merhaba ra pu inşallah hayırlı haberler alırsın canım bende 26 yumurta oluşmuştu 18 tanesi yeterli olgunluğa oluşmuştu herşey güzel gidiyordu ama sperm kalitesizliğinden dolayı 5 tane transfer edilmişti hiç biri tutmadı malesef herşey olabiliyo inşallah bir problem yaşamazsın canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
bana bi cvp yazabilirseniz çok mutl olurum çünkü daha bugün steye üye oldum ve bu ikinci mesajım en azından sizinle nasıl iletişim kuracağımı öğreneblirim ve sizden cevap gelirse içim rahatlamış olacak gerçekten üye olabildim die:1no2:
arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinrim aşılama ve rahim filminde çok acı çekilio mu acaba
ayyyy çoook teşekkür ederim hapinize sizdn mesaj gelince bi mutlu oldumkaydirigubbakcemile3 ben rahim filmim hariç diğer tüm jinekoji muayenemi ve hormn testlerimi yaptırdım hiç bi sorun görünmüo dedi doktorum şimdi eşimin sperm testlerini yapıcas inşallah ondan da bi sorun çıkmazs rahim filmi çektiricem..
öncelikle sormak istediğim raim filmi ve aşılama işlemi çok can atıcan işlemler mi yardımcı olabilirmisiniz
Hoşgeldin Gelbebek..
rahim filmi ben yaptırdığımda cok canım yanmadı açıkcası, adet sancısı gibiysi. Yapan dr. unda önemi çok tabii. Doktorun iyise canın cok fazla yanmaz. Zaten 5 - 10 dk gibi kısa bir işlem. Öyle korkulacak birşey değil yani.:)
serenanes ve azra2 çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
gerçi azra2 online diil sanırım serenanes senden öğrendim baktım:) çok teşekkür ederim tekrar kusura bakma yeni olduğum içn siteyi kullanmayı yeni yeni öğreniorum biras fazla kafa şişirdim sanırım
bu arada bişey sorabilirmiyim aşılama ile hamile kalan tanıdığınız yada sizden biri var mı acaba ben hiç rastlamadım etrafımda o yüzden merak ettim
ne kusuru aşkolsun, hepimiz böyle başladık, 3 ayda KK kurdu olursun sen şimdi meraktan :)))) aşılama ile hamile kalan ve ikiz bekleyen tanıdığım var, benimkisi tüp bebek oldu malesef daha uzun bir yol katetmek durumunda kalmıştım. yaklaşık 7 aylık hamileyim şimdi, bebiş yolu bekliyoruz.
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):) çoooooookkkkkkkk amaaa çooooooooookkk sevindim arkadaşıımm ne kadar uzun olduğunun ne önemi var ki önemli olan sonuçç dimi ama:)umarım çokk sağlıklı bebk yada bebeklerin olur..kaç tane bebiş bekliosun bu aradahihoyyyt
serenanes hamileliğin nasıl kolaymı:CüvCüv: Allah ım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bu arada ismi çok güzel Allah bebişine sağlıklı uzun ömür versin canımopuyorumnanaktan
gelbebek serenanaes in bebeğinin adı doruk canım zaten serenanes in yazılarının altında resim var resmin altında yaziyor tatlım
deniz bulut ah maddiyat yokmu çok pahallı alman hastanesi ama yine orda denicez büyük ihtimal.Orduda yaşıyorum burayada medical park hastanesi açıldı yeni heralde tüp bebek bölümüde açılacakmış araştırıcaz bakalım bunlar ne kadar istiyecekler
kocaman bi negatif!!!!!!o kadar umtluydum ki .hala bi yanlışlık olduğunu düşünyorum.adet bile olmadım belirti bile yok.ama sonuç negatif kanda.çok kötym ölmek istyorum!!!beni bir tek sen merak etmişsn teşekkür ederm allah duanı kabul etsnPozitif 29 hayırlı haberi sabırsızlıkla bekliyoruz canım.Olumlu veya olumsuz bize haber ver mutlaka.Benim içime hep mutlu haber alıcakmışız gibi geliyor ama inşallah öyledir.
haklsın ben kendmi alıştırmamıştım negatife ve yıkıldım toparlanmam uzun zaman alıcak.çok kötym kocama bi negatif aldım.inanamıyorum hala inanamıyorum!!!!belki negatif sonuç da alabilrisin, herşeye hazırlıklı olmak lazım pozitif cim ,
allah bir bildiği var kimi zaman nasip ediyor kimi zaman etmiyor, sen dua et ve sakin kalmaya çalış sadece . yarına haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?