İyi yapıyosun cnm sık dişini az kaldı çok katı bir diyet mi verdi peki doktor
aa şimdi gördüm Doruk çok güzel bir isim ismiyle yaşasın
Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım. P.ertesi günü yumurtalarım toplandı yarında transfer olucak allah izin verirse yaşım 34..Ve tüp bebekte ilk denemem.. Merak ettiğim bir şey var. Neden tutmuyor ve düşükle sonuçlanıyor. Doktorunuz bu duruma ne diyor? Düşük veya kimyasal olma sebebi ne? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım. P.ertesi günü yumurtalarım toplandı yarında transfer olucak allah izin verirse yaşım 34..Ve tüp bebekte ilk denemem.. Merak ettiğim bir şey var. Neden tutmuyor ve düşükle sonuçlanıyor. Doktorunuz bu duruma ne diyor? Düşük veya kimyasal olma sebebi ne? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar biz alman hastanesinde denemiştik sizlerin hangi hastanelerde yaptırdığını örene bilirmiyim
deniz bulut ah maddiyat yokmu çok pahallı alman hastanesi ama yine orda denicez büyük ihtimal.Orduda yaşıyorum burayada medical park hastanesi açıldı yeni heralde tüp bebek bölümüde açılacakmış araştırıcaz bakalım bunlar ne kadar istiyecekler
arkadaşlar merhaba,
sizleri uzun zamandır misafir olarak okuyordum ben ve benim gibi arkadaşlara ne kadar faydalı olduğunuzu sizlere anlatamam,bilmediğim kimseyle paylaşamadığım bir sürü şeyi sizleri okuyarak öğrendim.
2 yıllık evliyim son 9 aydır korunmuyoruz ancak bebek sahibi olamıyoruz nerden nasıl neye başlcamızı da bilmiyoruz
hoşgeldin, hakkında en hayırlı şey neyse o olsun inşallah.
benim bir arkadaşım 9 ay denedi 10. ayında hamile kaldı, eğer jinekolojik muayenende bir sorun çıkmadysa 1 yılı doldur gel diyor genelde doktorlar.. inşallah seninki de öyledir. 1 senen dolmana rağmen bir sonuç çıkmıyorsa o zaman rahim filmi, tüplerin kontrolü, yumurtalıkların kontrolü, hormon testi gibi 4-5 aşaması olan genel bir kontrole git bence, allah korusun bir terslik varsa belirler, tedavi gerekirse ona göre yönlendirirler, vakit de kaybetmemiş olursun bunlara bakarak. allah yardımcın olsun.
Hoşgeldin hayırlısı olsun.Canım benim ilk denememde tuttu ama düşürdüm. Bunun bir çok nedeni olabildiği gibi sebebsizde olabiliyor.Aynı normal hamileliklerde olduğu gibi. Benim için doktorumun dediğine göre vücudun alışık olmadığı bir duruma girebilir genelde ilk gebeliklerde bu şekilde kayıplar olabilirmiş.Yada bebekte ters giden birşeyler olup vücut atarmış. Mutlaka tutacaktır diye bişey de yok malesef herşey yolunda olsada başarı sağlanamayabilir.Kimyasal gebelik hakkında pek bir bilgim yok. Senin için hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?