iyiyiz genel olarak canım ama dün şeker testi yapıldı , 140 çıkması gerekirken en çok benim 176 çıktı sanırım sorun var, pzt doktorla haberleşeceğim canım sıkıldı halbuki kiloma da o kadar dikkat ediyordum , gayet iyi bir kilodasın diyodu bana ..nie bööle oldu bilmem ki??!!
sagolun arkadaşlar inş olur 10. gün test yapsam çıkarmı acaba?
slm kizlar araniza yeni katildim 22 yasindayim bende cocumun olmasini istiyorum 1 sene korundum 3senedir cocum olmuyor tüp bebek yaptirmiya karar aldik tabiki eger vazgecmesek bebisimin olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamam kurban oldum allah su hayirli mübarek günde bütün duvalarimizi dileklerimizi kabul eder
umarim sizden allacagim bilgiler cok isime yarar
arkadaşım öncelikle hoş geldin daha çok gençsin bu kadar dert etme kendine her şeyi biraz oluruna bırak. çok genç yaştada herhangi bir sorun yoksa doktorlar tüp bebeği pek önermiyorlar . bence biraz daha sabret umarım allah gönlünün muradını verir. en azından problemin ne olduğu anlaşılsın ondan sonra denersin. çünkü vücuda alınan bu hormonlar her yönden vücudun dengesini bozuyor. zaten her ne kadar kadın doğumcular herhangi bir yan etkisi olmadığını söyleselerde ben inanmıyorum. çünkü en basit bir ağrı kesicinin bile vücuda zararı var.slm kizlar araniza yeni katildim 22 yasindayim bende cocumun olmasini istiyorum 1 sene korundum 3senedir cocum olmuyor tüp bebek yaptirmiya karar aldik tabiki eger vazgecmesek bebisimin olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamam kurban oldum allah su hayirli mübarek günde bütün duvalarimizi dileklerimizi kabul eder
Arkadaşım inş. hamilesindir ama ben olsam yapmazdım yapmadım da boşu boşuna kendini strese sokma 12. gün kan verdiğin gün o stresi yaşıycan zaten. Biliyorum beklemek çok zor ama kendini bir şekilde oyalamaya çalış.
slm kizlar araniza yeni katildim 22 yasindayim bende cocumun olmasini istiyorum 1 sene korundum 3senedir cocum olmuyor tüp bebek yaptirmiya karar aldik tabiki eger vazgecmesek bebisimin olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamam kurban oldum allah su hayirli mübarek günde bütün duvalarimizi dileklerimizi kabul eder
transfer yumurta döllendikten sonra rahim içine yerleştirmeye deniliyor bencede beklemen anlamsız 3 yıl dile kolay bende 4 gün sonra test yapacagım inş olur bu süreç biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?