2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bayanlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 1 kere aşılama 1 kere de tüp denedim ama ikisindede sonuç negatif ve şimdi ban atafsiye edebileceğiniz bir dr veya bir klinik var mı? izmirde oturuyorum
pozitif29 inşallah sonucun pozitif olur hayırlısıyla inşallah

çok sağolun ya.desteğiniz için.yarın size burdan pozitfi haberler vericem inşallah bunu hissedyorum sanki oldu gibi.herkes bana hamile muamelesi yapıyo.bugn okula gittm herkes otur kalkma üçüzlern annesi diyo.umarım bu rüya bitmez yarın.....

belki negatif sonuç da alabilrisin, herşeye hazırlıklı olmak lazım pozitif cim ,
allah bir bildiği var kimi zaman nasip ediyor kimi zaman etmiyor, sen dua et ve sakin kalmaya çalış sadece . yarına haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlar bende sitenin yeni üyesiyim ve kaç günlerdir sizleri okuyorum.Bende 11 yıllık evliyim ve 1 kez tüp bebek denememiz oldu malesef tutmadı bizde tekrar denemek istiyoruz ama sonucun negatif olması bizi çok korkutuyo. Şu an beklemedeyiz.pozitif29 inşallah allahım sevindirsin canım hayal kırıklığı çok kötü allahım hepimizi sevindirsin inşallah en kısa zamanda.

merhaba arkadaşım benim sana tavsiyem bekleme tüp bebek hastaları için ay bile önemliymiş meyer benden iki sene önce 13 yumurta toplanmışdı şimdi dört tane toplandı iilk tüp bebekde ise 20 tane toplanmışdı benden ben şimdi pişmanım keşke ikincinin ardından yapdırsaydım bu arada yaşımda 34 paylaşmak isdedim arkadaşım

arsenal canım aramıza hoşgeldin arkadaşımız doğru söylüyor yaşımız ilerledikçe dahada zorlaşıyor bence fazla bekleme ilerde keşke dersin ama keşkeler hiçbir zaman geri gelmez canım Allah ım hakkımızda hayırlısını versin opuyorumnanaktan

Bende aynı şeyden korkuyorum arkadaşlar geçen ay tek yumurtam oluştu bugün yarın regl olucam inşallah bu sefer yumurta sayım biraz fazla olur Allahın izniyle olur inşallah. Ben 4. denememe gidicem çok heyecanlıyım çünkü insan ne kadar çok yaşarsa o kadar çok heyecanlanıyor. çünkü tüm safhaları biliyorum belkide bu yüzden. Bu arada ben 39 yaşındayım olmazsa Allah günah yazmasın ama kıbrısa yumurta donasyonu için bile gitmeyi göze aldım. Allah gerçekten şu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.

bluestar inşallah bu denemen sana uğurlu gelir ve kavuşursun bebeğine. Bütün bunlara da gerek kalmasın.

merhaba arkadaşlar bende nisan ayında denemiştim benimde 2 yumurtam çıktı bir tanesi döllendi ama tutmadı bizde şimdi beklemedeyiz ama duyduğuma göre yaz aylarında tüp bebek daha çok tutuyormuş daha iyi sonuç alınıyormuş böyle bişey varmıdır acaba sizin bir bilginiz var mı bilgi verirseniz sevinirimmafoldumben

buluestar senden kaç yumurta toplanıyor? ben 42 yaşındayım. 5 ay önce benden 6 toplandı 2 döllendi kimyasal oldu 2 ay önce 10 yumurtam vardı başlayamadık maddi nedenlerle o muhtesem ayı kaçırdık. bu ay başladık 6 tane vardı 5 tane büyüyor. hayırlısı rabbimden. anladımki 1 ayın bile önemi var (geç oldu:1no2:) ve her ay yumurta takibine gidip rezerve baktırmak gerekli. cünkü biz yaşlarda genelde en fazla 4-6 yumurta olsa da bazen böyle 8-10 yumurtalı aylara da denk gelinebilir ve onu kaçırmamak gerekiyor.

merhaba arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.Biliyorum zaman çok önemli ama insan bazı şeyleri bilmeden yapınca daha farklı oluyo.Şimdi ise başına geleceklerden haberdarsın.ınşallah hayırlı bir zamanda giderim.ilk denemede bütün dengem bozulmuştu.Halada düzeldiği söylenemezyamafoldumben

buluestar senden kaç yumurta toplanıyor? ben 42 yaşındayım. 5 ay önce benden 6 toplandı 2 döllendi kimyasal oldu 2 ay önce 10 yumurtam vardı başlayamadık maddi nedenlerle o muhtesem ayı kaçırdık. bu ay başladık 6 tane vardı 5 tane büyüyor. hayırlısı rabbimden. anladımki 1 ayın bile önemi var (geç oldu:1no2:) ve her ay yumurta takibine gidip rezerve baktırmak gerekli. cünkü biz yaşlarda genelde en fazla 4-6 yumurta olsa da bazen böyle 8-10 yumurtalı aylara da denk gelinebilir ve onu kaçırmamak gerekiyor. bir de benim yaşıma gelene kadar 3 yılın var denemeye devem donasyon için erken onu 44-45 yaşında da yapabilirsin yani yumurtalar bitti artık olanaksız diyince doktorlar

arkadaşlar biz alman hastanesinde denemiştik sizlerin hangi hastanelerde yaptırdığını örene bilirmiyim

ben amerikanda yaptırmıştım canım ,
biraz pahalı ama dondurulmuşlarımı da emanet ettim , genel olarak memnun kaldım.
3500 dolar civarıydı .+ ilaçlar tabşii ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…