2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tebrik ederim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :1hug::1hug::1hug:

simgecim ben sana demiştim zaten Peki nasıl değer tekil misin çoğul mu :) Hayırlı olsun canım Allahın bi hediyesi olmuş Herkese nasip etsin inşallah Çok mutlu ol bebişinle kaydirigubbakcemile2

ahhh canım, ne mübarek günde ne güzel bir haber bu..
allah daim etsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..
tek çift farketmez allah vermiş ya bu güzelliği, önemli olan o ...
tekrar tebrikler...

kılzar
nesrin ciğimin ağrıları vardı doğru , ama Cuma günü yani bu sabaha transferi planlanmıştı.. yani inşallah akşama doğru gelir de sağlıklı müjdeli haberi verir, benim bildiğim bu akşam yumoşları ile beraber uyuyacak olduğu :Saruboceq:

gunaydın kızlar dun kontrolum vardı e2 degerım 4300 cıktı pko var ve ohhss olmaktan cok korkuyorum
catlatma ıgnemı dun yaptık cumartesı toplanacak.kasıklarımda agrı var ve bırde mıde bulantısı .ne yapmalıyım

kızlarrrr nerelerdesiniz yaw... bugün kimse yok....

Son düzenleme:
ben duydum desem inanırmısın :) bir tanıdığım 2 negatif tüp bebekten sonra başka bir yerde aşılama yaptırdı ve hamile kaldı....
Yardımsız bebek sahibi olmam çok zor, çünkü ilaç kullanmazsam regl olmuyorum, buda yumurta gelişimi olmuyo demektir.Yani muhakkak yumurta gelişiminin ilaçla sağlanması lazım.Tüp bebek daha pahalı, aşılama ile belki daha çok denemne şansım olur diye düşünüyorum ama çok kararsızım.

melilayda merkeze karar verdin mi canım?

canım bence vakit kaybetme derim ben 3 sene aşılama ile oyalandım olmadı mecburen tüp bebek yaptırıyoruz şimdi aşılamalara verdiğpim paralar da zamanım da boşa geçti. tabii senin seçimin..hakkında hayırlısı olsun.

Simalll ciğim nerelerdesin sen... merak etmeye başlamıştım...uzun zamandır formda göremiyorum

canım evet foruma girmiyorum uzun zamandır, yaz biraz yoğun geçiyo düğünler, gelenler, tatiller felan birde kafa dağıtmaya çalışıyorum, düşünmemeye çalışıyorum ondan. sen nasılsın? mucize yeğenimmm nasıl bakim??öp onu benim için:1hug:

canım ben temmuz düşünüyodum ama vazgeçtim, konsantre olamadım:bbo: eylüle erteledim, şu sıcaklar bi geçsin de bide tatil yapalım biraz sonra bakalım hayırlısı inşallah! nesroşumun haberlerini msn den aldım, hadi bakalım inşallah hayırlısı ile güzel haberleri bekliyoz:Saruboceq: senide çok öpüyorum cadıyıdakaydirigubbakcemile2

çok sağol canım inşallahhhh:Saruboceq:

simgecim tebriklerrrrrrrrrrr, Allah tamamına erdirsin canım!!!:teytey::teytey::teytey::teytey:dualarını eksik etme lütfen!

slm kızlar bugün alım yumoşlarımı 3 tane kalan 5 ide buzlukta:)))))))))
çok ağrım var ama hafif su toplamışım buna şükür(((((
hepiniz sağolun sizi seviyorum

bende iyiyim canım... yiğeninde iyidir inşallah bir sıkıntımız yok... Allah izin ederse bu hafta içi görücem tekrar.... biraz baş ağrısı çekiyorum bu aralar oda sıcaklardan falan sanırım :) sen koşuşturmalarına devam et, dağıt kafanı kendini hazır hissettiğin anda tekrar başla.. senden de yiğen haberi almak istiyorum :) opuyorumnanaktan

slm kızlar bugün alım yumoşlarımı 3 tane kalan 5 ide buzlukta:)))))))))
çok ağrım var ama hafif su toplamışım buna şükür(((((
hepiniz sağolun sizi seviyorum

sonunda upppuuuzzzuuuunnnn protokolün bitti ve sen meleklerini alıp dinlenmeye başladın :) inşallah 9 ay sonrada kucağına aldığın haberlerini okuruz....:1hug:a.s.

Merhaba kizlar, ben daha once de yazmistim ama mesajim arada kaynamisti. Bugun adetimin 3.gunu tupbebek deniyecez. Ben de once sogan kuru sonra da incir kuru yapiyim dedim. Ne zaman baslamam gerekiyor sogan kurune bileniniz var mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…