ben ankaradayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cumartesi günü başladık iğnelere ohss olmamak için dozunu düşük tuttu doktorumuz dua ediyorum bir daha su toplamamak için
yarın kontrol baklaım ilaç dozu ayarlanıcak tekrar
çok heyecanlıyım galiba alıcam bu sefer bebişlerimi kucağıma siz ne dersiniz tüpçü teyzeler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan
ben ankaradayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cumartesi günü başladık iğnelere ohss olmamak için dozunu düşük tuttu doktorumuz dua ediyorum bir daha su toplamamak için
yarın kontrol baklaım ilaç dozu ayarlanıcak tekrar
çok heyecanlıyım galiba alıcam bu sefer bebişlerimi kucağıma siz ne dersiniz tüpçü teyzeler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan
cansınız siz ya varlığınız için teşekkür ederim simallim seranenesim bivim sdsmtem sağolun...
size bir bomba haber daha eşim azoluydu biliyosunuz bugün test istedi doktor belki buluruz canlı sperm diye veeeeeeeeeeeee sonuç bulundu mucize bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darısı tüm azolulara inşallahhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlar. çok şükür herşey yolunda yumurtalar istenen seviyeye gelmiş. E2 testi sonucuda güzel çıktı. dün çatlatma iğnesini yaptım yarında yumurtalar toplanacak. herşeyin hayırlısı inşallah
merhaba arkadaşlar. çok şükür herşey yolunda yumurtalar istenen seviyeye gelmiş. E2 testi sonucuda güzel çıktı. dün çatlatma iğnesini yaptım yarında yumurtalar toplanacak. herşeyin hayırlısı inşallah
dualarım seninle tatlım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz arkandan geliyoruım şenlendirelim herkesi güzel haberlerle sevgiyleopuyorumnanaktan
hadi bakalım canım hayırlısı olsun
herşey güzel ocak merak etme sakın
meleklerine adım adım yaklaşıyosun öyle düşün ben hep böyle düşünüyrum
canım cinsiyetini ayın 10 nunda mı öğrenicen yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
selam herkese kızlar benimde tedavim ertelendi
şimgi regl oldum bu ay kontrol hapı kulancan temmuzda transferim ver zuzularımı almaya gitcem inşallaaahhhhhhh şimdi donduruldularrrrr
oleeeeyyyyy
,biri daha mutlu sona yaklaşacak inşallah !
parfüm makyaj yok tabee şaşkın şey anestezi alacaksın yumurta toplamada , makyajlı halini kutlamaya saklarsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?