bilmiyorum canım anlayamadım.. var bu işte bir hayır çözemedim...ilk denemede 125 le başladım 12 yumoş oldu bu sefer daha yüksekle başladı sadece 2 tane oda yumurtaların iyi olmasına rağmen...demekki var rabbimin de bir bildiği karşı çıkamam buraya kadar getirip inşallah sonucunu güzel eyler kendiliğinden olur...bu ay adet görmem hamile kalırım bellimi olur rabbimin işi.böyle teselli ediyorum kendimi kızlar
CANIM BEBEĞİM;
hasret dolu yüreğimle çıktım bu yola. seninle böylemi anlaşmıştık .sonuna kadar beraber olacaktık hani ...yarım bıraktığın bu yolda yitirmedim ben hala umutlarımı .yaşatıyorum içimde sana olan hayallerimi.bilmiyorum belkide sıkıldın iğnelerden hastaneden dedin anneciğim gelecem sana kendiliğimden.hergün doğan güneşimdi sana beslediğim umutlarım ,söndürme güneşimi karanlıklarda bırakma beni. seni okadar istiyoruz ki anlatamam sana bizler senin yolunu bekledikçe sen daha çok inat ediyorsun ....
bebeğim ,üzme bizleri artık gel artık ne olursun .dayanacak gücüm kalmadı her gece senin hayalinle yatıp senin güzel umutlarınla kalkıyorum.kimselere anlatamıyorum içimdekileri babana bile söylemiyorum üzülmesin diye içimde yaşatıyorum büyük fırtınaları.
inanıyorum ,sana gün gelecek kavuşacam geriye dönüp bakmayacağım bile bugünleri hşç yaşamamış olacam sana kavuştuğum gün....
biliyormusun canım bebeğim eğer tedavim devam etseydi annene en güzel doğum günü hediyesi olcaktın biliyormusun bitanem...
Hadi bakalım bırakma anneyi tedavimiz yarım kaldı ama herşey bitmiş değil ver annene doğum günü hediyesi.o gün annen bu yaşadıklarını hiç yaşamamış olsun SEN MUTLULUKLARIN EN GÜZELİNİ VERKİ VARLIĞINDAN HABERDAR ET ANNENİ
biliyorum içimde şu an 2 tane yumoşsunuz ,inşallah olursunuz bebiş sağlıklı bir şekilde gelir hayata...
SANMAKİ İNATÇI KEÇİM ANNEN VAZ GEÇECEK SİZDEN. RABBİM SAĞLIK VERDİĞİ VE GÜCÜNÜN YETTİĞİ YERE KADAR MÜCADELE EDECEK VE KAZANACAK.RABBİM ONUNDA EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACA İNŞALLAH
hepimiz senin yolunu bekliyoruz bebişim inanıyorum olcaksın en kısa zamanda annenle bitanem....
sdsmt canım yok normalde bugüne kadar olması gerekiyormuş 11.gün tedavide .bende inşallah oluşan iki yumoşla kendiliğinden olur .okadar canım sıkılıyor bütün planları ona göre yapmıştık eşim iznini bile ozamana aldıki bana yardımcı olsun diye .ne yapalım buraya kadarmış.bizde evde çalışmalara başlarız.iki yumoşumuz varya.belki olur.allahım banada senin gibi bir mucize verir bu ay inşallah.
Arkadaşlar moralim çok bozuk 5+5 yumurta var ama yumurtalar sadece 10 -12 mm kalmış doktor gonal f dozunu arttırdı ve 2 gün sonra yeniden gel bakalım gelişme olmassa tedaviyi iptal eder daha sonra yeniden başlarız dedi.
Merhaba Arkadaşlar.
ben bugün Lucrin iğneme başladım.Bu 3.denemem ve bu sefer hayırlı sonuçlar elde ederim.
Ben ilk defa uzun protokol uyguluyorum Lucrin yanında başka ilaç veriliyor mu vitamin yada folikasit gibi?
Yoksa adetin 2-3 gününden sonra mı veriyorlar...
Arkadaşlar çok dua edin benim için büyül ve zor bir yol bekliyor ama bu sefer biliyorumki yolun sonunda beni bekleyen en az 2 yumoşum olacak....
Herkesin desteği için şimdikten tşk ederim...sevgiler
merhabalar benimki uzun protokol gonal f ye başlayalı 6 gün oldu.250 den 300 e çıkardı dozu doktor.Umudumu kaybetmiş değilim ama o kadar iğne sonuç bu olunca insan yıkılıyor çünkü benim normalde hiç böyle bir sorunun yoktu yani hiç beklemiyordum böyle olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?