2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba kıslar nasılsınız e 2 nın yuksek cıkması kotumu sızın kac cıkmıstı benım bugun 8.gun

sanırsam onun yüksek çıkması b hcg nin yani hamilelik hormonunun da yüksek çıkması ile paralel bişeydi.. babaytwin umutlu yolculuğum başlığında buna benzer birşey yazmıştı.. hadi hayırlısı olsun...

nesroşum,
biz farkı ayırt edemiyoruz ama doktor ultrason muayenesinde rahim duvarına bakıp 3.5 mm civarı birşey görüyor ve diyor ki rahim duvarı incelmiş bu adet oldupun anlamına gelir. şimdi yalan olmasın belki 3.5 dan farklı olabilir ama ben adetimin 3. günü kontrollerinde genelde 3-4 mm diyordu bana. sonra yükselmesini beklerken 6 -7-9 olmuş diye takip etmişti. 10 mm ken kadar da tüp bebek transferi yapılmıştı.. yani senin farkı anlamak için kendini yormana gerek yok .. ama sık sık kontrole gidemezsen o zaman doktor da uzaktan anlayabilir mi emin degilim..

hadi bakalım hayırlısıyla inş.. senin uzun protokol sanırım..?
benim kısa protokol.. puregon 200ünite ile başlandı,dün kontrolde 10mme ulaşan yumurtalar var.. bende pko var doktor aşırı cevap vermesinden korkuyorum dedi 175üniteye düşürdü puregonu.. yarın yine kontrolüm var,bu şekilde 5gün daha devam eder muhtemelen dedi.. inş ilk denememizde hayırlı sağlıklısıyla pozitif sonucu yakalarız... sen hangi merkezde başladın?

evet canım bakıldı.. rakamı söylemedi sormadımda gerçi ama sonucun iyi çıktığı söyledi... herşey normal seyrinde inş sonuçta böyle olur dedi..

banada vermişti doktorum ben kullanmadım onun yerine soğan kürü uyguladım..bende mevcut olan kistlerin erimesi için vermişti.. sende de böyle bir durum varmı? kist yani? varsa o eriyor olabilir.. çünkü ben doktoruma söyleyemedim desoletti kullanmadığımı soğan kürü uyguladığımı o dönem kanamam oldu,arayıp sorduğumda kistin eriyordur dedi.. tabi tüm bunlarbir yana muayene olman en iyisi derim...

moralım cok bozukya benımkı yuksek cıkmıs senağlama
canım dün doktora e2 tam olarak nedir diye sordum.. yumurtalık içerisindeki yumurtalarında içinde asıl ulaşmaya çalıştığımız beklediğimiz sıvı var.. yani gelişen yumurta var evet usgde görülüyor ama içi dolumu boşmu bunu anlayabilmemiz için e2 değerine baklıyor,eğer o yumurta dolu ise içerisinden Östrojen hormonu salgılıyor dedi.. yani ben anlamadım seni,yanlışım varsa lütfen biri düzeltsin ama e2nin yüksek çıkması kötü birşey değilki...

canım benım hıc bır bılgım yok bu konuda ama ohss dıye bırsey duymustum onun olmasındna korkuyorum cunku ben 8 gun ıgne kullandım ve suan yumurta sayım 35

benim evim 5.katta o yüzden gidip annemde kalıcam bugün.....sende böyle bi çare bul ...delikafadulden

benim annemin evi de 2.kat,daha önceki denemelrimde annemde kalmıştım ama bu seferde kendi evime çıkayım diyorum ama bakalım canım kısmet sağolasın yine de...

transferden sonra 2 saat odada beklettiler.Canımcığım bende 5. katta oturuyorum.Dinlene dinlene inip çıkıyorum iğne yaptırmak için mecburen.Merak etme o kadardan bişey olmaz.Arada dinlen yorulunca çıkma.Allahım yardımcımız olsun[/QUOTE]

canımcım,sen ne iğnesi vuruluyorsun???dr.sorduğumda çıkabilirsin demişti ama ben kortuğum için araştırayım dedim...Allah hepimizin yardımıcısı olsun,emeğimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

canımcım yolun açık,dualrın kabul,kucağın bebişle dolsun inşallah...yumurtaların çok fazla bölünmeyemi uğruyor anlamadım???selman beyin iyi olduğunu duymuştum,ama benim inancım Allah nasip etdiyse heryerde olur,bak sana bir örnek vereyim,bir tanıdığım memorialde ilk tüp bebk denemesini yaptırdığında tutmamıştı,ikincide tuttu ve bir oğlu oldu,oğlu biraz büyüyünce ikinci çocuk istedi ve tekrar memoriale gitti ve iki kez denedi ve olmadı,nasibinde yokmuş...aynı yerde yaptırıyor ve 3/1 şansı oluyor...Allahım hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın...:Saruboceq:

kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..

Allah tamamına erdirsin canım:Saruboceq:

2009 papatyacım
bende bir sefer aşılama geçirmiş olup başarısız olanlardanım
bende tüp bebek düşünüyor ve medicana b.düzüne gideceğim temmuz ayında
aşılamadan sonra bir ay ara vermek istiyorum
selman laçin beyle ilgili güzel şeyler duydum okudum
bir kez de onu deneyeceğim
ama unutmayalım ki ne yaparsak yapalım verecek olan yüce rabbimizdir

sağol güzel anne bugün süperim ((((ne dengesiz kadınım ya dimidelikafadulden))))
doktorumla görüştüm çağırdı beni uzaktan olmucak bu iş dedim oda gel hadi gel dedidelikafadulden
normalmiş kanama durdu zaten bugün doktoru arayınca geri çekildidelikafadulden
öptüm seni bu arada ankarada kapı sonuna kadar açık sana beklerim opuyorumnanaktan

evet kizlar e2 nin cok yuksek ckmasi tabikide iyi degil birden firladiysa eger ilacin dozunu aaltiyorlar yada tedavi yarida kalabiliyor
naz canim pkos mu var sende kendine cok dikkat et bence

arkadaşlar cumartesi transferim olmuştu.karnımda biraz şişlik var, elimi süremiyorum, birazda sızlıyor neden olabilir acabaa.

canim zaten her bayanda biraz s toplamsi olurmus yumurtalar alindigi icin bulunduklari sivi disari cikarmis vekarin boslugunda su toplaniyor
yani duymusnur ohss
sende de ondan olmustur o yuzden dikkat et sancin bulantin kusman olursa bildirisin zaten sana soylemislerdir ama az ise hic kafana takma normaldir canim
ins bebislerin sana tutunur

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller ilacım bitti hadi bakalım!!!!! beklenen kanamanın gelmesini bekliyorum dua edin herşey yolunda gitsin....

Son düzenleme:
simgecim,tedavin hayırlı olsun canım,sonu bebeklerle sonuçlansın,gatada özelmi yaptırıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…