2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

simalllciğim tedaviden sonra benimde düzensizliğim oldu ama 2 gün aksama gibi... dediğin durumla hiç karşılaşmadım... bence doktorla görüş. ihmal etme...

simalllciğim tedaviden sonra benimde düzensizliğim oldu ama 2 gün aksama gibi... dediğin durumla hiç karşılaşmadım... bence doktorla görüş. ihmal etme...

sağol canım, ben ohss de oldum yaa belki onun etkisidir diye düşünüyodum ama başka cevap vermen olmadığı için emin olamadım en iyisi doktorla görüşmeka.s.

evet kızlar hamişliğim kanıtlandı kaydirigubbakcemile3 kan değerim 6939 çıktı değere göre 5 haftalık.ama bence 5 haftadan daha az. ultrasonda kese görüdü fakat bebiş görünmüyor.. buda erken olmasından dolayı olabilirmiş. yarın tekrar b-hcg ye bakılcak 2ye katlama varmı diye... benim için dua edin lütfen değer 2ye katlasın ve bir aksilik olmasın... :Saruboceq: :Saruboceq:

canım tüp bebek denemesinden sonra adet düzensizlikleri olabiliyor..bende böyle bir problem olmamıştı taki bu aya kadar..bu ay benimde düzenim bozuldu 35, günümdeyem hala adet olamadım bende..

sen yinede doktoruna bi görün bence
kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende bugün itibariyle brüksel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım...
kısa protokol olacak puregon günde 200ünite ile.. hayırlısı olsun inş. hepimizin hakkında...

kızzssss
ben seni yerim yerim yerimmm cokacimcoook
hepi topu 1 hafta kayboldum ortadan, nasıl bir bombadır bu hihoyyyt
allah 2 ye 3 e katlatsın , keseni görmüşün kalp atışını da duyursun , sonra da kucağına aldırsın inşallah..darısı bekleyen herkesin başına ...

kızlaaaarrrrrrrrrrrr
ben döndüm , sizi de pek özlemişim, hemen bir çırpıda girdim okudum, yanıma laptop almadım diye de hayıflandım durdum tatilde..kocam şaşkaloz şaşkoloz baktı bana, hiçbirini tanımıyorsun ki nasıl bu kadar merak edebilirsin dedi, ben de sen öyle san tanıyorum çoğunu, tanımasam da anlıyorum, onlar da beni anlıyorlar belki senden bile iyi dedim , ( bozuldu biraz sanırsam kaydirigubbakcemile3 ) simall , nesroş, papatya, plum, sdmst, biv, adanlalı ve diğerleriniz, hepinize yepyeni güzel umut dolu, başardık diyeceğimiz bir ay haziran ayı diliyorum, allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah...

aslında tatilden pazar dönecektim ama eşimin anneannesini kaybettik dün, apar topar ilk uçakla döndük, bugün defnettik, duamızı ettik, acımızı gömdük..camide hem dua ettim hem kendime ve bebişime şans versin diye allaha yalvardım, hem de sizleri düşündüm.. allah mübarek Cuma günü sebebine kabul eder umarım..

ps: ama en çok nesroşumu merak ettim yalan sööleyemiycem çünkü o taze bir umutla başlayacak 3. seferine... bu seferki başka farklı olsun rabbim diye dua ettim hem ona hem sizlere, umudunuzu kaybetmeyin ne olur...

başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin msjını okuyunca şımardım valla:)))))

canım benim bugün itibariyle son 5 gün kaldı ve umarım adet olurum da iğnelere başlarım bir an önce sabırsızım almak istiyorum artık kucağıma keçileri
canım benim ben yapışıklık olduğunu operasyondan sonra öğrendim yani halledilmişti o yüzden bilmiyorum ama tek bildiğim ilk denemem bu yüzden iptal edildi sonra tekrar rahim içi kalınlaştırılıp yapıldı ve tuttu.....sonu malumunuz düşük senağlama
sevgilerle

:CüvCüv: naniknanik bende seni yerim şeker hoşgeldin. 1 haftada olsa özledik seni. gitme bidaha gidersende pc olan biyere git yerimseniben :1hug: tekrar hoşgeldin...

canım başınız sağolsun Allah sabır versin... dualarımıza kocaman bir AMİNNN... nesroş merak edilmezmi.. o bitanemiz bizim... ve ben innıyorum nesroş bu sefer ikiz annesi olarak hamiş listesine eklenecek yerimseniben

canım tüm dularım seninle inşallah sonucun katlanır iki hafta sonrada bebişni ve kalp atışını duyarsın....:CüvCüv:

canım hoşgeldin özledik seni başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım....tüm dualarına amin....

nesrinim ne yaptın tatlım nasıl gidiyor tedavin bebişlere biraz daha yaklaştın inşallah hayırlı sonuçla döneceksin dualarımdasın.....Allahım herkese nasip etsinn....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım merak etme katlanacaktır değerin Allahın izniylede sağlıklı bir hamilelik geçireceksin dualarımız seninle
Hoşgeldin sessizmi oldu ne sen yokken buralar gözüm aradı valla serenanescim seni iyi ki geldin. Dualarına Amin cm. Bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm.

Az kaldı nesrinbarcım çoğu bitmiş azı kalmış. ikiz verir Allah sana inş. cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…