canım benim bebeğim 21 haftalık alındı şanssızlık oldu. yoksa o ilaçlarla tutmuştu.
canım öncelikle minik kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim sonrada embriyoların inşallah tutar ve minik kızına kardeş getirirsin hayırlısı olur umarım
slm kızlar benim transferimin 7.günü.2007 de tüpbebekten bir kızım var şuan 2 yaşında.dondurulmuşlardan şuanda 2 embriyo verildi.beklemedeyim
canım öncelikle minik kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim sonrada embriyoların inşallah tutar ve minik kızına kardeş getirirsin hayırlısı olur umarım
canım benim şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla göbeğişne konacaklar 12 gün sonra seninle olduklarının haberini vereceksin
transferden sonra bol bol dinlenen ananas falan ye. transferden sonra en az iki saat yat bunlar çok önemli şeyler hep pozitif düşün güzel haberlerini bekliyorum
kızlar dün regl olmam gerekirken daha olmadım bol bol dua edin lütfen bebişim benimle olsun inşallah. temmuzda tüp bebek başarsızlığını yaşadım inşallah hiç bir tedavi gerektirmeden benimledir .
rabbim bu mübarek günde ne olursun ol de bebeğim benimle olsun aminnnnnnn
teşekkürler berfin81 allah razı olsun...inşallah dediğin gibi olur...
dün aradılar ..10 yumurtadan 8 tanesi uygun olgunluktaymış...hepside döllenmiş..bugün arayıp kaliteleri ve transfer zamanı hakkında bilgi verecekler...hayırlısı olur inşallah..
ya bi şey soracam....yumurtalıklarım çok ağrıyor..hele ki tuvalete çıkınca..sanki ameliyat olmuşum gibi..daha önce laparoskopi olmuştum..ondan sonra bile bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum...birde verdiği ilaçlardan sanırım..midem çok şiddetli ağrıyor ağrısı sırtıma vuruyor...öyleki dün gece 10 da uykum geldi yattım ama saat 3 te hala ben sırtımı nasıl rahatlatırım diye uğraşıyordum...birde bunlar yetmezmiş gibi kabızlıkla uğraşıyorum...
aklıma gelmişken yumurta toplama işleminden sonra da OHSS TEHLİKESİ VAR MI...çok korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın ...
neyse başınızı ağrıttım galiba..şu mübarek günlerde rabbim herkese gönlünün muradını versin inşallah...(amin))
Merhaba. Arkadaşım hayırlısı olsun. Az kalmış sonucunu öğrenmene. bu akıntıların olması normal en azından bende öyle olmuştu. Kullandığımız ilaçlardanda olabilir bu. seni gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama burda hamile kalan bir çok kişi akıntıdan bahsetmişti. Ben de dahil.İnşallah bebeklerin seninledir canım.merhaba transferiin 7.günündeyim korkuyorum bu süreci nasıl geçirmeliyim bide beyaz akıntılarım başladı normalmi
çok sagol kanamam yok şükür bol bol süt içiyorum ama sebze yemedim hiç testi yaptım bile çıkmayacagını bile bile siz tüp bebek yaptırdınızmı cvp evet ise sonuçunuz ne oldu benim ilk denemem inş hamileyimdir son olur
Serenanescim nasılsın canım. oğluş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?