canım hayırlı olsun inşallah sonu da güzel olur. benim de bugün kontrolüm vardı ama ilaçlar fazla cevap verdiği için hemen E2 testi yaptırdılar ve sonuş 3416 çıktı.
3000 nin altında olması iyiymiş. en büyük yumurtada 16,5 ama 18 olması gerekiyormuş
bugün sadece lucrin yaptım. gonal f yapmıcam yarın tekrar test ve ultrasyonda bakacaklar.
yine aynı olursa iptal edilecek. moralim çok ama çok bozuk. tabi hayırlısı o kadar uğraş inşallah boşa gitmez. bana dua etmafoldumben
canım benm de fazla çıkmıştı E2 ama sınırın biras üstünde olduğu için o gün çatlatmamı vurdum 2 gün sonra toplandı.. sakın moralini bozma herşeyin başı önce moralden geçio.. benimkilerde sen gibiydi toplama ve transferden sora aşırı şişkinliğim oldu 29 unda transfer yapıldı şişkinliğim yeni indi.. artık hayırlısı gün sayıyorum çarşamba günü belli olucak.. umarım tutmuştur.. ama sen sakın üzme kendini pozitif düşün pozitif olsun herşey.. hayırlısı inşallah
yarın 9. günüm, salı günü de 10. gün.Uykum kaçtı stresten, yarın sabah idrarda bakacam, hayal kurmak için belkide son iki gecem ama korkuyorum hayalini bile kurmaya. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
canımmm.. üzme sakın kendini.. stres yasak değilmi bizlere...canım hayırlı olsun inşallah sonu da güzel olur. benim de bugün kontrolüm vardı ama ilaçlar fazla cevap verdiği için hemen E2 testi yaptırdılar ve sonuş 3416 çıktı.
3000 nin altında olması iyiymiş. en büyük yumurtada 16,5 ama 18 olması gerekiyormuş
bugün sadece lucrin yaptım. gonal f yapmıcam yarın tekrar test ve ultrasyonda bakacaklar.
yine aynı olursa iptal edilecek. moralim çok ama çok bozuk. tabi hayırlısı o kadar uğraş inşallah boşa gitmez. bana dua etmafoldumben
yarın 9. günüm, salı günü de 10. gün.Uykum kaçtı stresten, yarın sabah idrarda bakacam, hayal kurmak için belkide son iki gecem ama korkuyorum hayalini bile kurmaya. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
amin insallah allah gönlümüze göre versin,
serenanas sen ne zaman basliyon tedaviye??[/QUOTE
canım rabbime şükür ben o aşamayı geçtim, bebişim var teyzesi 3.5 aylık allah sağlık versin inşallah
burda o kadar güzel insanlarla tanıştım ki hala aynı başlıkta 2009 da tüp yapacaklar başlığında takıldım kaldım :))
Amin amin 3,5 aylık olmuşbüyüyor serenanescim çok şükür. İlk seninle arkadaş olmuştum dün gibi aklıma geldi şimdi zaman böyle çabuk geçiyor demek Allah kollarına sağlıkla almayı da nasip etsin bir an evvel de bebişinin doğum günlerini de burdan kutlayalım.:1hug:
kızlar 2. aşılamamı tüpmü derken bebeğim kendi geldiHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
offf yarın bugün 10. günüm zaman geçmio sanki...çarşamba günü kan testi yaptırcam ama onu bile yaptırmaya korkuyorum ya olmazsa die.. o kağıda nasıl bakıcam negatif mi pozitifmi ay çok stresliyim ya
canım mademki test yapacaksın bence idrar yerine kan testi yaptır derim. çünkü hamile olsan bile 10. gün idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun..a.s.
Amin amin 3,5 aylık olmuşbüyüyor serenanescim çok şükür. İlk seninle arkadaş olmuştum dün gibi aklıma geldi şimdi zaman böyle çabuk geçiyor demek Allah kollarına sağlıkla almayı da nasip etsin bir an evvel de bebişinin doğum günlerini de burdan kutlayalım.:1hug:
çok teşekkür ederim Plum cum :))
Darısı herkesin başına..
haklısın canımda kendime söz geçirebilsem, annemde yaptırma dedi ama idrarda baktım tabiki negatif çıktı, sabaha kadar zırladım, umudum yarın sabaha kaldı
kızlar 2. aşılamamı tüpmü derken bebeğim kendi geldiHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
ben ankaradayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cumartesi günü başladık iğnelere ohss olmamak için dozunu düşük tuttu doktorumuz dua ediyorum bir daha su toplamamak için
yarın kontrol baklaım ilaç dozu ayarlanıcak tekrar
çok heyecanlıyım galiba alıcam bu sefer bebişlerimi kucağıma siz ne dersiniz tüpçü teyzeler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?