2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

İnşallah arsenalcim.. embriyolog la görüştüğümde 5 tanesinin dmllendiğini ve gidişin iyi olduğunu söylüyor. Hrşeye hazırladım kendimi.. Olmazsa yine deneyeceğim. Yılmak yok.. Olabildiğinde pozitif düşünüp stres yapmıyorum

canım sen bu sayfalara girdiğinde eğer senin gibi online biri var mı diye bakarsan , sol alt köşede okuyanların ismi görünüyor, bu demek ki her an herkes online değil , ama o esnada orada ismi görünenler online, bazen 1-2 gün hatta daha uzun siteye girmeyebilriiz , cvpsız kaldığını düşünme yani.

arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinrim aşılama ve rahim filminde çok acı çekilio mu acaba

rahim filmi çektirmedim ben bilmiyorum ama sanırım son dönemde çektiren arkadaşlar eskisi kadar ağrı verici olmadığını söylediler teknoloji gelişti herhalde. eskisi için çok kolay diye duymamaıştım. aşılama ise gayettt acısız ve basit bir işlem, eşinden sperm alıp bir ince tup vasıtası ile senin yumurtanın olgnlaştığı hazır olduğu günlerde vajinal yoldan rahime bırakılıyor. acı yok ağrı yok sadece bu işlem var. sonra 25 dak yatıyor ve evine gönderiliyıorsun . yumurtan ve spermin içerde birbirlerini bulmasını bekliyor ve bir süre sonra test yapıyorsun .. bu kadar ....

Hoşgeldin Gelbebek..

rahim filmi ben yaptırdığımda cok canım yanmadı açıkcası, adet sancısı gibiysi. Yapan dr. unda önemi çok tabii. Doktorun iyise canın cok fazla yanmaz. Zaten 5 - 10 dk gibi kısa bir işlem. Öyle korkulacak birşey değil yani.:)

serenanes ve azra2 çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
gerçi azra2 online diil sanırım serenanes senden öğrendim baktım:) çok teşekkür ederim tekrar kusura bakma yeni olduğum içn siteyi kullanmayı yeni yeni öğreniorum biras fazla kafa şişirdim sanırım
bu arada bişey sorabilirmiyim aşılama ile hamile kalan tanıdığınız yada sizden biri var mı acaba ben hiç rastlamadım etrafımda o yüzden merak ettim

teşekkür ederim canım içime su serptiniz çok sağolun umarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz inşalllaaaaahhhhh

ne kusuru aşkolsun, hepimiz böyle başladık, 3 ayda KK kurdu olursun sen şimdi meraktan :)))) aşılama ile hamile kalan ve ikiz bekleyen tanıdığım var, benimkisi tüp bebek oldu malesef daha uzun bir yol katetmek durumunda kalmıştım. yaklaşık 7 aylık hamileyim şimdi, bebiş yolu bekliyoruz.

gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):) çoooooookkkkkkkk amaaa çooooooooookkk sevindim arkadaşıımm ne kadar uzun olduğunun ne önemi var ki önemli olan sonuçç dimi ama:)umarım çokk sağlıklı bebk yada bebeklerin olur..kaç tane bebiş bekliosun bu aradahihoyyyt

serenanes hamileliğin nasıl kolaymı:CüvCüv: Allah ım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bu arada ismi çok güzel Allah bebişine sağlıklı uzun ömür versin canımopuyorumnanaktan

azra2 inşallahh canımmmm biraz sabır biraz sakinlik vee hep pozitif olmakla gelicek bu bebişler bizee allahın izninyle..bu arada serenanes in bebişin ismi ne çok merak ettim

amin arkadaşım 1 erkek bebek bekliyoruz, allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin ianşallah ...

hamileiğim kolay mı ? bilemiyorum ki canım.
önce hiç bulantım vs olmadı, tüp bebkte ikiz tutmuştu ama 8. haftada birini kaybettim , çok zor geçti o dönem , kanamalar, hastanelerde geçen yatalak günler,sonra evde 1,5 ay daha yatalak falan filan.. o kısımları hayır kolay değildi, ama 4 aylıktan itibaren daha rahattım diyebilirim, şimdi de hamileik şekeri çıktı diyabetik diyet yapıyorum ama şikayet etmiyorum , allah bunu da böyle nasip ettti, ne yapalım. benden daha iyi hamileikleri darısı başınıza diyorum kızlar. allah gönlünüze göre versin.

gelbebek serenanaes in bebeğinin adı doruk canım zaten serenanes in yazılarının altında resim var resmin altında yaziyor tatlım

gelbebek serenanaes in bebeğinin adı doruk canım zaten serenanes in yazılarının altında resim var resmin altında yaziyor tatlım

saol canım işte yavaş yavaş öğrenicem sanırım :) doruk ta şahane bi isim çok severim..azracım bide bişey sorabilirim başını ağrıtmayacaksam ismimin altında bir pembe birde yesil bi çizgi varya hani ne demek onlar bi bilgin var mı acaba:tomato:

buradaki medical park bile çok iyi değil. eğer zor bir durum varsa başarılı olamayabilirler. toplam 8000 yerine belki 4000 verirsiniz çöpe gidebilir. tekrar istanbulda alman veya başka iyi bir merkez düşünün derim

Pozitif 29 hayırlı haberi sabırsızlıkla bekliyoruz canım.Olumlu veya olumsuz bize haber ver mutlaka.Benim içime hep mutlu haber alıcakmışız gibi geliyor ama inşallah öyledir.
kocaman bi negatif!!!!!!o kadar umtluydum ki .hala bi yanlışlık olduğunu düşünyorum.adet bile olmadım belirti bile yok.ama sonuç negatif kanda.çok kötym ölmek istyorum!!!beni bir tek sen merak etmişsn teşekkür ederm allah duanı kabul etsn

haklsın ben kendmi alıştırmamıştım negatife ve yıkıldım toparlanmam uzun zaman alıcak.çok kötym kocama bi negatif aldım.inanamıyorum hala inanamıyorum!!!!

pozitif29 bende birşeyler yazmıştım canım ama acemi olduğum için yalnışlık oldu heralde.ınan bende çok üzüldüm seni şu anda hiç bir şey teselli etmez biliyorum ama hakkında hayırlısı hepimiz geçtik canım bu kötü yollardan çok üzgünüm.Ama bazende her işte bir hayır vardır deyip acaba bu kadar çok istemesemmi diye düşünüyorum.Yani şu çocuğundan çeken insanları gördükce ,yine sinir kat sayım arttı.Acaba herşeyi olurunamı bıraksam arkadaşlar çok korkuyorum hayırsız evlattan.pozitif29 allahım inşallah en kısa zamanda kucağına verir evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…