2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

eğer bu hafta ve önümüzdeki hafta herhangi bir bulanti vs yoksa sen şanslı kesimdesin demektyir.. benim hiç bulantım olmadı. :)) ama bebeğimi kaybettim 8. haftada işte rabbim bir yerden veriyo bir yerden alıyuo..
sen keyfini çıkar bu dönemlerin bırak bişey hissedip hissetmemeyi.. haftaya da kalp atışlarını duyarsın ağlarsın sevinçten inşallah

ay cok sevindim senin adina sdsmt, insallah olmayanlarinda olur.

ebruli59 dualarim seninle pazartesi sonucu bildir lütfen sabirsizlikla beklicem

canım rabbime şükür ben o aşamayı geçtim, bebişim var teyzesi 3.5 aylık allah sağlık versin inşallah
burda o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hala aynı başlıkta 2009 da tüp yapacaklar başlığında takıldım kaldım :))[/QUOTE]

ayyy cok sevindim gözün aydin allahin izniyle saglikli sahatli hayirli bi evladin olur
evet haklisin gercekten cok güzel insanlar var bide hepimiz ayni sorunu paylasiyoruz belkide o yüzden burda takildik KK tanisdigimdan beri cok mutluyum konular cok güzel insanlar cok iyi illaki bu bölümde sorunlarimizi sevinclerimizi hüzünlerimzi paylasabiliyoruz, insalla bende sizlere temmuz ortalarinda mutlu bi haber verebilirim, dualarinizi eksik etmeyin arkadaslarim.

bulantı olmaması bir yönden iyi ama bir yöndende tedirgin ediyor ister istemez... inşallah dediğin gibi olur ... şu 2 haftayıda atlatsam tam rahatlıyacam...

ay cok sevindim senin adina sdsmt, insallah olmayanlarinda olur.

ebruli59 dualarim seninle pazartesi sonucu bildir lütfen sabirsizlikla beklicem

amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

sen nasılsın bıcırık nasıl.. belli üzmüyor seni :asigim: dondurma yemeye devammı kaydirigubbakcemile3 :icecream:

ayyy cok sevindim gözün aydin allahin izniyle saglikli sahatli hayirli bi evladin olur
evet haklisin gercekten cok güzel insanlar var bide hepimiz ayni sorunu paylasiyoruz belkide o yüzden burda takildik KK tanisdigimdan beri cok mutluyum konular cok güzel insanlar cok iyi illaki bu bölümde sorunlarimizi sevinclerimizi hüzünlerimzi paylasabiliyoruz, insalla bende sizlere temmuz ortalarinda mutlu bi haber verebilirim, dualarinizi eksik etmeyin arkadaslarim.
[/QUOTE]

canım benımde hersey yolunda gıderse tmmuzun ortalarımnda sonuc alıcam.ıns.bende verırım mutlu haberı dua edın

canım benımde hersey yolunda gıderse tmmuzun ortalarımnda sonuc alıcam.ıns.bende verırım mutlu haberı dua edın[/QUOTE]

insallah :Saruboceq: canim bol bol dua edelim hersey allahtan, siginacagimiz tek kapi.
ben cok heyecaliyim nasil gececek 1 ay bilmiyorum.

merhaba gülyüzüm, iyi dileklerin için teşekkürler. Ben şu anda Diyarbakır'dayım. Eurofertil'de bir profesöre gideceğiz. 3 yıllık evliyim ama bir yıldır çocuk istiyoruz. Benim polikistik overim var eşim de varikosel ameliyatı olmuş yani tek çözüm tüp bebek. Bu arada benim gibi iki tarafta da sorun olan var mı? Ya da olup da çocuğu olan var mı?

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YOKTUM.BENıM ıLK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK VE DOĞRUSU MERAK ETTıĞıM ÇOK ŞEY VAR.yardımcı olursanız sevinirim.şuaralar tüp bebek için gerekli belgeleri tamamlıyorum .fakülteden rapor çıkarmakla uğraşıyorum şuara.bugün adetimin ilk günü bir dahaki adet günüm 27 haziran adetin kaçıncı günü tüp bebek yapılıyor haziran sonunda yapacağım.haziranın 27 sine kadar nasıl bir tedavi yolu izlenecek.bana bilgi verirmisiniz?;

:CüvCüv:slm arkadaşlar herkesin tedavisi hayırlı olsun ben bu gün lucrinimin 3. vuracagım aranızda benim gibi lucrin vuran varmı çok heycanlıyım işallah hepimiz hayırlı haber alırız özellikle şu testteki çift çizginin çıkmzsını okadar istiyorumki anlatamam hepimiz pozitif sonuçlar alalım işallaha.s.:ecrin_bebek:

Sağol nesrinciğim....allahtan dualarımızı eksik etmiyoruz elbet bizede nasp edecek diyoruz herşeyi allahtan ümit dolu bekliyoruz....allah daha kötü hastalıklar vermesin diyip binlerce kez şükrediyoruz....
Buraya desteğin en büyüğü olduğunu düşünereküye oldum ve bunu burda görüyorum...Çok tşk ederim...sevgiler

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun...adet olduğun gün dr.ararsın,onlar sana adetinin ikinci günü yada üçüncü gelmeni söylerler,hormon tahlillerine bakarlar,ultrasyondan muayene ederler ve sana geleceğin günü söylerler,hemen adet olur olmaz tüp bebek olmuyor yani,daha ilaç protkolün var,ondan sonra transfer işlemlerin olur

canım benim herşeyin bir vakti zamanı var biz bilemiyoruz yanlızca.demekki hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah birdahaki denemen son denemen olur canım.

Canım tşk ederim inşallah hepimizin son olur ve bir an önce kucağımız bebişlerimizle dolsun....

canım ilk denememde tuttu.o sorunda tüp bebekten sonraki aşamada yaşandı. oda orada çalışan bir sekreter yüzünden bana ters bir laf söyledi ve aynı gün bıraktım.. yoksa dr süperr

cevabın için tşk ederim...içimi rahatlattın yarın görüşmm var selman bey de hadı hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…