2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydınnnnnnnnnnnnn tüpçüler nasılsınız bakalım ben işe gitmiyorum sabah sabah ilk defa giriyorum ohhhhhhhhhh iyi oluyomuş be geriye dönüp okumaktanyerimseniben
yarın kontrolüm var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bu sefer olacak mı ne:????????????:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

süper hemde birde araba aldık biz onunla ankaranın keyfini çıkarıyoruz ve en güzeli işe gitmiyorummmm ((kısa bir süre için çok şükür))sen ne yapıyon güzel anne yeğen nasıl

ahh hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
ooo tam hazırlık aile saadetine yani :)) ev boyatıldı, araba alındı , sonu hayırlıs olsun inşallah...
ben iyiyim, haftasonu yazlığa gidicem çarş a kadar yokum burada merak etme şeker.

sağol tatlım inşallah kazasız belasız((gerçi ilk kazayı yaptık park ederken:)))önemli bir şey yok çok şükür nazar boncuğunu koyduk yani:))))
valla imrendim şimdi sana iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum opuyorumnanaktan
biz hazırızda bakalım inatçı keçi gelecek mi??????

canım arkadaşım inşallah hepimize duymak nasip olsun güzel bebiş haberleri
nesrinciğim benim eşimde sıf ben kafaya takmamayım biraz da olsa kafamdan çıkartayım diye bu ay araba aldı .gerçi güzel oldu akşamları çıkıp gezip eğleniyoruz stres atmış ouluyorum bizde 2.denememize yeni başladık inşallah hepimizin sonuçları istediğimiz gibi olur:hooray::sm_cool:

günaydın arkadaşlar dün benim yumurtalar toplandı. 15 yumurtta almışlar 3 boş çıkmış. 12 yumurtanında 8 tanesi döllenmiş. yarın da kaç tane embriyo oluştuğu belli olacak. ağrılarımdan sevinemiyorum bile. oturamıyorum yürüyemiyorum transfer gününe kadar geçse bari. eğer 1. kalite olursa 5.günü bekleyecekler eğer olamazsa hafta sonu yapacaklar. allahtan herşeyin hayırlısı

haklısın ama arkadaşım olmuyor cmrtesi kontrol günüm onu bile şimdiden stres yaptım benimde 2.denemem tutarda sizlere ogüzel haberleri veririm en yakınımdakiler sıkıntıya sokuyor bırak uzaktakileri evet nedense bendede önceki kadar heycan yok gayet normalim hatta bu sefer iğnelerimi kendim yapıyorum canım arkadaşım inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım sonunda birde canımı sıkan hiç birşeyin olmaması nedenini bulamamaları bundada vardır bir hayır deyip çıktım yola yolun sonunda güzel haberler alırımgamyoncuiremsu

simgeciğim geçmiş olsun sabrının mükafatını inşallah alırsın güzel bebiş haberlerini duyarsın arkadaşım neden okadar ağrın var anestezi ile yapmadılarmı benim hiç ağrım olmamiştı nerede tedavi görüyorsun problemin neydi senin

bulut kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah herkese....ben 3. denememi yapıcam iğnelerimi vuruluyorum bakalım yaşayıp görücez neler olduğunu inan bana yaşadıklarının aynını başka şekillerde bizlerde yaşıyoruz ama burası öyle güzelki insan suratı asık kalamıyor çünkü burda herkes bir diğerini anlıyor ve biliyor kiiiii her kötü şey geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr...ben 3. olmasına rağmen çoğu zaman stres içine giriyorum ama biliyorum ki ne olursa olsun hepsi geçiyor ve hayta devam ediyor o yüzden Allaha bırak tabiki stres yaşıcaz ama unutmucaz hepsi geçicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevgiyle...

simgecim canım inşallah Rabbim gönlündekini kucağına almayı nasip eder
yumurtaların yani yavruların seni bekliyor annesi onlara söyle seni sakın bırakmasınlar umarım herşey yolunda gider
sevgiyle....

Neden o kadar ağrın oldu ki canımcığım, doktoruna sormadın mı? İnşallah 1. kalite döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlarda bu ağrıyı sızıyı unutursun canım

teşekkürler kızlar. anestezi oldu ama ağrılarım geçmiyor hala. neden bende bilmiyorum. doktora sorduk bugün normal ağrı olması dedi. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. umarım allah hepinizin gönlüne göre verir.

canım ben GATA da tedavi görüyorum. doktorları çok çok iyi ve başarılı. ama benim bünyeden kaynaklanıyor olabilir. eşimde morfoloji bozukluğu bendede pko var. ama allahtan herşeyin hayırlısı inşallah.

merhaba SıMGE, Seninle benim durumum çok benziyor.Benim de eşimde morfoloji bozukluğu var ve ben de pkoyum. Ve 27 yaşındayım ilk kez tüp bebek deneyeceğiz. Sen hangi aşamalardan geçtin kısaca anlatır mısın? Ve GATA da tutum nasıl? Yani süründürüyorlar mı bugün git yarın gel gibi... Çünkü benim eşim de asker orayı da düşünebiliriz...Umarım pozitif sonuç alırsın çünkü bana umut oluyorsun

kızlar aranızda hiç ebeye giden varmı otür tedavileri deneyen biz bu ay tedaviye başlayacağız eltim gelmiş bana seni ebeye götürelim boş ver doktoru olmazsa daha sonra gidersin diyor önceden doktormu vardı diyor gelde üzülme ondan sonra saatlerce ağla ağla kendini üzzzzzzzzzz:çok üzgünüm:

canım arkadaşım sizler bana moral vermeye çalışıyorsunuz etrafımdakiler bozuyor az önceki yazımı okudunmu gelmiş bana doktoru bırak ebeye gidelim öncekiler doktoramı gidiyorlarmış diyorsun ya bizi bizden başkası anlamaz gerçek öyle bizlerin kafası okadar karışık oluyorki birde bu tür insanlar karıştırıyor bırak ben tedaviye başlamışım hayırlısını dile iyi güzel haberler alalım deyin bilemiyorum kimse kimsenin çektiklerini bilemez ancak yaşayan bilir canlarımsenağlama

kızlar sizleri çokmu sıkıyorum ne yapayım insan çaresiz olunca böyle içini dökeceği insanlar arıyor sizleri sıktıysam özür dilerim

canım bende 26 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem. ben hastaneden de çalışanlarından da çok memnunum. hemşirelerde doktorlarda çok güler yüzlü ve alakadar. hafta sonu bile sadece benim için geldikleri oluyor. bence dene. milyarlar yatırmana hiç gerek yok. son derece mükemmel ilgi var zaten gidince sende anlarsın.

ben 2 kez aşılama yaptırdım olmadı. hatta 2. yaptırdığıma pişman bile oldum. hormon tahlili, rahim filmi, anestezi raporu ile başlıyorsun. bunlar çok kolay zaten. sonra iğnelere başlıyorsun. daha sonra toplama işlemi ve transfer. biraz daha yorucu ama sonunun iyi olacağını düşününce zaman su gibi akıp geçiyor.

herşeyi sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum. inşallah hepimiz annelik duygusunu yakında yaşıcaz. ben buna inanıyorum sende inan.

canım inan bir çoğumuz senin yaşadığın problemleri ve benzerleri yaşadık... evet haklısın çok ama çok zor bir durum sen kendini rahatlatmaya çalıştıkca başkalarının bir lafı bütün moralini alt üst ediyor....ve hatta öyle dönemler yaşıyoruzki normalden daha alıngan ve kırılgan olabiliyoruz... sana diyebileceğim tek şey biliyorum çok zor oluyor ama duymamaya takmamaya çalış... hatta elinden geliyorsa seni bu dönem üzen insanlarla mümkün olduğunca görüşmemeye çalış....seni senden başkası maalesef bu dönemde anlamıyor,yaşamayan bilmiyor....
inşanlah sende bu sıkıntıları atlatıp bebişlerini kucağına alacaksın...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…