simalllciğim tedaviden sonra benimde düzensizliğim oldu ama 2 gün aksama gibi... dediğin durumla hiç karşılaşmadım... bence doktorla görüş. ihmal etme...
kızlarrr ben tüp bebek denemesini 2 ay önce yapmıştım martın 19unda negatif sonuç aldım ama reglim o günden beri düzene girmedi ilk zamanlar hep kahverengi ve parçacıklar geldi sonrada 15 günde bir kahverengi akıntım felan oldu bu ay ilk defa normal regl oldum ama bitti ve bikaç gün sonra yani bugün yine kahve ve kan rengi akıntım oluyo..bu normal mi?? yaptıran arkadaşlar lütfen cevap..doktora gitmeliyim yoksa normal mi??
evet kızlar hamişliğim kanıtlandı kaydirigubbakcemile3 kan değerim 6939 çıktı değere göre 5 haftalık.ama bence 5 haftadan daha az. ultrasonda kese görüdü fakat bebiş görünmüyor.. buda erken olmasından dolayı olabilirmiş. yarın tekrar b-hcg ye bakılcak 2ye katlama varmı diye... benim için dua edin lütfen değer 2ye katlasın ve bir aksilik olmasın...:Saruboceq: :Saruboceq:
mrb nesrınım tedavın nasıl gıdıyor hangı asamadasın regl odunmu?
Bende 2. Deneme ıcın 2 ay ara ıle lucrıne basladım.dr sag yumurtalıgın rahım duvarına yapısık dedı.bu bebısımın tutunmasında bı etkenmıdır bılmıyorum.senın durumla farklı mı?
kızzssss
ben seni yerim yerim yerimmm cokacimcoook
hepi topu 1 hafta kayboldum ortadan, nasıl bir bombadır bu hihoyyyt
allah 2 ye 3 e katlatsın , keseni görmüşün kalp atışını da duyursun , sonra da kucağına aldırsın inşallah..darısı bekleyen herkesin başına ...
kızlaaaarrrrrrrrrrrr
ben döndüm , sizi de pek özlemişim, hemen bir çırpıda girdim okudum, yanıma laptop almadım diye de hayıflandım durdum tatilde..kocam şaşkaloz şaşkoloz baktı bana, hiçbirini tanımıyorsun ki nasıl bu kadar merak edebilirsin dedi, ben de sen öyle san tanıyorum çoğunu, tanımasam da anlıyorum, onlar da beni anlıyorlar belki senden bile iyi dedim , ( bozuldu biraz sanırsam kaydirigubbakcemile3 ) simall , nesroş, papatya, plum, sdmst, biv, adanlalı ve diğerleriniz, hepinize yepyeni güzel umut dolu, başardık diyeceğimiz bir ay haziran ayı diliyorum, allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah...
aslında tatilden pazar dönecektim ama eşimin anneannesini kaybettik dün, apar topar ilk uçakla döndük, bugün defnettik, duamızı ettik, acımızı gömdük..camide hem dua ettim hem kendime ve bebişime şans versin diye allaha yalvardım, hem de sizleri düşündüm.. allah mübarek Cuma günü sebebine kabul eder umarım..
ps: ama en çok nesroşumu merak ettim yalan sööleyemiycem çünkü o taze bir umutla başlayacak 3. seferine... bu seferki başka farklı olsun rabbim diye dua ettim hem ona hem sizlere, umudunuzu kaybetmeyin ne olur...
evet kızlar hamişliğim kanıtlandı kaydirigubbakcemile3 kan değerim 6939 çıktı değere göre 5 haftalık.ama bence 5 haftadan daha az. ultrasonda kese görüdü fakat bebiş görünmüyor.. buda erken olmasından dolayı olabilirmiş. yarın tekrar b-hcg ye bakılcak 2ye katlama varmı diye... benim için dua edin lütfen değer 2ye katlasın ve bir aksilik olmasın...:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlaaaarrrrrrrrrrrr
ben döndüm , sizi de pek özlemişim, hemen bir çırpıda girdim okudum, yanıma laptop almadım diye de hayıflandım durdum tatilde..kocam şaşkaloz şaşkoloz baktı bana, hiçbirini tanımıyorsun ki nasıl bu kadar merak edebilirsin dedi, ben de sen öyle san tanıyorum çoğunu, tanımasam da anlıyorum, onlar da beni anlıyorlar belki senden bile iyi dedim , ( bozuldu biraz sanırsam kaydirigubbakcemile3 ) simall , nesroş, papatya, plum, sdmst, biv, adanlalı ve diğerleriniz, hepinize yepyeni güzel umut dolu, başardık diyeceğimiz bir ay haziran ayı diliyorum, allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah...
aslında tatilden pazar dönecektim ama eşimin anneannesini kaybettik dün, apar topar ilk uçakla döndük, bugün defnettik, duamızı ettik, acımızı gömdük..camide hem dua ettim hem kendime ve bebişime şans versin diye allaha yalvardım, hem de sizleri düşündüm.. allah mübarek Cuma günü sebebine kabul eder umarım..
ps: ama en çok nesroşumu merak ettim yalan sööleyemiycem çünkü o taze bir umutla başlayacak 3. seferine... bu seferki başka farklı olsun rabbim diye dua ettim hem ona hem sizlere, umudunuzu kaybetmeyin ne olur...
Canım merak etme katlanacaktır değerin Allahın izniylede sağlıklı bir hamilelik geçireceksin dualarımız seninleevet kızlar hamişliğim kanıtlandı kaydirigubbakcemile3 kan değerim 6939 çıktı değere göre 5 haftalık.ama bence 5 haftadan daha az. ultrasonda kese görüdü fakat bebiş görünmüyor.. buda erken olmasından dolayı olabilirmiş. yarın tekrar b-hcg ye bakılcak 2ye katlama varmı diye... benim için dua edin lütfen değer 2ye katlasın ve bir aksilik olmasın...:Saruboceq: :Saruboceq:
Hoşgeldin sessizmi oldu ne sen yokken buralar gözüm aradı valla serenanescim seni iyi ki geldin. Dualarına Amin cm. Bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm.kızlaaaarrrrrrrrrrrr
canım benim bugün itibariyle son 5 gün kaldı ve umarım adet olurum da iğnelere başlarım bir an önce sabırsızım almak istiyorum artık kucağıma keçileri
canım benim ben yapışıklık olduğunu operasyondan sonra öğrendim yani halledilmişti o yüzden bilmiyorum ama tek bildiğim ilk denemem bu yüzden iptal edildi sonra tekrar rahim içi kalınlaştırılıp yapıldı ve tuttu.....sonu malumunuz düşük senağlama
sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?