2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ahh papatyam((
hyiç memnun değilim seni negatiflere eklemekten falan....elim gitmedi resmen..dursun biraz daha (( umudunu kaybetmeyip yoluna devam ediyor olam ne güzel. allah yardımcın olsun. ben hiç bilgi sahibi değilim malesef sordukların için arkadaşım.

transferden sonra nekadar dinlendikten sonra hastaneden çıktınız ve de evi çok yüksek katta olupta(5.kat vs.) merdiven çıkan arakadaşlar varmı????[/QUOTE]

transferden sonra 2 saat odada beklettiler.Canımcığım bende 5. katta oturuyorum.Dinlene dinlene inip çıkıyorum iğne yaptırmak için mecburen.Merak etme o kadardan bişey olmaz.Arada dinlen yorulunca çıkma.Allahım yardımcımız olsun

Allahım sabır versin bitanem. Gözlerim doldu inan, ama hayırlı değilmiş demekten başka bişeyde gelmiyo elimizden. Kendiliğinden olur bi bakmışsın, bir sürü mucizeler duyuyoruz, neden sanada böyle bi mucize olmasın.

2009 papatya canıım sözün bittiği yerdeyim. yalnız sen ümidini yitirme. ben beylikdüzü medicina selman bey ve aysun hanımda yaptırdım. çokta memmunum..tabii şimdi başka hastanedeyim bazı sebeplerden dolayı..sana bol şans diliyorum

Arkadaşlar hepinize tşk ederimmm....
Evet umudumu yitirmedim ve dim dik ayaktayımmm kısmet değilmiş yada farklı şeyler olabilirdi daha fazla üzülürdüm ama yola devam durmak yok...
Bugünde Medicana Beylikdüzünden aradılar c.tesi günü saat 11,30 da selman bey ile tanışmaya ve bugüne kadar yaşadıklarımı konuşmaya gidiyorum....
ınşallah burası benim muradımın kapısı olur ve allah hakkı üçtür diye bebişlerime kavuşurum yada bebişime yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin....
Bu sefer içimde çok daha fazla umut var kızlar....bol bol dua edin tüm hamişlerin dualarına ihtiyacım var...

Hala Medicana da kontrollerine devam eden varmı???

Sevgiyle kalın.....

Canım çok tşk ederim..Senin kaçıncı denemende tuttu burda?
Hastane mesafesinden mi yoksa hastanenin kendisinden mi? Özel sebep ise bahsetmiyebilirsin...Ama Tüp bebek aşamasında sorun yaşamadın değil miii?
Sevgiler...

Canım benim sağol...ama mucize bende çok zor...Benim her iki tüplerim bağlı...Bende sıvı birikmesi vardı tüplerde ve sürekli tıkanıyordu yapışıklık oluyordu.Tüp bebek aşamasına girerken bunları bağlamamız gerekiyordu ve bağlattık.
Çok büyük mucize olması gerekir...ama desteyin için çok tşk ederim....Bu bile yeter bana..):):)

papatyacım söyleyebileceğim tek şey Allah sabır ve yeniden denemek için güç versin
Allah eminim ki doğru zamanı biliyordur ve bize düşen bu zamanın gelmesini beklemek
bizler yanındayız neye ihtiyacın olursa
sevgilerle arkadaşım

bugün çok ama çok iyiyim sağolun kızlar dünkü halimi bir daha yaşamıyacağıma kendime ve sevdiklerime söz verdim
desteğiniz ve daha da önemlisi varlığız için Allaha şükrediyorum iyi ki varsınız tüpçüler:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim herşeyin bir vakti zamanı var biz bilemiyoruz yanlızca.demekki hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah birdahaki denemen son denemen olur canım.

kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..

:sm_cool::teytey::teytey::hooray::lepi:sositosositoopuyorumnanaktan
çok sevindim sevgicim sevgi dolu çocuklar yetiştirmen dileğiyle sağlıklı ve mutlu günlerde
tebrikler senin ve tüm ailenin gözü aydın olsun

canım ilk denememde tuttu.o sorunda tüp bebekten sonraki aşamada yaşandı. oda orada çalışan bir sekreter yüzünden bana ters bir laf söyledi ve aynı gün bıraktım.. yoksa dr süperr

kızlarrrrrrrrrrrr yetişin sorum var???????
desolet isimli bir ilaç kullanıyorum hani 21 günlük olandan ve ilacım yarın bitiyor amma velakin gel gelelim benim kanamam var son bir haftadır hastaneyle görüştüm ilacın yan etkisi dedi...
buda tamam......... bu ilacı içipte kanaması olan var mı??????????
asıl sorunum ise ben ilaç bittiğinde adet olduğumu nerden anlıcam yani gelen kan adet mi yoksa yan etki mi???
benim beynim durdu artık bir fikri olan var mı????

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı yumurtalıklar henüz 9 mm.nin altındaymış kaç tane olduğunu büyüyünce belli olacak galiba. perşembe günü tekrar var. inşallah bir an önce olur ya...

kuşum ben onu hiç kullanmadım ki yawww..
cyclo prono bilmem ne diye bişey kullanmıştım ((
hay allahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…