kızlar ya ilaç dozu işe yaramadı dozu arttırdılar yani risk arttı ohss için ya ben unutmuşum bu işleri ortalama kaç gün iğneleri vuryuluyoruz
cansınız siz ya varlığınız için teşekkür ederim simallim seranenesim bivim sdsmtem sağolun...
size bir bomba haber daha eşim azoluydu biliyosunuz bugün test istedi doktor belki buluruz canlı sperm diye veeeeeeeeeeeee sonuç bulundu mucize bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darısı tüm azolulara inşallahhhhhhhhhhh
nesroşş, simall, biv, sdmst kızlar nerdesiniz uzun zamandır..
şimdi biv ve nesrinin dönemi onları yanlız bırakmayalım, inşallah bu sefer yüzü gülecek arkadaşlarımın ...
kızlar 2. aşılamamı tüpmü derken bebeğim kendi geldiHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:
Doktoruma ulaşamadım bana yardım edermisiniz bu değer nasıl bidaha ne zaman yaptırmam gerekiyo, kaç haftalık sayılıyo? Bide bebişimi ne zaman görürüm
Canım benim öncelikle tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin...Sen sayısal değer yaptırmadın mı? Yanında değer aralıkların kaç hafta olduğu yazar.
örnek 0-3 negatif , 4-9 1 haftalık gibi yazar...Değerin 18 ise yandan bak kaç haftalık çıkar.Peki hastaneye sorsaydın....
Normal şartlarda keseyi 21 gün sonra görür ve kalp atışı dinlersin...sonraki kontrollerde bebeği görürsün...
Değerin için mutlaka doktorunu ara olur mu...Sevgiler hayırlı haberler bekliyoruz...
tebrikler canım sağlıkla büyütüp kucağına al inş.. darısı başımıza inş. bize dualarını eksik etme..arkadaşlar bugün 10. günüm test sonucum 18 çıktı. sanırsam ben listede yer değiştirdim:)
tebrikler canım sağlıkla büyütüp kucağına al inş.. darısı başımıza inş. bize dualarını eksik etme..
arkadaşlarım.. benim bugün yumurtalarım toplandı 16tane:Saruboceq: meleğime kavuşmaya çok az kaldı inş....[/Q
yumoşların sana sıkı sıkı sarılır inşallah, hadi hayırlısı
Doktoruma ulaşamadım bana yardım edermisiniz bu değer nasıl bidaha ne zaman yaptırmam gerekiyo, kaç haftalık sayılıyo? Bide bebişimi ne zaman görürüm
canım normalde 3. gün trasnferi yapılan bizler transfer gününü saymazsan 12 gün sonra test yaptırdık ve bir de 14. gün ki 2 katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı..eğer sen 10. gün yaptırdıysan erken mi yaptırmış oldun yoksa 5. gün trasnferi miydi ?
perşembe günü yumurta toplandı cumartesi yerleştirildi canımcgm. Doktorum da 10. gün yaptırmamı istedi testi, az önce görüştüm yarın yeniden yaptırcam ona göre bir sonuç çıkacakmış, hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?