2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hala karar veremedim canımcığım, tüp bebek yaptırmakta bile kararsızım, belki aşılama denerim yada yumurta gelişimime yardım etcek başka bir tedavi, sen neye karar verdin canım

aşılamayı ben de düşündüm. bir de bn bazı okorlar farketmez dese de günde 2 dhea (50 mg) içmeye başladım. sanırım farkettiriyor ve bu kadar bir ölçünün zararı yok. bir de incir yiyip omega 3 kullanıyorum. bakalım.

günaydın arkadaşlar
bende tüp bebek yaptırmak istiyorum..özelde...
raporum yokkk...
yeni işe girdim birikim yapmaya çalışıyrouz bebek için..
merkez ve fiyatları hakkında yardımcı olurmusunuz??

Herkese Merhaba,uzun süreden beri takip ediyorum sizleri;çok sıcak ve samimisiniz gerçekten...Ben 2.tüp bebek denememi yaptım,transfer 25 haziranda oldu hiçbir belirtim yok maalesef uzun süredir kabızdım bugün bir parça rahatladım....Sürekli anlatılan göğüs şişkinliği,rahim batması v.s. 1-2 gündür yok,transferden sonraki 3 gün kasıklarda şişkinlik ve batma belirtileri vardı aslında

Sanki yine olmadı gibi geliyor

Mide bulantısı dışında çok da fazla bir belirtim yok aslında...

Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim...

Ben kür filan uygulamadım aslında ama sürekli kuru incir ve ceviz yedim bu tedavimde,yumurta sayısı ve kalitesi ilk tedavime göre daha iyiydi doğrusu...Soğan kürü bildiğim kadarıyla PKOS problemi olanlar için önerilen bir kür,sizde PKOS problemi var mı?Veya ben yanlış biliyor olabilirim...

soğan kürünü bilmiyorum ama incir kürüne tedaviden bir kaç ay önce başlaman gerekiyordu canım. Ben denedim faydasını gördüm bu arada.

benim de hiç bir belirtim yoktu. Sadece senin gibi midem bulanıyordu ve kusuyordum. Onu da tedavi için kullandığım ilaç yapıyor sanıyordum. Bütün idrar tahlillerim de negatif çıktı, ama hamileydim. Darısı başına inşallahhh

transferin hayırlı olsun... inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar.... kendinde belirti arama.... hamileliğe dair her türlü belirti olup sonucun negatif çıkabilir.. yada tam tersi.. hiç bir belirti yokken pozitif.... bu iki durumu burda bir çok arkadaşımız yaşadı... bende dahil... onun için oluruna bırak, rahat olmaya çalış, test gününü bekle.... hakkında hayırlısı olsun:..

kızlarrr yarın kontrolüm var zemuszemus ... dua edin bana inşallah herşey yolundadır... :Saruboceq:

kızlar bende yeni başlayacağım, bütün testlerim yapıldı tüplerim tıkalı bu sebepten.yakında erol beyin hastası olucam bu konudaki görüşlerniz,önerileriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim.

kızlar bende yeni başlayacağım, bütün testlerim yapıldı tüplerim tıkalı bu sebepten.yakında erol beyin hastası olucam bu konudaki görüşlerniz,önerileriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim.

arkadasim hayirlisi olsun benimde iki tupum tikaliydi ilk tup bebek denememde negatif le sonuclandi bugun ikinciye basladik dondurulmusla ins hayirlisiylaa cozulurler vee annelerini sevindirirlerr ve senin tedavininde hayirlisiyla sana guzel mujdeli sonuclanirrr

inşallah canım ya inşallah seninde ikincisi pozitif olurda seviniriz allah hepimizin istediğini versin

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım daha önce erkek infertilitesi bölümüne takılıyodum eşimde varikosel vardı 7ay önce ameliyat oldu 3 negatif aşılama geçirdim pozitifle karşılaşmam hiç olmadımafoldumben bu ay kendimizi toparlayıp ağustosta tüp bebeğe geçmeyi planlıyoruz memorialda yaptırıcaz aranızda memorialda yaptıran var mı?

bizim kızlar nerelerdesiniz siz??? terkettiniz buraları... mafoldumben

elifzeynep2008,sdsmt yanıtladığınız için çok teşekkür ederim;aslında belirti denen şeyin regl belirtisi olduğunu ve bilimsel olarak gebelik belirtisinin regl gecikmesinden önce ortaya çıkmadığını bilsem de yine de bir umut taşıyoruz işte ...

Çok haklısınız,çok da fazla düşünmeden test gününü beklemek ve dua etmekten başka yapacak birşey yok aslında...Anladığım kadarıyla ikinizde anne adayısınız :) çok tebrik ediyorum,sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...

Benim test günüm de 6 Temmuz,aslında Cuma günü idrar testi yapmak istiyordum ama ondan da vazgeçtim,hayırlısı olur inşallah :) Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun...

amin canım Allah sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahh...a.s.

merhaba kızlar bende aranıza katıldım. haftaya carsamba umut tup bebek merkezıne on muayne ıcın gıdıcem ve bı mani çıkmazsa ağustosta teavıye başlıcam.

aminnn Allah herkese nasip etsin.. bencede test yapma çünkü test günü sabah idrar testinde negatif ama bir kaç saat sonra kan testi pozitif olan arkadaşlarımızda oldu... o idrar testi yüzünden morali bozuldu, ümidi bitti ama hamileydi... bazen geç tutunup test günü idrar testinde çıkmaya biliyor... Allah hakkında hayırlısını versin.

selam şekerim ben burdayım :)

valla ben heyecanla tahlil günümü bekliyorum 3 temmuz

canım inşallah bu sefer sonuna kadar seninle olucak bebeğin... 3 gün kalmış.. az kalmış :) hepiniz için dua ediyorum arkadaşım...

zemuszemus kızlar bende şimdi kontrolden geldim... ufaklık 9+5 gününde 27 mm olmuş hareketliymiş...süprizzzzz ama ben hareketini görmedim benneyaptımki aynen böyle yatıyordu işte

şimdi 1 ay sonra gidicem.... tek sorun bebek hala kasıktaymış şimdilik normalmiş ama bir süre daha böyle kasıkta durursa anormal olurmuş... anlamadım tam normalde bu dönemde daha yukardamı olması lazım.. benimki çıkmamışmı yukarı??? ayakta durmayacak,iş yapmayacak,ayaklarımın altına yastık koyup uzanıcakmışım....
1 ay sonra inşallah yine herşey böyle iyi olur... doktorum resmini vermedi şimdi bi anlamı yok bir dahaki gelişinde vericem dedi

resim alıntıdır.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…