dinleniyorum dünde doğum günümde allahim inşallah doğum günü hediyesi verir...ancak dondurulmuş embrio sayım 5 taneydi bunun 2 si 1 kalite 2 si 2.kalite diğeride 3.kalite di...
Çözüldükten sonra malesef 1 tane 1 kalite hiç bozulmamış kaldı ve diğer 1.kalite ise 1 hücresini kaybetmiş 6 hücreli olarak transefer ettiler.
Yani iki tane embriom var...çok dua edin arkadaşlar ama bu durumda sonucum herhalde çok fazla güçlü değil....Yinede umudum var çok istiyorum çok dua ediyorummmm
Allah dualarımı kabul etsin...sevgiler
nesrinimm sen şimdi geriye dönük okuyosundur ben çıkıyorum msn den konuşuruz öptümmm
bu arada arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istedim... bir süredir göğsümde şişlik ağrı ve acı vardı. doktora gittim muayne sonucu orada bir kitle olduğu kesinlişti fakat kesin sonuç 29 unda çekilicik olan meme ultrasonunda belli olacak... 40 yaş altına memogram çekilmiyormuş... ki doktora gitmeyi düşünüyordum fakat hep erteliyordum... taki benden bir kaç yaş büyük arkadaşımın benimle aynı şikayetlerle doktora gidip maalesef göğüs kanseri olduğunu öğrenene kadar.. benneyaptımki biliyorum, benim sonucumda öyle çıkacak diye bişey yok...hatta öyle olmadığınıda biliyorum.... belkide yağ bezesi falan(ki içimede öyle doğuyor)... senağlama arkadaşıma çok üzüldüm onun duygusallığı var... ve sizlerde arkadaşımsınız...
eğer kafanızı ağrıtıp canınızı sıktıysam özürdilerim.... sizi kendime o kadar yakın hissediyorumki herşeyi sizinle paylaşıyorum... kendinize iyi bakın... görüşürüzz....:a015:
a.s.
Kızlar
ben 1 haftalığına yokum, Antalya da olucam, 30 Mayıs dönüyorum, merak etmeyin tatile gidiyorum , kafamı dinliycem biraz :))
Kızlar
ben 1 haftalığına yokum, Antalya da olucam, 30 Mayıs dönüyorum, merak etmeyin tatile gidiyorum , kafamı dinliycem biraz :))
sdsmt canım öncelikle geçmiş olsun simalle katılıyorum sonuna kadar benim de içim çok rahat.... bugün çok ilginç bir olay oldu bir arkadaşım da aynı şikayetlerle doktoro gitti ve sonuçta prolaktin hormonunun yani bu süt hormonu oluyor kendileri çok yüksek olduğu ortaya çıkıyor....
bu da şikayetlerinin başlangıç noktası oluyor
istersen buda bir fikir olsun sana
içini rahat tut bitanem tertemiz çıkıcak tahliller:1hug::1hug::1hug:
canım verdiğin öneriler için teşekkürler.hepsini uygulayacağım.. bende raporlu geçireceğim. allah sana o bebişi bağışlasın canım... bu arada iyi tatillercanım ben 7 haftalıkken ikizlerimden birini düşük ile kaybettim. şimdi tek bebek ile devam ediyoruz. bana düşük sonrası söylenenleri aktarabilrim bir kere mümkün mertebe tuvalaet dışı kalkmıyorsun, sıcak su ile değil ılık su ile yıkanıyorsun, ayrıca kabız olma lüksün yok, ben de 1,5 ay yattım. Gerinmiyor, herhangi bir yere uzanmıyor ve yataktan da hızlı kalmıyorsun..bir de bana bir hemşire dedi ki eve taburcu edilirken akşam yatarken bacaklarının arasına hafif bir yastık koy yat..ne alaka be demiştim içimden..allah ondan razı olsun, insan yatarken bel ağrısı ve bacak kasılmalarından dolayı geriniyor bilinçsizce..o yastık benim bel ve bacak ağrılarımı hafifletmişti mesela..allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ay hemen degistirdim pek de sevdim bu yeni nicki :))))))
kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum.17 şubatta hamile olduğumuöğrendim.şimdi 5 . ayın içindeyim.geçen hafta düşük tehlikelisiyle hastaneye kaldırıldım.5 gün yattım serumlar antibiyotikler verildi. şimdiiiyiyim ama yatıyorum.20 gün raporluyum ama 4 ay yatacağım rapor alacağım.
kızlar acaba düşüğüönlemekiçin neler yapılabilir ... yazarsanız sevinirim. allahım hepimize çocuklarımıızı kucaklarımıza almak nasip etsin..
Canım tşk ederim...transferim oldu 20 mayısta şimdilik bir sıkıntı yok dinleniyorum dünde doğum günümde allahim inşallah doğum günü hediyesi verir...ancak dondurulmuş embrio sayım 5 taneydi bunun 2 si 1 kalite 2 si 2.kalite diğeride 3.kalite di...
Çözüldükten sonra malesef 1 tane 1 kalite hiç bozulmamış kaldı ve diğer 1.kalite ise 1 hücresini kaybetmiş 6 hücreli olarak transefer ettiler.
Yani iki tane embriom var...çok dua edin arkadaşlar ama bu durumda sonucum herhalde çok fazla güçlü değil....Yinede umudum var çok istiyorum çok dua ediyorummmm
Allah dualarımı kabul etsin...sevgiler
canım yapılıyor bütün önlemler alındı:)sğl canım beğendiğine sevindimm..ama eksikkk olmuşş kıss ..uyukucu siri de kalmış gerisi çıkmıyor mu bunun
canım progesteran tavkviyesi yapılmıyor mu sana..düşük tehlikesinde bu ilaç kullanılıyor
canım yapılıyor bütün önlemler alındı:)
canım önemli olan tek bir sağlıklı emriyo olsa bile yetiyor biliyorsun..gerisi rabbimin takdirine kalmış..hayırlısıyla gelir inşş bebişin
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?