sağol canım tedavimi umut tüp bebekte yaptırıyorum zaman daralıyo ve çok heyecanlıyım
slm kızlar,
bugün 5.lucrin iğnesini yapıcam merak ettiğim acaba adet olana kadar yapıcam ama herhangi bir gecikme olurmu?
Bu iğne biraz canımı yakıyor ve sonrada ağrıyor. Gonal f çok daha kolay
benim yakında transferim var bende dondurulmuş embriyo kullanıcam 1 ay önce rahim içinde et parçası (polip)vardı keseye engel olduğu söylendi ve alındı bakalım sonuç ne olucak.ayrıca benim ilk denemem doktorum riske girmadi alalım öyle devam ederiz dedi canımKızlar sıze bısey sorcam.benım ılk denememde sansı artttırır dıye rahımden parca almıslardı.rahım yenılenır,tutunmayaı kolaylastırır dıye.bu sekılde parca aldıran varmı? Varsa 2. Denemede de aldırdılarmı?
Bıde dr sag yumurtalıgın rahıme yapısık dedı.acaba tutunmayı etkılermı? Boyle bır sorun yasayan varmı?
evet canım yapıyor benım ılk denememde 14 +5 lucrın kullandıktan sonra regl oldum.2. Tedavım ıcın dun basladım lucrıne bende.koldan da yaptırabılırsın.ben ole yapıyorum
ah güzelim söylesen bi türlü söylemesen bi türlü ben yoruldum bu insanlardanoooo bayağı çokmuş ya ne yapalım sabredicez artık. çok pişman oluyorum keşke evlendiğim ilk yıllarda başlasaydım tedaviye. 4 yıllık evliyim yaşım 26 ilkinde tutmazsa diye çok korkuyorum. birde bizim ne ailede nede arkadaş çevremde kimse bilmiyor. o yüzden de sürekli soruyorlar. gerçi söylesemde bu seferde onu sorarlar. biraz stresliyim burası olmasa daha kötü olurdu herhalde
inşallah tutar hepimizin inanın hep dua ediyorum sizlerede allah büyük ellerimizi boş çevirmez inşallah.
kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
çok sevinim tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun.sağ salim kucana alırsın inş bizde tabi.kaçıncı günündü bugün
canım cok sevınndım allahım kucagına almayı nasıp etsın.senınle demelerımız aynı zamana gelmıstı takıp edıyorum senı.yanlıs hatırlamıyorsam tup denedın galıba.ozel olmazsa sorun neydı
canım ben nisanda 2.ci tüpü denemiştim olmamıştı yine.17 nisanda nefgatif sonuç almıştım.bu ay geçince bugün test yaptım. Ayyyyy şoktayım haladelikafaduldendelikafadulden
bende 29 unda aldım negatıf.kız sevın tadını cıkar allahımın mucızesı bu.olmayan herkese tattır yarabbım.
Canım ozel degılse sorun neydı. Sımdı 2.denemeye dr. Ara 2 ay ara verıp baslayalım dedı dun lucrıne basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?