canım ben sana demedimmmiiiiii.....hamile kişilerin söyledikleri çıkarrrr... çok sevindimmm
evet canım hatırlatmana gerek yok. hiç aklımdan çıkmadı çünkü.:1rolleyes:şimdi diğer arkadaşlar için hep beraber dua edicez....canım hatırlatayımmmmma.s.
sağol canım arkadaşım... ekstra olarak besin açısından bişey yapmadık ama:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmmm!!!!!!! şu an şoktayımmmmm!!! nesrin msnden verdi haberini kaç gündür girmiyodum hemen girdimmm bakiyim diye!!! gözün aydınnn hemde çoookkk aydınnn canımmmmm!!!!delikafaduldendelikafadulden çok ama çok sevindim!! bizimde sorunumuz aynı eşimde sperm az hareket ve morfoloji sorunu var bişey yaptınız mı ekstra canım yaa!!! ayyy inanamıyorummm!!!:teytey::teytey:
sayfanın üst kısmında "kullanıcı paneli" var canım. oradan yapıyorsun ayarlarını. avatar resmi değiştir yazan yere tıkla..kızlar biri bana cevap versin ismimin yanına resim nası koyuluyoooooooo
kaydirigubbakcemile3 bende çok sabırsızımdır aslında ama işin içine korku girince oturuyosun olduğun yere.kaydirigubbakcemile3 birazda annem bekle bekle diyip duruyor.. yaptırmıyor.... kaydirigubbakcemile3 2 gün kaldı... şu 2 günde çabucak geçsinde inşallah güzel haberler veririm...:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden
Doğrumu okuyorum inamıyorum ay kaydirigubbakcemile3 Harika bi haber çok sevindim. Canım Allah kucağına almayı nasip etsin biran evvel.
slm arkadaşlar ben dün regli oldum ve yarından itibaren gonal f iğnelere başlıyorum lucrinde devam tabi. hayırlısı olur inşallah ya. ama çok rahatım kendimide asla kasmıyorum çünkü kısmet herşey 2 kere aşılamadan sonra alıştık belki de..[/
banada 19 mayısta transfer yapıldı.3 tane embriyo transfer edildi.sonuç 3 haziranda belli olacak.inşallah bu uğurda emek sarf eden herkes sonunda muradına erer.herkese bol şanslar...
slm kızlar bende bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum
tedavi görüyordum yumurta çok güzel gelişiyo ama rahim ince kalıyomuş
dr.istersen tüp bebek yaptıralım diyo çok kararsızım 2 yıllık evliyim.
benim durumumda olan oldumu hiç arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
banada 19 mayısta transfer yapıldı.3 tane embriyo transfer edildi.sonuç 3 haziranda belli olacak.inşallah bu uğurda emek sarf eden herkes sonunda muradına erer.herkese bol şanslar...
hamıle kalan arkdaslarım iğne olarak ne kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?