2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inş ama idrarda çıkmaması normal kanda çıkması lazımdı inş erken oldugu için çıkmamıştır hayırlısı olsun

KIZLARRRR...11 GÜNÜMDE KANTESTıMı YAPTIMM KOSKOCAMAN BıR...NEGATıFFF...hemşire yi arayıp söylediğimde bana değer sordu.bende değersiz olan kan testinden yaptırmşım meyer..sonucu hemen verdiler zaten şaşırdım...hemşirede dediki yarın 12. gün tekrar ama değer gözteren kan tahlili yaptır dedi ..umutlarım bitti yaptırmayı düşünmüyorum...olsaydı bundada çıkazmıydı sizce cvp larınızı bekliyorum LÜTFEN...zaten 6. ve 8. ve 10. günü yaptığım idrar testlerimde hep negatifti...burdan okuyorum hep tutanların daha o günlerde idrar testleri hafifte olsa çift çizgi çıkıyo...

bende senin gibiyim 9 günüm degerim sıfır allah büyük yarın neler olacagı belli olmaz dua et bol bol bizleride unutma

haktan16 ve nonay arkadaşım lütfen üzülmeyin allah büyük umarım sonuçlarınız pozitiftirde sizler yanılırsınız lütfen güçlü olun ben 3. denememde tutturdum ama 21 haftalık kaybettim ne yapalım her şey yüce Allahın takdiri. yinede yılmadım devam ediyorum. biliyorum bir gün inşallah istediklerimize kavuşacağız...

merhaba.yeni üye oldum.bende tüp bebek yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum yani tutarmı tutmazmı.bana bilgi verebilirmisiniz
:kedi:

tatlım aramıza hoşgeldin vereliniortaktutarmı tutmazmı bilemeyiz bazen 1.de tutuyor bazende 5,6denemede tutuyor orasını Allah bilir bide strese gime gayet sakin ol nerde yaptırmayı düşünüyorsun CADIARZU

merhaba bende tüp bebeğe başladım iğne kullanıyorum şuanda 14. günümdeyim inş bebeğimiz olucak çok heyecanlıyım:dance:

merhaba bende tüp bebeğe başladım iğne kullanıyorum şuanda 14. günümdeyim inş bebeğimiz olucak çok heyecanlıyım:dance:

tedavin bebişlerle sonuçlanır inşallah...hangi merkezde tedavi görüyorsun?

kızzlar bugün trasferim oldu iki tane biri 6 hücreri diyeride 5 miş doktorum yüzde 25le 35 dedi öncekilerde yüzde elli demişdi. embriyo kalitesine çok takılmayın dedi şimdi12 gün bekliyecem

bugun sonuç aldım olumsuz kısmet ben elazıgda yaptırdım adanada tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmı?

bugun sonuç aldım olumsuz kısmet ben elazıgda yaptırdım adanada tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmı?

hayırlısı olsun canım üzülme... herşey kısmet işi....demek ki daha zamanı var...

benimde transferimin 5. günü. eylülün 5 inde de gebelik testi yapılacak ...bakalım benim sonuç nasıl olacak....

hayırlısı olsun canım üzülme... herşey kısmet işi....demek ki daha zamanı var...

benimde transferimin 5. günü. eylülün 5 inde de gebelik testi yapılacak ...bakalım benim sonuç nasıl olacak....

canım inşallah olur kaç tane ebriyo transfer etdiler benimde 8 eylülde belli olacak

selam herkese.ben de aranıza yeni katıldım.merak ettğim çok şey var.benim transferim yapıldı.3 tane yerleştirildi.bugün 8.günüm.sadece beyaz akıntım var yoğun olarak.lekelenme ya da kanamam olmadı.kasıklarımda ağrı da çok yok ara sıra oluyo.bel ağrım da yok..çok çabuk acıkıyorum karnımda şişlik var.onun haricinde belirti yok.4gün kaldı kan testine ve endişelenyorum.neden bi belirti yok ya da olmaması benm için iyi mi?eğer hamile kalan varsa ne gibi belirtiler oldu?hiç belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu?lekelenme bebeğin tutunmasının göstergesi mi?yoksa öle bişey yok mu??acilen cevap beklyorum

Selam. Hayırlı olsun transferin inş. bebeğin seninledir.Lekelenme bebeğin tutunmasının göstergesi değildir. bu olsada azınlık bir durum. Bu saydığın belirtiler herkezde olmak zorundada değil bu yüzden belirtilere pek takılma. İnşallah sonucun pozitif çıkar arkadaşım.

pozitif29 canım aramıza hoşgeldin kafanı öyle herşeye takma herkeste farklı farklı olur bence herkesle kıyaslama inşallah bebeğin tutunmuştur 4 gün sonra güzel haber verirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…