2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar merhaba konu açmayı bilmediğim için buraya yazmayı uygun buldum..benim elimde kullanılmamış yada az kullanılmış hamileliğinizin ilk dönemimde size yardımcı olacak ilaçlar var. ben ücretsiz olarak vereceğim. gerçekten ihtiyacı olan varsa bana yazsın ben göndereceğim.çünkü benim artık onlara ihtiyacım yok ihtiyacıoalnlar faydalansın.benim özel kapalıymış. nasıl açacağımıda bilmiyorum bana msj atabilirsiniz,lütfen bu mailide diğer topiklerde ihtiyacı olan varsa önerin
1 kutu prednol
1 kutu folbiol
1 kutu kadar elevit
1 kutu glucophage
1.5 kutu zinco-c
2 tane hiç kullanılmamış progestan

canim ozelini kullanici paneline gir orda ayarlar var secenekleri duzenle oraya gir sonrada asagiya dogru in acabilirsin

Naz cigim ,

Sana "umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor" başlığında yazan ve şu an hamile olan babywtin adlı arkadaşın yazdıklarını aktarıyorum . E2 nin embryo transferinden önceki ve sonraki durumları sanırım birbirinden farklı değerlendirilmesi gereken şeyler olabilir...Ben detayını bilmiyorum sen bir de doktora sor bunu ...Senin trasnferin oldu mu yoksa yumurta toplama aşamasında mısın şu an ? Ben trasnferin oldu sanıyordum, yanlış mı anladım ?

Babytwin:
canım iyi çıkmış, bir problem yokmuş. bu şerife hemşirenin bir tezi, e2 yükseliyorsa gebelik oluyor diyor. beni denek olarak kullandı anlayacağınız.

herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ilk tüp bebek denemesi için bugün yumurta toplandı. lokal anestezi altında yaptılar. acıya hazırlıklı olduğum için iyi geçti diyebilirim. toplamadan sonra 5 tane yumurtam olduğunu söylediler. sanırım pek iyi bir sayı değil. transfer için yarın telefon açacaklar. acaba bu aşamadan sonra transfer olmama ihtimali var mı? yani embriyo oluşmayabilir mi acaba?

hayırlı olsun tatlım öncelikle yumurtaların sayısı değil kalitesi çok önemli.ben 31 yumurta verdim maalesef şu an hala tedavideyim o yüzden sıkma canını bunun için...
embiriyo oluşmayabilir,su toplama ihtimalin var (ohss)transfer iptal olabilir ama bunlar sadece ihtimal ve sakın bunları düşünüp şimdiden moralini bozma anneleri sana sıkı sıkı tutunmaları için dua edelim sadece
sevgilerle...

Hamile olan arkadaşlar ben kafayı yiyeceğim yaa ne olur bana yardım edin transferden kaçıncı gün sonra neler hissettiniz. en erken ne zaman idrarda belli oluyor. benim 5. günüm sürekli rüya görüyorum, rüyamda test yapıyorum iki çizgi çıkıyo, uyanıncada rüyalar tersine çıkar diyip kafayı yiyorum.

melilayda cım stres yapma diyeceğim ama biliyorum ki işe yaramayacak...
benim hissettiğim tek şey yoğun uyku hali idi özellikle öğleden sonra saat 3-4 gibi bastıran ve 2-3 saat kadar uyudugum uyku halleri. bunun dışında hiçbir belirtim yoktu. Bu da 5.6 . günlerden sonra başlamıştı yanlış anımsamıyorsam..idrarda benim 12. gün bile negatifti, sanırım herkese göre değişyor ama 9. günden evvel lütfen idrar testi yapma negatif çıkıp sonra yıkılan çok insan oldu son 3-4 günü stres altında tamamlayıp belki de kendilerine zarar bile vermiş olabilirler. illa yaparım diyorsan 10. gün kandan baktır . o doğru bir cevap oluyor...

merhaba arkadaşlar ben bugün tekrar kontrole gittim yumurtalarda gelişme var. 13-12 olmuş boyutları. yarın sabah tekrar gidicem hafta başı yaparız dedi doktor. hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar ben bugün tekrar kontrole gittim yumurtalarda gelişme var. 13-12 olmuş boyutları. yarın sabah tekrar gidicem hafta başı yaparız dedi doktor. hayırlısı artık

slm canım.. aynı gidiyoruz dünkü kontrolümde en büyüğü 13mm olan 10küsur tane yumurtam gelişmiş cuma gününe kadar puregon175ünite olarak devam edecekmişim ayrıca bugün ve yarın çatlatmama iğnesini vurmam söylendi.. cumartesi yeniden kontrolüm var hafta başında toplama işlemine geçilecekmiş..

teşekkür ederim canımcığım, biraz rahatladım sanki, daha henüz çok geç sayılmaz yani.

merb canım hayırlısı olsun oncelıkle bende tup bebk le hamıle kalnalardanım suan tam 11 haftalık hamıleyım endısenı cok ıyı anlıyorum ama sureklı olumlu dusnmenı tavsıye edebılırım benım transferen 2 gun sonra kasıkalrımda fecı sekılde batmalar olmustu ıyıye ısaretmıs dr oyle dedı .6 gunden sonra karnım sısmeye basladı buda ıyıye ısaretmıs tabı herkezın aynı olacak dıye bırsey yok umarım sende benım gıbı mutlu bır son dıyecegım ama baslangıc oluyor hayrlısı bende ruyamda bebek gordum hemde bır suru bana sec ıcınden dıyorlar 3 gun ruya gorsdum ama en onemlısı moral alakadar olmamamak sureklı kendını mesgul edecek bırseyler bulmanı tavsıye edebılırım

selamun aleykum

ben almanyadan fatma 28 yasindayim bu yilin basindan beri 2 kere tüp bebek yaptirdim ama malesef tutmadi cok üzüldüm ama ne yapayim allahtan hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden, önümüzdeki hafta sali günü 3. tedaviye baslicam insallah bu kez basarili olur. benim hesaplarima göre temmuzun 15 felan sonuclanacak.
gece gündüz dua ediyorum. simdi salati tefriciye ye basladim 4444 defa okuyacagim. ama bu tedavimden sanki daha cok umutluyum digerlerinde biraz daha umutsuzdum belki o yüzden olmadi bilemiyorm.
Arkadaslar türkiyede tedavi süreci nasil gidiyor? ben burda öncelikle burnumdan bi ilac sikmak zorundayim ve bu yumurtalai almazdan 2 gün önce sona eriyor, bu arada ay halimin 2. günü igneye basliyorum göbek kismimdan vuruyorum. yine yumurtalarimi almazdan 2 gün önce son igneyi vurup bitiriyorum.
Eger yazarsaniz sevinirim.

Allaha emanet olun
selametle...
FATMA

Allahım tamamına erdirsin canımcığım.Sakin olmaya çalışıyorum ama bazen çok yoğun duygular yaşıyorum. Ben 40 yaşındayım, bir yumurtalığım ilaçlara hiç tepki vermedi, diğerinden 3 yumurta alabildiler. Hal böyle olunca biran evvel olsun istiyorum, çünkü zaman benim için gittikçe daralıyo.İlk tedaviyi gizli saklı yapmıştık, çok stres olmamıştı,2. tedaviyi herkes duydu. Ben bir yıllık evliyim. Eşimin ailesi yaşımdan dolayı çocuğum olmaz endişesi taşıyordu, kendi ailem çocuk olmazsa yuvam bozulur diye korkuyo. İşte bütün bunlar stresimi arttırıyo malesef. Allahım isteyen herkese hayırlısından nasip etsin

herkese merhabaaa..
29 mayısda transferim yapıldı yapıldığı günden beri karnım inanılmaz dereecde şiş.. transferden 2 gün sonra istifra etmeye başladım buda 2 gün srdü.. 10 haziranda belli olacak ne olur sonum bilmiyorum doktorrum şişkinliğimin normal olduğunu söylüyor polikistikover hastasıyım çünki.. ayrıca ne hissettiğimide bilmiyorum çok tuhaf bi olacak gibi geliyor bir tutmayacak gibi.. bugün dayanamayıp test yaptım :S tabiki tek çizgi çıktı ama açıkçası çok fazla hayal kırıklığına uğramadım çünki çok erken daha.. offfff geçmiyor zaman :CüvCüv:

Slm canım aynı gidiyoruz inşallah aynı anda da güzel haberler alırız. allah büyük bol bol dua et. ben hergün 100 er defa Ya Halik-Ya Bari-Ya Musavvir okuyorum.sende oku

meraba hoşgeldin.. :1hug: transferin hayırlı olsun.. inşallah güzel sonuçlar alırsın... sıkıntı yapma.. olumlu düşünmeye çalış... a.s. hakkında hayırlısı olsun

canim sende baya bi erken yapmisin his stres yapma olacak gozuyle bak ki ins olur bebisin sana tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…