2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Herkesin durumu ayri zor ve bazi konularda da birbirimize gore daha sansli olabiliyoruz. Ben 9 yillik evliyim, bu da olmazsa dondurulmuslar onlar da olmazsa seneye yazin Turkiye'de deniyecegim. Bir gun olacagina gercekten inaniyor. Bluestar ben senin hikayeni bilmiyordum, cok zor bir karar vermissin ve bunun ustesinden gelmissin. Umarim 4. denemende hersey yolunda gider.

bluesatar canım bende bilmiyordum senin bu durumunu Allah sabır versin inşallah bugünleri unutursun tatlım Allah kucağına sağlıklı evlat nasip etsin :Saruboceq:

merhabalar arkadaşlar hepinizin güzel dileklerinin hepimiz için olmasını dilerim bende. evet gerçekten her şeyin sabrını veriyor yüce rabbim.

günaydın kızlar
nasılsınız bakayım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürttür
merhaba hanımlar,
size burada oluşum garip gelebilir çünkü ben hoca dediğiniz doktorlardanım. Üstelik yedi yaşında bir tane de oğlum var.
Eşimle bir ayrılık sonrası yeniden birleştik ve bir bebek istedik, dış gebelik oldu, olmadı. Ankara tüp bebek merkezinde bir tüp bebek denemesine bu ay başlıyoruz.
evet doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok etrafımda, olmuyor, konuşulmuyor ve kimse beni anlamıyor..beni de aranıza alır mısınız? ankara tüp bebek merkezinde deneme yapan oldu mu aranızda?

Merhaba Arkadalar,

Aranıza yeni katılıyorum ve bir şey sormak istiyorum. Tüp bebek tedavisine başladık. 18 gündür lucrin kullanıyorum. Yaklaşık 8 gün önce de adet oldum ve adetin 2. günü dr. gittim herşye yolunda görünüyor. Ancak adet kanamam çok yoğun değil az bir kanama ama 8 gün olmasına rağmen devam ediyor. Bu durumu normalmidir?

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.ilk defa tüp bebek denemesi yaptık bu bugün 8.günümdü kandan test yaptırdık malesef çıkmadı.deger 0.01 bu saatten sonra pek bişey degişmez herhalde hiç aranızda böyle sonuç çıkıpta sonradan degişen varmı çok merak ettim.:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin aramıza ben yardımcı olamayacapım ben o safhaya gelmeden sonlandı sadece hoşgeldin demek için yazdım hayatım

Hoşgeldin canım aramıza evet bu konuları hiçkimseyle paylaşamıyor insan hatta ben herkesten gizli tutuyorum. ankarada bu konuda en iyileri centrum tüp bebek ,
Gen-Art , hakan şatıroğlu diye biliyorum.bu ilk tüp bebek denemenizmi
allah gönlüne göre versin inşallahhhh

evet ilk denememiz olacak, doktorum cem akarsu yani ankara tüp bebek merkezine yönlendirdi beni..cem beye güven duydum..ama çok stresliyim..

hoşgeldiniz arkadaşlar bende tüp bebek tedavi,sine başladım.bugün yarın transfer olabilir.buraya kadar olan kısımlarda bildiğim kadar yardımcı olabilirim ama sonrasını bende bilmiyorum.allahım işallah bu mübarek aylarda isteyen herkese verir.

arkadaşlar ben istanbulda yaptırıyorum ama ankarada akrabalarım güven hastanesinde yaptırmışlardı ilk denemede oldu ama bu nasip işi bence. benim ailem istanbul dışında ama kendi anneme bile söylemedim uzakta meraketmesinler diye.tedavinin başlangıç kısımları gerçekten moral açısından psikolojik olarak zor ama bence hiç endişelenmeyin arkadaşlar.sonradan alışıyorsunuz ve gayet normal geliyor.
yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanan varmı.ben 3 gündür kullanıyorum.iğne vururlurken hiç acımıyor ama 4-5 saat sonra acımaya başlıyor.12 gün kullanırsam ki kullanıcam otururken falan biraz güçlük çekiyorum.acaba sizinde böyle oldumu...

merhaba canım bende yeni sayılırım temmuz ayında gen-artta yaptırmıştım maalesef olumsuz sonuç aldım ikinciye daha karar vermedim rabbim inşallah ilk denemenle meleğini gönderir oğluna da sağlıklı uzun ömür versin.ankara tüp bebek merkezinin çok iyi olduğunu duymuştum herşeyin hayırlısı olsun canım

evet ilk denememiz olacak, doktorum cem akarsu yani ankara tüp bebek merkezine yönlendirdi beni..cem beye güven duydum..ama çok stresliyim..

aaaaaaaaa canım desene ikimizde aynı hastanede doktorlarımız benim de doktorum cem ataberkoğlu oda beni gen-artta yönlendirmişti.
şimdi kızlar tüp bebek tadavisinden birazcık mahsedeyim sizlere merek edenler için iki şekilde oluyor biri uzun protokol diğeri ise kısa protokol uzun protokol reglinin 21.nci günüde başlıyor ilaçlara lucrin yani bir gün arayla kontrolle diyorsun reglnin üçüncü gününde gonel-f ile başlıyorsun bu da iğne dozajını doktorunuz ayarlıyor izleyen günlerde kan veriyorsunuz ilaçların dozajını ona göre ayarlıyor doktor daha sonra yumurtalar dokturun istediği şekile gelince de toplama günü kararlaştırılıyor bir gün veriyor o gün eşinizle beraber gidiyorsunuz toplama yapılıyor toplama işlemi sırasında narkoz aldım ben ağrıya dayanıksız biri olduğum için ama narkozdan sonra hiç bişey hissetmedim durmadan uyumak istediğim aynı gün eşinizde sperm veriyor işlemler yapılsın diye daha sonra yumurtaların döllenmesi ile ilgili sizi arıyarak bilgi veriyorlar ben aralarına izin vermeden kendim arıyordum toplanmadan sonra ya üçüncü gün yada beşinci gün transfer ediliyor benim üçüncü gün olmuştu bir saat falan yatıyorsun transferden sonra ben haliyle yarım saat yattım çok sinirlenmiştim dokturma neden böyle yaptı diye neyse daha fazla uzatmıyım kısa protokolda reglinin üçüncü başlıyorsun.
NOT:kızlar transferden sonra sakın sakın hemen kalkmayın en az iki saat yatın wc gitme durumuzun olursa da sürgü isteyin kalkmayın ev gittikten sonra ilk üç gün ağır şeyler yapmayın yatın bence daha sonraki günlerde normal hayatınıza dönün ama iş falan yemektir şeyler yapmayın bol bol dinlenin evinizde ben öyle yapmadım ikinci gün hemen işe geldim koşturdum şantiye şantiye ama ikincisinde öyle yapmıyacağm 15 gün izin alacağım anasını satayım uzanıp yatacağım vallah
çok fazla yazmışım ya umarım bir yanlışım falan yoktur olsa da bilgisi olan arkadaşlar kusura bakmasınlar hattalarımı düzeltsinler

sanırım bana kısa protokol uygulanacak, reglinin ikinci günü ultrason yapılacak..onun için çağırdı..benim işim çok ağır o dönem zorlanırsam arapor alıp kendime ziyet etmeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…