2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm kızlar
nesrin hoşgeldin canım şu aralar nasılsın hazırlıklar tamammı tatlım...
sdsmt canım inşallah hamilesindir pozitif sonuçla dönmen dilegiyle
seranes sana iyi tatiller güzel anne bizim yerimizede dinlennnn....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz......

slm kızlar,
bugün 5.lucrin iğnesini yapıcam merak ettiğim acaba adet olana kadar yapıcam ama herhangi bir gecikme olurmu?
bu iğne biraz canımı yakıyor ve sonrada ağrıyor. gonal f çok daha kolay

slm kızlar,
bugün 5.lucrin iğnesini yapıcam merak ettiğim acaba adet olana kadar yapıcam ama herhangi bir gecikme olurmu?
Bu iğne biraz canımı yakıyor ve sonrada ağrıyor. Gonal f çok daha kolay

evet canım yapıyor benım ılk denememde 14 +5 lucrın kullandıktan sonra regl oldum.2. Tedavım ıcın dun basladım lucrıne bende.koldan da yaptırabılırsın.ben ole yapıyorum

Kızlar sıze bısey sorcam.benım ılk denememde sansı artttırır dıye rahımden parca almıslardı.rahım yenılenır,tutunmayaı kolaylastırır dıye.bu sekılde parca aldıran varmı? Varsa 2. Denemede de aldırdılarmı?
Bıde dr sag yumurtalıgın rahıme yapısık dedı.acaba tutunmayı etkılermı? Boyle bır sorun yasayan varmı?

benim yakında transferim var bende dondurulmuş embriyo kullanıcam 1 ay önce rahim içinde et parçası (polip)vardı keseye engel olduğu söylendi ve alındı bakalım sonuç ne olucak.ayrıca benim ilk denemem doktorum riske girmadi alalım öyle devam ederiz dedi canım

evet canım yapıyor benım ılk denememde 14 +5 lucrın kullandıktan sonra regl oldum.2. Tedavım ıcın dun basladım lucrıne bende.koldan da yaptırabılırsın.ben ole yapıyorum

oooo bayağı çokmuş ya ne yapalım sabredicez artık. çok pişman oluyorum keşke evlendiğim ilk yıllarda başlasaydım tedaviye. 4 yıllık evliyim yaşım 26 ilkinde tutmazsa diye çok korkuyorum. birde bizim ne ailede nede arkadaş çevremde kimse bilmiyor. o yüzden de sürekli soruyorlar. gerçi söylesemde bu seferde onu sorarlar. biraz stresliyim burası olmasa daha kötü olurdu herhalde

inşallah tutar hepimizin inanın hep dua ediyorum sizlerede allah büyük ellerimizi boş çevirmez inşallah.

ah güzelim söylesen bi türlü söylemesen bi türlü ben yoruldum bu insanlardan

benimde eşimin tarafı pek bilmiyo tüp bebeğin ne olduğunu bilmeyen hala çok fazla insan var nası açıklıycaz bilmiyorummmm

kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMıLEYıııMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden

hadi gözün aydın canım hayırlı olsun.sağ salim kucana alırsın inş bizde tabi.kaçıncı günündü bugün

kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

canım cok sevınndım allahım kucagına almayı nasıp etsın.senınle demelerımız aynı zamana gelmıstı takıp edıyorum senı.yanlıs hatırlamıyorsam tup denedın galıba.ozel olmazsa sorun neydı

çok sevinim tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi gözün aydın canım hayırlı olsun.sağ salim kucana alırsın inş bizde tabi.kaçıncı günündü bugün

teşekkrler arkadaşlar.Allahım sizlerede nasip etsin. canım ben tedaviden sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım. negatif sonuç aldım 1 kere adet oldum. bu ay olmadım.... test yaptım.

çok güzel ya kan testi mi yaptırdın canım.he bide ben hamileyim zaten canım ikincide bşardım

canım ben nisanda 2.ci tüpü denemiştim olmamıştı yine.17 nisanda nefgatif sonuç almıştım.bu ay geçince bugün test yaptım. ayyyyy şoktayım haladelikafaduldendelikafadulden

canım ben nisanda 2.ci tüpü denemiştim olmamıştı yine.17 nisanda nefgatif sonuç almıştım.bu ay geçince bugün test yaptım. Ayyyyy şoktayım haladelikafaduldendelikafadulden

bende 29 unda aldım negatıf.kız sevın tadını cıkar allahımın mucızesı bu.olmayan herkese tattır yarabbım.
Canım ozel degılse sorun neydı. Sımdı 2.denemeye dr. Ara 2 ay ara verıp baslayalım dedı dun lucrıne basladım

sorun eşimdeydi canım. yanlış yazmazsam eğer oligoastenoteratozoospermi gibi bişeydi ... yani hem sayı düşük hem morfoloji bozuk... bende problem yoktu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…