2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ahhhh canımmm hadi hayırlısı inşallahhh!!! bu sefer tamamdırkaydirigubbakcemile5 inşallah ohss belası olmaz Allah korusun:Saruboceq: aklına bile getirme..çok öptüm senii:1hug:

hadi arkadaşım inşlh hayırlı haberlerini bekliyoruz.

nesroşş, simall, biv, sdmst kızlar nerdesiniz uzun zamandır..
şimdi biv ve nesrinin dönemi onları yanlız bırakmayalım, inşallah bu sefer yüzü gülecek arkadaşlarımın ...

cansınız siz ya varlığınız için teşekkür ederim simallim seranenesim bivim sdsmtem sağolun...
size bir bomba haber daha eşim azoluydu biliyosunuz bugün test istedi doktor belki buluruz canlı sperm diye veeeeeeeeeeeee sonuç bulundu mucize bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darısı tüm azolulara inşallahhhhhhhhhhh

ahhhhh ağlıycam şimdiiii.
teyzesi bak biz 2 kişi dua edioruz sana , olucak inşallah rabbim nasip etsin bu sefer !!a.s.

canım cinsiyetini ayın 10 nunda mı öğrenicen yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

merhaba arkadaşlar. çok şükür herşey yolunda yumurtalar istenen seviyeye gelmiş. E2 testi sonucuda güzel çıktı. dün çatlatma iğnesini yaptım yarında yumurtalar toplanacak. herşeyin hayırlısı inşallah

dualarım seninle tatlım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz arkandan geliyoruım şenlendirelim herkesi güzel haberlerle sevgiyleopuyorumnanaktan

selam herkese kızlar benimde tedavim ertelendi
şimgi regl oldum bu ay kontrol hapı kulancan temmuzda transferim ver zuzularımı almaya gitcem inşallaaahhhhhhh şimdi donduruldularrrrr

hadi bakalım canım hayırlısı olsun
herşey güzel ocak merak etme sakın
meleklerine adım adım yaklaşıyosun öyle düşün ben hep böyle düşünüyrum

dualarım seninle tatlım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz arkandan geliyoruım şenlendirelim herkesi güzel haberlerle sevgiyleopuyorumnanaktan

hadi bakalım canım hayırlısı olsun
herşey güzel ocak merak etme sakın
meleklerine adım adım yaklaşıyosun öyle düşün ben hep böyle düşünüyrum

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimizin sonu güzel olur. hiç stres yok ama heyecan var. buda olsun yoksa hiç vakit geçmez. acaba yarın için yapmam gereken birşey varmı? aç karnına gidicem ama parfüm, makyaj olmayacakmış varmı böyle birşey

oleeeeyyyyy
,biri daha mutlu sona yaklaşacak inşallah !
parfüm makyaj yok tabee şaşkın şey anestezi alacaksın yumurta toplamada , makyajlı halini kutlamaya saklarsın :))

selam herkese kızlar benimde tedavim ertelendi
şimgi regl oldum bu ay kontrol hapı kulancan temmuzda transferim ver zuzularımı almaya gitcem inşallaaahhhhhhh şimdi donduruldularrrrr

olsun geç olsun güç olmasın,
biz de ertelemiştik, tamı tamına 6 ay, duvara tırmanacaktım nerdeyse , bak senin ay cık sadece :))))

oleeeeyyyyy
,biri daha mutlu sona yaklaşacak inşallah !
parfüm makyaj yok tabee şaşkın şey anestezi alacaksın yumurta toplamada , makyajlı halini kutlamaya saklarsın :))

ayy canım benim inşallah yaa. allah herkese mutlu son yaşamayı nasip etsin. 1 hafta da rapor vereceklermiş bolca dinlenirim artık. hangi gün tarnsfer olur acaba :Saruboceq:

umarım hepiniz en yakın zamanda güzel haberlerle bizi umutlandırırsınız. Benim tedavi her zamanki gibi başlamadan bitti çünkü yumurtalıklarımda 1,5 cm kist çıktı çok üzgünüm: Kısmet işte....

kızlar ya ilaç dozu işe yaramadı dozu arttırdılar yani risk arttı ohss için ya ben unutmuşum bu işleri ortalama kaç gün iğneleri vuryuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…