2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bilmiyorum canım anlayamadım.. var bu işte bir hayır çözemedim...ilk denemede 125 le başladım 12 yumoş oldu bu sefer daha yüksekle başladı sadece 2 tane oda yumurtaların iyi olmasına rağmen...demekki var rabbimin de bir bildiği karşı çıkamam buraya kadar getirip inşallah sonucunu güzel eyler kendiliğinden olur...bu ay adet görmem hamile kalırım bellimi olur rabbimin işi.böyle teselli ediyorum kendimi kızlar

bence sen bulduğun hiçbir fırsatı kaçırma.. bakarsın allah sana böylesini kısmet etmiştir de tedavi o yüzden yarım kalmıştır.. baksana yumurtaların da iyiymiş...eşine söyle bu ay bütün fırsatları değerlendirmeniz lazım... allah gönlüne göre versin.

kızlar şimdi öğrendim ki el-muallim in bebişleri üçüzmüşşşşşş
ikiz bekliyordu üçüz çıktı, yaşım ileri diyordu, nasıl da güzel nasip etmiş allah... aman nazarlardan sakınsın ,nşallah !!!!

CANIM BEBEĞıM;
hasret dolu yüreğimle çıktım bu yola. seninle böylemi anlaşmıştık .sonuna kadar beraber olacaktık hani ...yarım bıraktığın bu yolda yitirmedim ben hala umutlarımı .yaşatıyorum içimde sana olan hayallerimi.bilmiyorum belkide sıkıldın iğnelerden hastaneden dedin anneciğim gelecem sana kendiliğimden.hergün doğan güneşimdi sana beslediğim umutlarım ,söndürme güneşimi karanlıklarda bırakma beni. seni okadar istiyoruz ki anlatamam sana bizler senin yolunu bekledikçe sen daha çok inat ediyorsun ....
bebeğim ,üzme bizleri artık gel artık ne olursun .dayanacak gücüm kalmadı her gece senin hayalinle yatıp senin güzel umutlarınla kalkıyorum.kimselere anlatamıyorum içimdekileri babana bile söylemiyorum üzülmesin diye içimde yaşatıyorum büyük fırtınaları.
inanıyorum ,sana gün gelecek kavuşacam geriye dönüp bakmayacağım bile bugünleri hşç yaşamamış olacam sana kavuştuğum gün....
biliyormusun canım bebeğim eğer tedavim devam etseydi annene en güzel doğum günü hediyesi olcaktın biliyormusun bitanem...
Hadi bakalım bırakma anneyi tedavimiz yarım kaldı ama herşey bitmiş değil ver annene doğum günü hediyesi.o gün annen bu yaşadıklarını hiç yaşamamış olsun SEN MUTLULUKLARIN EN GÜZELıNı VERKı VARLIĞINDAN HABERDAR ET ANNENı
biliyorum içimde şu an 2 tane yumoşsunuz ,inşallah olursunuz bebiş sağlıklı bir şekilde gelir hayata...
SANMAKı ıNATÇI KEÇıM ANNEN VAZ GEÇECEK SıZDEN. RABBıM SAĞLIK VERDıĞı VE GÜCÜNÜN YETTıĞı YERE KADAR MÜCADELE EDECEK VE KAZANACAK.RABBıM ONUNDA EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMAYACA ıNŞALLAH
hepimiz senin yolunu bekliyoruz bebişim inanıyorum olcaksın en kısa zamanda annenle bitanem....

senağlamasenağlamasenağlama

Bulutcuğum kalbin temiz , dileğin kutsal..
elbette allah dualarımızı duyuyor, sadece biz bilmiyoruz o bebişlerin ne zaman geleceğini.. belki doğumgününde değil ama emin ol en hayırlı zamanda verecektir rabbim...

genelde sadece 2 yumurtası olanlara doktorları aşılmaya çevirelim diyorlar. normal ilişkiye göre olasılık daha çok. size böyl birşey denmedi mi?

Arkadaşlar moralim çok bozuk 5+5 yumurta var ama yumurtalar sadece 10 -12 mm kalmış doktor gonal f dozunu arttırdı ve 2 gün sonra yeniden gel bakalım gelişme olmassa tedaviyi iptal eder daha sonra yeniden başlarız dedi.

senin tedavide kaçıncı günün benim bugün tedavim iptal oldu. sadece 2 tane oluşmuş önceki sayfaları okuduysan orada yazmıştım.canım herşeyin hayırlısı deyip taktiri rabbime bırakalım

kızlar hatırlarsanız önceki sayfalarda 11 yıllık evli birinin azmini anlatmıştım.bugün okadar moralim bozuktuki bu güzel haberle biraz düzeldi.
köyden geldiler ilk denediler olmadı.2.denediler 8 ay sonra veeeeeeeeeeeeee bugün bir oğulları oldu. allahım sen nelere kadirsin sen bizlerin kucaklarını boş bırakma bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar ver inşallah

Bulutcuğum merhaba
yazın çok güzeldi bu kadar içten bu kadar istekli ve bu kadar savaşçı yazdın ki ben sanmıyorumki 2 ymoşun seni bıraksın.
Allah senin o güzel içten dualarını isteklerini bu ay boşa çevirmez ve sana kendiliğinden mücedeli haberi doğum gününde verir.
Yazın beni çok etkiledi...sevgiyle kal ümitlerini yitirme

Merhaba Arkadaşlar.
ben bugün Lucrin iğneme başladım.Bu 3.denemem ve bu sefer hayırlı sonuçlar elde ederim.
Ben ilk defa uzun protokol uyguluyorum Lucrin yanında başka ilaç veriliyor mu vitamin yada folikasit gibi?
Yoksa adetin 2-3 gününden sonra mı veriyorlar...
Arkadaşlar çok dua edin benim için büyül ve zor bir yol bekliyor ama bu sefer biliyorumki yolun sonunda beni bekleyen en az 2 yumoşum olacak....
Herkesin desteği için şimdikten tşk ederim...sevgiler

merhabalar benimki uzun protokol gonal f ye başlayalı 6 gün oldu.250 den 300 e çıkardı dozu doktor.Umudumu kaybetmiş değilim ama o kadar iğne sonuç bu olunca insan yıkılıyor çünkü benim normalde hiç böyle bir sorunun yoktu yani hiç beklemiyordum böyle olacağını.

3. deneme olduğuna göre folik asiti zaten denemeye başlamadan 3 ay önceden itibaren içmen gerektiğini biliyorsundur. onu hiç kesmeseydin. fazlasını vücut atıyormuş hiç zararı yok ve planlanan her gebelikte ilk başlanan ilaç. planlamadan hamile kaldınsa da hemen başlanan ilaç. ama tedaviye başlarken uzun ya da kısa anında folik asit ve elevit gibi bir vitamine hemen başlıyor tüm hastaneler. seninki unutmuştur demeyi

merhaba arkadaslar, bende agustos ayinda basliyorum ignelerime. simdiden heyecan basti. Insallah hersey iyi gider

canım benimde öyle olmuyordu ama bu sefer bizde anlamadık.rabbim enkısa zamanda hayırlısıyla verir emeklerimizin karşılığını...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr herkese herşey yolundadır inşallah.
KIZLAR bugün kendimi çok iyi hissediyorum.kendime geldim dünden sonra. rabbim bana sağlık verdiği müddetçe yılmıyacam umudumu hiçmi hiç kaybetmiyeceğim.biliyorumki rabbim sabrımızı deniyor .artık evde başladık çalışmalara artık inşallah sonunda veririm güzel haberleri sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…