2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım ben sana demedimmmiiiiii.....hamile kişilerin söyledikleri çıkarrrr... çok sevindimmm
canım hatırlatayımmmmma.s.
evet canım hatırlatmana gerek yok. hiç aklımdan çıkmadı çünkü.:1rolleyes:şimdi diğer arkadaşlar için hep beraber dua edicez....
sağol canım arkadaşım... ekstra olarak besin açısından bişey yapmadık ama gün aşırı ilişki oldu.

kızlar biri bana cevap versin ismimin yanına resim nası koyuluyoooooooo
sayfanın üst kısmında "kullanıcı paneli" var canım. oradan yapıyorsun ayarlarını. avatar resmi değiştir yazan yere tıkla..

Son düzenleme:

kızlarrrrrr ben test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden

Doğrumu okuyorum inamıyorum ay kaydirigubbakcemile3 Harika bi haber çok sevindim. Canım Allah kucağına almayı nasip etsin biran evvel.

Doğrumu okuyorum inamıyorum ay kaydirigubbakcemile3 Harika bi haber çok sevindim. Canım Allah kucağına almayı nasip etsin biran evvel.

kaydirigubbakcemile3 evet doğru doğru inanamıyorum ama ben hamişim :sm_cool:

slm kızlar bende bir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum
tedavi görüyordum yumurta çok güzel gelişiyo ama rahim ince kalıyomuş
dr.istersen tüp bebek yaptıralım diyo çok kararsızım 2 yıllık evliyim.
benim durumumda olan oldumu hiç arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar bendede eşimdede bir problem yok
tüp bebek tedavisine başladık dün yumurtalarım toplandı 25 yumurta toplandığı için doktor bi dahaki ay transfer yapalım dedi şu an kaç döllenen olduğunu öğrenmek için telefon bekliyorum merkezden ay utanmasam kendim arıycam noldu diye çok merak ediyorum yaaaaaaaa

slm arkadaşlar ben dün regli oldum ve yarından itibaren gonal f iğnelere başlıyorum lucrinde devam tabi. hayırlısı olur inşallah ya. ama çok rahatım kendimide asla kasmıyorum çünkü kısmet herşey 2 kere aşılamadan sonra alıştık belki de..[/

geçmiş olsun canım olsun sende bu rahatlık ve sakin olabilme hali varsa zaten stres yapmazsın ve en kısa zamanda hamiş kalırsın merka etme bencee

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............??????????????
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................16Mayıs .....................???.....................Ferti jin
Papatya40.................???????????............. ...................................Mayıs.......... .........?????...................Amerikan hastanesi
Gulencim..................2.tüp bebek denemesi....................................22Mayı s...................????...................Mustafa Bahçeci Klinik
Biv...........................2.tüp bebek denemesi....................................Mayıs. .....................?????.................??????? ????
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
UykucuSirine .................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı
sdsmt-2.ci tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamiş kaldı

YANLIŞ OLAN NıKıMı DÜZELTTıM SONUNDA

kızlarrr ben tüp bebek denemesini 2 ay önce yapmıştım martın 19unda negatif sonuç aldım ama reglim o günden beri düzene girmedi ilk zamanlar hep kahverengi ve parçacıklar geldi sonrada 15 günde bir kahverengi akıntım felan oldu bu ay ilk defa normal regl oldum ama bitti ve bikaç gün sonra yani bugün yine kahve ve kan rengi akıntım oluyo.. bu normal mi?? yaptıran arkadaşlar lütfen cevap..doktora gitmeliyim yoksa normal mi??

banada 19 mayısta transfer yapıldı.3 tane embriyo transfer edildi.sonuç 3 haziranda belli olacak.inşallah bu uğurda emek sarf eden herkes sonunda muradına erer.herkese bol şanslar...

slm tatlım allah yardımcın olsun öncelikle
sorunumuz pek aynı sayılmaz ama benim 1. transferim rahim kalınlaşmadığı için iptal edildi ve daha bir çok nedenden:)
sonra laparoskopi yapıldı ve rahim içinde yapışıklık tespit edildi ve operasyın sırasında halletmiş olacaklar ki transferim oldu vede tuttu fakat sonrasında düşük yaptım umarım aydınlatıcı olmuştur
sevgiyle...

banada 19 mayısta transfer yapıldı.3 tane embriyo transfer edildi.sonuç 3 haziranda belli olacak.inşallah bu uğurda emek sarf eden herkes sonunda muradına erer.herkese bol şanslar...

umarım gönlünden geçeni Rabbim kucağına verir güzel haberini alırız bizlerde

hamıle kalan arkdaslarım iğne olarak ne kullandınız

canım herkesin durumu farklı olduğu için hepimizin iğnesi de farklı oluyor ama menegon var ben kullanıyorum mesela...
gonal f var galiba yanlış bilmiyorsam bide perognon duymuştum adını yanlış yazmış olabilirimCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…