2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar,

bende aranıza yeni katıldım. P.ertesi günü yumurtalarım toplandı yarında transfer olucak allah izin verirse yaşım 34..Ve tüp bebekte ilk denemem.. Merak ettiğim bir şey var. Neden tutmuyor ve düşükle sonuçlanıyor. Doktorunuz bu duruma ne diyor? Düşük veya kimyasal olma sebebi ne? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

İyi yapıyosun cnm sık dişini az kaldı çok katı bir diyet mi verdi peki doktor

ilk hafta verdiği katıydı gerçekten zaten 700 gram kaybetmişim..kadıncağız harfi harfine uyacağımı düşünemedi sanırım nasılsa kaçırıyorlar arada demiştir, ama baktı ki ben 700 gram kaybettim ve aç oluyorum diyeti bu hafta gevşetti . allaha şükür yani..

aa şimdi gördüm Doruk çok güzel bir isim ismiyle yaşasın

amin canım allah kucağımıza almayı nasip etsin de evvela, kalanı için de duacıyız nasılsa :))

tedavin hayırlı olsun rapu, pozitif sonuçlanır inşallah ilk seferde.. bu soruna net cvp verecek biri olduğunu sanmıyorum , kiminde yaş sebebi ile yumrutaların ve erkekte spermin kalitesi düşük oluyor sağlıklı DNA oluşmuyor, bebek tutunsa bile bir süre sonra düşük yapılıyor, kiminde rahim duvarı ve özellikleri yetersiz kalıyor bebk hiç tutunamıyor bile, kiminde döllenmeden sonra transfer ediliyor ama döllenmiş yumrutaların kalitesi ( hücre bölünümleri, hücre duvarının durumu vs gibi ) düşük olduğundan kimyasal gibi durumlar oluyor. sonuçta herkesin DNA kodu farklı, hiç kimse için garantili veya genelleme yapacakları bir cevap vermiyor doktorlar. Avantajlı durumlarda, annenin yumurtasının fazla olması, yaşının genç olması, hormonel bozukluğunun olmaması , vs gibi şans artıyor diye biliyorum ben ..

İnşallah hiç bir negatiflik yaşamazsın bunların detayına da gerek kalmaz.

Hoşgeldin hayırlısı olsun.Canım benim ilk denememde tuttu ama düşürdüm. Bunun bir çok nedeni olabildiği gibi sebebsizde olabiliyor.Aynı normal hamileliklerde olduğu gibi. Benim için doktorumun dediğine göre vücudun alışık olmadığı bir duruma girebilir genelde ilk gebeliklerde bu şekilde kayıplar olabilirmiş.Yada bebekte ters giden birşeyler olup vücut atarmış. Mutlaka tutacaktır diye bişey de yok malesef herşey yolunda olsada başarı sağlanamayabilir.Kimyasal gebelik hakkında pek bir bilgim yok. Senin için hayırlısı neyse o olsun.

arkadaşlar biz alman hastanesinde denemiştik sizlerin hangi hastanelerde yaptırdığını örene bilirmiyim

ben de ilk almanda denemiştim. şimdi memorial ı öneriyorum. çidere üye olursan üyelik 150 lira ilk 200 olan muayene ücretsiz ve tüp 1650 eur artı ilaçlar oluyor e2 testi 1650 eur un içinde. memorialı ekim olarak çok daha beğendim almana göre ama maddi nedenlerle 2. en beğendiğim doktorda başladım medicana çamlıca faruk vanlıoğlu

merhaba ra pu inşallah hayırlı haberler alırsın canım bende 26 yumurta oluşmuştu 18 tanesi yeterli olgunluğa oluşmuştu herşey güzel gidiyordu ama sperm kalitesizliğinden dolayı 5 tane transfer edilmişti hiç biri tutmadı malesef herşey olabiliyo inşallah bir problem yaşamazsın canım hayırlı haberlerini alırız inşallah

arkadaşlar merhaba,
sizleri uzun zamandır misafir olarak okuyordum ben ve benim gibi arkadaşlara ne kadar faydalı olduğunuzu sizlere anlatamam,bilmediğim kimseyle paylaşamadığım bir sürü şeyi sizleri okuyarak öğrendim.
2 yıllık evliyim son 9 aydır korunmuyoruz ancak bebek sahibi olamıyoruz nerden nasıl neye başlcamızı da bilmiyoruz

deniz bulut ah maddiyat yokmu çok pahallı alman hastanesi ama yine orda denicez büyük ihtimal.Orduda yaşıyorum burayada medical park hastanesi açıldı yeni heralde tüp bebek bölümüde açılacakmış araştırıcaz bakalım bunlar ne kadar istiyecekler

yeni açılan yerlerde ilk işlemler ve ilk yıllarda tecrübenin çok yüksek olmadığına dair ön yargılarım vardır benim, dikkat et canım herşey parayla olmuyor, veriyorsun sonra eziyetini çekiyorsun insan daha beter sinir oluyor , aman iyi araştır ..

hoşgeldin, hakkında en hayırlı şey neyse o olsun inşallah.
benim bir arkadaşım 9 ay denedi 10. ayında hamile kaldı, eğer jinekolojik muayenende bir sorun çıkmadysa 1 yılı doldur gel diyor genelde doktorlar.. inşallah seninki de öyledir. 1 senen dolmana rağmen bir sonuç çıkmıyorsa o zaman rahim filmi, tüplerin kontrolü, yumurtalıkların kontrolü, hormon testi gibi 4-5 aşaması olan genel bir kontrole git bence, allah korusun bir terslik varsa belirler, tedavi gerekirse ona göre yönlendirirler, vakit de kaybetmemiş olursun bunlara bakarak. allah yardımcın olsun.

Pozitif 29 hayırlı haberi sabırsızlıkla bekliyoruz canım.Olumlu veya olumsuz bize haber ver mutlaka.Benim içime hep mutlu haber alıcakmışız gibi geliyor ama inşallah öyledir.

bana bi cvp yazabilirseniz çok mutl olurum çünkü daha bugün steye üye oldum ve bu ikinci mesajım en azından sizinle nasıl iletişim kuracağımı öğreneblirim ve sizden cevap gelirse içim rahatlamış olacak gerçekten üye olabildim die:1no2:

ayyyy çoook teşekkür ederim hapinize sizdn mesaj gelince bi mutlu oldumkaydirigubbakcemile3 ben rahim filmim hariç diğer tüm jinekoji muayenemi ve hormn testlerimi yaptırdım hiç bi sorun görünmüo dedi doktorum şimdi eşimin sperm testlerini yapıcas inşallah ondan da bi sorun çıkmazs rahim filmi çektiricem..

öncelikle sormak istediğim raim filmi ve aşılama işlemi çok can atıcan işlemler mi yardımcı olabilirmisiniz

inşallah canım ben de arkadaşın gibi bi sonuçla karşlaşırım ama her ay aynı hayal kırıklığı
umutsuz yapıo insanı

Cok teşekkür ederim... Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Ama gerçekten zor ir süreçmiş bunu anladım.

gelbebek26 canım aramıza hoşgeldin vereliniortakikisinde de canın acımıyor arkadaşım rahim filminde anestesi yapıyorlar zaten uyandığında biraz ağrı oluyor o da fazla değil aşılamada kolay tatlım onda hiç bi şekilde acı olmuyor bende öyle olmuştu herkesin ki farklı oluyormu bilmiyorum hiçbirinden korkma tatlım güzel bişey için çaba gösteriyorsun çünkü Allah yardmcın olsun canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…