2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar günaydın kan verdim geldim. 1-2 saate kadar sonuç belli olacak. hayırlısı artık yaa ne yapalım bugün de kandil herkes dua etsin lütfen. birbirimizin yerine dua edersek eğer allah kabul eder inşallah

canım merhaba, israel beye gittiğini yazmışsın. bende ona gittim 2. denemem için yani onla başlamayı düşünüyorum, memnun musun genel olarak?ilk kötü deneyimden sonra inşalallah doğru doktordur:uhm:

simal cigim , senin de yeni havadislerini bekliyoruz artik sabirsizlikla.
nesroşş dün verdi yumoşlarını, yarın Cuma günü bebiş olarak alacak inşallah...
sen de temmuz da mı başlayacaksın belli oldu mu takvimin ??

günaydin kızlarrrr......mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin... inşallah bu mübarek güzel günde hepimizin duaları kabul olur....
:Saruboceq:

canım merhaba, israel beye gittiğini yazmışsın. bende ona gittim 2. denemem için yani onla başlamayı düşünüyorum, memnun musun genel olarak?ilk kötü deneyimden sonra inşalallah doğru doktordur:uhm:

Biz iki arkadaş gittik ben İsrael Aruh'u seçtim, arkadaşım Tayfun Özaydın'ı ikimizde de aynı şikayetler aynı sıkıntılar vardı ama ilk denemelerimiz başırılı oldu ikimizinde... İsrael bey biraz daha popüler adı olan medyatik bir dr. Tayfun beye de gözü kapalı kendini teslim edebilirsin. Hayırlı haberlerini bekliyorum....

kızlar günaydın kan verdim geldim. 1-2 saate kadar sonuç belli olacak. hayırlısı artık yaa ne yapalım bugün de kandil herkes dua etsin lütfen. birbirimizin yerine dua edersek eğer allah kabul eder inşallah

canım mübarek kandil günü hayırlısı neyse o olsun... 10 haftalık mercimek de dua ediyo sizin için opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr herkeslere günaydınlarrrrrrrrrr
canlarım öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun. rabbim inşallah bugün birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin bebişlerimizi bizlere versin. aminnnnnnnnnnnn
tedavim yarım kalsada yinede formma gfirip sizlerin güzel haberlerini bekliyorum. yani ben sizleri unutmuyorum sizlerde dualarınızın arasında beni unutmayın

simgeciğim sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri bekliyorum canım inşallah herşey gönlüne göre olur. hadi bizlere o mutlu haberi ver derler ya ayağını sürü ,sende sürürsün bizlerde arkadan veririz güzel haberleri...

selam hepinizin kandili mubarek olsun.kızlar nesrinle haberleşen varmı. sanıcısı biraz vardı dün öğlen saatlerinde devam ettimi acaba

selam hepinizin kandili mubarek olsun.kızlar nesrinle haberleşen varmı. sanıcısı biraz vardı dün öğlen saatlerinde devam ettimi acaba

canım sen nasılsın?? ben hiç haber almadım nesroştan.. merak ve heyecanla bekliyorum.... inşallah iyidir ve ohss derdini bir daha yaşamaz :Saruboceq:

tüm hamile arkadaşlar bizlere bol bol dua edin. bizlerde yaşayalım o mutlulukları .bizlerde tadalım annelik duygusunu en kısa zamanda

simgecim
en az senin kadar heyecanlıyım ama zaten idrar pozitifdi di miŞimdi tek mi çift mi için bekliyoruz hayırlısı Allahtan .Regaip kandiliniz kutlu olsun kızlar .

merhaba canım bende senin gibiallah izin verirse yaz annesiolmak istiyorum..........ağustos ayında tıransfer olucak inşallah

simgecim nerelerdesin sonucun ne oldu?? meraklandım... heyecanla bekliyorum...

kızlar simge heyecandan bize haber vermeyi unuttu sanırım ama ben vereyim müjdeyi..... sonucu pozitif çıkmış... hatta kendi yazdığı mesajı alıntı yapayım size :)

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

arkadaşlar inanın bana sonucu aldığımda ilk önce buraya msj yazdım herkes görsün diye konu açtım. sizi unutmadım

bugün hepinize dua edicem. rabbim böyle mübarek bir günde bana böyle bir almayı nasip etti şükürler olsun. inşallah herkesin dileği kabul olur

TEBRİKLERRRRR a.s. Canım hoş geldin aramıza, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına, her zaman dediğim gibi Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…