2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sağol canım biraz içeğim bari gerçi bol su içiyorumki su kaybım olmasın diye bir patates haşlaması
bence kola sakın içme.diet koladada normal koladada katkı maddesi var.(ben gıda teknikeriyim )özellikle hamilelik döneminde kesinlikle tüketilmemesi gereken bir işecek grubudur kola vb. içecekelr.normaldede ssğlığa zararlı bir içecek.canım buarada bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı.ama ben hala inanamıyorum.3 haziranda kan testi yaptırana kadarda inanamıyacağım sanırım.inşallah bu yolda emek sarf eden herkesin kucağı boş kalmaz.herkese ALLAH gönlüne göre versin.sende sonucdan haberdar et bizi mutlaka...öptüm

a.s. Şimdiden tebrik etmek istedim Hayırlı olsun.

canim tbler saglicakla kucagina alirsin insallah

selam arkadaşlar ben büyük bir hata yaptım ve sanırım lucrin iğnesini yanlışlıkla çöpe attım. eşim a<ldı geldi yaptım ama 2 saat rötarla sizce bunun bir zararı olurmu? nasıl böyle oldu anlamadım iyice stres oldum

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin kucağına alıp sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin
sevgilerleopuyorumnanaktan

bugün çok mu sıkıcı yoksa benim yüreğimi sıkan bir yumruk mu var?????????????????
boğuldum çok yoruldum herhalde iplerin koptuğu gün bugün sonuna yaklaştım ya geldi benimkiler herşey batar mı ya insanın gözüne
biliyorum bugün biticek ve ben sabah uyandığımda bomba gibi kalkıcam güne öğrencilerim beni bağlıcaklar umuda...
kafafın içindeki sorular formula1 yarışı gibi vızır vızır...
acaba bu sefer ne olucak?
ohss olucak mı?
ilaç bittiğinde beklenen adet gelicek mi?
ultrason ve kan sonuçları hergün istenildiği sonucu vericek mi?
vs?vs?vs?
bu soruların sonu yok şu an cevabıda yok beklicem görücem...
ben bunları daha önce de yaşadım hemde iptal edilen transferler işlemler dahil bu 4. olucak...
daha önce böyle olmadım hiç bu sefer çok başka duygular yüreğimin içinde kendine yer arıyor ve işin kötüsü hep karamsarlar yerleşiyor baş köşeye...
şimdi ben bu yazı bitince dışarı çıkıcam mümkün olan en uzun yolu yürücem havada güzel tek dileğim evime dönüpte kapımı kapattığımda hansel ve gratel gibi sıkıntımı parça parça yolda bırakmak...
meleklerimi aldığımda o parçalara bakıp gülüp geçmek dileğiyle...

cnm sağol inşallah herkes kucağına alır bebeğini.sende rahat ol dua et.bende edicem sen ve senin durumunda olanlar için.bende çok zor günler yaşadım.ama inancımı hç yitirmedim.5 olumsuz aşılama geçirdim.ilk tüp bebek denememizdi.heran herşeye hazırlıklı oldum.ama umudumu hiç kaybetmedim.olacağına inandım sadece.ama benimde kesin değil hamileliğim.çarşamba günü belli olacak.ben herşeye hazırladım kendimi.artık üzülmicem ağlamıyacağım diye.sende içini rahat tut.sana tedavinde bol şanslar diliyorum.buarada bende ohss yaşadım ve 15 gün acılar içinde kıvrandım.3 defa acile kaldırdı eşim.çok öpüyorum.sevgiler

umudun bittiği anda bütün annelik kapıları yüzüne açılsın canım:Saruboceq:umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz...biliyorum bende senin yaşadıklarını zaman zaman yaşıyorum ama yılmayacağız,moralimizi bozmaycağız,büyük bir özlemle bebişlerimizi bekleyeceğiz

canımmm yırttım demi delikafadulden açıkcası arada hala korkuyorum aksi bir durum olursa diye...ama olmayacak..Allah ın izniyle sağlıkla alıcam kucağıma.. 5+1 ama bebiş görünmedi.... kendi kendime diyorumki bu şimdiden kendini göstermiyor yarın öbür gün cinsiyetinide göstermez kaydirigubbakcemile3

kızlar yeni bişey öğrendim ve bu biraz içimi rahatlattı açıkcasını.. hamişlerimiz ve hamiş adaylarımızın dikkatine... kaydirigubbakcemile3 hamilelikte kasık bölgesinde hissedilen sancı kanama olmadıkça iyiye işaretmiş.. sebebi bebek geliştikçe kesede büyüdüğü için yani gelişim normal olduğu için bu tip sancılar olabiliyormuş :1rolleyes:

Aaaaa nesroşum yakıştımı şimdi sana bu karamsarlık... inan ben bu sefer senin pozitif sonuç alacağına o kadar inanıyorumki bu durumu hiç yakıştıramadım sana klava: sen böyle olumsuz düşüncelere yenilecek biri değilsin... her gün meleklerine bir adım daha yaklaşıyorsun ve bir süre sonra meleklerinle beraber olacaksın.. o gün geldiğinde herşeyi unutmuş olacaksın... :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bugün transferimin 2. günü.9 haziran test günüm. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.Bebişlrimle ilgili biraz hayal kuracak gibi oluyorum ama korkudan vazgeçiyorum. Aynı hayal kırıklığını yaşamak istemediğim için test günün gelmesini hiiç istemiyorum. Tek yapabildiğim size ve kendime dua etmek.

canımcım transferin inşallah bebişlerle sonuçlanır...

transferden sonra nekadar dinlendikten sonra hastaneden çıktınız ve de evi çok yüksek katta olupta(5.kat vs.) merdiven çıkan arakadaşlar varmı????

Selam arkadaşlar.....
Size iyi haberim yok ve sabah sabah içinizi karatacağımmmm....
Dünki test sonucum negatifff...Bu seferde olmadı allah bu seferde nasip etmedi demekki daha vakti değilmiş...:Serenascığım beni 2.deneme negatiflere eklersen sevinirim...
Dün yazamadım evde değildim sabah hastaneye gittim telefonla aradım öğrendim...

Karaları bağlamadım ama üzülmedim desemde yalan olur....

Arkadaşlar ben merkezimi değiştirmek istiyorum ve MEDıCANA BEYLıKDÜZÜ nü düşünüyorum , tavsiye eden var mı?

Birde döllenmiş yumurtaları olupta bölünmelerinde sorun yaşayan arkadaşlar varmı?BU gibi durumlarda ne testler uygulanabilir? Bilgisi olan varsa paylaşmasını dilerim..

Herkese iyi haftalar dilerim...sevgiler

Sevgiciğim seni şimdikten tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsin...sevgiler....

benim evim 5.katta o yüzden gidip annemde kalıcam bugün.....sende böyle bi çare bul ...delikafadulden

Sevgi cim şimdiden hayırlı olsun, allah kucağına da almayı nasip etsin biran evvel.

Sana hiçbişi olmayacak Nesroşum benim
Olsa da atlatmadın m bugüne kadar bunu da atlatırsın, içini ferah tut, iyiden başka bir şey çağırma güzel arkadaşım, ben daraldığım zaman bana bunlar geçecek güzel anne diyordun, ben de sana diyorjm bunların hepsi geçecek.. hepsi ilerde atlattım diyip gülümseyerek hatırlayacağın şeyler olacak Rabbim izin verirse.. olmasa bile burdayız, hatta ben bi süpriz bingöl yapamam ama belki ankara yaparım :)))

güzel şeyler düşün arkadaşım, ben hep sevdiğim keyiflendiğim şeyleri düşünmüştüm, yaptım hatta..bi pozitiflik bi tevekkül gelmişti üstüme.. sen de olacak diye düşün hep , iyiyi çağır ki güzel olan gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…