merhaba arkadaşlar bende sitenin yeni üyesiyim ve kaç günlerdir sizleri okuyorum.Bende 11 yıllık evliyim ve 1 kez tüp bebek denememiz oldu malesef tutmadı bizde tekrar denemek istiyoruz ama sonucun negatif olması bizi çok korkutuyo. Şu an beklemedeyiz.pozitif29 inşallah allahım sevindirsin canım hayal kırıklığı çok kötü allahım hepimizi sevindirsin inşallah en kısa zamanda.
Bende aynı şeyden korkuyorum arkadaşlar geçen ay tek yumurtam oluştu bugün yarın regl olucam inşallah bu sefer yumurta sayım biraz fazla olur Allahın izniyle olur inşallah. Ben 4. denememe gidicem çok heyecanlıyım çünkü insan ne kadar çok yaşarsa o kadar çok heyecanlanıyor. çünkü tüm safhaları biliyorum belkide bu yüzden. Bu arada ben 39 yaşındayım olmazsa Allah günah yazmasın ama kıbrısa yumurta donasyonu için bile gitmeyi göze aldım. Allah gerçekten şu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim her şey umarım hepimiz için iyi olur.bluestar inşallah bu denemen sana uğurlu gelir ve kavuşursun bebeğine. Bütün bunlara da gerek kalmasın.
Bende aynı şeyden korkuyorum arkadaşlar geçen ay tek yumurtam oluştu bugün yarın regl olucam inşallah bu sefer yumurta sayım biraz fazla olur Allahın izniyle olur inşallah. Ben 4. denememe gidicem çok heyecanlıyım çünkü insan ne kadar çok yaşarsa o kadar çok heyecanlanıyor. çünkü tüm safhaları biliyorum belkide bu yüzden. Bu arada ben 39 yaşındayım olmazsa Allah günah yazmasın ama kıbrısa yumurta donasyonu için bile gitmeyi göze aldım. Allah gerçekten şu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?