2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cnm benimde sonucum 3 haziranda belli olacak.mutlaka haberdar et sonucundan.inşallah olumlu sonuç alırız hepimizde..

sağol canım bu yapışıklık hsg ile belli olurmu
ben çektirdimde sorun yok tüpler açık

Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı
sdsmt-2.ci tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamiş kaldı

YANLIŞ OLAN NİKİMİ DÜZELTTİM SONUNDA
[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar...Ben hastanemi ekledim..çokkk dua edinnn sonucuma az kaldı!!!!!

Canım benim , birşey merak ediyorum...Neden doktorun transfer yapmadığını net açıkladı mı?
Bende de 29 tane yumurta toplandı ama 3 gün sonra 3 embriyo transfer edilmişti ve maalesef tutmadı.Transferin 3.-4.ncü gününde çok fazla karın şişliği ve ağrım vardı ve doktorumla telefonda konuştuğumda senden fazla yumurta topladık fazlaca su kalmıştır dedi....Benimde hep aklıma takılan ve bugüne dek net cevap alamdığım , madem fazla yumurta toplama işleminden sonra su birikmesi oluyorsa neden bende transefer ettiler??
İnşallah güzelim senin doktorun bilinçlidir ve doğru yolda izlersiniz.
Hayırlı haberler bekliyoruz...sevgiler

Canım benim inşallah inşallah güzelimmmm...

sağol canım bu yapışıklık hsg ile belli olurmu
ben çektirdimde sorun yok tüpler açık

canım ben film çektirmedim ben genel anestezi altında operasyon geçirdim zaten ne olduğunu operasyondan sonra anladılar....

Kızlar yarın yumoşlarım toplanıyo. Herşey yolunda giderse cumartesi günü transfer yapılacak inşallah.

hadi bakalım yarın ve önündeki tüm günler aydınlık içinde geçsin ve sonunda o parlak ışığı sende kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi gör...
((((((((((çok mu uzaklara doğru dua ettim))))))))))))))ama olsun bir bütün olarak ettim duamı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar...kusura bakmayın bir kaç gündür giremyorum...
öncelikle yeni hamiş adaylarımızı tebrikkkkkk ediyorummmmmm sdmstciğim çok tebrik ederimmmm dua sırası sende canımmm allah sonuna kadar sağlıklı bebiş büyütmeni nasip etsin kuçağına alıp öpüp öpüp koklamayıda....darısı başımıza....sevgiler

Nesrinciğim merhaba...
nasılsın umarım herşey yolunda gidiyordur....allah bu sefer hepimize hayırlısını ve pozitif sonuçlar versin...Sevgiler

Arkadaşlar...Transferimin 7.nci günü bugün..sabırsızbir şekilde 31 mayısı bekliyorum...Allahim beni utandırmasın diye çok dua ediyorum fazlada kafamı oraya yormak istemiyorum ama inşallah iyi sonuç alırım....

Birde danışmakistediğim birşey var.Mikroenjeksiyon ile tüp bebek arasındaki fark nedir? Ve tutma oranları nasıldır?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...Sevgiler...

banada 19 mayısta transfer yapıldı.3 tane embriyo transfer edildi.sonuç 3 haziranda belli olacak.inşallah bu uğurda emek sarf eden herkes sonunda muradına erer.herkese bol şanslar...

mrb meslektasım dualarım tum sonuc bekleyenlerle.ıns. Oncelıkle pozıtıfsonuc almayı sonrasındada rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder.
Bu arada kacıncı denemen?

mrb nesrınım tedavın nasıl gıdıyor hangı asamadasın regl odunmu?
Bende 2. Deneme ıcın 2 ay ara ıle lucrıne basladım.dr sag yumurtalıgın rahım duvarına yapısık dedı.bu bebısımın tutunmasında bı etkenmıdır bılmıyorum.senın durumla farklı mı?

cnm benimde mart ayında yumurtalarım toplandı.33 adet yumurta toplandı.ohss sendromu olduğum için benimde transferimi dr um mayısa erteledi.yumurtalrım döllenip donduruldu.bendede şiddetli ağrılar mide bulantıları oldu.çomk kötüydüm 15 ağrıdan öldüm.normalde 20 yumurta üstüne o ay transfer yapmıyorlar.sana neden yaptı acaba dr un.neyse cnm inşallah birdahaki transferinde olumlu sonuç alırsın.bende 3 haziranda test yaptırıcam.3 tane embriyo transfer edildi.ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eder inşallah..

bu kadar deneyen arkadaş var bi kişiden cevap çıkmadımı yaa(( aşkolsun size(((senağlama

AMİİN, teşekkür ederim canımcığım, hepimize nasip olur inşallah. Sanada bol şanslar diliyorum.

Birde danışmakistediğim birşey var.Mikroenjeksiyon ile tüp bebek arasındaki fark nedir? Ve tutma oranları nasıldır?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...Sevgiler...[/QUOTE]

Canımcığım benim bildiğim kadarıyla yumurta veya sperm az olduğunda ikisini bir arada bulundurup döllenme riskine girmedikleri için laboratuar ortamında spermi yumurta içine enjekte ediyorlar. Ben 40 yaşında olduğum için az yumurtam oluyor.Bugün 3 yumurta aldılar ve mikro enjeksiyon ile dölleyecekler. Tedavi ve ücrette hiç bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…