2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ay inşallah tutunur bebeğim.. kimseye sölemedik aileden ve çevreden buda sıkıntı veriyor bana kimseyle paylaşamamak kendi içimde yaşamak.. iyiki varsınız opuyorumnanaktan

merhaba aranıza yeni katıldım.Tüp bebek yaptıracağız ilk kez. Cumartesi tedaviye başlıyoruz bakalım. herkes için hayırlısı olsun

şimdiden tedavin hayırlı olsun canım,kaç yıllık evlisin,nerede yaptıracaksın???

ay inşallah tutunur bebeğim.. kimseye sölemedik aileden ve çevreden buda sıkıntı veriyor bana kimseyle paylaşamamak kendi içimde yaşamak.. iyiki varsınız opuyorumnanaktan

söylemediğin daha iyi canım,keşke benimde söyleyememe gibi şansım olsa...sonu iyi olmayınca bu sefer milletin acıma türünde laflarını duymak daha kötü oluyor inanın...inşallah bebişin sana tutunmuştur:Saruboceq:

herkese hayırlısı olsun bende 1,5 yıllık evliyim ve 22 yasındayım ve temmuzda tüp bebek tedavisine başlıycam ama endişem acaba daha erkenmi diye düşünüyorum ama hiç beklemek istemiyorum hemen olsun istiyorum bebegimin

canım daha çok yenisin ama,paran varsa hiç bekleme dr.dr.gezme derim...tabiki sorununuz nedir bilmiyorum ama,aşılamayla başlayabilirsin.....

benim sorunum yumurtlama bozuklugu suana biçok doktora gittim sorun yok dedi ama bebegimde olmadı,şimdi çok iyi bi doktora gittim yumurtlma bozuklugum varmış,dogal yolla olmazmı dedim şuana kadar olmadıysa olmaz dedi olsa bile bikaç senenin geçmesi gerek dedi oda çok düşük ihtimalmiş ben bekmek istemiyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar hoşgeldiniz Allah hepimizin dualarındakini kucağıma almayı nasip etsin.....
hamişler siz nasılsınızopuyorumnanaktan
pazartesi maraton başlıyor benim için dua edin lütfen opuyorumnanaktanhihoyyyt:asigim::1hug:

Hayırlı uğurlu olsun canımcığım, allahım sanada bebişlerini kucağına almayı nasip etsin, sanada hepimizede...

arkadaşım eğer fikrimi sorarsan bence 1,5 sene çok erken.. bak ben 6 senelik evliyim,2 ay sonra 7. seneme giricem. 24 yaşındayım... evliliğimin 3. senesi doktora gittim çocuğum olmuyor diye. aralık 2008-mart 2009 negatif 2 tüp bebek denemem var.,. ve mayıs ayında kendiliğimden hamile kaldım...
sonuçta tabiki karar senin ama bence tüp bebekten önce daha basit tedavi yöntemleri var. haplarla yumurtalamayı düzenlemek gibi... tamam günümüzde tüp bebek tedaviside çok kolay hale geldi.. ama maddi ve manevi yönden, moral olarak sabır isteyen, hiç bir olumsuzluğa açık kapısı olmayan bir tedavi.. dediğim gibi karar senin ama bence biraz daha araştır tüp bebekten başka şansın varmı onlara bak , dene... son çare tüp bebek dene bence.. hakkında hayırlısı olsun... Allah biran önce evlat sahibi yapsın...

a.s.

opuyorumnanaktan canım günaydın.... Dualarım seninle inşallah bu son maratonun olucak... bu sefer meleklerin sana sıkıca tutuncak ve kucağına alıp koklamak nasip olucak... :1hug: :Saruboceq:

allah hepinizin yardımcısı olsun.. bende 1.5 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemem ama benim sebebim kendim polikistik over hastasıyım bunun yanında eşimin sperm sayısı düşüklüğü ve hareketsizliği %95lerdeydi.. o yüzden yağtırdım.. tüp bebekten önce aşılama dene canım eğer eşinde sorun yoksa senin için gebe kalman daha kolay yollarla allah izin verirse daha kolay ama senbilirsin tabi:) maddi sıkıntınız yoksa ve psikolojik olarak kendini ii hessedeceksen yaptır.. ben kendim çok istedim transfer gününden beri bi tuhaflık var üzerimde.. kendi kendime karnımla konuşuyorum tuttun evet evet ttun felan die bi ara gelio kesin tuttmadı die yakınıp ağlıyorum.. dengesiz bi ruh halindeyim anlıyacağın.. ii düşün ii olsun herşey inşallahh..
hepinizin bebeğinizi kucağınıza alacağınız günü görmeniz dileğiyle a.s.

yeni başlayacaklar, tekrar deneyecekler ve sonuç bekleyenler...
allah hepinizin yardımcısı olsun, gönlünüzdekini kucağınıza versin inşallah....

nesrinim
bir aksilik olmazsa kargoyu bugün vereceğim galiaba.en geç pzt ankara da olur..
haydi bakalım maratonun sonunu da görmeyi nasip etsin allah bize..

kızzzzzzzsssssss :)))
bayan mucize, naapıosun kaç haftalıksın bakiim sen şimdi ????

kaydirigubbakcemile3 iyiyiym teyzesi.. valla geçen hafta bugü 5+1 di... demekki 6+1 oldu..
pazartesi gidicem tekrar doktora... sadece kese gözüktüğü için 10 gün sonra tekrar bakalım demişlerdi...
ama ben hala bişey hissetmiyorum yaa... ne mide bulantısı ne başka bişey.. bazen tedirgin oluyorum... inşallah herşey yolundadır diye dua ediyorum sürekli... sen bu haftalarda nasıldın??

sdsmt, öncelikle hayirli olsun gözün aydin. sen kalbini ferah tut allahin izniyle 9 ay sonra bebisini kucagina alirsin.
kac kere tüp bebek yaptirdin ??

sdsmt, öncelikle hayirli olsun gözün aydin. sen kalbini ferah tut allahin izniyle 9 ay sonra bebisini kucagina alirsin.
kac kere tüp bebek yaptirdin ??

canım ben 3 ay arayla 2 kere tüp bebek denedim. ikiside tutmadı. ikinci tedavimin 1 ay sonrası normal yoldan hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…