kimse yokmu erken test yapıp olumsuz sonuç alan 12. gün sonuçları olumlu olan
benim bu konuda pek bilgim yok transfer sonrası 3 gün çok önemli özel ihtiyaçların haricinde kalkma bukadar üzgünüm
selam arkadaslar tedaviniz hayirli olsun insallah olumlu sonuc alir herkez rabbim hepimizin yuzunu guldurur .bizde allah kisme ederse eylulde uzun protokola baslicaz bu ikinci denememiz kismetse olucak,arkadaslar yumurtalariniz daha kaliteli olsun diye yediniz biseyler varmi,vede transferden sonra bana tavsiye edebileceginiz biseyler,yardimci olursaniz sevinirim allah rizasi icin
slm laledüşünceli Allah yolunu açık etsin canım yumurtanın kaliteli olması için ben bal çörekotu ve tarçın karışımı yiyorum aç karna tabiii sende dene bişey kaybetmezsin inşallah iyi haberle dönersin:Saruboceq:
arkadaşım sen çok acele ediyorsun daha hücre yığını olan bir yapı biraz sabret . yaptırdığın kan tahlilinde çıkmaması normal eğer 8.gün belli olsaydı o zaman tahlilide o gün yaparlardı. lütfen şimdi içini biraz ferah tut ve kendinide tutmuşsa eğer inşallah tutmuştur karnındakileride üzmebilgisi olan yokmu
arkadaşım sen çok acele ediyorsun daha hücre yığını olan bir yapı biraz sabret . yaptırdığın kan tahlilinde çıkmaması normal eğer 8.gün belli olsaydı o zaman tahlilide o gün yaparlardı. lütfen şimdi içini biraz ferah tut ve kendinide tutmuşsa eğer inşallah tutmuştur karnındakileride üzme
canım bu karışımı nasıl yapıp yiyosun...bir de aç karnına yedikten sonra.... yemek, yemek için bekleniyor mu..yoksa hemen arkasından yemek yiyormusun..canım inşalllah sonu hayırlı olur..pozitif sonuç alanlardan olursun..
kızlar bendende bugün yumurta toplandı cuma transfer var. yumurta dört taneydi biraz önce aradılar üçü işleme alınmış bakalım ne olacak bu üçünçü denemem olacak off bu son şanşsım
Slm arkadaşlar ben daha önce 3 aşılama 2 tüp denemsi yaptım sonuncu pozitifti oda kalp atışına kadar dayanamadı. Biz de ramazandan sonra inşallah bi daha denicez ama aynı yerde yapma konusunda çekincelerim var doktorumun iyiliği şüphe götürmez ama yinede kurt düştümü düşüyo içinize.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?