merhaba kıslar nasılsınız e 2 nın yuksek cıkması kotumu sızın kac cıkmıstı benım bugun 8.gun
canım benim çok sağol inşallah hakkımızda hayırlısı olur. sende burdasın artık aşılamadan taşındık birlikte. inşallah ikimizde aynı anda anne oluruz. ne kadar zormuş ama yinede allah sabır veriyor işte
kızlarrrrrrrrrrrr yetişin sorum var???????
desolet isimli bir ilaç kullanıyorum hani 21 günlük olandan ve ilacım yarın bitiyor amma velakin gel gelelim benim kanamam var son bir haftadır hastaneyle görüştüm ilacın yan etkisi dedi...
buda tamam......... bu ilacı içipte kanaması olan var mı??????????
asıl sorunum ise ben ilaç bittiğinde adet olduğumu nerden anlıcam yani gelen kan adet mi yoksa yan etki mi???
benim beynim durdu artık bir fikri olan var mı????
canım dün doktora e2 tam olarak nedir diye sordum.. yumurtalık içerisindeki yumurtalarında içinde asıl ulaşmaya çalıştığımız beklediğimiz sıvı var.. yani gelişen yumurta var evet usgde görülüyor ama içi dolumu boşmu bunu anlayabilmemiz için e2 değerine baklıyor,eğer o yumurta dolu ise içerisinden Östrojen hormonu salgılıyor dedi.. yani ben anlamadım seni,yanlışım varsa lütfen biri düzeltsin ama e2nin yüksek çıkması kötü birşey değilki...moralım cok bozukya benımkı yuksek cıkmıs senağlama
benim evim 5.katta o yüzden gidip annemde kalıcam bugün.....sende böyle bi çare bul ...delikafadulden
Arkadaşlar hepinize tşk ederimmm....
Evet umudumu yitirmedim ve dim dik ayaktayımmm kısmet değilmiş yada farklı şeyler olabilirdi daha fazla üzülürdüm ama yola devam durmak yok...
Bugünde Medicana Beylikdüzünden aradılar c.tesi günü saat 11,30 da selman bey ile tanışmaya ve bugüne kadar yaşadıklarımı konuşmaya gidiyorum....
İnşallah burası benim muradımın kapısı olur ve allah hakkı üçtür diye bebişlerime kavuşurum yada bebişime yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin....
Bu sefer içimde çok daha fazla umut var kızlar....bol bol dua edin tüm hamişlerin dualarına ihtiyacım var...
Hala Medicana da kontrollerine devam eden varmı???
Sevgiyle kalın.....
kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..
nesroşum,
biz farkı ayırt edemiyoruz ama doktor ultrason muayenesinde rahim duvarına bakıp 3.5 mm civarı birşey görüyor ve diyor ki rahim duvarı incelmiş bu adet oldupun anlamına gelir. şimdi yalan olmasın belki 3.5 dan farklı olabilir ama ben adetimin 3. günü kontrollerinde genelde 3-4 mm diyordu bana. sonra yükselmesini beklerken 6 -7-9 olmuş diye takip etmişti. 10 mm ken kadar da tüp bebek transferi yapılmıştı.. yani senin farkı anlamak için kendini yormana gerek yok .. ama sık sık kontrole gidemezsen o zaman doktor da uzaktan anlayabilir mi emin degilim..
arkadaşlar cumartesi transferim olmuştu.karnımda biraz şişlik var, elimi süremiyorum, birazda sızlıyor neden olabilir acabaa.
canim zaten her bayanda biraz s toplamsi olurmus yumurtalar alindigi icin bulunduklari sivi disari cikarmis vekarin boslugunda su toplaniyor
yani duymusnur ohss
sende de ondan olmustur o yuzden dikkat et sancin bulantin kusman olursa bildirisin zaten sana soylemislerdir ama az ise hic kafana takma normaldir canim
ins bebislerin sana tutunur.
Bana bişey dememişlerdi canım, teşekkür ederim. Yumurta sayısı az olduğu için belki ohss olacağıma ihtimal vermemişlerdir. Bugün daha iyiyim sanki ama şişlik biraz daha sürecek galibaa
hadi bakalım hayırlısıyla inş.. senin uzun protokol sanırım..?
benim kısa protokol.. puregon 200ünite ile başlandı,dün kontrolde 10mme ulaşan yumurtalar var.. bende pko var doktor aşırı cevap vermesinden korkuyorum dedi 175üniteye düşürdü puregonu.. yarın yine kontrolüm var,bu şekilde 5gün daha devam eder muhtemelen dedi.. inş ilk denememizde hayırlı sağlıklısıyla pozitif sonucu yakalarız... sen hangi merkezde başladın?
[/QUOTE
İnşallah canım hep dua ediyorum inan herkes adına. uzun prokol evet, bende 150 ile başladım hala da aynı benimde kontrolüm yarın. canım ben GATA da yaptırıyorum hayırlısı olur inşallah. bende de pko var eşimde de morfoloji bozukluğu. soğan kürünü yaptım ama sendeki gibi etki yapmadı. bu arada canım E2 hormonunun yüksek olması iyi değil diye biliyorum benim düşük çıktı ona göre başladılar tedaviye. yoksa tedaviye başlamayıp onu düşürmeye çalışıyorlar.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller ilacım bitti hadi bakalım!!!!! beklenen kanamanın gelmesini bekliyorum dua edin herşey yolunda gitsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?