merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin herkesin birbirinden farkı yok hep aynı. Ama yinede sonuna kadar çaba çaba çaba...Olsun sonu inşallah hepimiz için iyi olur inşallah. Bende bulunduğum yerde olmadığı için 4-5 saatlik yola gidiyorum ee dönülmüyorda kalıyorum git gel yapmıyorum. Ama bir yandanda öğretmenim okul kalıyor yerime yeni öğretmen buluyorlar falan anlıyacağın aynı ortak sorunlar bizi buraya getirdi.teşekkür ederim azra2 ben hep dua ediyorum herkes için çünkü çok zor bu bekleme süreci her ay olacakmı olmayacakmı diğe beklemek çok strese sokuyor birde yaş 35 olunca problem olmasa bile daha zor geliyor insana benim bulunduğum şehirde tüp bebek tedavisi yok ve ben 5-6 saatlik yol gidiyorum her kontrole ömrümüz yollarda geçiyor vallahi tabi sonu güzel olsun hepimiz için inşallah
adanada tüp bebek yaptıran varmı çok acil
selam herkese.ben de aranıza yeni katıldım.merak ettğim çok şey var.benim transferim yapıldı.3 tane yerleştirildi.bugün 8.günüm.sadece beyaz akıntım var yoğun olarak.lekelenme ya da kanamam olmadı.kasıklarımda ağrı da çok yok ara sıra oluyo.bel ağrım da yok..çok çabuk acıkıyorum karnımda şişlik var.onun haricinde belirti yok.4gün kaldı kan testine ve endişelenyorum.neden bi belirti yok ya da olmaması benm için iyi mi?eğer hamile kalan varsa ne gibi belirtiler oldu?hiç belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu?lekelenme bebeğin tutunmasının göstergesi mi?yoksa öle bişey yok mu??acilen cevap beklyorum
teşekkür ederm moral verdğin için.çok heyecanlıyım yarın kan vercem herşey belli olcak.hala belirtim yok sadece mide bulantım var.ne leke ne kanama ne ağrı.bişey yok.iyi mikötü mü bilmyorum.ama ben pozitif hissedyorum sanki içimdeler.3tane yerleşti bakalım tuttu mu ya da kaçı tuttu.herkes ikiz olsun diye dua edyıo.hayırlısı olsun hakkımda.sizinle de paylaşmak istyorum sevincimi inşallah hayal kırıklığı yaşamam....Canım hayırlı olsun.Ben de mart ayında tüp bebek denemiştim.Ama daha öncesinden dört defa kendiliğinden hamile kaldım.Bizim sorunumuz farklı.Seni umutlandırmış olmıyayım yine de çabuk acıkman beta hcg'nin yükselmesinden olabilir.Yani tutunmuşlardır bana göre.Mutlu haberlerini bekliyorum
teşekkür ederm moral verdğin için.çok heyecanlıyım yarın kan vercem herşey belli olcak.hala belirtim yok sadece mide bulantım var.ne leke ne kanama ne ağrı.bişey yok.iyi mikötü mü bilmyorum.ama ben pozitif hissedyorum sanki içimdeler.3tane yerleşti bakalım tuttu mu ya da kaçı tuttu.herkes ikiz olsun diye dua edyıo.hayırlısı olsun hakkımda.sizinle de paylaşmak istyorum sevincimi inşallah hayal kırıklığı yaşamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?