2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım. dün çok fazla kasıklarım ve belim ağrıdı. acaba bu neye işaret artık son zaten bana dua edin lütfen. hepimizin ihtiyacı aslında bu

hayırlı ve pozitif sonuçlar almanı diliyorum canı gönülden..

kızlar nerdesiniz anlaşıldı ben yarıda bıraktım diye artık kimse konuşmak istemiyor.ben sizlere çok alıştım sizlerle herşeyi paylaşmak istiyorum.bellimi olur daha adet zamanına var 2 tanede yumoşum var bende veririm güzel haberker inşallah.bizi bizden başkası anlamıyor canlarım onun için sizlerle muhabbet etmek istiyorum ama siz beni aranıza almıyacaksınız galiba....:sinifsinif:benneyaptımki

kızlar merhaba bende tüp bebek deniycem yaşım 25 eşimde hareketlilik sorunu var, malum şimdi ayın 3-4 temmuzda hastalanıcam 2 günü gidicem bende sorun yok inşallah olur.hepimizn kucağı ikiz üçüz dolar inşallah .

kıslarrr merhaba erkek inft ile 2 başarısız aşılama yaşadım kısmetse bir ay ara verip tüp bebek yatırıcam yani agustosta .şimdi geçmişi yazdıklarınızı okumaya gidiyorum hoşçakalın

mrb arkadaşlar ben de bu topiğe transfer oldum 3 tane negatif aşılamam oldu eşim 7 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu hareket problemimiz var bende sorun yok diye biliyoruz böyle diyorum çünkü korkuyorum bilmediğimiz bişi olmasından. rahim filmi çekildi tüpler açık.son aşılamadan sonucumu pazartesi günü kırmızıları görerek aldım dr 2 ay dinlenin dedi zaten bizim de gücümüz yoktu hemen tüp bebeğe başlamaya isabet oldu yani liste varsa beni de eklerseniz sevinirim tüp bebeği ağustos ortalarında yaptırmayı planlıyoruz

canım işine karışmak asla istemem yada kafanı karıştırmak ama unutma ki senin sağlığında bir o kadar önemli. ben izmir in en iyi hastalerinden birinde tedavi gördüm ve dr. İsrael Aruh çok ünlü bi dr. israel beyi bulmadan önce bir sürü dr. gezdim ama kimse tüp bebek önermedi önce aşılamayı denemelisin mutlaka dediler. Eşimde hem sayı hem hareketsizlik porblemi vardı bunu yanı sıra bnm adet düzensizliklerim.... ama ilk aşılama da tuttu şimdi 9 haftalık bi anne adayayım güzel Allahım hepimize tattırsın bu duyguyu, herşey gönlünce olsun

Arkadaşlar siz hiç tüp bebekten aşılama yada iğne tedavisine döneni duydunuz mu. 2 mikro denemesi olmadı acabaa biz geri dönüşmü yapsak aşılama veya iğne tedavisine:) biraz tersmi oluyo ne :)))

Arkadaşlar siz hiç tüp bebekten aşılama yada iğne tedavisine döneni duydunuz mu. 2 mikro denemesi olmadı acabaa biz geri dönüşmü yapsak aşılama veya iğne tedavisine:) biraz tersmi oluyo ne :)))

ben duydum desem inanırmısın :) bir tanıdığım 2 negatif tüp bebekten sonra başka bir yerde aşılama yaptırdı ve hamile kaldı....

merhaba bende aranıza yenikatıldım agustos ayında tup bebekplanlıyorum anatoliaya ya agiden var mı aranızda kızlar?

merhaba ............... ben 4 kez aşılama yaptırdım hiç biri başarılı olmadı bunu doktorunuzmuyoksa sizmi? istiyorsunuz.bence ha aşılama ha normal yolla gebe kalma hiç farkı yok
yani demekistediğim olduktan sonra normalde olur. biraz daha sabret?

canım merhaba, israel beye gittiğini yazmışsın. bende ona gittim 2. denemem için yani onla başlamayı düşünüyorum, memnun musun genel olarak?ilk kötü deneyimden sonra inşalallah doğru doktordur:uhm:

merhaba sdsmt..bende aranıza yeni katıldım..sen tup bebek denedin mi deniycek misin?gecmişi okumadım o yuzden merak ettim sordum tatlım.

meraba hoşgeldin... ben 2 kere tüp bebek denedim.. ikisindede negatif sonuç aldım... tedavilerden sonra normal yoldan hamile kaldım.. şuan 8 haftalık hamileyim..

Simalll ciğim nerelerdesin sen... merak etmeye başlamıştım...uzun zamandır formda göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…