2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serenanes arkadaşım hangi doktorda tedavi gördün gerçi her gittiğim de başka bir doktorla karşılaşıyordum kaçıncı denemende gebe kaldın bana bilgi verirmisin ben nişantaşı amerikan has tedavi görüyorum

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var dr bülent urman nasıl bir doktor tam bilgim yok yardımcı olun 2.tüpbebek denemesine başlayacağım bu ay

sevgili Bulut83

ben de amerikandayım Ramzan beyin hastasıyım. Hatta yarın 10 gibi orda olacağım Sanırım son kontrol emin değilm ama durum bu :1shok:

papatyacığım benim dr bülent bey bende ilk ultrson için cmrtesi gidecem senin sorunun ney kaçıncı denemen benimki açıklanamayan infertilite 2. denememiz olacak

sunrose her tedaviye göre ücret değişiyor bizde hiç problem yoktu ve benim yumurtlamam normal olduğu için iğnelerin dozu düşüktü benimkiiğnler anestezi ultrason transfer ve toplama4 milyar oldu canım heryer hemen hemen aynı ücrette özeller

teşekkür ederim amiin canım amiin

canımcım hoşgeldin,inşallah birgün kollarımız bebişlerimizle dolacak...

Yakınlarda test yaptırıp bilen varsa yazsın lütfen, değer 18 olunca kaç hafta oluyo acaba

canımcım değerin günbegün katlansın inşallah...hayırlı olsun

bulut hoşgeldina.s.aramıza inşallah tedavinin sonu istediğin gibi olur gönlündekini kucağına alman dileğiyle

bivcim nasılsın tatlım galiba aynı zamana denk gelicek bebişlerimiz...bizim gibi arkadaş olarak büyürler bilmediğimiz bir yerlerde teyzeleri ve kardeşleri olucak onların kısmet belki bir gün tanışmakta nasip olur:1hug:
sana özel msj attım okursun öptümopuyorumnanaktan

arkadaşım aldım özel mesajını bende sana attım. Biraz geçe kaldım ama :)

kızlar 2. tüp bebek denememize dün başladık ve ben çok stres içindeyim önceleri okdar çok uyurdumki anlatamam size şimdi ise bırak sabahı geceleri dahi uyuyamıyorum sürekli düşünce içinde sonuç ne olacak diye düşünüyorum haa birde etrafımdaki insanlar onların soruları beni tamamen depresyona sokuyor kimse yaşamadıktan sonra bilemez diğerinin nasıl duygular içinde olduğunu bizim açıklanamayan infertilite olduğundan hiç bir sorunumuz yok desem dahi ozaman niye olmuyor diyorlar söylemiyorlarki herşeyin bir vakti saati var üzülme inşallah olur hep insanı üzüyorlar kafama takmamayım diyorum olmuyor kızlar birbirimiz için bol bol dua edelim helede hamile kalanlarımız bizlerde bebişlerimize kavuşalım
kızlar sabah sabah bunları anlattım ama ne yapayım bizi bizden başka anlayan olamaz hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz rabbim inşallah mücadelemizin sonunda sevinci sevincin beraberinde mutlu,huzur dolu günleri bize en kısa zamanda nasip eder inşallah aminnnnnnnnnnnn

canım benim lütfen kendini strese sokma gerçekten stres çok önemli.bende ilk denememde milletin bissürrü sölediği şeylerle mücadele ettim ama olmadı.ikincide kimseye sölemedim takiplere bile eşimi götürmedim sadece eşim yumurta toplamaya ve transfere geldi.doktor hemşireler bile diyordu busefer neşen hiç yok bi garipsin diee .hiç takmadım kafama transferden sonra bile ananem felç 3gün sonra felan onla ilgilenmeye başladım.uzun oldu ama böle stres yapma kim ne derse desin emin ol yaşamayan anlayamıyor.ve sonuçta dördüz tuttu sonrada ikiye indirgendi.az sonra gidicem görmeye inş.iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…