2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım dualarımız seninle bu arada kendine çok dikkat et senden gelecek güzel haberi bekliyoruz :Saruboceq:

teşekkür ederim dualarınızı herzaman bekliyorum sizlerde benim devamlı aklımdasınız hergün bir süre giriyorum bakıyorum değişikliklere.inşallah 1 hafta sonu mutlu sonumu paylaşırım sizlerle.

canım aramıza hoşgeldin inşallah tedavinin sonuda hayırlı olur allah oolaylık versin:Saruboceq:

hoşbulduk canım....sadece benim değil rabbim tüm isteyenlere versin inşallah...

bir de şu stresi yenebilsem herşey daha ii olacak biliyorum...

tedavin hayırlı olsun...inşallah güzel haberlerini alırız...

Gulyuzum,

Sen de bu ay deniyor musun?

ben denedim bitti...olmadı yani...tekrar deneyebilirim ama zamanı var daha......

gülyüzlüm teşekker ederim..rabbim herkese hayırlısını versin.
üzülme sakın...bebişlerimiz zamanını bekliyorlar sadece..ama allahın izni ile bir gün kavuşacağız yavrularımıza...

gülyüzlüm teşekker ederim..rabbim herkese hayırlısını versin.
üzülme sakın...bebişlerimiz zamanını bekliyorlar sadece..ama allahın izni ile bir gün kavuşacağız yavrularımıza...

amin canımcım,inşallah bir gün gelir bizde bebeklerimize kavuşuruz:Saruboceq:

Canım teşekkür ederim cevabın için deniz bulutcum

ben de ekim ayında olacak tedavim için hazırlanıyorum

benim 10 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz şu anada hazırlık olarak
eşimin hiçbir sorunu olmadığı halde çinko ve Ace Plus adlı vitamin içiyor içinde selenyum varmış
bende
Omega 3
folıc plus
elevit
içiyorum
hayıt otu+ civan perçemi + aslanpençesi içiyorum günde iki defa
sabah aç karna
çörekotu + bal + tarçın karışımı içiyorum
soğan kürü yaptım 5 gün. bu gün adet olduğum için
yarın da incir kürüne başlıyacağım
incir kürü adetle beraber başlanıyormuş galiba
ayyyyyyyyyy şuna bak yaz yaz bitmiyor anacımmm
ne çok şey yapmışım ben

dhea ilacı bende kk den duydum ama malesef eczanelerde bulamadım hala arıyorum deniz bulutcum ama şu argınmak ilacına bakayım birde

haa unuttum 25 ağustosta akupunktura başlıyacağım
eylüldeki adetin 7. günü de histomografi çektireceğim

hayırlısıyla ekimdede tedavi

kızlarrrrrrrrrr bu kadar hazırlık yetermi sizceeeeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yani bildiğim ve duyduğum herşeyi yapıyorum dr izin alarak
öbür denemelerimde yapmamıştım hiçbişey
bakalım ben deney olayım tutarsa herkese bu listeyi verecemmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

canım bende tedavime ekim ayında başlıyorum. ama senin gibi kürler falan yapmıyorum nedenmi çok sıkılıyorum. sen ne güzel yapıyorsun yaa. keşke bendede o kadar istek olsaydı. ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. ben hamilelik yaşadım ama kaybettim. inşallah aynı anda tekrar hamile kalırız. folic asit içmeye başlıcam bende kaydirigubbakcemile5

canım seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bebeğimi "meleğimi" kaybettim. Ve son üç yıldır okadar çok ilaç aldımki bende de ilaçlara karşı bir fobi oluştu ama yinede içmek zorundayım. yaşım 39 ve yumurta sayım az inşallah allah hepimize sağlıklı bebişler verir. benimde tedavim ya eylülde yada ekimde. eğer bu seferde olumsuz olursa kıbrısa bile gitmeyi düşünüyorum. ne yapayım yaşım geçiyor diye bu çareyi bile kabul ediyorum.

masallah serappcigim sen cok iyi hazirlaniyosun insAllah Allah bukadar ugrasinin sonunu bosa cikarmaz canimda kucagina ikinci bebisinide almayi nasip eder

evet canım zaten aynı şeyleri yaşayanlar ancak bilirler ne hissettklerini. inşallah tekrar hamile kalırsın canım herşeyin hayırlısı ve takdir allahtan. inan bana herşey boş bende neler yaptım hiçbirşeyden fayda göremedim canım...

bende iyiyim azracim tskler ramazandan sonra kismet olursa tüpbebek tedavisine baslayacagim icin simdiden heyecanliyim canim cünki ilk kez deneyecegim ve beni neler bekliyo bilmiyorum mafoldumben

slm canım hakkında Allah ım hayırlısını versin heyecan yapma diyecem ama elinde değil bende hep heyecandan kaybettim zaten çok kafaya taktığım için yumurtalarım çalışmadı ne kadar doğruysa artık..............doktorum öyle söylüyor Allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Simgecim çok sevindim ekim ayında birlikte heyacanlarımızı paylaşacağız

canım bende 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var tutuyor ama transferin 27. günü felan değer düşüp gidiyor ve düşükle sonuçlanıyor

öbür denemelerimde hiçbişey bilmiyordum duymadım ve dolayısıyle hiçbişey kullanmamıştım doktorumda söylemedi
ama bu 3. denemeye tam hazırlanmak istiyorum hiçbişey atlamak istemiyorum.

evet kürler ilaçları zamanında içmek hepsi çok zor sıkıntılı ve birde çalışıyorum
ama bu sefer ne kadar zor olursa olsun hepsini yapacağım. bakalım
allahtan hayırlısı benimde yüzümü güldürü inşallah ,

burada isteyen herkesin allah yüzünü güldürsün inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…