2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm arkadaşlarr bende tüp bebeğe başladım.14 gündür lukrin ilacı kullanıyorum ve hala mazeretli olmadım.sizler kaç gün iğne yediniz arkadaşlar.yarın hastaneye gidicem bakalım ne olcakk.

canım benm de fazla çıkmıştı E2 ama sınırın biras üstünde olduğu için o gün çatlatmamı vurdum 2 gün sonra toplandı.. sakın moralini bozma herşeyin başı önce moralden geçio.. benimkilerde sen gibiydi toplama ve transferden sora aşırı şişkinliğim oldu 29 unda transfer yapıldı şişkinliğim yeni indi.. artık hayırlısı gün sayıyorum çarşamba günü belli olucak.. umarım tutmuştur.. ama sen sakın üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun herşey.. hayırlısı inşallah

yarın 9. günüm, salı günü de 10. gün.Uykum kaçtı stresten, yarın sabah idrarda bakacam, hayal kurmak için belkide son iki gecem ama korkuyorum hayalini bile kurmaya. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

inşallah benimde olurda bende bu stresten kurtulurum. yarın belli olacak artık ne yapılacağı. beklemekten başka yapacak birşey yok.

inşallah tutmuştur seninde. allah büyük herşey bahane o ol derse herşey kendiliğinden olur. yeterki ümitsiz olmayalım. çok şükür biraz rahatım şimdi:Saruboceq:

canım stres yapma demek çok kolay,ama elimizden dua edip beklemekten başka çare olmadığını biliyorsun...yüce mevlam ne eylerse kuluna en güzelini eyler...Rabbim bizden daha iyisini bilir ve verir...hakkımızda hayırlısı, böyle düşün içini ferah tut canım...kısmetimizde varsa olacak diye düşün....kendini rahat hissedeceksen testini yap tabiki...

canımmm.. üzme sakın kendini.. stres yasak değilmi bizlere...
herşeyde mutlaka vardır bir hayır ve henüz biten bişey yok.. ne olur moralini yüksek tut.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. eğer uygunsa yapılsın inş.. sırf yapmak içinde yapılmış olmasın dimi ama.. umraım herşey gönlünce dilediğince gider bitanem dualarım seninle..:teselli:

canım mademki test yapacaksın bence idrar yerine kan testi yaptır derim. çünkü hamile olsan bile 10. gün idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun..a.s.

offf yarın bugün 10. günüm zaman geçmio sanki... çarşamba günü kan testi yaptırcam ama onu bile yaptırmaya korkuyorum ya olmazsa die.. o kağıda nasıl bakıcam negatif mi pozitifmi ay çok stresliyim ya

kızlar 2. aşılamamı tüpmü derken bebeğim kendi geldiHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:

ayyyyyy ebruli süper ya ... :) allah nazardan saklasın maşallah diyelim.. allah sağlıkla ve sıhhetle büyümesini nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah :)

offf yarın bugün 10. günüm zaman geçmio sanki... çarşamba günü kan testi yaptırcam ama onu bile yaptırmaya korkuyorum ya olmazsa die.. o kağıda nasıl bakıcam negatif mi pozitifmi ay çok stresliyim ya

seninle aynı durumdayız canım, benim doktorum 10. günde tahlil istedi, yarın sabah yaptırcam bende, inşallah ikimizde hamişler listesine yazılırız

canım mademki test yapacaksın bence idrar yerine kan testi yaptır derim. çünkü hamile olsan bile 10. gün idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun..a.s.

haklısın canımda kendime söz geçirebilsem, annemde yaptırma dedi ama idrarda baktım tabiki negatif çıktı, sabaha kadar zırladım, umudum yarın sabaha kaldı

haklısın canımda kendime söz geçirebilsem, annemde yaptırma dedi ama idrarda baktım tabiki negatif çıktı, sabaha kadar zırladım, umudum yarın sabaha kaldı

ah kızlar sizi çok iyi anlıyorum ama ben artık bu konuda hiçbir başlıkta bir şey demiycem , hiç yazmadıysam en az 50 kere yazmışımdır vaktinden erken bakanların % 80 i sonra azap çekti son 2-3 günü tamamlayamadı bir türlü.. 10. günden evvel bakmayın, bakarsanız da idrara bakmayın kan testi yaptırın diye herkes bas bas bağırıyor.. ne gerek var güzel canınızı üzmeye ?? ben 13 gün bekledim, beklenmiyor diyene katılmıyorum.. verecekse rabbim zaten veriyor, ne olur sıksanız 2-3 gün daha dişinizi.. bebişlere belki de zarar veriyoruz böyle stres üzüntü yaparak, yapmayın ne olursunuz...allah yardımcınız olsun , gönlünüze göre versin inşallah..:Saruboceq:

ben ankaradayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cumartesi günü başladık iğnelere ohss olmamak için dozunu düşük tuttu doktorumuz dua ediyorum bir daha su toplamamak için
yarın kontrol baklaım ilaç dozu ayarlanıcak tekrar
çok heyecanlıyım galiba alıcam bu sefer bebişlerimi kucağıma siz ne dersiniz tüpçü teyzeler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan

kızlar 2. aşılamamı tüpmü derken bebeğim kendi geldiHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:

tebrik ederim gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

alkisalkisalkis evet evet inşallah bu sefer yiğenler gelecek bende inanıyorum a.s canım inşallah yaşamazsın ohss.. duaları seninle canım... Rabbim isteyen herkese versin... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…