kaydirigubbakcemile3 iyiyiym teyzesi.. valla geçen hafta bugü 5+1 di... demekki 6+1 oldu..
pazartesi gidicem tekrar doktora... sadece kese gözüktüğü için 10 gün sonra tekrar bakalım demişlerdi...
ama ben hala bişey hissetmiyorum yaa... ne mide bulantısı ne başka bişey.. bazen tedirgin oluyorum... inşallah herşey yolundadır diye dua ediyorum sürekli... sen bu haftalarda nasıldın??
amin insallah allah gönlümüze göre versin,
serenanas sen ne zaman basliyon tedaviye??[/QUOTE
canım rabbime şükür ben o aşamayı geçtim, bebişim var teyzesi 3.5 aylık allah sağlık versin inşallah
burda o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hala aynı başlıkta 2009 da tüp yapacaklar başlığında takıldım kaldım :))
kızlar pazartesi test günüm benim için dua edin
eğer bu hafta ve önümüzdeki hafta herhangi bir bulanti vs yoksa sen şanslı kesimdesin demektyir.. benim hiç bulantım olmadı. :)) ama bebeğimi kaybettim 8. haftada işte rabbim bir yerden veriyo bir yerden alıyuo..
sen keyfini çıkar bu dönemlerin bırak bişey hissedip hissetmemeyi.. haftaya da kalp atışlarını duyarsın ağlarsın sevinçten inşallah
ay cok sevindim senin adina sdsmt, insallah olmayanlarinda olur.
ebruli59 dualarim seninle pazartesi sonucu bildir lütfen sabirsizlikla beklicem
bulantı olmaması bir yönden iyi ama bir yöndende tedirgin ediyor ister istemez... inşallah dediğin gibi olur ... şu 2 haftayıda atlatsam tam rahatlıyacam...
canım benim ikizlerim varken bile bulantim yoktu, doktora sordum , üçüzü olup bulantısı olmayana rastlamadım ama ikize rastladım demişti.. sen şimdi dinleneceksin, güzel gıdalar alacaksın, stres yapmayacaksın en önemlisi rabbim gerisini halledecek görürsün bak..
canım benim ikizlerim varken bile bulantim yoktu, doktora sordum , üçüzü olup bulantısı olmayana rastlamadım ama ikize rastladım demişti.. sen şimdi dinleneceksin, güzel gıdalar alacaksın, stres yapmayacaksın en önemlisi rabbim gerisini halledecek görürsün bak..
papatyacım söyleyebileceğim tek şey Allah sabır ve yeniden denemek için güç versin
Allah eminim ki doğru zamanı biliyordur ve bize düşen bu zamanın gelmesini beklemek
bizler yanındayız neye ihtiyacın olursa
sevgilerle arkadaşım
kızlar bugün test yaptırdım değerim 456 çıktı.yani pozitif.transferimin 14. günü.çok mutluluyum.inşallah herkes tadar bu mutluluğu..
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YOKTUM.BENİM İLK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK VE DOĞRUSU MERAK ETTİĞİM ÇOK ŞEY VAR.yardımcı olursanız sevinirim.şuaralar tüp bebek için gerekli belgeleri tamamlıyorum .fakülteden rapor çıkarmakla uğraşıyorum şuara.bugün adetimin ilk günü bir dahaki adet günüm 27 haziran adetin kaçıncı günü tüp bebek yapılıyor haziran sonunda yapacağım.haziranın 27 sine kadar nasıl bir tedavi yolu izlenecek.bana bilgi verirmisiniz?;
canım benim herşeyin bir vakti zamanı var biz bilemiyoruz yanlızca.demekki hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden.inşallah birdahaki denemen son denemen olur canım.
canım ilk denememde tuttu.o sorunda tüp bebekten sonraki aşamada yaşandı. oda orada çalışan bir sekreter yüzünden bana ters bir laf söyledi ve aynı gün bıraktım.. yoksa dr süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?