2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben 9.gün kan tahlili yaptım degerim sıfır yükselirmi sizce aranızda erken test yapan varmı neolur çok üzgünüm

kızlar bendende bugün yumurta toplandı cuma transfer var. yumurta dört taneydi biraz önce aradılar üçü işleme alınmış bakalım ne olacak bu üçünçü denemem olacak off bu son şanşsım

nohay biraz aceleci davranmışsın...keşke biraz daha sabretseydin..bu konularda pek tecrübem yok daha ilk denemem ve transferin 2. günü........ancak 12 . güne kadar kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum...şu an kendi kendime hamileyim deyip mutlu oluyorum...3. tane can taşıdığımı hatırlatıyorum kendime...12.güne kadarda böyle devam etmesini diliyorum...allah korusun sonuç negatif ise (-ki düşünmek bile istemiyorum) o zaman yeterince kendimi harap edecek zamanım olacak zaten ....şimdiden strese girmek istemiyorum..

şimdi sende testin sonucunu düşünmemeye çalış ve dua et...biz elimizden geleni yapıyoruz..doktorlar ellerinden geleni yaptılar...gerisi yüce rabbime kalmış. yoktan var eden o değil mi..ondan isteyelim..rabbim dualarımızı kabul etsin..tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...(aminnnnn)))
unutma bizim tedavimizde umutsuzluğun ve stresin yeri yok..

selam arkadaslar tedaviniz hayirli olsun insallah olumlu sonuc alir herkez rabbim hepimizin yuzunu guldurur .bizde allah kisme ederse eylulde uzun protokola baslicaz bu ikinci denememiz kismetse olucak,arkadaslar yumurtalariniz daha kaliteli olsun diye yediniz biseyler varmi,vede transferden sonra bana tavsiye edebileceginiz biseyler,yardimci olursaniz sevinirim allah rizasi icin

sagol inş senin olur belki benimkide olur tüp bebk sadece vesile zaten veren allah sonuç ne olursa olsun yeterki hayırlısı olsun

benim bu konuda pek bilgim yok transfer sonrası 3 gün çok önemli özel ihtiyaçların haricinde kalkma bukadar üzgünüm

amin inş benim ümidim kırıldı bugün ama allah bilir herşeyin hayırsılısı allah sevdigi kullarına dert verirmiş

slm laledüşünceli Allah yolunu açık etsin canım yumurtanın kaliteli olması için ben bal çörekotu ve tarçın karışımı yiyorum aç karna tabiii sende dene bişey kaybetmezsin inşallah iyi haberle dönersin:Saruboceq:

canım bu karışımı nasıl yapıp yiyosun...bir de aç karnına yedikten sonra.... yemek, yemek için bekleniyor mu..yoksa hemen arkasından yemek yiyormusun..canım inşalllah sonu hayırlı olur..pozitif sonuç alanlardan olursun..

bilgisi olan yokmu
arkadaşım sen çok acele ediyorsun daha hücre yığını olan bir yapı biraz sabret . yaptırdığın kan tahlilinde çıkmaması normal eğer 8.gün belli olsaydı o zaman tahlilide o gün yaparlardı. lütfen şimdi içini biraz ferah tut ve kendinide tutmuşsa eğer inşallah tutmuştur karnındakileride üzme

inş dedigin gibidir 9.gün yaptım kan tahlili ama idrarda bile belli olmuş çogunun ümitsizim herşeyin hayırlısı

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bazı arkadaşlar lekelenmem oluyor diyor.lekenmenn olması iyimi kötümü yada transferden kaç gün sonra oluyor lekelenmeler..hiç lekelenmesi olmadan hamile kalan yada kalamayan oldumu.yada lekenmesi olupta hamile kalan yada kalamayan oldumu biraz karışık oldu sanırım ama meral ettğm lekelenme

arkadaşlar çogu kan ve idrar testinde 9 gün sonuç almış benim degerim 9 gün sıfır degeri sıfır olupta 12. gün yükselen oldumu 9 gün kesin belli olurmu ne olur cevap

nonay cım , umut vermek istemem ama bence sonuç negatif çıkabilir.
bunun yanı sıra herşey allahımın elinde , ne negati,fler pozitife döndü... benim 12. gün idrar değerim negatif ama kan değerim pozitifti , hem de ikiz. sana önce umut verip sonra üzersem bu da günah olur, herşeye hazırlıklı olmak lazım , inşallah bebeğin seninledir ama naz yapıyordur, herşey gönlüne göre olsun.

bensunaz canım ben bu karışımı göz kararı yaptım bir kase bala biraz tarçın ve birazda çörekotu koydum yemekten önce yiyorum sonra arkasına yemek yiyorum duan için sağol tatlım Allah hepimizin sonuçları pozitif olur inşallah:Saruboceq:

kızlar bendende bugün yumurta toplandı cuma transfer var. yumurta dört taneydi biraz önce aradılar üçü işleme alınmış bakalım ne olacak bu üçünçü denemem olacak off bu son şanşsım

canım inşallah sonucu iyi olur...:Saruboceq:

Geçmiş olsun. Bir daha ki denemende sağlıklı bir bebeğe kavuşursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…