2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tatlım herkese konuşma şansı verme, gerektiğinde ağırlığını koy, bu olay ebeyi aşar:)
Kimseyede kulak asma, milletin ağzı durmaz konuşur.

tatlım herkese konuşma şansı verme, gerektiğinde ağırlığını koy, bu olay ebeyi aşar:)
Kimseyede kulak asma, milletin ağzı durmaz konuşur.

melilaydacığım doğru söylüyorsun şu saaten sonra kimsenin moralimi bozmasına izin vermiycem bu arada inşallah güzel haberlerle dönersin canım sonuçların çift katlanmış olsun bizlerde o güzel haberleri duyalım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bugün 12. günüm, bhcg değerim 23 çıktı. Sevinmelimiyim bilmiyorum. Bana ilk sonucumun kullandığım ilaçlardan dolayı yüksek olduğunu, bu değerin ise esas sonuç olduğunu söylediler. Cumartesi tekrar yaptırmalıymışım ve o zaman katlaması gerekiyormuş. Daha önceden böyle netice alan varmı ki acaba, yazarsanız sevinirim.

canım değerin gebelik var gibi gösteriyor ama cumartesi bir daha yaptır bakalım... genelde burda sonuç yazan arkadaşlar daha yüksek değerler yazıyordu.... belki sende geç tutunma gibi bir durum varsa onun içinde şimdiden böyle düşük çıkıyor olabilir... ama 5.0 ın üstü hamileleik var demektir....
bak bende değerler var onları yazıyım sana.... ama ben tedaviden sonra doğal yoldan gebe kaldım... ozaman kan testi yapıldığında bana bu listeyi vermişlerdi...

arkadaşım moralini yüksek tut ki bebeğinde sana sımsıkı tutunsun annesini güçsüz görmesin melilaydacığım ben tedaviye başlamadan önce hcg ye baktırim ondan sonra tedaviye başlarız dedim pztsi günü yaptım 8.12 çıktı ve reglilime 3 gün vardı dr bana 1 haftalık gebe olabilirsin dedi onun için moralini bozma seninki daha yüksek gerçi ben tahlilden sonraki gün adet gördüm olsun ona bile seviniyorum demekki kendiliğinden birşey oluyor bu ay 2.denemeyi yapacağız

arkadaşım senin sorunun ney nerede tedavi görüyon sıkılmazsan cevapla inşallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda yazacağızkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

GEBELİK HAFTASI------------REFERANS DEĞERLER
3. Hafta --------------------------------------5.8 - 71.2
4. Hafta---------------------------------------9.5 - 750
5. Hafta
----------------------------------------217 - 7138
6. Hafta----------------------------------------158 - 31795
7. Hafta----------------------------------------3697 - 163563
8. Hafta----------------------------------------32065 - 149571
9. Hafta -----------------------------------------63803 - 151410
10.hafta -----------------------------------------46509 - 186977

12.hafta------------------------------------------27832 - 210612

14.hafta ------------------------------------------13950-62530
15.hafta
------------------------------------------12039 - 70971
16.hafta
--------------------------------------------9040 - 56451
17.hafta---------------------------------------------8175 - 55868
18.hafta---------------------------------------------8099 - 58176

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. şimdi doktordan. 5 tane yumoşum var iğnelere devam gelişimleride güzelmiş cumartesi tekrar konrol toplama günü o zman belli olacak

arkadaşım senin sorunun ney nerede tedavi görüyon sıkılmazsan cevapla inşallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda yazacağızkaydirigubbakcemile5hihoyyyt
canım ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm... ikiside negatifti... sorun eşimdeydi oligoastenoteratozoospermi ... 2. tedavim bittikten 1ay sonra süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim... şuan 7 haftalık hamileyim... inşallah sonuna kadar gider....

arkadaşım bendede ilk denememden 3 sonra 2.denemeye başlayacaktık bu ay hcg yaptırayım ondan sonra başlarım dedim hcg 8.12 çıktı ertesi gün regli oldum bu nedemek bana yorumlarmısınız birde bu ay rüyamda bir bebek emzirdim göğsümden nasıl süt geliyordu ne anlama geliyor

canım inan bu konuda hiç bir fikrim yok.... doktora sorarsan daha net bilgi alırsın... peki regli oldukktan sonra tekrar yaptırdınmı b-hcg belki hamile olup üstüne görmüş olabilirsin.... benim reglim geçmişti b-hcg yaptırdım 6939 çıkmıştı...2 gün sonra tekrar yaptırdım 10734 e yükselmişti...

ertesi gün sonuç 1.12 düştü bende lucrin iğnelerine başladım cmrtesi ultrasona gidecem inşallah bu sefer bebişlerim beni bırakmaz sonunda güzel haberler alırım

kızlar tedaviye başladım ve ultrason ,toplama işlemi, transfer ve 12 gün sonuçu aldığım zaman= DOĞUM GÜNÜM YANı BU UZUN YOLUN SONUNDA TEDAVıNıN SONUCUNU ÖĞRENDıĞıM GÜN BENıM DOĞUM GÜNÜME GELıYOR
rabbim inşallah doğduğum o günde bana bebişlerimin benimle beraber olduğunu nasip eder
kızlar bol bol dua edin ne olursunuz doğum günümde tekrar güzel haberlerle doğmak nasip olsunkaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile5

ertesi gün sonuç 1.12 düştü bende lucrin iğnelerine başladım cmrtesi ultrasona gidecem inşallah bu sefer bebişlerim beni bırakmaz sonunda güzel haberler alırım

inşallah canım... Allah isteyen herkese versin...

arkadaşlar size yaşanmış bir olay anlatacam bizim memlekette yaşayan dostlarımız vardı bunlar 12 yıllık evliydiler adam bir evin bir oğlu doğudada bilirsiniz{iç anadolu]çoçuksuzluğu gelin bir akşam evdekilere tüp bebek yaptırmak istediğini söylüyor [köy]evdekiler ses çıkarmıyorlar bu gelin inatla söylüyor.BıRGÜN bunun yanına gittim biraz dertleştik bana dediki ben yaylada 2 taşın arasında ÇıÇEĞıNbüyüdüğünü gördüm bunu burada veren rabbim inşallah banada bebek verir dedim .bunlar ist gelip tedaviye başladılar 1.denemeleri olumsuz oldu bunlar köye geri döndü 8 ay sonra tekrar 2.denediler şimdi doğum için gün sayıyor.bende onun azmini örnek aldım kendime .kızlar azimle,sabırla aradığımız mutluluğa kavuşacağız
CANIM ARKADAŞLARIM TAŞIN ÜSTÜNDE O çiçeğin BıTMESıNE ıZıN VEREN RABBıM BıZıMDE YUVALARIMIZI BOŞ BIRAKMIYACAK.BıZLERDE EŞıMıZLE ,ÇOÇUKLARIMIZLA, BERABER BıR ÖMÜR BOYU MUTLULUK YAŞAYACAĞIZ ıNŞALLAH
unutmadan ekleyeyim kızlar durumu iyi olmayan ellerinde ne var yok satıp gelen insanlar

bulutcum çok haklısın sabır ve azim çok önemli işallah rabbimde ol der bizimde bebişlerimiz olur canım sen tedavinin hangi aşamasındasın bende bu gün purogon göbekten igneme başladım herkezin tedavisi hayırlı olsun

ben adetin 21.günü başlanan lucrin iğnesindeyim cmrtsi ultrason var ogun yumurtlama iğnesi verecekler

teşekkür ederim canım benim allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun.Cumartesiyi bekleyeceğim artık. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…