sana yazdığım özelmsj cevap yazarsan sevinirim çok teşekkürler bilgin için
ahh hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
ooo tam hazırlık aile saadetine yani :)) ev boyatıldı, araba alındı , sonu hayırlıs olsun inşallah...
ben iyiyim, haftasonu yazlığa gidicem çarş a kadar yokum burada merak etme şeker.
günaydınnnnnnnnnnnnn tüpçüler nasılsınız bakalım ben işe gitmiyorum sabah sabah ilk defa giriyorum ohhhhhhhhhh iyi oluyomuş be geriye dönüp okumaktanyerimseniben
yarın kontrolüm var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bu sefer olacak mı ne:????????????:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim lütfen kendini strese sokma gerçekten stres çok önemli.bende ilk denememde milletin bissürrü sölediği şeylerle mücadele ettim ama olmadı.ikincide kimseye sölemedim takiplere bile eşimi götürmedim sadece eşim yumurta toplamaya ve transfere geldi.doktor hemşireler bile diyordu busefer neşen hiç yok bi garipsin diee .hiç takmadım kafama transferden sonra bile ananem felç 3gün sonra felan onla ilgilenmeye başladım.uzun oldu ama böle stres yapma kim ne derse desin emin ol yaşamayan anlayamıyor.ve sonuçta dördüz tuttu sonrada ikiye indirgendi.az sonra gidicem görmeye inş.iyidirler
günaydın arkadaşlar dün benim yumurtalar toplandı. 15 yumurtta almışlar 3 boş çıkmış. 12 yumurtanında 8 tanesi döllenmiş. yarın da kaç tane embriyo oluştuğu belli olacak. ağrılarımdan sevinemiyorum bile. oturamıyorum yürüyemiyorum transfer gününe kadar geçse bari. eğer 1. kalite olursa 5.günü bekleyecekler eğer olamazsa hafta sonu yapacaklar. allahtan herşeyin hayırlısı
günaydın arkadaşlar dün benim yumurtalar toplandı. 15 yumurtta almışlar 3 boş çıkmış. 12 yumurtanında 8 tanesi döllenmiş. yarın da kaç tane embriyo oluştuğu belli olacak. ağrılarımdan sevinemiyorum bile. oturamıyorum yürüyemiyorum transfer gününe kadar geçse bari. eğer 1. kalite olursa 5.günü bekleyecekler eğer olamazsa hafta sonu yapacaklar. allahtan herşeyin hayırlısı
canım benim lütfen kendini strese sokma gerçekten stres çok önemli.bende ilk denememde milletin bissürrü sölediği şeylerle mücadele ettim ama olmadı.ikincide kimseye sölemedim takiplere bile eşimi götürmedim sadece eşim yumurta toplamaya ve transfere geldi.doktor hemşireler bile diyordu busefer neşen hiç yok bi garipsin diee .hiç takmadım kafama transferden sonra bile ananem felç 3gün sonra felan onla ilgilenmeye başladım.uzun oldu ama böle stres yapma kim ne derse desin emin ol yaşamayan anlayamıyor.ve sonuçta dördüz tuttu sonrada ikiye indirgendi.az sonra gidicem görmeye inş.iyidirler
merhaba SİMGE, Seninle benim durumum çok benziyor.Benim de eşimde morfoloji bozukluğu var ve ben de pkoyum. Ve 27 yaşındayım ilk kez tüp bebek deneyeceğiz. Sen hangi aşamalardan geçtin kısaca anlatır mısın? Ve GATA da tutum nasıl? Yani süründürüyorlar mı bugün git yarın gel gibi... Çünkü benim eşim de asker orayı da düşünebiliriz...Umarım pozitif sonuç alırsın çünkü bana umut oluyorsun
kızlar 2. tüp bebek denememize dün başladık ve ben çok stres içindeyim önceleri okdar çok uyurdumki anlatamam size şimdi ise bırak sabahı geceleri dahi uyuyamıyorum sürekli düşünce içinde sonuç ne olacak diye düşünüyorum haa birde etrafımdaki insanlar onların soruları beni tamamen depresyona sokuyor kimse yaşamadıktan sonra bilemez diğerinin nasıl duygular içinde olduğunu bizim açıklanamayan infertilite olduğundan hiç bir sorunumuz yok desem dahi ozaman niye olmuyor diyorlar söylemiyorlarki herşeyin bir vakti saati var üzülme inşallah olur hep insanı üzüyorlar kafama takmamayım diyorum olmuyor kızlar birbirimiz için bol bol dua edelim helede hamile kalanlarımız bizlerde bebişlerimize kavuşalım
kızlar sabah sabah bunları anlattım ama ne yapayım bizi bizden başka anlayan olamaz hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz rabbim inşallah mücadelemizin sonunda sevinci sevincin beraberinde mutlu,huzur dolu günleri bize en kısa zamanda nasip eder inşallah aminnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?