2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm kızlar benim transferimin 7.günü.2007 de tüpbebekten bir kızım var şuan 2 yaşında.dondurulmuşlardan şuanda 2 embriyo verildi.beklemedeyim

slm kızlar benim transferimin 7.günü.2007 de tüpbebekten bir kızım var şuan 2 yaşında.dondurulmuşlardan şuanda 2 embriyo verildi.beklemedeyim
canım öncelikle minik kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim sonrada embriyoların inşallah tutar ve minik kızına kardeş getirirsin hayırlısı olur umarım

kızlar dün regl olmam gerekirken daha olmadım bol bol dua edin lütfen bebişim benimle olsun inşallah. temmuzda tüp bebek başarsızlığını yaşadım inşallah hiç bir tedavi gerektirmeden benimledir .
rabbim bu mübarek günde ne olursun ol de bebeğim benimle olsun aminnnnnnn

aramıza yeni katılanlar varmış...hepsine hoşgeldiniz sefa geldiniz diyorum.....(sanki ben çok eskiyimde:))))))))

arkadaşlar öncelikle ramazan-ı şerif-iniz hayırlı olsun....bu güzel ay inşallah hepimize güzel günler getirir...

benim bugün yumoşlarım toplandı....hemşire 10 tane toplandığını söyledi...halbuki ultrason takiplerinde 20-25 tane yumurta var diyorlardı..hemşireye sorduğumda bu kadarının yeterli olduğunu söylüyor...ama sanki bana es geçtiler gibi geldi ve sinirlendim açıkcası..neyse hayırlısı....

arkadaşlar dualarınıza çok çok ihtiyacım var..dua edinde yarın 10 yumoşumunda uygun şekilde döllenmiş olsun...ve transferden sonrada annelerini üzmesinler...

ben hepimiz için dua ediyorum inanın...bizi bizden başka kimse anlamaz....ALLAH(c.c) hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

canım benim şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla göbeğişne konacaklar 12 gün sonra seninle olduklarının haberini vereceksin
transferden sonra bol bol dinlenen ananas falan ye. transferden sonra en az iki saat yat bunlar çok önemli şeyler hep pozitif düşün güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar ramazanınız mübarek olsun. Rabbim şu güzel günlerde hepimizin dualarını kabul etsin. Kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun.

canım öncelikle minik kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim sonrada embriyoların inşallah tutar ve minik kızına kardeş getirirsin hayırlısı olur umarım

saol canım darısı herkezin başına bel ağrılarım var ama olur diyorlar dayanaayıp yarın idrar testi yasammı acaba

teşekkürler berfin81 allah razı olsun...inşallah dediğin gibi olur...

dün aradılar ..10 yumurtadan 8 tanesi uygun olgunluktaymış...hepside döllenmiş..bugün arayıp kaliteleri ve transfer zamanı hakkında bilgi verecekler...hayırlısı olur inşallah..

ya bi şey soracam....yumurtalıklarım çok ağrıyor..hele ki tuvalete çıkınca..sanki ameliyat olmuşum gibi..daha önce laparoskopi olmuştum..ondan sonra bile bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum...birde verdiği ilaçlardan sanırım..midem çok şiddetli ağrıyor ağrısı sırtıma vuruyor...öyleki dün gece 10 da uykum geldi yattım ama saat 3 te hala ben sırtımı nasıl rahatlatırım diye uğraşıyordum...birde bunlar yetmezmiş gibi kabızlıkla uğraşıyorum...

aklıma gelmişken yumurta toplama işleminden sonra da OHSS TEHLİKESİ VAR MI...çok korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın ...

neyse başınızı ağrıttım galiba..şu mübarek günlerde rabbim herkese gönlünün muradını versin inşallah...(amin))

amin canım inşallah...sende duymuşsundur tedaviden sonraki bir kaç ay hamile kalmak mümkün...inşallah seninde öyle olmuştur..harşeyin başı umut etmek...rabbim inşallah 9 ay sonra ıngaaaa ıngaaaaa diye ortalığı yıkan sağlıklı bir evlat versin sana....(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

Hayırlısı olsun. sıkı sıkı tutunurlar bebeklerin sana inş. yumurta toplama işleminden sonra ağrı olması gayet normal arkadaşım. zaten zorlayıcı bölüm de sadece buydu.Kabızlık ben de de olmuştu sanırım kullandığımız ilaçlardan dolayı. Sabahları aç karna kayısı yemeğe başlasan iyi olur hamile kaldığın zaman ki inş. kalacaksın bu durum biraz rahatsız edebiliyor. Fazla yumurta toplama işleminden sonra böyle bir ihtimal var toplama günü beni uyarmıştı doktorum.Özellikle transfeden sonra bu olay biraz daha şiddetlenebiliyor ki ben o zaman anladım. Benimki küçük dereceli bir ohss di. Kontrol altında tutuldum. Bu yüzden küçük bir sıkıntı hissettiğinde doktorunu aramanda yarar var o seni daha iyi yönlendirir.

merhaba transferiin 7.günündeyim korkuyorum bu süreci nasıl geçirmeliyim bide beyaz akıntılarım başladı normalmi

canım tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlanır inşallah
bu süreci kendini yormadan ağır ev işi yapmadan mümkünse 2 saatte bir dinlenerek geçir. bol sebze meyve ye, kabızlık ve ıkınma sana yasak kesinlşikle, ayrıca bol su iç hem böbreklerin hem idrar yolların için şart.2 günde bir zırt pırt idrar testi yapmamaya çalış , erken testlerde birşey çıkmayınca arkadaşilar çok üzülüp kalan günlerde kendilerini stresten yediler, bu bebeğin tutunmasına zararlı dedi benim doktyorum. mutlu şeyler oku ve seyret. akıntın kullandığın progestandan olabilir, kanaman yoksa sorun yok .

çok sagol kanamam yok şükür bol bol süt içiyorum ama sebze yemedim hiç testi yaptım bile çıkmayacagını bile bile siz tüp bebek yaptırdınızmı cvp evet ise sonuçunuz ne oldu benim ilk denemem inş hamileyimdir son olur

merhaba transferiin 7.günündeyim korkuyorum bu süreci nasıl geçirmeliyim bide beyaz akıntılarım başladı normalmi
Merhaba. Arkadaşım hayırlısı olsun. Az kalmış sonucunu öğrenmene. bu akıntıların olması normal en azından bende öyle olmuştu. Kullandığımız ilaçlardanda olabilir bu. seni gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama burda hamile kalan bir çok kişi akıntıdan bahsetmişti. Ben de dahil.İnşallah bebeklerin seninledir canım.

evevt tüp bebekle hamile hamile kaldım. uykuya eğilim ve hafif bel ağrılarım oldu bu süreçte onun dışında başka hiçbir belirtim yoktu. inşallah seninki de pozitiftir.

Serenanescim nasılsın canım. oğluş nasıl?

iyiyiz genel olarak canım ama dün şeker testi yapıldı , 140 çıkması gerekirken en çok benim 176 çıktı sanırım sorun var, pzt doktorla haberleşeceğim canım sıkıldı halbuki kiloma da o kadar dikkat ediyordum , gayet iyi bir kilodasın diyodu bana ..nie bööle oldu bilmem ki??!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…