Merhaba Arkadaşlar.
ben bugün Lucrin iğneme başladım.Bu 3.denemem ve bu sefer hayırlı sonuçlar elde ederim.
Ben ilk defa uzun protokol uyguluyorum Lucrin yanında başka ilaç veriliyor mu vitamin yada folikasit gibi?
Yoksa adetin 2-3 gününden sonra mı veriyorlar...
Arkadaşlar çok dua edin benim için büyül ve zor bir yol bekliyor ama bu sefer biliyorumki yolun sonunda beni bekleyen en az 2 yumoşum olacak....
Herkesin desteği için şimdikten tşk ederim...sevgiler
kızlar merhaba bende tüp bebek deniycem yaşım 25 eşimde hareketlilik sorunu var, malum şimdi ayın 3-4 temmuzda hastalanıcam 2 günü gidicem bende sorun yok inşallah olur.hepimizn kucağı ikiz üçüz dolar inşallah .
Arkadaşlar siz hiç tüp bebekten aşılama yada iğne tedavisine döneni duydunuz mu. 2 mikro denemesi olmadı acabaa biz geri dönüşmü yapsak aşılama veya iğne tedavisine:) biraz tersmi oluyo ne :)))
günaydın arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım. dün çok fazla kasıklarım ve belim ağrıdı. acaba bu neye işaret artık son zaten bana dua edin lütfen. hepimizin ihtiyacı aslında bu
Simgecim bence hamilesin . Allahım inşallah nolur
Simgecim bence hamilesin . Allahım inşallah nolur
ay canım inşallah ağzından bal damlıyor yaa.. hep dua ediyorum rabbim hepimize nasip etsin diye
canım yarın büyük gün hakkında hayırlısı olsun.... inşallah güzel haberler alırsın..
canım işine karışmak asla istemem yada kafanı karıştırmak ama unutma ki senin sağlığında bir o kadar önemli. ben izmir in en iyi hastalerinden birinde tedavi gördüm ve dr. İsrael Aruh çok ünlü bi dr. israel beyi bulmadan önce bir sürü dr. gezdim ama kimse tüp bebek önermedi önce aşılamayı denemelisin mutlaka dediler. Eşimde hem sayı hem hareketsizlik porblemi vardı bunu yanı sıra bnm adet düzensizliklerim.... ama ilk aşılama da tuttu şimdi 9 haftalık bi anne adayayım güzel Allahım hepimize tattırsın bu duyguyu, herşey gönlünce olsun
merhaba sdsmt..bende aranıza yeni katıldım..sen tup bebek denedin mi deniycek misin?gecmişi okumadım o yuzden merak ettim sordum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?