2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Geçmiş olsun cnm üzülme Gebelik şekeri dedikleri bu olsa gerek hamilelerde olabiliyor diye biliyorum ablamda da olmuştu buysa eğer bir takım meyveleri yedirmemişti Aklımdaki kavun, karpuz,muzdu.dikkat etti Gayet de sağlıklı 2;5 yaşında bir yiğenim var. Fazla şeker bir çocuk oldu o kadar.

ne ki referans araıkları hiç bilmiyorum canım ???,
ben zaten adamcağız demeden beyaz ekmek, makarna pilav şekerli meyve heer türlü tatlıyı kestim. gerçi bunlardan makarna / pilavı haftada 1 yiyordum, beyaz ekmek yerine 8 tahıllı yiyodum, tatlı yemiyordum sadece dondurma . ama anlaşılan bendeki polikistik over hastalığı yaptı bunu .. kurtulamıyorum bu meretin dertlerinden, tüp bebek yapmama sebep de buydu zaten.

Pko ile ilgili olabileceğini sanmıyorum gebelik şekeri olabiliyor hamilelerde bazen diye biliyorum ablamda çok kilo almamıştı düşün hamileliğini 9 kiloyla bitirdi.Bence sadece diyet verecek sana sıkıntı yapma ve üzme kendini. Doktoruna ulaşamadın anladığım kadarıyla başka biri yokmu danışacağın doktor yada hastane. yada cepten dene. Rahatlarsın canım benim.

dün aradım rahim ameliyatındaydı not bırakmıştım belki iletmemişlerdir. bugün aramak istemedim 1 günü tatil adamcağızın yarın sabah test sonuçlarını masasına koyacaklardır ve de hemen arar o . beklerim çok önemli değil..

slm kizlar araniza yeni katildim 22 yasindayim bende cocumun olmasini istiyorum 1 sene korundum 3senedir cocum olmuyor tüp bebek yaptirmiya karar aldik tabiki eger vazgecmesek bebisimin olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamam kurban oldum allah su hayirli mübarek günde bütün duvalarimizi dileklerimizi kabul eder
umarim sizden allacagim bilgiler cok isime yarar

sagolun arkadaşlar inş olur 10. gün test yapsam çıkarmı acaba?

Arkadaşım inş. hamilesindir ama ben olsam yapmazdım yapmadım da boşu boşuna kendini strese sokma 12. gün kan verdiğin gün o stresi yaşıycan zaten. Biliyorum beklemek çok zor ama kendini bir şekilde oyalamaya çalış.

sedanur canım aramıza hoşgeldin vereliniortaktatlım sorununuz ne bilmiyorum ama 3 seneden beri olmuyormuş ve sende çok istiyorsan bence vazgeçme hayatım tabi olup olmayacağını Allah bilir ama sen yinede dene derim benim gibi pişman olma tatlım:umursamaz: Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azracim hoslbulduk ben tüp bebeyi 12 ayda yapacam insallah hic puroplemimiz yok esimle 4 ay daha bekliyelim dedik ama okadar cok istiyorum ki 12 ay bana 12 sene gibi geliyor icim rahat stres felan yapmiyorum artik cünkü benimkisi stresten olmuyor galiba

arkadaşım öncelikle hoş geldin daha çok gençsin bu kadar dert etme kendine her şeyi biraz oluruna bırak. çok genç yaştada herhangi bir sorun yoksa doktorlar tüp bebeği pek önermiyorlar . bence biraz daha sabret umarım allah gönlünün muradını verir. en azından problemin ne olduğu anlaşılsın ondan sonra denersin. çünkü vücuda alınan bu hormonlar her yönden vücudun dengesini bozuyor. zaten her ne kadar kadın doğumcular herhangi bir yan etkisi olmadığını söyleselerde ben inanmıyorum. çünkü en basit bir ağrı kesicinin bile vücuda zararı var.

slm yaşından dolayı endişe etme bence ben 21 yaşındayım transferimin 8. günündeyim istiyorsan herşeye deger

slm kizlar ilk önce tiransver ne demek beni bilgilendirirseniz sevinirim birde bazi arkadaslar burokoluyum diyorlar nedemek anlamadim kusura bakmayin ögrenmemek ayip deyil bilmemek ayip birde ben tüp bebek yaptirmayi cok istiyorum almanyada yasadigim icin doktorlar cok erken diyorlar ben tüp bebeyi daha önceden istiyordum ama esimi doktorlar caydirdi neymis hic bir sorunumuz yokmus sorunumuz yokya neden 3 sene cocumuz olmuyo neyse esimide dr sonunda ikna edebildim
buluestar canim benim bekledim beklemedim ama artik yoruldum biran önce bebesimi kucamda olmasini istiyorum
kusura bakmayin yazim biraz uzun oldu insan okumak bile istemez

transfer yumurta döllendikten sonra rahim içine yerleştirmeye deniliyor bencede beklemen anlamsız 3 yıl dile kolay bende 4 gün sonra test yapacagım inş olur bu süreç biraz zor

ama türkiyede yaptırmanı tavsiye ederim çünkü burada başarı oranı daha yüksekmiş tabiki kısmet herşey olacagına varır

transfer yumurta döllendikten sonra rahim içine yerleştirmeye deniliyor bencede beklemen anlamsız 3 yıl dile kolay bende 4 gün sonra test yapacagım inş olur bu süreç biraz zor

tesekurler canim insallah olumlu haberini aliz kurban oldum allah büyük insallah habissindir sabirla haberini bekliyorum

Slm arkadaşlar ben daha önce 3 aşılama 2 tüp denemsi yaptım sonuncu pozitifti oda kalp atışına kadar dayanamadı. Biz de ramazandan sonra inşallah bi daha denicez ama aynı yerde yapma konusunda çekincelerim var doktorumun iyiliği şüphe götürmez ama yinede kurt düştümü düşüyo içinize.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…