nonay cım , umut vermek istemem ama bence sonuç negatif çıkabilir.
bunun yanı sıra herşey allahımın elinde , ne negati,fler pozitife döndü... benim 12. gün idrar değerim negatif ama kan değerim pozitifti , hem de ikiz. sana önce umut verip sonra üzersem bu da günah olur, herşeye hazırlıklı olmak lazım , inşallah bebeğin seninledir ama naz yapıyordur, herşey gönlüne göre olsun.
merhaba.yeni üye oldum.bende tüp bebek yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum yani tutarmı tutmazmı.bana bilgi verebilirmisiniz
:kedi:
merhaba bende tüp bebeğe başladım iğne kullanıyorum şuanda 14. günümdeyim inş bebeğimiz olucak çok heyecanlıyım:dance:
bugun sonuç aldım olumsuz kısmet ben elazıgda yaptırdım adanada tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmı?
bugun sonuç aldım olumsuz kısmet ben elazıgda yaptırdım adanada tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmı?
hayırlısı olsun canım üzülme... herşey kısmet işi....demek ki daha zamanı var...
benimde transferimin 5. günü. eylülün 5 inde de gebelik testi yapılacak ...bakalım benim sonuç nasıl olacak....
canım inşallah olur kaç tane ebriyo transfer etdiler benimde 8 eylülde belli olacak
selam herkese.ben de aranıza yeni katıldım.merak ettğim çok şey var.benim transferim yapıldı.3 tane yerleştirildi.bugün 8.günüm.sadece beyaz akıntım var yoğun olarak.lekelenme ya da kanamam olmadı.kasıklarımda ağrı da çok yok ara sıra oluyo.bel ağrım da yok..çok çabuk acıkıyorum karnımda şişlik var.onun haricinde belirti yok.4gün kaldı kan testine ve endişelenyorum.neden bi belirti yok ya da olmaması benm için iyi mi?eğer hamile kalan varsa ne gibi belirtiler oldu?hiç belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu?lekelenme bebeğin tutunmasının göstergesi mi?yoksa öle bişey yok mu??acilen cevap beklyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?