canım merhaba, israel beye gittiğini yazmışsın. bende ona gittim 2. denemem için yani onla başlamayı düşünüyorum, memnun musun genel olarak?ilk kötü deneyimden sonra inşalallah doğru doktordur:uhm:
canım merhaba, israel beye gittiğini yazmışsın. bende ona gittim 2. denemem için yani onla başlamayı düşünüyorum, memnun musun genel olarak?ilk kötü deneyimden sonra inşalallah doğru doktordur:uhm:
kızlar günaydın kan verdim geldim. 1-2 saate kadar sonuç belli olacak. hayırlısı artık yaa ne yapalım bugün de kandil herkes dua etsin lütfen. birbirimizin yerine dua edersek eğer allah kabul eder inşallah
günaydin kızlarrrr......mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin... inşallah bu mübarek güzel günde hepimizin duaları kabul olur....
:Saruboceq:
selam hepinizin kandili mubarek olsun.kızlar nesrinle haberleşen varmı. sanıcısı biraz vardı dün öğlen saatlerinde devam ettimi acaba
kızlar şoktayım hala. sabah kan verdim işyerine geldim 1 saat sonra hemşire aradı ve müjdemi isterim deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. çok ama çok mutluyum. rabbime şükürler olsun.
inşallah allah hepinize nasip eder. henüz değeri bilmiyorum birazdan hastaneye gidicem. o kadar heyecanlıyımki böyle mübarek bir günde bu haberi aldım inanamıyorum... :lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar inanın bana sonucu aldığımda ilk önce buraya msj yazdım herkes görsün diye konu açtım. sizi unutmadım
bugün hepinize dua edicem. rabbim böyle mübarek bir günde bana böyle bir almayı nasip etti şükürler olsun. inşallah herkesin dileği kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?