beni tanıyıp sohbet etmek isteyen yok galiba kendinize iyi bakın
sositososito :lepi: alkisalkisalkis işteeee buduurrrrrrrr........ güzelliklerle başlayıp güzelliklerle giden bir tedavi ve inşallahhhh sonuda böyle güzel olacak...canımmm ççooooookkkkk sevindim.....:içelim: opuyorumnanaktancansınız siz ya varlığınız için teşekkür ederim simallim seranenesim bivim sdsmtem sağolun...
size bir bomba haber daha eşim azoluydu biliyosunuz bugün test istedi doktor belki buluruz canlı sperm diye veeeeeeeeeeeee sonuç bulundu mucize bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darısı tüm azolulara inşallahhhhhhhhhhh
merhaba kızlar bugün ben yeni katıldım aranıza sizlerin tecrübelerinden yararlanacağım için mutluyum uzun süredir sizin yazıları okuyup bilgileniyordum
kızlar içinizde bana hoşgeldin diyecek kimse yokmu yeniyim diye beni kabul etmiyormusunuz
arkadaşlar bende 4.5 senelik evliyim evlendiğimiz günden beri çoçuk istiyorum olmuyor demeyeceğim çünkü herşeyin bir vakti saati var diyorlar ona inanaraktan her gün dua ediyorum kimsenin kolları boş kalmasın herkes muradına kavuşsun. bende sizlerle dertleşip birazda olsa rahatlamak istiyorum bilmediğim konular da bilgi sahibi olmak istiyorum.
kimse yokmuuuuuuuuu
kızlar içinizde bana hoşgeldin diyecek kimse yokmu yeniyim diye beni kabul etmiyormusunuz
sdsmt sen nasılsın bu arada çoktandır kimseyle konuşma fırsatım olmadı
Arkadaşlar Merhabalar
Bende 7 yıllık evliyimSebebsiz interfilite diyor doktorlar .3 kez aşılama sonuç negatif ve şimdi tüp bebek için tedaviye başladık uzun protokol bugün üçümcü iğnemi yapıcam kendime bu zorlu ve gergin bir süreç inşallah sonucu hayırlı olur.Sürekli burdan okuyup bilgileniyordum Şimdi kendi hikayemi yazıp sizlerle paylaşmak istedim :=)
arkadaşlar bu sefer doktorum gonol-f vermedi merional verdi 300 üniteyle başladık
dün 375 üniteye çıkardı. allahım bu ne şişlik patlıcam heralde sizlerede oldumu. nesrincim tüpcüklerimize aynı zamanda kavuşucaz sanırım
serenanes senin problemin ney ve nerede tedavi görüyorsun çevrende amerikan has de tedavi gören varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?