2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba.Ben yeni katıldım. Formu tam çözemedim ama sanırım en işlek yer burası. Öncelikle hepinize bu zorlu süreçte öncelikle sabır sonra hayırlı evlat diliyorum.
Bir sorum olacak. Geçen ay tüp bebek tedavisi yaptırdım. 30 yumurtam toplandı ve üç transfer yapıldı. Ama toplama sonrası ohss oldum. Karnım ve yumurtalıklarım su topladı.Nefes almakta bile zorlandım. Çok zor bir süreçti Pko hastalarında görülebiliyormuş. Daha önce 9 aşılama, bir düşük bir doğum yaşadım. Ama böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Bir hafta hastanede serum tedavisi gördüm .2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama şişliğim tamamen geçmedi. Hala ultrasonda su gözüküyor. Böyle bir sorun yaşayan varsa ne zaman geçeceğine dair fikir verirseniz sevinirim.

3 orta kaliteli embiyo transfer edildi canım ama..biraz araştırdım..çoğul gebelikle ilgili değil sanırım..katlaması önemli olan..az veya çok..yani sanırım başka sitelerde tecrübe eden arkadaşların yorumlarını okudum..ama fazlada takılmak istemiyorum....inşallah rüyam yarıda kalmaz...şimdi daha da çok dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....ama doktorum gayet iyi demişti..korkulacak bişi yok demişti....hayırlısı...

canım ya dua etmezmiyim sen yüreyini ferah tut allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

ya kızlar bişi soracam bu değerler iyi mi kötü mü....biraz önce başka bir sayfaya bakltım orada millet 18 30 90 gibi sayılardan bahsediyor..yardım edin lütfen içime bir korku düştü...

çok sevindim tebrik ediyorum canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.292 çok iyi bir değer ama kesinlikle ikiz olacağının işareti değil.60-60 lerde bhcg ile ikiz bebek sahibi olanlar varken 350 ile tek gebelik yaşayanlarda var.inşallahhh ilk ultrasonundan sonra birlikte öğreneceğiz artık kaç tane olmuş bebişler.....

benim de sorum var ya.hala adet olmadım transferden sonra negatif sınuç aldım bugün 14.gün ama hiç adet belirtisi yok.ne zaman adet olucam????

m.1001 canım benimmmm çoooooooooooooooookkk sevindimm hep bugünkü gibi çok mutlu ol işallah hiç merak etme bundan sonra bin tane tet de yapılsa hep bebeğin yada bebeklerin seninle olcak sonraaaaaaa hooooooooopp kucağında:) pozitif29 bak sakın üzülme kuzucum en kısa zamnda senin de bu mutlu haberini alıcas...hepimiz bebişlerimizle çok mutlu olucas allahım izniyle..

ggokcen hoşgeldin canım benim hiç bi fikrim yok bu konu ile ilgili üzgünüm

ya kızlar bişi soracam bu değerler iyi mi kötü mü....biraz önce başka bir sayfaya bakltım orada millet 18 30 90 gibi sayılardan bahsediyor..yardım edin lütfen içime bir korku düştü...

senin değerin çok iyi ve gayet net hamileilk demek, 30-40 lar düşük değerler, senin endişe edecek bir şeyin yok. hatta ikiz bile olabilir kaydirigubbakcemile3
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzelce katlanır artar sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.

arkadaşlar şimdi yorumlarınızı okudum...çok çok sağolun...allah hepinizden razı olsun..iki cihanda da sizi mutlu olanlardan etsin inşallah...beni ne kadar rahatlattınız..içimdeki kelebekleri nasıl havalandırdınız anlatamam sizlere ..allah bana bu mutluluğu yaşattı..inşallah sizlerde yaşatır canlarım benim...

dualarım sizlerle..sizde beni yalnız bırakmayın...

Cholito hayırlı osun canım.Kaç tane yumurtan var.İlk denemn mi?kaç yıllık evlisin yaş kaç canım.Sana bol şans.

saol arkadaşım dün yumurtalarım toplandı 13 tane varmış 7 tanesinde embriyo oluşmuş allah nasip ederse pazartesi transfer var :sm_cool:
ilk deneyimmi bu 5 yıllık evliyim

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benimde tedavim bugün başladı. 4. denemem bilenler vardır bahsetmiştim daha önce. Pozitif29 arkadaşım öncelikle sana sağlık dilerim Allahtan bundan sonra herşeyin gönlünce olmasını dilerim. m.1001 arkadaşım inşallah sonuna kadar iyigider ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alırsın.

arkadaşlar ben bu sene ilkkez ankarada tüp bebek deneyecem bana hangi hastaneleri öneririsniz lütfennn yardımcı olun hiçbir bilgim yokkkkkkkkkkk????????

arkadaşlar ben bu sene ilkkez ankarada tüp bebek deneyecem bana hangi hastaneleri öneririsniz lütfennn yardımcı olun hiçbir bilgim yokkkkkkkkkkk????????

sesimi duyan varmı????????

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah kendine uygun bir yer bulabilirsin.ben ankarayı bilmiyorum ama maya tüp bebekten çok memnun olan arkadaşlar var sitede.merak ettiklerin hakkında deneyimlerimizi paylaşırız tabiki seve seveopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…