2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar bende bu yola yeni çıkacak olanlardanım.sorunum yüksek fsh idi.ve tüp bebek dışında bi şans yok.tabii allah bilir ama doktorlar böle dedi.dün kist aspirasyonu yapıldı.geçen aylardan kalan çatlayamamış ve büyümüş yumurtalarım alındı.şimdi yasmin kullanıyorum ve adetimin 2. günü çağırdılar.ultrasonla bakıcaklarmış kanlanmaya falan.beni bilgilendirirseniiz sevinirim.bundan sonra neler yaşadınız.kendimi çok tuhaf hissediyorum.sürekli boğazımda bişiler düğümleniyo.ama kendimi güçlü hissetmeye çalışıyorum.psikolojim çok tuhaf sizlerle konuşmak bana iyi gelecektir.lütfen yaşadıklarınızı anlatın ...

tubiss aramıza hoşgeldin canım bence sen çok sterslisin rahat ol canım benim bende senin gibi çok stresliydim onun yüzünden kaybettim yumurtalarımın hepsi kalitesiz çıktı oda stresten olurmuş doktorum öyle söylemişti Allah dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende yeniyim bu sitede arkadaşlar stres en kötüsü ama stres yapmayalım demekle de olmuyorki bende 3.5 yıllık evliyim ve 35 yaşındayım bebek olmuyor ilaç tedavisi, bir aşılama ve temmuzda tüp bebek yaptırdık ama olmadı insan çok üzülüyor ama yapacak birşey yok çaba ve duadan başka. ayrıca benim bir düşüğüm var geçenyıldan. herkesin allah dileklerini kabul etsin hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah. benim ve eşimin hiçbir problemi yok bu arada.

eylul08 hoşgeldin canım Allah tan ümit kesilmez inşallah bigün olur bizim de yüzümüzü güldürür birbirimize dua edelim:Saruboceq:

teşekkür ederim azra2 ben hep dua ediyorum herkes için çünkü çok zor bu bekleme süreci her ay olacakmı olmayacakmı diğe beklemek çok strese sokuyor birde yaş 35 olunca problem olmasa bile daha zor geliyor insana benim bulunduğum şehirde tüp bebek tedavisi yok ve ben 5-6 saatlik yol gidiyorum her kontrole ömrümüz yollarda geçiyor vallahi tabi sonu güzel olsun hepimiz için inşallah

merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin herkesin birbirinden farkı yok hep aynı. Ama yinede sonuna kadar çaba çaba çaba...Olsun sonu inşallah hepimiz için iyi olur inşallah. Bende bulunduğum yerde olmadığı için 4-5 saatlik yola gidiyorum ee dönülmüyorda kalıyorum git gel yapmıyorum. Ama bir yandanda öğretmenim okul kalıyor yerime yeni öğretmen buluyorlar falan anlıyacağın aynı ortak sorunlar bizi buraya getirdi.

bugün transferin 9.günü ve 3 gün kaldı sonucumu öğrenmeye.hiç bir belirti yok sadece beyaz akıntım var .sabahları çok az karnım ağrıyo geçiyo.kanama olmadı hala ya da lekelenme.çok merak edyorum hiç belirti olmadan hamile kalan varmı??ya da hamile kalanlarda ne gibi belirti oldu 9.günde?umarım burdan güzel habermi sizlerle paylaşırım.allahım emek vemıren bebek istyeyen herkesn duasını kabul eder inşallah.kolay deil yaşamayan asla bilemez.şu lafa da gıcık oluyorum güya teselli vercekler;üzülme bidaha denersn....kolay mı ki???

merhaba arkadaşlar,
pozitif 29 benim de bugün 9.günüm ve hiçbişey hissetmiyorum akıntım var ama o zaten progestan fitil kullandığım için oluyor.bu benim 3.denemem ve benim artık gücüm kalmadı inşallah güzel haberler paylaşırız burda...

merhaba arkadaşlar pozitif29 ve yesm81 inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu ay.inşallah güzel haberler verirsiniz.ben de hem heyecanlıyım hem stresliyim.ilk defa denencek tüp bebek.daha doğrusu şimdi yasmin kullanıyorum.adetimin2. günü gidicem kontrol olcak.tüp bebek yapılabilirmi die bakcaklar heralde yani ben öle anladım.nasıl oluyo bu etapta bana anlatırmısınız.kanlanmaya falan bakıcaz dedi doktor

merhaba tubiss,elimden geldiğince bildiklerimi paylaşayım seninle adetin 2.günü yumurtalıklara bakılıyor folikül varsa onları geliştirecek iğneler kullanıyorsun bir hafta 10 gün kadar sürebiliyor zamanı ara ara kontrollere gidiyorsun senin yumurtaların büyümesine bağlı olarak.değişebiliyor zaman sonra yumurtalar 18-20 mm olduklarında toplanıyorlar tabi toplama işleminden 36 saat önca çatlatma iğneni oluyorsun ve toplanıyorlar

adanada tüp bebek yaptıran varmı çok acil

ben yaptırdım canım...hemde üç defa...ilkini turan çetinde 97 yılında 6 milyara yakın para harcamıştım,iki ve üçüncüyü seyhan başkentte raporlu yaptırdım ortalama herbiri için 3.00 ytl harcadım......başkentin ilgisi güzel ama ben 4.denememi istanbul ya da ankarada yaptırmak istiyorum...

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun.Ben de mart ayında tüp bebek denemiştim.Ama daha öncesinden dört defa kendiliğinden hamile kaldım.Bizim sorunumuz farklı.Seni umutlandırmış olmıyayım yine de çabuk acıkman beta hcg'nin yükselmesinden olabilir.Yani tutunmuşlardır bana göre.Mutlu haberlerini bekliyorum

teşekkür ederm moral verdğin için.çok heyecanlıyım yarın kan vercem herşey belli olcak.hala belirtim yok sadece mide bulantım var.ne leke ne kanama ne ağrı.bişey yok.iyi mikötü mü bilmyorum.ama ben pozitif hissedyorum sanki içimdeler.3tane yerleşti bakalım tuttu mu ya da kaçı tuttu.herkes ikiz olsun diye dua edyıo.hayırlısı olsun hakkımda.sizinle de paylaşmak istyorum sevincimi inşallah hayal kırıklığı yaşamam....

pozitif29 canım içindeki ses inşallah seni yanıltmaz Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yarın bizi çok bekletme tamam mı arkadaşım :Saruboceq:dualarım seninle

inşallah yerleşmiş ve sağlıkla büyüyorlardır içinde.. adeti önemli değil, önce ikiz üçüz olduğu ortaya çıkyor sonra sağlıklı olmadıkları vs gibişeyler bazen teke iniyor. ben yaşadım bunu, bunları düşünme sen hayırlı olan kadar versin allah diye dua et, inşallah gönlündekini verir. bende sadece uykuya eğilim olmuştu ve ikiz hamile kalmıştım. başka hiçbir belirti yoktu.. mide bulantısı da pozitif bir işaret olabilir ama.. pozitif haberle dönmen dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…