2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Azracım o kürlerin hepsi ve bal çörekotu kürüde çok kaliteli yumurta elde edilmesine yardımcı oluyor ve dolayısıyle tutunmayı kolaylaştırıyor canım

çok teşekkür ediyorum canım benim paylaştığın için ben çörek otu ve tarçın karışımını yapıyordum fakat neye iyi geliyor bilmiyordum bndan sonra hiç bırakmadan yapacam sağol hayatımvereliniortak

merhabalar öncelikle allahım isteyen herkeze nasipeder işallah hayırlısıyla.benim dün yumurta toplama işlemi yapıldı ve fazla olan iyi embriyoları dondurmayı düşünüyoruz fakat çözülme sırasında zarar görebiliyor ve düşük riski biraz artıyor diye okudum.bu konuda deneyimi yada bilgisi olan arkadşlar paylaşırsa sevinirim...

Azracım ne demek canım tabiki birbirimize yardımcı olacağız paylaşacağız
bizi bizden iyi kimse anlayamaz canım
birde hayıtotu tohumuda yumurta kalitesini artırıcı ve çok etkili onuda yap
inşallahhhhhhhhhhhhhh başarıcazzzzzzzzzz allahın izniyleeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

serappty canım hayıt tohumunu nasıl kullanacağım yardımcı olursan sevinirim zemuszemus

serappty canım hayıt tohumunu nasıl kullanacağım yardımcı olursan sevinirim zemuszemus

Canım aktarlardan alacaksın hayıtotu tohumu diye
bir tatlıkaşığı hayıtı bir bardak kaynar suya atacaksın 10 dk demlenecek süzüp içeceksin

günde iki veya üç kere çok faydalı canım mutlaka iç yani bitki çayı gibi bişey

Canim biz de dondurduk. Evet dondurulan embryolarin basarmasi zor ama son yapilan arastirmalara gore bu sureci gecen embryolar cok guclu ve bunlarla hamile kalma sansi da yuksek oluyor bu sebepten.

Kizlar ne zamandir yazamadim, sorularinizi da cevaplayamadim; kusura bakmayin.

Cuma gunu 19 tane yumurtam toplandi ve 14 tanesi dollendi. Pazartesi gunune sanirim 9 tanesi bolunmeyi basardi. Bunlardan 3 tanesi "Iyi", 3 tanesi "Orta" ve sanirim 3 tanesi de "Dusuk" kaliteli. Hucre sayisi is 6 ile 10 arasi degisiyor.
Bana en kaliteli olan 8 hucreli bir embryo Pazartesi gunu konuldu. Geri kalan Orta ve Iyi kaliteliler donduruldu.
Simdi de bekliyorum......................
Herseyin Hayirlisi. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptik, gerisi Allah'a kalmis.

İnşallah güzel haberlerini vereceksin bize

heyecanla bekliyoruz hayırlısı inşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

Canim biz de dondurduk. Evet dondurulan embryolarin basarmasi zor ama son yapilan arastirmalara gore bu sureci gecen embryolar cok guclu ve bunlarla hamile kalma sansi da yuksek oluyor bu sebepten.
tşk ederim canım benimde dün yumurta toplama işlemi yapıldı iyi olan varsa dondurmayı düşünüyoruz.perşembe günü transfer yapılır belki hayırlısı bakalım...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberini alırız senden bu arada kendine de iyi bak darısı inşallah bizlerin başına dualarım sizinle canlarım

merhaba kızlar,biraz kendimden bahsetmek istiyorum 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim üç yıldır bebek istiyoruz 2 aşılama bir tüp bebek başarsızlığım oldu bizdeki sorun aşimin spermlerinde hareketsizlik olması evlendiğim yıldan beri çocuk istemişimdir eşimin okullundan dolayı iki yıl erteledik bir yılda doktora gitmeden çalışmalara devam ettik bir yıl sonra doktora gittik aptal bir hastaneye gittik hiç bir tetkit yapılmadan hemen ilaç tedavisine başladılar bir yılda öyle oyalandık en sonunda doktorumu değiştirdim bir prof.gitmeye başladım hemen ikimizden de testler istedi test sonuçları için ertesi gün tekrar gittik eşimin sperlerinden kaynaklana bişey olduğunu söyledi dört ay normal ilişkiye devam eden dedi ben klomen kullandım eşimide üroloğa sevk etti o üroloğun vermiş olduğu ilaçları kullandı dört ay sonra da bebişim gelmedi için bu kez aşılama yöntemine geçelim dedi derken böyle devam etti en son tüp bebeğe karar verdik temmuzda transferim oldu fakat en fazla üç gün evde kaldım daha sonra işe gittim en büyük hattayı orda yaptım zaten durmadan bir yerlere gitmek zorunda kalıyordum muhasebeciyim banka şantiyeler derken regl günümde kanamam oldu o gün dünya başıma yıkıldı normalde kullandığım ilaçlardan dolayı reglmin geçmesi gerekiyordu oysaki gününde oldu hemen doktorumu aradım o da çok şaşırdı evde saatlerce ağladım ben ağladım eşim ağladı durmadan allah ne günah işledim de cezalandırdın beni diyerek haykırıyordum eşimde bana sarılarak öyle konuşma ama ne fayda haftalarca hep evin için ruh gibi dolaşıyordum anlayacağınız hem madi açıdan hemde manevi açıdan çok yıprandık doktorumuzla konuştuk ağustosa ikinci denemeye başlayalım dedi kabul etmedik hala kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum rabbim bu yolda mücadele eden herkese yardımcı olsun kolay değil

allahım bu mübarek günlerde bebeğimi bana gönder sen ol dediğin an bebeğim gelecek ol dedi ne olur

berfin81hepimiz aynı senin yaşadığını yaşadık canım hayırlısı olsun ama sen çok çabuk pes etmişsin bence hemen yılmaman gerekiyor sen çabalaki sonra pişman olma tatlım Allah ım belki bizim sabrımızı sınıyor hiçbir zaman isyan etmeyelim verende o alanda o sakin ol kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman başla çokta geç kalma canım sevgiler.............

amin canım
pes etmek değil aslında benim ki sadece aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum

evet bende katılıyorun pes etmek yok. Yaşadığımız her şeyi zaten yüce yaradan alnımıza yazmış. arada yaşadığımız bu kötü olaylar bizi sınamadır. belki okumuşsundur ben 3.denememde hamile kaldım ama aldırmak zorunda bırakıldım. Çünkü bu dünyaya özürlü bir bebeği getirip nasıl yalnız bırakabilirdim. Bazen acaba doğursamıydım diye kendime soruyorum çok büyük bir günaha girdim biliyorum ama rabbim beni affetsin. şimdi eğer her şey iyi giderse 4. denemem olacak. çok ağladım çok yıprandım hayatımın en zor günleriydi. çok yalvardım rabbime ben yapmayayım sen al bebeğimi diye olmadı. hatta inanırmısınız onu aldırmadan beraber bile hayatımı sonlandırabilirdim. ama sonuç ne olacak ?????? HAYIR dedim kendime ben tekrar deneyeceğim inşallah o acı dolu günlerimi ve minicik kızımın acısını unutacağım. gerçekte bence bu tedavide psikiyatrist zorunlu tutulmalı çünkü gerçekten çok zor bir süreç ve insanın desteğe en fazla ihtiyacı olduğu bir dönem. ıNŞALLAH ALLAH HEPıMıZıN DUALARINI DUYARYARABBıM!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…