2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar bende 4.5 senelik evliyim evlendiğimiz günden beri çoçuk istiyorum olmuyor demeyeceğim çünkü herşeyin bir vakti saati var diyorlar ona inanaraktan her gün dua ediyorum kimsenin kolları boş kalmasın herkes muradına kavuşsun. bende sizlerle dertleşip birazda olsa rahatlamak istiyorum bilmediğim konular da bilgi sahibi olmak istiyorum.

sositososito :lepi: alkisalkisalkis işteeee buduurrrrrrrr........ güzelliklerle başlayıp güzelliklerle giden bir tedavi ve inşallahhhh sonuda böyle güzel olacak...canımmm ççooooookkkkk sevindim.....:içelim: opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugün ben yeni katıldım aranıza sizlerin tecrübelerinden yararlanacağım için mutluyum uzun süredir sizin yazıları okuyup bilgileniyordum
kızlar içinizde bana hoşgeldin diyecek kimse yokmu yeniyim diye beni kabul etmiyormusunuz
kimse yokmuuuuuuuuu
beni tanıyıp sohbet etmek isteyen yok galiba kendinize iyi bakın

hoşgeldin aramıza... büyük ihtimal sen yazarken konuyu okuyan kimse yoktu onun için yanıt alamadın... burda aramıza kimseyi kabul etmemek gibi bir durum yok.... herkes yazabilir tabiki.... tekrar hoşgeldin..

arkadaşlar bu sefer doktorum gonol-f vermedi merional verdi 300 üniteyle başladık
dün 375 üniteye çıkardı. allahım bu ne şişlik patlıcam heralde sizlerede oldumu. nesrincim tüpcüklerimize aynı zamanda kavuşucaz sanırım

Arkadaşlar Merhabalar
Bende 7 yıllık evliyimSebebsiz interfilite diyor doktorlar .3 kez aşılama sonuç negatif ve şimdi tüp bebek için tedaviye başladık uzun protokol bugün üçümcü iğnemi yapıcam kendime bu zorlu ve gergin bir süreç inşallah sonucu hayırlı olur.Sürekli burdan okuyup bilgileniyordum Şimdi kendi hikayemi yazıp sizlerle paylaşmak istedim :=)

hayırlı olsun, tez zamanda pozitif sonuçlar alırsın inşallah..

biv cim takma kafana 300 ü 500 ü :)))))
sonu hayırlı olsun inbşallah !!!

merhaba Bulut ve Zeynepbengi! Ben de sizin gibi yeni katıldım 5 gün öncesi kadar. Tüp bebek yaptıracaktım ama engel çıktı. Kist oluşmuş şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum ve tayinimiz çıktı ıstanbula, artık orda yaptırırım. Tek sorunum orda kime yaptırabilirim? Deneyimli arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Bu arada MELıLAYDA gözün aydın inşallah kucağına da alırsın bebeğini

serenanes senin problemin ney ve nerede tedavi görüyorsun çevrende amerikan has de tedavi gören varmı

sunrose arkadaşım ben istanbulda oturuyorum ablam hemşire olduğu için o yönlendiriyor bizi onun bildiği çok iyidedikleri ve türkiyede infertilite üzerine kurulan derneğin başkanı ve sürekli yurt dışı ile irtibatta olan yeni gelişmeleri takip eden doktor kendisinin muyane ücreti biraz fazla ama işinin aşığı bir doktor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…