2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet kızlar sonuç kesinleşti çarşamba sabah 08:00 yumoşlarımı veriyorum genel anestezi ile olacak yine ve ALLAHA dua ediyorum bu sefer herşeyin yolunda gitmesi için herkes için ve bu arada kendim için TÜM DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM ıYı Kı VARSINIZ

hadi hayırlısı canım inşallah. allah dualarımızı kabul etsin.

canım benim nasıl heyecanlandım anlatamam sanki benim yumoşlar toplanacakmış gibi :)
herşeyin yolunda gitmesi için sana bolbol dua eiyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar dayanamayıp test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı. 9. günüm bugün belli olmaz dediler ama belli olanda var. acaba üzülsemmi yaaa çok karışığım şu anda

Simgecim üzülme bir de varsalar . Moralini bozarsan yumoşlarının da morali bozulup kalkıp giderlerse ne olur sonra Boşver idrar testini hiç 9. günde çıkar mı ancak haldur huldur hormonları çalışanlarda çıkar Üzme tatlı canını Öyle hormon olsaydı tüpe ne gerek vardı

arkadaşlar dayanamayıp test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı. 9. günüm bugün belli olmaz dediler ama belli olanda var. acaba üzülsemmi yaaa çok karışığım şu anda

her testin hassaslığı aynı değil. şu ucuz testlerden yaptıysan çıkmaması çok normal. bir de geç tutunduysa eğer 12. gün degerin 50-60 civarı olacaksa yine çıkmayabilir. pozitif sonucu alıktan ancak 2-3 gün sonra idrarında görenler var. keşke hiç yapmasaydın. insan boş yere seviniyor veya üzülüyor. çünkü bir de idrar testinde çıkıp kimyasal gebelik yaşayıp değeri düşenler var ki o daha da kötü. en iyisi test gününü beklemek.

teşekkürler arkadaşlar canım sıkılmadı değil ama biraz moralim düzeldi. tabi ama 9.gün test yapıp pozitif çıkanda varmış. bizim test 2,5 liralık testmiş. neyse şurda perşembeye ne kaldı

teşekkürler arkadaşlar canım sıkılmadı değil ama biraz moralim düzeldi. tabi ama 9.gün test yapıp pozitif çıkanda varmış. bizim test 2,5 liralık testmiş. neyse şurda perşembeye ne kaldı

2,5 liralık testte ancak 10 gün onra çıkar. delikafaduldenhiç moralini bozma a.s

kızlar bugün transferim gerçekleşti teyzeleri 3 tane hemde sizlere haber vermek için girdim biliyorum beni merak ettiniz hepinize destekleriniz için tşkr ederim.iyiki varsınız sizleri çok öpüyorum ben yatmaya gidiyorum yinee bugün pek gezinmiyim:))

iyi geceler kızlar
nesrinim senin adına inan çok sevindim allahım yolunu açık etsin bir an önce bebişlerine kavuşman dilegiyle...öpüyorum şeker seniii...
seranes sen nasıl prensesin annesi sıkıntılarında bitti sanıyorum yoluda yarıladın bu arada gözünaydın..
sdmst yeni anne nasıl gidiyor hamişlik alıştınızmı birbirinize ...

benim ikili testimde temiz çıktı şükürler olsun rabbime sabah 10 da ameliyatım var...düşügü önlemek için dikiş atılacak...
bekleyen arkadaşlara bol pozitifli sonuçlar diliyorum inşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla....
çifter çifter alın kucaklarınıza...amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
şansınız bol olsun....

kızlar hepinize günaydınlar.hastaneden geldim ve tedavimde 11.günüm ve bende 2 tane yumoş oluşmuş drum tedaviyi iptal edelim dedi .neden böyle oldu bende anlayamadım herşey yolundaydı hiçbir problem yoktu gerçi buduruma drumda şaşırdı senin yumurtalık kaliten iyiydi böyle olmasına anlam veremiyorum dedi.
Arkadaşlar benden bukadarmış demekki rabbim herşeyin hayırlısını versin eşimle bundada vardır bir hayır dedik.ama kızlar eşime nekadar üzülmemiş görünsemde çok üzüldüm ne hayallerle başlamıştım bu yola olmadı. bellimi olur diyorum oluşan 2 yumoşla kendiliğinden gelir rabbimin mucizeleri çok... kızlar kendi kendime hayaller kuruyorum işte....
MıNıK BEBEĞıM ne hayaller kurmuştum seninle....

yanlış yaptın canım bak moralin bozuldu.
kandan baktırsaydın keşke.. benim 12. gün idrarım negatifti kan poztifiken üstelik de 20 liralık testti :)))) o çok erken idrarda belli olanların çoğu ikiz üçüz gebeliklerdi genelde ve erken tutunmuştu demek bebişleri. sen 2 gün daha bekleyiver bir şey kalmamış zaten. hayırlı sonuçlar almanı diliyorum

bulutcum hemen pes etme.. her işte bir hayır var dediğin gibi. sen bence hemen evde çalışmalara başla :)))) ya kendiliğinden tutarsa o iki yumuş ????? madem büyümüşler oluşmuşlar ya rabbim verirse kendiliğinden ???

ayyyyyyyy hayırlısı canım benim,
inşallah gönlündeki adet kadar tutunurlar sana .. sağlıkla 12 gün sonra senin için zıplıyor oluruz :)))kaydirigubbakcemile2

ne güzel sağlıklı bebeişin, inşallah ameliyatın da sorunsuz geçer, allah tamamına erdirsin inşallah !

Çarşamba saat 08.00 ilk büyük gün !!!
Sonra 1 hafta sonra belki trasnfer yapacaklar 2. gün ..
Yapmasalar daha döllenmiş yumurta adetimiz ve dondurulacaklar belli olur o da başka büyük gün :))))

Hayıurlısı ile test sonucunu alacağımız gün en BÜYÜK gün olucak Nesroşşş...

yat dinlen yiğenlere iyi bak. onlara teyzelerinizde sizi çok seviyor ve dört gözle bekliyor de tamammı :)

canım temiz çıkmasına çok sevindim rabbim banada göstersin o günleri... Alıştıkmı birbirimize bilmiyorum :) pek öyle hamilelik belirtileri yaşamadığım için(mide bulantısı vs..) bazen canım sıkılıyor inşallah herşey yolundadır diye bir dahaki kontrol günümü iple çekiyorum... ama bebişimle bol bol konuşup seviyorum onu sürekli sen iyi ol diye :)
değişik bir duygu işte..

canım tedavin kesin iptal edildimi?? biraz bekleyin belki yeni oluşan yumurtalar olur... ama olmazsada bazı aylar yumurta rezervi düşebiliyor diye duymuştum... yeniden başlarsın tedaviye... herşeyde vardır bir hayır...
belkide dediğin gibi olmaz diye bişey yok kendiliğinden gelir meleklerin...
bak bana 2003 de evlendim ve hiç korunmamıştım... eşimden dolayı evliliğimin 4. yılında normal yoldan İMKANSIZ dedi gittiğimiz tüm doktorlar... aşılamada tutma şansı %10 diye hiç aşılama yapılmadı... tüp bebekte ŞAnsın %70 geri kalan %30luk ihtimal senle ilgili değil ama tutmama ihtimali dediler...
ben o söylenen %70 lik şansla 2 tüp bebek denedim ama olmadı... İMKANSIZ denilen doğal yoldan hamile kaldım...
Allah herşeyin güzelini hayırlısını verir... senin içinde hayırlı olan neyse o olsun arkadaşım...

sdsmt canım yok normalde bugüne kadar olması gerekiyormuş 11.gün tedavide .bende inşallah oluşan iki yumoşla kendiliğinden olur .okadar canım sıkılıyor bütün planları ona göre yapmıştık eşim iznini bile ozamana aldıki bana yardımcı olsun diye .ne yapalım buraya kadarmış.bizde evde çalışmalara başlarız.iki yumoşumuz varya.belki olur.allahım banada senin gibi bir mucize verir bu ay inşallah.

hadi hayırlısı, inşallah 9 ay tutunup hiiiç bırakmazlar seni.

neden 2 yumurta ile denemiyorlar, belki kalitesi iyidir. Bende hepi topu 2-3 yumurta oluyo:) ama benimki yaşla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…