merhaba hanımlar,günaydın kızlar
nasılsınız bakayım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürttür
merhaba hanımlar,
size burada oluşum garip gelebilir çünkü ben hoca dediğiniz doktorlardanım. Üstelik yedi yaşında bir tane de oğlum var.
Eşimle bir ayrılık sonrası yeniden birleştik ve bir bebek istedik, dış gebelik oldu, olmadı. Ankara tüp bebek merkezinde bir tüp bebek denemesine bu ay başlıyoruz.
evet doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok etrafımda, olmuyor, konuşulmuyor ve kimse beni anlamıyor..beni de aranıza alır mısınız? ankara tüp bebek merkezinde deneme yapan oldu mu aranızda?
merhaba hanımlar,
size burada oluşum garip gelebilir çünkü ben hoca dediğiniz doktorlardanım. Üstelik yedi yaşında bir tane de oğlum var.
Eşimle bir ayrılık sonrası yeniden birleştik ve bir bebek istedik, dış gebelik oldu, olmadı. Ankara tüp bebek merkezinde bir tüp bebek denemesine bu ay başlıyoruz.
evet doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok etrafımda, olmuyor, konuşulmuyor ve kimse beni anlamıyor..beni de aranıza alır mısınız? ankara tüp bebek merkezinde deneme yapan oldu mu aranızda?
evet ilk denememiz olacak, doktorum cem akarsu yani ankara tüp bebek merkezine yönlendirdi beni..cem beye güven duydum..ama çok stresliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?