haklsın ben kendmi alıştırmamıştım negatife ve yıkıldım toparlanmam uzun zaman alıcak.çok kötym kocama bi negatif aldım.inanamıyorum hala inanamıyorum!!!!
kocaman bi negatif!!!!!!o kadar umtluydum ki .hala bi yanlışlık olduğunu düşünyorum.adet bile olmadım belirti bile yok.ama sonuç negatif kanda.çok kötym ölmek istyorum!!!beni bir tek sen merak etmişsn teşekkür ederm allah duanı kabul etsn
ra pu inşallah her şey güzel olacak tekrarına gerek kalmadan canım
umarım senin pozitif olur inşallah iyi haberlerle dönersn .benm yaşadığımı yaşatmasın allah sana....pozitif 29 inan senin kadar heyecanlıydım bende...benimde yarın belli olacak ...inşallah hayırlısı olur...ama şimdiden moralim bozulmaya başladı sanki....hayırlısı olur inşallah.....
umarım senin pozitif olur inşallah iyi haberlerle dönersn .benm yaşadığımı yaşatmasın allah sana....
m.1001 umarım çok güsel haberler alırsın en hayırlısı en güseli olsun işalllaaaaaaaaaahhhyerimseniben
pozitif 29 inan senin kadar heyecanlıydım bende...benimde yarın belli olacak ...inşallah hayırlısı olur...ama şimdiden moralim bozulmaya başladı sanki....hayırlısı olur inşallah.....
çok mutluyum arkadaşlar...çevremin ve siz arkadaşlarımın dualarınız sayesinde testim pozitif çıktı ALLAH 'a binlece kere şükürler olsun..yalnız yarın tekrarlanacak test 12.gün değerim 292 çıktı inşallah katlar...rüyalarım devam eder...
RABBİM TÜM isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....(amin)
canımm ya allah tamamına erdirsin sağlıklı sihatli kucakına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?