2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canımcım,sen ne iğnesi vuruluyorsun???dr.sorduğumda çıkabilirsin demişti ama ben kortuğum için araştırayım dedim...Allah hepimizin yardımıcısı olsun,emeğimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

canımcım yolun açık,dualrın kabul,kucağın bebişle dolsun inşallah...yumurtaların çok fazla bölünmeyemi uğruyor anlamadım???selman beyin iyi olduğunu duymuştum,ama benim inancım Allah nasip etdiyse heryerde olur,bak sana bir örnek vereyim,bir tanıdığım memorialde ilk tüp bebk denemesini yaptırdığında tutmamıştı,ikincide tuttu ve bir oğlu oldu,oğlu biraz büyüyünce ikinci çocuk istedi ve tekrar memoriale gitti ve iki kez denedi ve olmadı,nasibinde yokmuş...aynı yerde yaptırıyor ve 3/1 şansı oluyor...Allahım hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın...:Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin canım:Saruboceq:
[/QUOTE]

Canım benim yazın için çok tşk ederim...evet haklısın alah nasip ederse her yerde olur ama gittiğim doktor çok uzak bana ve çalışan biri olduğumdan akşamları doktora koşturmaca gidip geliyorum...Birde ben iş yerideki patronlarıma ve çalışanlarıma bahsetmedim tüp bebek yaptığımı onun içinde çok streste oluyorum...ama selman bey bana yakın bir merkezde gidip gelmem daha kolay ...hayırlısı bakalım yarın görüşmem var...

2009papatya bu zamana kadar sana bişey yazmadım çünkü inan üzüntünü paylaşıyorum ve üzüntüden yazamadım... benneyaptımki ama gerçekten herşeyde bir hayır vardır... şimdi selman beyle görüşmeni ayarlamışsın... belkide senin için hayırlısı bu yol.... inşallah yeni tedavine başladığında herşey yolunda gidecek ve meleklerine kavuşacaksın...:Saruboceq: :1hug: a.s.

evet canım orda haklısın allahım nasip ettiği zaman olacak...inşallah zaman bu zamandır...

Canım benim çok sağolasın bende fazla zaten giremedim insan bir tuaf oluyor ama 1.tüp bebek negatifliğinde çok daha kötü durumdaydım umutluyduk.Sonra 2.denemede fazla olmlu şeyler konuşmayınca doktor negatifiğe hazırlamıştım kendimi ve daha rahat atlattım diyebilirim.
Ama şimdi yarın için bir heyecan var bakalım selman bey ile görüşmem nasıl geçecek umarım iyi bir görüşme olur a dan z ye testlerim yapılırdı hayırlısınla 3.ncü denememe başlarım...
tüm hamiş adaylarımızdan dualarınızın eksik etmemenizi rica ediyorum....sevgiler

Merhaba arkadaşlar....Yarın Medicana Beylikdüzüne Selman bey ile görüşmeye gidiyorum...3.tüp bebek denemem için bir kapı daha aralıyorum umarım bu kapının ardından hamile adayı olarak çıkarım....allahım hepimizin duarlarını kabul etsin ve tez zamanda yavrularmıza sağ sağlım elleri ayakları düzgün kavuşmak nasip etsin....sanırım biraz heyecan var ama mutlu bir heyecan bu sefer umutluyum ve allah hakkı üçtür diye hayırlısınla besmele çekiyorum...Herkesin desteği için çok tşk ederim...Sevgiler

Kızlaar karnımın şişi indi, hiç ağrım sızım yok, arada gazım oluyo ona bile seviniyorum, ne uykum geliyo nede koku almada hassasiyet, gögüslerim aynı duruyo:) yani anlayacağınız ufacık bi belirti bile yok, bu seferde tutmadı hissi beni kemiriyo.Bugün 7. gün, yine olmadı, yine olmadı, yine olmadı

canım arkadaım işallah hamile adayı degil hamile olarak çıkarsın hepimiz çok heycanlıyız ama bu tatlı bi heycan işallah bebegimi sag salim kucagına alırsın bende lucrınimin 4 ...vurcam bü gün:CüvCüv:

salı günü toplama işlemim var.. yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın.. meleklerimize kavuştursun inş..

Merhaba arkadaŞla bende baŞladım 225 dz gonla f ıle kısa protokol olacak benım ıÇın Şok oldu ama dırek gonal f le baŞladık bakalım hayırlısı arkadaŞlar ılk denemem beslenme vs nelere dıkkat etmelyım bana yazarmısınız allah rızası ,ıÇın

canım tedavin hayırlı olsun....ilk denemenmi???niçin direk gonal-f ile başladılar,benim 3.denemem olcak ve ilk kez gonal-f verdiler,daha önce lucrin kullanmıştım...beslenme konusunda dr.bana şunları ye şunları yeme diye birşey söylemedi...daha önceki dr.larımda söylememişlerdi.....bu konuda pek birşey söyleyemeyeceim....

salı günü toplama işlemim var.. yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın.. meleklerimize kavuştursun inş..

inşallah çok sağlıklı yumurtaların olmuştur ve ebriyoların da çok kalite olurda annelerine sıkı sıkı tutunurlar:Saruboceq:

Canım benim sağol desteğin için.Bende bu sefer uzun protokol uygulanacak ve lucrine bende başliyacağım adetimin 21 gününde..allah sanada kolaylık versin ve hayırlısınla bu tedavinde mutlu son ulaşirsin..sevgiler

Arkadaşlar...Bugün Selman bey ile uzun uzun konuştuk.Kısa bir öz geçmişimle ve tüm raporlarımı ve hikayelerimle boğdum kendisini...Sonuç olarak 3.Tüp bebek burda hayırlısınla başlıyorum....
Yalnız haftaya c.tesi histeroskopi yapılacak bir rahim duvarını kontrol edecek.bende daha önce tüplerde yapışkanlıkdan dolayı2 kere tıkanma olduğundan rahim duvarını kontrol edelim dedi.
Aranızda bu işlemi yapan vamı?Acı varmı diye sormicam anestezi altında olacakmış.

Uzun protokol uygulayacak daha önceki tedavilerimden yaşadıklarımı anlatınca yumutalarımı fazla uyarıldığından OHSS olma ihtimalinden yavaş hareket edelim dedi.
Yani bu ayın 23 ü gibi Lucrine başlıyacağım ama tam net tarihi haftaya belli olacak..

Serenascığım beni listeye 3.tüp bebek denemesi uzun protokol Medicana Beylikdüzü Selman Bey diye not edebilirsin.Tarih sanırım 23 hazıran gibi....

Çok dua edin , ama ben bu denememden çok ümitliyim içimde hiç olmadığı kadar emin ellerde olduğumun hissini verdi bana...kafamda açık kalan sorularımın tüm cevaplarımı aldım ve bir önceki denemelerimde aslında biraz ihmalkar olduğunu düşünerek bilerek lades gibi birşey oldu...ama yinede herşeyin başı yüce rabbimizdir.....
Ama bu sefer içimdeki his çok güzel bir his inşallah yüce rabbim bu sefer anlıma yazmışdır....
Herkese sevgiler ve tüm arkadaşlarım bu seferi tedavileri son olsun diliyorum....Bekleyin bizi hamiş arkadaşlarımız biz geliyoruz)::)):)):......sevgiler

canım rabbime şükür ben o aşamayı geçtim, bebişim var teyzesi 3.5 aylık allah sağlık versin inşallah
burda o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hala aynı başlıkta 2009 da tüp yapacaklar başlığında takıldım kaldım :))[/QUOTE]

gitmeee sennn sakınnn mafoldumben üçüncü çocukta bile burda kallhihoyyyt

canım yaa saçmalama.. bırakma kendini.. burada bir sürü arkadaş hiç bişey hissetmeden hamile kaldığını çok yazdı... ne uykum geliyo nede koku almada hassasiyet demişsin ben 6 haftalık hamileyim ve dediklerinin hiç biri bendede yok yerimseniben yani herkeste o belirtiler olacak diyede bişey yok... bak serenanes 3,5 aylık hamile oda mide bulantısı yaşamamış....
biraz rahatla ve test gününü bekle derim ben..

canım hayırlı olsun inşallah sonu da güzel olur. benim de bugün kontrolüm vardı ama ilaçlar fazla cevap verdiği için hemen E2 testi yaptırdılar ve sonuş 3416 çıktı.
3000 nin altında olması iyiymiş. en büyük yumurtada 16,5 ama 18 olması gerekiyormuş
bugün sadece lucrin yaptım. gonal f yapmıcam yarın tekrar test ve ultrasyonda bakacaklar.
yine aynı olursa iptal edilecek. moralim çok ama çok bozuk. tabi hayırlısı o kadar uğraş inşallah boşa gitmez. bana dua etmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…