2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden

İŞTE BU YAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CANIM TEBRİK EDERİM GÖZÜNAYDIN ALLAHIM DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH TÜM OLMAYANLARADA KISMET OLSUN.....sıra nesrinimde inşallah.
Nasıl sevindim anlatamammmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gelsin şimdi bebişlerimiz hayırlısıyla
:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:hooray::hooray::dance::dance::dance:

sağol canım arkadaşım.... evet sıra nesroşumuzda ve tabi diğer arkadaşlarda inşallah.
ayyyy hala inanamıyorum yaa... gerçekten hamilemiyim ben...delikafadulden heralde doktora gidip doktordan duymadıkça şaka gibi gelecek...

İSİM .................................TEDAVİ........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESİ
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............??????????????
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................16Mayıs.....................???.....................Fertijin
Papatya40.................???????????................................................Mayıs...................?????...................Amerikan hastanesi
Gulencim..................2.tüp bebek denemesi....................................22Mayıs...................????...................Mustafa Bahçeci Klinik
Biv...........................2.tüp bebek denemesi....................................Mayıs......................?????.................???????????
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
uykucusiri .................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, İrenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı
sdsmt-2.ci tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamiş kaldı

LISTENIN SON HALIDIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delikafadulden

:lepi::lepi::lepi::lepi:sdsmt süper bir haber bu gözyaşım mutluluktan senin için akıyor:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:1hug::1hug:a.s.
çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum
ankara sana uğur getirdi
dua et bende ordayım 15 gün sonra geliyorum arkandan
sevincimi sana anlatacak kelime yok şu an ama tek bildiğim yüreğim senin için kıpır kıpır oldu

canım sağol inan dualarım hep seninle... hep aklımdasın.. inşallah inşallah sanada uğur getirecek ankara... güzel ve içten dilikleriniz için çok çok teşekkür ederim.. inan bende ağladım... o 2 çizgiyi net görünce elim ayağım nasıl titredi.. hala inanamıyorum..

hemen o stres dolu resmi kaldırıp kıpır kıpır bebişin ve senin için bir resim koyuyosundelikafadulden
çocuğun psikolojisi bozulucak daha şimdiden benim anam neden bu kadar düşünceli diyedelikafadulden
doya doya yaşa bitanem ağla istediğin kadar sen bunu çoktan hak ettin Rabbim en güzel günleri sana ve tüm ailene nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim... yaw resmi değiştircemde burdaki pc de doğru düzgün resim yok delikafadulden... neyse buluruz şimdi bir çare yerimseniben en güzel günler hepimizin olsun canım :1hug:

tamamdır değiştirdim işte. şimdilik iyidir bu. sengözlerimebaksanab :smiley-cool:

tamamdır değiştirdim işte. şimdilik iyidir bu. sengözlerimebaksanab :smiley-cool:

canım başka sitelerden indir avatar bul diye yaz çıkıyor bi dünya resim...karnı burnunda bir kadın resmi süper olur yakışır valla da arkadaşımakaydirigubbakcemile3:1hug:

sorun eşimdeydi canım. yanlış yazmazsam eğer Oligoastenozoospermi gibi bişeydi ... yani hem sayı düşük hem morfoloji bozuk... bende problem yoktu.
canım ben sana demedimmmiiiiii.....hamile kişilerin söyledikleri çıkarrrr... çok sevindimmm

canım hatırlatayımmmmma.s.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmmm!!!!!!! şu an şoktayımmmmm!!! nesrin msnden verdi haberini kaç gündür girmiyodum hemen girdimmm bakiyim diye!!! gözün aydınnn hemde çoookkk aydınnn canımmmmm!!!!delikafaduldendelikafadulden çok ama çok sevindim!! bizimde sorunumuz aynı eşimde sperm az hareket ve morfoloji sorunu var bişey yaptınız mı ekstra canım yaa!!! ayyy inanamıyorummm!!!:teytey::teytey:

selam kızlar ben bugün 5. lucrin iğnesini yaptım ama işten gelince gördümki regli olmuşum. sizce bu normal mi? yarın doktora gidicem ama yinede çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…