2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

berfin81 canım bende senin gibi düşünüyorum transfer olduktan sonra 12 gün hiç kalkmayacağım çünkü ne zorluklar çekiyoruz hem maddi hem manevi yönden inşallah o zamana gelirim tabiiiiiiiiii Allah ım herşeyin hayırlısın versin

evet canım o iğneden bende 10. haftaya kadar kullandım bebeğin tutunmasını sağladığı için kullanmak zorundasın. öyleki benim iğnelerimi yapan kişi artık iğneyi vuracak yer bulamıyordu. birde tavsiyem iğneler ödem yapabiliyor iğne yerlerine saf alkollü pamuk koyarsan rahatlatır.

Bende istanbulda Tedavimi yaptırıyorum. Bugün lucrin 5 doza düşüyor. Ayrıca merional diye sadece göbekten yapılan bir iğneye daha başlıyorum. 5 gün bu iğne yapılacak. Salı günü kontrole gidicem.

benim cmt test günüm ve toplamadan 1 gün sonra bu iğneyi vurulmaya başladım 15 gün oldu ilk anda ağrı vermez sonradan ağrıtır ancak bu iğneyi yapan kişi çok önemli .birgün acilde vuruldum morluk,şişlik ve aşırı ağrı.daha da acile gitmiyorum tanıdık hemşire var hergün ona gidiyorum.ve bilgin olsun alkolle üzerine masaj yapıldığında ne ağrı yapıyor ne morluk.bana bir şırınga alkol doldurdu verdi evde ağrım varsa pamuğa sıkıp masaj yapılyorum.Allah kolaylık versin.

Kızlar prognex iğneyi yaptırırken uzun uçlu iğneyle yapılırsa acı , ağrı ve morluk olmuyormuş
birde öyle deneyin ayrıca vuran kişiye görede acı oluyormuş yani işin ehli biri vurması lazımm

canım senin bebeğin tutmadımı
benim dr bu iğneden bana vermedi de onun için tutmadı diye dr kızıyorum dr da iğne hiçbişeyi değiştirmez dedi vajina içine konulan progestan var onu kullandırdı bana ikişer tane günde üç defa benim tuttu ama 21. gün değerim düştü sıfırlandı sonra kanama başladı.

canım benim bebeğim 21 haftalık alındı şanssızlık oldu. yoksa o ilaçlarla tutmuştu.

yazmayı unuttum sonuçta progynex iğnede vajinal fitilde her ikiside progesteron hormonu içeriyor. sadece içindeki dozları farklı o kadar. doktorunu çok fazla suçlama her şeyin hayırlısı benim tuttuda 21 haftalıkken yapılan testler sonucunda çok nadir görülen bir anomali olduğu anlaşıldı ve bebeğimi aldılar. şimdi ben kimi suçlayayım doktorumu mu, kendimi mi? tabiiki alın yazısı elden gelen bir şey olsaydı zaten yapılırdı. ama ben inanıyorum hepimizi çok güzel günler bekliyor.

Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum. defalarca dr. aramama rağmen dün ulaşamadım bugünde aramaya devam edicem. yaklaşık 18 gündür lucrin kullanıyorum 10 doz. Dün 5 doza düştüi, ancak kanamam var, birazda sanki kasıklarım ağrıyor gibi bu durum normal mi? yardımcı olabilir misiniz?

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar, uzun protokolde lucrin 25 ünite ile başlayan varmı aranızda ? baktım herkes 10 ünite başlamış farklılıklar olabiliyor mu?

günaydın ve de tedavin hayırlı olsun.
lucrinle adet görmen çok normal, zaten amaç lucrini kullanırken adet görüşünün 3. gününde ultrason kontrolüne gitmen, doktor yumurtalıklarının gelişimini o gün takip etmeye başlıyor ve lucrinle birlikte başka ilaçlar daha verecek sana. doktoruna ulaş mutlaka, kasık ağrısı , kanama hep adetle ilgili belirtiler ve çok normal hatta olması gereken bu :))

malesef lucrin kullanan birçok arkadaş ben de dahil hep adet gecikmesi yaşadığımız için sanki kanamanın lolmaması gerekiyor gibi düşündük en başta, seninki normal asıl...

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar, uzun protokolde lucrin 25 ünite ile başlayan varmı aranızda ? baktım herkes 10 ünite başlamış farklılıklar olabiliyor mu?

Günaydın alyadora,

Lucrini hangi ünüte başlayacağına dr. karar veriyor. Farklılıklar olabiliyor doz kullanımlarında.

Günaydın Serenas,

teşekkür ederim. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Ben normal adet gördüm. Ancak kanama hala devam ediyor. Yoğun bir kanama değil ama yine de rahatsız edici. Bu durum beni biraz tedirgin ediyor açıkcası.

o zaman doktoruna danıuş arkadaşım,bizim bilgilerimiz hyaşadıklarımıza ait, en iyisini onlar bilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…