buarada şekerim benim kide uzun protokol
nesrin naptı acaba
benim eşim azolu merak ediyorum nesrini
yaz hamisleri adaylari listesi
mehay
kaderli
helin hivda
kızlar ben hala regli olmadım.. geçen ay 19 unda oldum... 28 günde olurum... ayrıca göğsümü sıktığım zaman azda olsa su gibi bir akıntı var.... test yapmaya korkuyorum...umutlanmakta istemiyorum.. siz ne düşünüyorsunuz bu durumda.... CADIARZU 28ine kadar beklemeyi düşünüyorum... eğer hala olmazsa test yaparım artık... :Saruboceq:
merhaba bende 1 haziranda transfer yaptırıcam inş hamila kalırım
merhaba arkadaşlar, ben arada sırada girip gelişmeleri takip ediyorum. Benim tedavim devam ediyo. Yaş biraz ileri olduğu için 3 tanecik yumurtam varmış malesef. Herşey yolunda giderse bu hafta toplanıp 1 haziranda transfer yapılacak.Ne umutlu nede umutsuz bişey düşünmeye bile korkuyorum. Tek yardımcımız Allah. Allahım bizlerede annelik duygusunu tattırsın inşallah.
7 gün az değil cnm düzenliyse ben hayatımda 1 kez günüm 1 gün geçti ben hamile kalmıştım bence bekleme 28 ni yap test meraklanmıyormusun inşallah hamilesindir ben heyecanlandım senin için.kızlar ben hala regli olmadım.. geçen ay 19 unda oldum... 28 günde olurum... ayrıca göğsümü sıktığım zaman azda olsa su gibi bir akıntı var.... test yapmaya korkuyorum...umutlanmakta istemiyorum.. siz ne düşünüyorsunuz bu durumda.... CADIARZU 28ine kadar beklemeyi düşünüyorum... eğer hala olmazsa test yaparım artık... :Saruboceq:
Hayatosm hayırlı sonuçlar almanı dilerim inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar annesine.banada dua edin 1 hafta sonra transferim var
merhaba arkadaşlar, ben arada sırada girip gelişmeleri takip ediyorum. Benim tedavim devam ediyo. Yaş biraz ileri olduğu için 3 tanecik yumurtam varmış malesef. Herşey yolunda giderse bu hafta toplanıp 1 haziranda transfer yapılacak.Ne umutlu nede umutsuz bişey düşünmeye bile korkuyorum. Tek yardımcımız Allah. Allahım bizlerede annelik duygusunu tattırsın inşallah.
canım nasılsın ben boya yapmakla meşgulüm şekerim henüz gelmemiş bebişlerim için evi hazırlıyorum ya gelirlerse diyekaydirigubbakcemile
canım ben adet olmak için ilaç içiyorum bu dönemde 12 gün kaldı ilacın bitmesine ve hattta sabırsızım bir an önce almak istiyorum meleklerimi kucağıma
sen ne durumdasın öpüyorum görüşmek üzere tatlımkaydirigubbakcemile3
7 gün az değil cnm düzenliyse ben hayatımda 1 kez günüm 1 gün geçti ben hamile kalmıştım bence bekleme 28 ni yap test meraklanmıyormusun inşallah hamilesindir ben heyecanlandım senin için.
heyecanlanıyorum tabi ama korkuyorumda.... fazla ümitlenmemek için birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum....
sağol canım tedavimi umut tüp bebekte yaptırıyorum zaman daralıyo ve çok heyecanlıyımcanım çok merak ediyorsan bir test al yaptır...ama en güvenilir kanda belli olur...ya da 10 gün geçmesini bekleyeceksin...inşallah hamişsindir.....
canım inşallah hamile kalırsın...Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın:Saruboceq:tedavini nerde yaptırıyorsun
amin canım teşekkür ederim7 gün az değil cnm düzenliyse ben hayatımda 1 kez günüm 1 gün geçti ben hamile kalmıştım bence bekleme 28 ni yap test meraklanmıyormusun inşallah hamilesindir ben heyecanlandım senin için.
Hayatosm hayırlı sonuçlar almanı dilerim inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar annesine.
Duana kocaman bir Amin. Umudunu yitirme cnm. Yumurtanın çok olması önemli değil kalitesinin önemli olduğu söylenir. Senin için hayırlısı olsun kalbini ferah tut cnm.
Sen bilirsin tabi cnm. ben biraz sabırsız olduğum için ve hayatımda ilk defa günüm geçtiği için kaydirigubbakcemile3 hemen anlamıştım hamile olduğumu. Adet döngün düzenli olduğu için de bana iyi bir haber var gibi geliyor umarım öyledir.
gulyuzum
ben kullanıyorum şimdi 4 gün sonra bitecek ve ben soluğu ramazan bey in yanında alıcam ama önce regl olmam gerekiyor kinci gün gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?