Selam arkadaşlar.....
Size iyi haberim yok ve sabah sabah içinizi karatacağımmmm....
Dünki test sonucum negatifff...Bu seferde olmadı allah bu seferde nasip etmedi demekki daha vakti değilmiş...:Serenascığım beni 2.deneme negatiflere eklersen sevinirim...
Dün yazamadım evde değildim sabah hastaneye gittim telefonla aradım öğrendim...
Karaları bağlamadım ama üzülmedim desemde yalan olur....
Arkadaşlar ben merkezimi değiştirmek istiyorum ve MEDİCANA BEYLİKDÜZÜ nü düşünüyorum , tavsiye eden var mı?
Birde döllenmiş yumurtaları olupta bölünmelerinde sorun yaşayan arkadaşlar varmı?BU gibi durumlarda ne testler uygulanabilir? Bilgisi olan varsa paylaşmasını dilerim..
Herkese iyi haftalar dilerim...sevgiler
Selam arkadaşlar.....
Dünki test sonucum negatifff...Bu seferde olmadı allah bu seferde nasip etmedi demekki daha vakti değilmiş...:Serenascığım beni 2.deneme negatiflere eklersen sevinirim...
Arkadaşlar ben merkezimi değiştirmek istiyorum ve MEDİCANA BEYLİKDÜZÜ nü düşünüyorum , tavsiye eden var mı?
Birde döllenmiş yumurtaları olupta bölünmelerinde sorun yaşayan arkadaşlar varmı?BU gibi durumlarda ne testler uygulanabilir? Bilgisi olan varsa paylaşmasını dilerim..
2009 papatya canıım sözün bittiği yerdeyim. yalnız sen ümidini yitirme. ben beylikdüzü medicina selman bey ve aysun hanımda yaptırdım. çokta memmunum..tabii şimdi başka hastanedeyim bazı sebeplerden dolayı..sana bol şans diliyorum
Allahım sabır versin bitanem. Gözlerim doldu inan, ama hayırlı değilmiş demekten başka bişeyde gelmiyo elimizden. Kendiliğinden olur bi bakmışsın, bir sürü mucizeler duyuyoruz, neden sanada böyle bi mucize olmasın.
kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..
canım benim herşeyin bir vakti zamanı var biz bilemiyoruz yanlızca.demekki hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah birdahaki denemen son denemen olur canım.Selam arkadaşlar.....
kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..
Canım çok tşk ederim..Senin kaçıncı denemende tuttu burda?
Hastane mesafesinden mi yoksa hastanenin kendisinden mi? Özel sebep ise bahsetmiyebilirsin...Ama Tüp bebek aşamasında sorun yaşamadın değil miii?
Sevgiler...
kızlarrrrrrrrrrrr yetişin sorum var???????
desolet isimli bir ilaç kullanıyorum hani 21 günlük olandan ve ilacım yarın bitiyor amma velakin gel gelelim benim kanamam var son bir haftadır hastaneyle görüştüm ilacın yan etkisi dedi...
buda tamam......... bu ilacı içipte kanaması olan var mı??????????
asıl sorunum ise ben ilaç bittiğinde adet olduğumu nerden anlıcam yani gelen kan adet mi yoksa yan etki mi???
benim beynim durdu artık bir fikri olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?