canım dualarımız seninle bu arada kendine çok dikkat et senden gelecek güzel haberi bekliyoruz :Saruboceq:
Slm ..Ben aranıza yeni katıldım.Ancak yaklaşık 1 yıldır sizleri takip ediyorum..İnanın sizlerle mutlu oluyorum sizlerle üzülüyorum..
13 yıldır pco hastasıyım..2 aşılama yapıldı sonuç negatif...bu ay ilk tüp bebek tedavimize başladık...tedavide 6. günüm.şimdilik herşey yolunda görünüyor ama çok heyecanlıyım..İstanbul
Bahçelievler Medikal Park.ta tedavi görüyorum.doktorum Serkan Oral...
Özellikle Bahçelievler Medikal Park.ta tedavi görenler ve pco olup tüp bebek denemesinde başarılı olanlar varsa mesajlarını bekliyorum...
Slm ..Ben aranıza yeni katıldım.Ancak yaklaşık 1 yıldır sizleri takip ediyorum..İnanın sizlerle mutlu oluyorum sizlerle üzülüyorum..
13 yıldır pco hastasıyım..2 aşılama yapıldı sonuç negatif...bu ay ilk tüp bebek tedavimize başladık...tedavide 6. günüm.şimdilik herşey yolunda görünüyor ama çok heyecanlıyım..İstanbul
Bahçelievler Medikal Park.ta tedavi görüyorum.doktorum Serkan Oral...
Özellikle Bahçelievler Medikal Park.ta tedavi görenler ve pco olup tüp bebek denemesinde başarılı olanlar varsa mesajlarını bekliyorum...
Gulyuzum,
Sen de bu ay deniyor musun?
gülyüzlüm teşekker ederim..rabbim herkese hayırlısını versin.
üzülme sakın...bebişlerimiz zamanını bekliyorlar sadece..ama allahın izni ile bir gün kavuşacağız yavrularımıza...
m.1001 arkadaşım sende aramıza hoşgeldin.a.s.
benim bildiğim fsh 12 hatta 10 altı olmalıymış. 15 e falan yükelince rezerv azalmış yumurta kalitesi de bozulmuş oluyormuş. doktorlar tüp bebek öneriyorlar zaten. serappty senin e2 de yüksek gibi. benim yaş 42 ama fsh 9du. ama yine de yaş gereği 6 yumurta toplanabildi ve kimyasal oldu. bana doktorlar önermedi ama ben buradn okudum yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş dhea (günde 2 toplam 50 mg) selenyum artı çinko ve seven seas plus (bu marka içilmeliymiş omega3) içiyorum. ayrıca yüksek hormonları düzenliyormuş diye günde 2 kere 1 er tatlı kaşığı hayıt tohumu sıcak suda 5-10 dakika bekletip süzüp içiyorum. argınmax ı da duydum ama artık abartmıyayım dedim.delikafaduldenserappty bence send mutlaka hayıt tohumu ace selenyumplus solgarın çinkosu ve seven seas plus günde 2 ser tane kullan. selenyum ve çinkoyu erkek infertilesi için erkeklere de öneriyorlar. çinkoyu dr eşime bir sorunu olmamasına rağmen önermişti. seven seas plusu da alman mustafa bey vermiş. dhea için faydalı diyen var etkisi yok diyen var yan etkisi olabilir diyen var doktoruna sor diyeceğim.
Canım teşekkür ederim cevabın için deniz bulutcum
ben de ekim ayında olacak tedavim için hazırlanıyorum
benim 10 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz şu anada hazırlık olarak
eşimin hiçbir sorunu olmadığı halde çinko ve Ace Plus adlı vitamin içiyor içinde selenyum varmış
bende
Omega 3
folıc plus
elevit
içiyorum
hayıt otu+ civan perçemi + aslanpençesi içiyorum günde iki defa
sabah aç karna
çörekotu + bal + tarçın karışımı içiyorum
soğan kürü yaptım 5 gün. bu gün adet olduğum için
yarın da incir kürüne başlıyacağım
incir kürü adetle beraber başlanıyormuş galiba
ayyyyyyyyyy şuna bak yaz yaz bitmiyor anacımmm
ne çok şey yapmışım ben
dhea ilacı bende kk den duydum ama malesef eczanelerde bulamadım hala arıyorum deniz bulutcum ama şu argınmak ilacına bakayım birde
haa unuttum 25 ağustosta akupunktura başlıyacağım
eylüldeki adetin 7. günü de histomografi çektireceğim
hayırlısıyla ekimdede tedavi
kızlarrrrrrrrrr bu kadar hazırlık yetermi sizceeeeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani bildiğim ve duyduğum herşeyi yapıyorum dr izin alarak
öbür denemelerimde yapmamıştım hiçbişey
bakalım ben deney olayım tutarsa herkese bu listeyi verecemmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
canım seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bebeğimi "meleğimi" kaybettim. Ve son üç yıldır okadar çok ilaç aldımki bende de ilaçlara karşı bir fobi oluştu ama yinede içmek zorundayım. yaşım 39 ve yumurta sayım az inşallah allah hepimize sağlıklı bebişler verir. benimde tedavim ya eylülde yada ekimde. eğer bu seferde olumsuz olursa kıbrısa bile gitmeyi düşünüyorum. ne yapayım yaşım geçiyor diye bu çareyi bile kabul ediyorum.canım bende tedavime ekim ayında başlıyorum. ama senin gibi kürler falan yapmıyorum nedenmi çok sıkılıyorum. sen ne güzel yapıyorsun yaa. keşke bendede o kadar istek olsaydı. ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. ben hamilelik yaşadım ama kaybettim. inşallah aynı anda tekrar hamile kalırız. folic asit içmeye başlıcam bende kaydirigubbakcemile5
iyiz gurbetkuşu sen nasılsınopuyorumnanaktan
Canım teşekkür ederim cevabın için deniz bulutcum
ben de ekim ayında olacak tedavim için hazırlanıyorum
benim 10 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz şu anada hazırlık olarak
eşimin hiçbir sorunu olmadığı halde çinko ve Ace Plus adlı vitamin içiyor içinde selenyum varmış
bende
Omega 3
folıc plus
elevit
içiyorum
hayıt otu+ civan perçemi + aslanpençesi içiyorum günde iki defa
sabah aç karna
çörekotu + bal + tarçın karışımı içiyorum
soğan kürü yaptım 5 gün. bu gün adet olduğum için
yarın da incir kürüne başlıyacağım
incir kürü adetle beraber başlanıyormuş galiba
ayyyyyyyyyy şuna bak yaz yaz bitmiyor anacımmm
ne çok şey yapmışım ben
dhea ilacı bende kk den duydum ama malesef eczanelerde bulamadım hala arıyorum deniz bulutcum ama şu argınmak ilacına bakayım birde
haa unuttum 25 ağustosta akupunktura başlıyacağım
eylüldeki adetin 7. günü de histomografi çektireceğim
hayırlısıyla ekimdede tedavi
kızlarrrrrrrrrr bu kadar hazırlık yetermi sizceeeeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani bildiğim ve duyduğum herşeyi yapıyorum dr izin alarak
öbür denemelerimde yapmamıştım hiçbişey
bakalım ben deney olayım tutarsa herkese bu listeyi verecemmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
canım seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bebeğimi "meleğimi" kaybettim. Ve son üç yıldır okadar çok ilaç aldımki bende de ilaçlara karşı bir fobi oluştu ama yinede içmek zorundayım. yaşım 39 ve yumurta sayım az inşallah allah hepimize sağlıklı bebişler verir. benimde tedavim ya eylülde yada ekimde. eğer bu seferde olumsuz olursa kıbrısa bile gitmeyi düşünüyorum. ne yapayım yaşım geçiyor diye bu çareyi bile kabul ediyorum.
bende iyiyim azracim tskler ramazandan sonra kismet olursa tüpbebek tedavisine baslayacagim icin simdiden heyecanliyim canim cünki ilk kez deneyecegim ve beni neler bekliyo bilmiyorum mafoldumben
canım bende tedavime ekim ayında başlıyorum. ama senin gibi kürler falan yapmıyorum nedenmi çok sıkılıyorum. sen ne güzel yapıyorsun yaa. keşke bendede o kadar istek olsaydı. ben herşeyin kısmet olduğuna inanıyorum. ben hamilelik yaşadım ama kaybettim. inşallah aynı anda tekrar hamile kalırız. folic asit içmeye başlıcam bende kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?