2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

haklsın ben kendmi alıştırmamıştım negatife ve yıkıldım toparlanmam uzun zaman alıcak.çok kötym kocama bi negatif aldım.inanamıyorum hala inanamıyorum!!!!

canım benim inan bizde çok üzüldük ama senin sağlığın daha önemli ..kendini yıpratma tatalım ..eşini düşün ve hemen toparlanmaya çalış ...

Pozitif29 inan ben de senden negatif sonucu beklemiyordum ama olsun bir hayır vardır bunda da diye düşün.Ben de bu nisan ayında negatif sonuç aldım.Kendini yıpratma zamanı gelmemiştir daha.Bir sebep de arama canım.Kendini toparlamaya çalış.Özel olmazsa yaş kaçtı sorununuz neydi? Ben 2. denemeyi bayramdan sonra yaptırıcam hayırlısıyla.
Adet olmaman kullandığın ilaçlardan canım.İlaçları kesince adet olursun merak etme.

pozitif 29 inan senin kadar heyecanlıydım bende...benimde yarın belli olacak ...inşallah hayırlısı olur...ama şimdiden moralim bozulmaya başladı sanki....hayırlısı olur inşallah.....

canım beklemek çok zor sitrese giriyo insan bence çok tefonlara falan bakma kendine dikkat et hayırlı haberlerini alırız inşallah

pozitif 29 inan senin kadar heyecanlıydım bende...benimde yarın belli olacak ...inşallah hayırlısı olur...ama şimdiden moralim bozulmaya başladı sanki....hayırlısı olur inşallah.....
umarım senin pozitif olur inşallah iyi haberlerle dönersn .benm yaşadığımı yaşatmasın allah sana....

pozitif29 şimdi okudum çoookk üzüldüm canım ama sakın üzülme biiyorum mümkün değil ama ne kadar üzülürsen isyana o kadar yakın olursun nolurr canım sakın..allah bi kapıyı kapar bi kapıyı açar üstüne güneş doğmayan hiç bi gece yok...her istediğin en güsl zamanda gerçekleşek emin ol..

umarım senin pozitif olur inşallah iyi haberlerle dönersn .benm yaşadığımı yaşatmasın allah sana....

amin canım inşallah...bakalım..şu an ne düşündüğümü bende bilmiyorum..pozitif miyim negatifmiyim düşünemiyorum..duygularım ve aklım karmakarışık.....inşallah iyi olur...

rabbim sadece bana değil isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah..

pozitif önümüzdeki ay için dikkatli ol derim çünkü tedaviye ara verdiğinde hamile kalan çok kişi duydum ki sende duymuşsundur...umarım bundan sonraki doğan her güneş sana umutlarını getirsin...

m1001 senin hayırlı haberini bekliyoruz bugün de.İnşallah pozitiftir.Sıkı sıkıya bağlanmışlardır sana bebecikler canım.Bize mutlaka haber et.Bekliyoruz.Bol şans.

herjkese merhaba.Symrna art tan dr Bilgen Gediz ile tüp bebek yapan yada onun hastası olmuş birileri var mı acaba .Merak içindeyim 11 Eylül de iğneler başlayacak dr hakkında pratik bilgisi olan birileri cevap yazarsa çok sevinirim.

çok mutluyum arkadaşlar...çevremin ve siz arkadaşlarımın dualarınız sayesinde testim pozitif çıktı ALLAH 'a binlece kere şükürler olsun..yalnız yarın tekrarlanacak test 12.gün değerim 292 çıktı inşallah katlar...rüyalarım devam eder...

RABBıM TÜM isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....(amin)

canımm ya allah tamamına erdirsin sağlıklı sihatli kucakına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim darısı başıma

ya kızlar bişi soracam bu değerler iyi mi kötü mü....biraz önce başka bir sayfaya bakltım orada millet 18 30 90 gibi sayılardan bahsediyor..yardım edin lütfen içime bir korku düştü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…