2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar ya ilaç dozu işe yaramadı dozu arttırdılar yani risk arttı ohss için ya ben unutmuşum bu işleri ortalama kaç gün iğneleri vuryuluyoruz

dozun neydiki ben 300 puregondu ben ohss oldum ama işte biraz sıkıntılıydı ben hafif atlattım
bol bol su ictim ve protein ağırlıklı beslendim

canımmm ben zaten sevinmiştim bi kez de burdan sevineyimmm :lepi: alkisalkisalkis

ebruli59 cok cok cok sevindim senin icin hayirli ugurlu olsun allah sonunu getirsin, simdi darisi bekleyenlerin ve tüm isteyenlerin basina!!!!!

Doktoruma ulaşamadım bana yardım edermisiniz bu değer nasıl bidaha ne zaman yaptırmam gerekiyo, kaç haftalık sayılıyo? Bide bebişimi ne zaman görürüm

Doktoruma ulaşamadım bana yardım edermisiniz bu değer nasıl bidaha ne zaman yaptırmam gerekiyo, kaç haftalık sayılıyo? Bide bebişimi ne zaman görürüm

Canım benim öncelikle tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin...Sen sayısal değer yaptırmadın mı? Yanında değer aralıkların kaç hafta olduğu yazar.
örnek 0-3 negatif , 4-9 1 haftalık gibi yazar...Değerin 18 ise yandan bak kaç haftalık çıkar.Peki hastaneye sorsaydın....
Normal şartlarda keseyi 21 gün sonra görür ve kalp atışı dinlersin...sonraki kontrollerde bebeği görürsün...
Değerin için mutlaka doktorunu ara olur mu...Sevgiler hayırlı haberler bekliyoruz...

teşekkür ederim canımcığım, sonucu telefonla öğrendiğimiz için kaç haftalık yazdığını göremedim.Vakit geç olunca doktorumada ulaşamadım, yarın sabah ilk işim onu aramak inşallah.

canım normalde 3. gün trasnferi yapılan bizler transfer gününü saymazsan 12 gün sonra test yaptırdık ve bir de 14. gün ki 2 katına çıkmış mı diye kontrol amaçlı..eğer sen 10. gün yaptırdıysan erken mi yaptırmış oldun yoksa 5. gün trasnferi miydi ?

önce bunu belirleyelim.. yok 3. gün trasnferi ise zaten erken yapmışsın, 12. gün ve 14. gün testleri tekrarlarsan daha sağlıklı bir bilgi olur.. genelde 0-50 arası hamileik var demek ve bu değerlerin ilk basamağı ama yükselmesini bekliyor doktorlar 100 -200 gibi rakamlara gelmesini bekliyor ki bebek yerleşmeye devam ediyor diyebilsin... senin doktoruna ulaşmış ve sorularının cevaplarını almış olduğunu umuyorum... şimdiden tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin.

o zaman içini ferah tut.
10. gün erken bakmak istemiş doktorun çünkü 3. gün transferi seninkisi.
12. gün bakacağı değer daha doğru bir değer merak etme:)))
sonra belki 14. gün de bakmak ister,
hayırlsı olsun şimdiden...

merhaba kızlar bugün ben yeni katıldım aranıza sizlerin tecrübelerinden yararlanacağım için mutluyum uzun süredir sizin yazıları okuyup bilgileniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…