benim annemin evi de 2.kat,daha önceki denemelrimde annemde kalmıştım ama bu seferde kendi evime çıkayım diyorum ama bakalım canım kısmet sağolasın yine de...
transferden sonra 2 saat odada beklettiler.Canımcığım bende 5. katta oturuyorum.Dinlene dinlene inip çıkıyorum iğne yaptırmak için mecburen.Merak etme o kadardan bişey olmaz.Arada dinlen yorulunca çıkma.Allahım yardımcımız olsun
2009 papatyacım
bende bir sefer aşılama geçirmiş olup başarısız olanlardanım
bende tüp bebek düşünüyor ve medicana b.düzüne gideceğim temmuz ayında
aşılamadan sonra bir ay ara vermek istiyorum
selman laçin beyle ilgili güzel şeyler duydum okudum
bir kez de onu deneyeceğim
ama unutmayalım ki ne yaparsak yapalım verecek olan yüce rabbimizdir
canim zaten her bayanda biraz s toplamsi olurmus yumurtalar alindigi icin bulunduklari sivi disari cikarmis vekarin boslugunda su toplaniyor
yani duymusnur ohss
sende de ondan olmustur o yuzden dikkat et sancin bulantin kusman olursa bildirisin zaten sana soylemislerdir ama az ise hic kafana takma normaldir canim
ins bebislerin sana tutunur.
Bana bişey dememişlerdi canım, teşekkür ederim. Yumurta sayısı az olduğu için belki ohss olacağıma ihtimal vermemişlerdir. Bugün daha iyiyim sanki ama şişlik biraz daha sürecek galibaa
Canım bu şişlik kullanılan progestan ilaç da yapıyor merak etme normaldir ve çok gaz yapar...sevgiler
2009papatya bu zamana kadar sana bişey yazmadım çünkü inan üzüntünü paylaşıyorum ve üzüntüden yazamadım... benneyaptımki ama gerçekten herşeyde bir hayır vardır... şimdi selman beyle görüşmeni ayarlamışsın... belkide senin için hayırlısı bu yol.... inşallah yeni tedavine başladığında herşey yolunda gidecek ve meleklerine kavuşacaksın...:Saruboceq: :1hug: a.s.
canım arkadaım işallah hamile adayı degil hamile olarak çıkarsın hepimiz çok heycanlıyız ama bu tatlı bi heycan işallah bebegimi sag salim kucagına alırsın bende lucrınimin 4 ...vurcam bü gün:CüvCüv:Merhaba arkadaşlar....Yarın Medicana Beylikdüzüne Selman bey ile görüşmeye gidiyorum...3.tüp bebek denemem için bir kapı daha aralıyorum umarım bu kapının ardından hamile adayı olarak çıkarım....allahım hepimizin duarlarını kabul etsin ve tez zamanda yavrularmıza sağ sağlım elleri ayakları düzgün kavuşmak nasip etsin....sanırım biraz heyecan var ama mutlu bir heyecan bu sefer umutluyum ve allah hakkı üçtür diye hayırlısınla besmele çekiyorum...Herkesin desteği için çok tşk ederim...Sevgiler
Merhaba arkadaŞla bende baŞladım 225 dz gonla f İle kısa protokol olacak benİm İÇİn Şok oldu ama dİrek gonal f le baŞladık bakalım hayırlısı arkadaŞlar İlk denemem beslenme vs nelere dİkkat etmelyİm bana yazarmısınız allah rızası ,İÇİn
salı günü toplama işlemim var.. yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın.. meleklerimize kavuştursun inş..
canım arkadaım işallah hamile adayı degil hamile olarak çıkarsın hepimiz çok heycanlıyız ama bu tatlı bi heycan işallah bebegimi sag salim kucagına alırsın bende lucrınimin 4 ...vurcam bü gün:CüvCüv:
Kızlaar karnımın şişi indi, hiç ağrım sızım yok, arada gazım oluyo ona bile seviniyorum, ne uykum geliyo nede koku almada hassasiyet, gögüslerim aynı duruyo:) yani anlayacağınız ufacık bi belirti bile yok, bu seferde tutmadı hissi beni kemiriyo.Bugün 7. gün, yine olmadı, yine olmadı, yine olmadı
aminnn canım aminnn inş... tüm isteyenlere nasip olsun inş...inşallah çok sağlıklı yumurtaların olmuştur ve ebriyoların da çok kalite olurda annelerine sıkı sıkı tutunurlar:Saruboceq:
salı günü toplama işlemim var.. yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.. ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın.. meleklerimize kavuştursun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?