evet canım o iğneden bende 10. haftaya kadar kullandım bebeğin tutunmasını sağladığı için kullanmak zorundasın. öyleki benim iğnelerimi yapan kişi artık iğneyi vuracak yer bulamıyordu. birde tavsiyem iğneler ödem yapabiliyor iğne yerlerine saf alkollü pamuk koyarsan rahatlatır.arkadaşlar ben istanbulda yaptırıyorum ama ankarada akrabalarım güven hastanesinde yaptırmışlardı ilk denemede oldu ama bu nasip işi bence. benim ailem istanbul dışında ama kendi anneme bile söylemedim uzakta meraketmesinler diye.tedavinin başlangıç kısımları gerçekten moral açısından psikolojik olarak zor ama bence hiç endişelenmeyin arkadaşlar.sonradan alışıyorsunuz ve gayet normal geliyor.
yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanan varmı.ben 3 gündür kullanıyorum.iğne vururlurken hiç acımıyor ama 4-5 saat sonra acımaya başlıyor.12 gün kullanırsam ki kullanıcam otururken falan biraz güçlük çekiyorum.acaba sizinde böyle oldumu...
arkadaşlar ben istanbulda yaptırıyorum ama ankarada akrabalarım güven hastanesinde yaptırmışlardı ilk denemede oldu ama bu nasip işi bence. benim ailem istanbul dışında ama kendi anneme bile söylemedim uzakta meraketmesinler diye.tedavinin başlangıç kısımları gerçekten moral açısından psikolojik olarak zor ama bence hiç endişelenmeyin arkadaşlar.sonradan alışıyorsunuz ve gayet normal geliyor.
yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanan varmı.ben 3 gündür kullanıyorum.iğne vururlurken hiç acımıyor ama 4-5 saat sonra acımaya başlıyor.12 gün kullanırsam ki kullanıcam otururken falan biraz güçlük çekiyorum.acaba sizinde böyle oldumu...
evet canım o iğneden bende 10. haftaya kadar kullandım bebeğin tutunmasını sağladığı için kullanmak zorundasın. öyleki benim iğnelerimi yapan kişi artık iğneyi vuracak yer bulamıyordu. birde tavsiyem iğneler ödem yapabiliyor iğne yerlerine saf alkollü pamuk koyarsan rahatlatır.
zero 55 hadi hayırlısı cmt sonuç alıyorsunnnnnnnnnnn
tabiki pozitifffffffffffff
canım benim bebeğim 21 haftalık alındı şanssızlık oldu. yoksa o ilaçlarla tutmuştu.canım senin bebeğin tutmadımı
benim dr bu iğneden bana vermedi de onun için tutmadı diye dr kızıyorum dr da iğne hiçbişeyi değiştirmez dedi vajina içine konulan progestan var onu kullandırdı bana ikişer tane günde üç defa benim tuttu ama 21. gün değerim düştü sıfırlandı sonra kanama başladı.
Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum. defalarca dr. aramama rağmen dün ulaşamadım bugünde aramaya devam edicem. yaklaşık 18 gündür lucrin kullanıyorum 10 doz. Dün 5 doza düştüi, ancak kanamam var, birazda sanki kasıklarım ağrıyor gibi bu durum normal mi? yardımcı olabilir misiniz?
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar, uzun protokolde lucrin 25 ünite ile başlayan varmı aranızda ? baktım herkes 10 ünite başlamış farklılıklar olabiliyor mu?
Günaydın alyadora,
Lucrini hangi ünüte başlayacağına dr. karar veriyor. Farklılıklar olabiliyor doz kullanımlarında.
günaydın ve de tedavin hayırlı olsun.
lucrinle adet görmen çok normal, zaten amaç lucrini kullanırken adet görüşünün 3. gününde ultrason kontrolüne gitmen, doktor yumurtalıklarının gelişimini o gün takip etmeye başlıyor ve lucrinle birlikte başka ilaçlar daha verecek sana. doktoruna ulaş mutlaka, kasık ağrısı , kanama hep adetle ilgili belirtiler ve çok normal hatta olması gereken bu :))
malesef lucrin kullanan birçok arkadaş ben de dahil hep adet gecikmesi yaşadığımız için sanki kanamanın lolmaması gerekiyor gibi düşündük en başta, seninki normal asıl...
sağol canım.. sende tedavidesin sanırım, mübarek günlerde rabbim hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Günaydın Serenas,
teşekkür ederim. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Ben normal adet gördüm. Ancak kanama hala devam ediyor. Yoğun bir kanama değil ama yine de rahatsız edici. Bu durum beni biraz tedirgin ediyor açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?