merhaba Bulut ve Zeynepbengi! Ben de sizin gibi yeni katıldım 5 gün öncesi kadar. Tüp bebek yaptıracaktım ama engel çıktı. Kist oluşmuş şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum ve tayinimiz çıktı İstanbula, artık orda yaptırırım. Tek sorunum orda kime yaptırabilirim? Deneyimli arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Bu arada MELİLAYDA gözün aydın inşallah kucağına da alırsın bebeğini
Yakınlarda test yaptırıp bilen varsa yazsın lütfen, değer 18 olunca kaç hafta oluyo acaba
arkadaşlar bende 4.5 senelik evliyim evlendiğimiz günden beri çoçuk istiyorum olmuyor demeyeceğim çünkü herşeyin bir vakti saati var diyorlar ona inanaraktan her gün dua ediyorum kimsenin kolları boş kalmasın herkes muradına kavuşsun. bende sizlerle dertleşip birazda olsa rahatlamak istiyorum bilmediğim konular da bilgi sahibi olmak istiyorum.
Yakınlarda test yaptırıp bilen varsa yazsın lütfen, değer 18 olunca kaç hafta oluyo acaba
arkadaşım aldım özel mesajını bende sana attım. Biraz geçe kaldım ama :)bivcim nasılsın tatlım galiba aynı zamana denk gelicek bebişlerimiz...bizim gibi arkadaş olarak büyürler bilmediğimiz bir yerlerde teyzeleri ve kardeşleri olucak onların kısmet belki bir gün tanışmakta nasip olur:1hug:
sana özel msj attım okursun öptümopuyorumnanaktan
canımcım değerin günbegün katlansın inşallah...hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?