kızlar aranızda hiç ebeye giden varmı otür tedavileri deneyen biz bu ay tedaviye başlayacağız eltim gelmiş bana seni ebeye götürelim boş ver doktoru olmazsa daha sonra gidersin diyor önceden doktormu vardı diyor gelde üzülme ondan sonra saatlerce ağla ağla kendini üzzzzzzzzzz:çok üzgünüm:
tatlım herkese konuşma şansı verme, gerektiğinde ağırlığını koy, bu olay ebeyi aşar:)
Kimseyede kulak asma, milletin ağzı durmaz konuşur.
Bugün 12. günüm, bhcg değerim 23 çıktı. Sevinmelimiyim bilmiyorum. Bana ilk sonucumun kullandığım ilaçlardan dolayı yüksek olduğunu, bu değerin ise esas sonuç olduğunu söylediler. Cumartesi tekrar yaptırmalıymışım ve o zaman katlaması gerekiyormuş. Daha önceden böyle netice alan varmı ki acaba, yazarsanız sevinirim.
canım inan bir çoğumuz senin yaşadığın problemleri ve benzerleri yaşadık... evet haklısın çok ama çok zor bir durum sen kendini rahatlatmaya çalıştıkca başkalarının bir lafı bütün moralini alt üst ediyor....ve hatta öyle dönemler yaşıyoruzki normalden daha alıngan ve kırılgan olabiliyoruz... sana diyebileceğim tek şey biliyorum çok zor oluyor ama duymamaya takmamaya çalış... hatta elinden geliyorsa seni bu dönem üzen insanlarla mümkün olduğunca görüşmemeye çalış....seni senden başkası maalesef bu dönemde anlamıyor,yaşamayan bilmiyor....
inşanlah sende bu sıkıntıları atlatıp bebişlerini kucağına alacaksın...a.s.
canım ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm... ikiside negatifti... sorun eşimdeydi oligoastenoteratozoospermi ... 2. tedavim bittikten 1ay sonra süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim... şuan 7 haftalık hamileyim... inşallah sonuna kadar gider....arkadaşım senin sorunun ney nerede tedavi görüyon sıkılmazsan cevapla inşallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda yazacağızkaydirigubbakcemile5hihoyyyt
canım ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm... ikiside negatifti... sorun eşimdeydi oligoastenoteratozoospermi ... 2. tedavim bittikten 1ay sonra süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim... şuan 7 haftalık hamileyim... inşallah sonuna kadar gider....
arkadaşım bendede ilk denememden 3 sonra 2.denemeye başlayacaktık bu ay hcg yaptırayım ondan sonra başlarım dedim hcg 8.12 çıktı ertesi gün regli oldum bu nedemek bana yorumlarmısınız birde bu ay rüyamda bir bebek emzirdim göğsümden nasıl süt geliyordu ne anlama geliyor
canım inan bu konuda hiç bir fikrim yok.... doktora sorarsan daha net bilgi alırsın... peki regli oldukktan sonra tekrar yaptırdınmı b-hcg belki hamile olup üstüne görmüş olabilirsin.... benim reglim geçmişti b-hcg yaptırdım 6939 çıkmıştı...2 gün sonra tekrar yaptırdım 10734 e yükselmişti...
ertesi gün sonuç 1.12 düştü bende lucrin iğnelerine başladım cmrtesi ultrasona gidecem inşallah bu sefer bebişlerim beni bırakmaz sonunda güzel haberler alırım
bulutcum çok haklısın sabır ve azim çok önemli işallah rabbimde ol der bizimde bebişlerimiz olur canım sen tedavinin hangi aşamasındasın bende bu gün purogon göbekten igneme başladım herkezin tedavisi hayırlı olsun
canım değerin gebelik var gibi gösteriyor ama cumartesi bir daha yaptır bakalım... genelde burda sonuç yazan arkadaşlar daha yüksek değerler yazıyordu.... belki sende geç tutunma gibi bir durum varsa onun içinde şimdiden böyle düşük çıkıyor olabilir... ama 5.0 ın üstü hamileleik var demektir....
bak bende değerler var onları yazıyım sana.... ama ben tedaviden sonra doğal yoldan gebe kaldım... ozaman kan testi yapıldığında bana bu listeyi vermişlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?