2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

heyyy kızlar yeni ifadeler var bakın...

mafoldumben buyrunnnnnnnnn

turkbayragi vereliniortak

zemuszemus opuyorumnanaktan

canımmmm inşallahhhh!!! dualarımız seninle, olumlu düşün ne olura.s.

sağol canım benimmm:teselli:

hoşgeldinnn canımmmm!!! yokluğun çok belli oluyor inan!! başınız sağolsun! duaların için çok sağol Allah kat be katını sana versin güzel dileklerinin inşallah!:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın alacağız haberler ışıklarla dolsun:1hug:

nesrinim ne yaptın tatlım nasıl gidiyor tedavin bebişlere biraz daha yaklaştın inşallah hayırlı sonuçla döneceksin dualarımdasın.....Allahım herkese nasip etsinn....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

son 4 ilaç sonra macera başlıyor adanalımmmmmmmmmmm amin canım amin edilen tüm dualara aminkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dostlar saolsun.
ben yeni bir topik açıcam valla, burada herkesle yazışıyoruz ama sanki sık görünenlerin ikide bir toplaşacağı bir küçük alt forum daha yapayım bari. bazen çok zor oluyor yahu geriye dönüp onlarca sayfa arasından mesajları okumak kaydirigubbakcemile3

uyusana kadın ne kalktın bu saatte beben dicek valla anne biraz daha uyuyalım lütfenklava:

Canım önce hoşgeldin diyorum...Başınız sağ olsun allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun...Duaların içinde ayrıcaçok tşk ederiz ve aminnn diyorum...Yarın benim için büyük gün ama ne olur bilmiyorummmm...heyecan yaptım herhalde dün ayıptır söylemesi bağırsaklarım bozuldu ne kullanabilirim kızlar bilenniz varmı?

canım nasılsın yarın büyük gün demek Allahım inşallah çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerle dönersin bize hep birlikte halaylar çekeriz....sevgilerlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bak bu çok güzel bir haber...İnşallah 2 kat 3 kat katlanırda bir an önce göbişin büyüp ultrasonda görmeye başlarsan....canım sevgiler bize çok dua et senin duaların kabul olur

saol canı dostlar saolsun..icebiliyorsan normal kola kabızlığa cevirir hafifi ishali gecirtir..ama diet icme onda katkı maddesi var normal kola..

Canım benim cevabın için tşk ederim işte doktordan doktora değişiyor demekki...Akşamları resmen uyuyamıyordum nefes darlığı çekiyordum...Ama transfer yaptılar işte ve benim moralimi bozdular bekleselerdi ne olurdu sanki..
Neyse sinirlerimi bozmicam...
Ben senin sonucunun çok iyi olacağını düşünüyorum şuan içimden öyle geçti....
Bize hayırlı haberler verirsin 3 haziranda...
Bende 2.nci denememi 20 mayısta yaptım.Dondurulmuş embrolarımla ve yarın sonucum belli olacak...inşallah iyi haberler alırıım....seviler

canım nasılsın yarın büyük gün demek Allahım inşallah çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerle dönersin bize hep birlikte halaylar çekeriz....sevgilerlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim iyim birşey hissetmiyorum sadece arada bir karnım ağrıyor...İnşallah güzel haberlerle dönerim ama çok fazla ümidim yokkk....inşallah rabbim bu sefer nasip eder...

Sen nasılsın sende umarım herşey yolunda gidiyordur

kızlar değerim 6939dan 10.000 lere yükselmiş, 2 kat artış yok ama yükselme olduğu için iyi dedi doktor. telefonla öğrendim. yalnız aklıma takılan bişey var. hamişlerimiz bilgi verirse sevinirim. ara ara karnım ağrıyor. yani sanki adet olacakmış gibi. normalmidir acaba..CADIARZU

oy ben senin değerlerini severimopuyorumnanaktan hamiş arkadaşlarım hep adet ağrısına benzer ağrılar çektiklerini söylerlerdi hem de normal hamiş arkadaşlarım senin gibi yani:CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan

yavrummm ne güzel haber ohhh
boşver şimdi sen 2 katını falan yırttın sen gayet açık ve net :)))))))
bana da oluyo zaman zamanama genelde bağırsakla ilgili oldugu keşfettim sonra gaz sıkıntısı oluyo çünkü seninki ööle bişi diiilse doktora bi sor derim . aman neyse bunlar ekstra detayyy, artık rahatlat kafanı, kendini sıkma ,s tres panik yok bunlar en güzel günlerin senin :))

canım adet ağrısına benzer ağrılar gebelikte normal kabul ediliyor. aynı şey bendede var arada bir vurup geçiyor .sen hamişliğin keyfini çıkar boş ver ağrıları zamanla geçiyormuş zaten. bendede ilk zamanlarda yani edet dönemimde çok ağrım oluyordu şimdi çok arada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…