3 orta kaliteli embiyo transfer edildi canım ama..biraz araştırdım..çoğul gebelikle ilgili değil sanırım..katlaması önemli olan..az veya çok..yani sanırım başka sitelerde tecrübe eden arkadaşların yorumlarını okudum..ama fazlada takılmak istemiyorum....inşallah rüyam yarıda kalmaz...şimdi daha da çok dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....ama doktorum gayet iyi demişti..korkulacak bişi yok demişti....hayırlısı...
çok mutluyum arkadaşlar...çevremin ve siz arkadaşlarımın dualarınız sayesinde testim pozitif çıktı ALLAH 'a binlece kere şükürler olsun..yalnız yarın tekrarlanacak test 12.gün değerim 292 çıktı inşallah katlar...rüyalarım devam eder...
RABBİM TÜM isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....(amin)
ya kızlar bişi soracam bu değerler iyi mi kötü mü....biraz önce başka bir sayfaya bakltım orada millet 18 30 90 gibi sayılardan bahsediyor..yardım edin lütfen içime bir korku düştü...
çok mutluyum arkadaşlar...çevremin ve siz arkadaşlarımın dualarınız sayesinde testim pozitif çıktı ALLAH 'a binlece kere şükürler olsun..yalnız yarın tekrarlanacak test 12.gün değerim 292 çıktı inşallah katlar...rüyalarım devam eder...
RABBİM TÜM isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....(amin)
Merhaba.Ben yeni katıldım. Formu tam çözemedim ama sanırım en işlek yer burası. Öncelikle hepinize bu zorlu süreçte öncelikle sabır sonra hayırlı evlat diliyorum.
Bir sorum olacak. Geçen ay tüp bebek tedavisi yaptırdım. 30 yumurtam toplandı ve üç transfer yapıldı. Ama toplama sonrası ohss oldum. Karnım ve yumurtalıklarım su topladı.Nefes almakta bile zorlandım. Çok zor bir süreçti Pko hastalarında görülebiliyormuş. Daha önce 9 aşılama, bir düşük bir doğum yaşadım. Ama böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Bir hafta hastanede serum tedavisi gördüm .2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Ama şişliğim tamamen geçmedi. Hala ultrasonda su gözüküyor. Böyle bir sorun yaşayan varsa ne zaman geçeceğine dair fikir verirseniz sevinirim.
ya kızlar bişi soracam bu değerler iyi mi kötü mü....biraz önce başka bir sayfaya bakltım orada millet 18 30 90 gibi sayılardan bahsediyor..yardım edin lütfen içime bir korku düştü...
Cholito hayırlı osun canım.Kaç tane yumurtan var.İlk denemn mi?kaç yıllık evlisin yaş kaç canım.Sana bol şans.
tedavin bebişlerle sonuçlanır inşallah...hangi merkezde tedavi görüyorsun?
arkadaşlar ben bu sene ilkkez ankarada tüp bebek deneyecem bana hangi hastaneleri öneririsniz lütfennn yardımcı olun hiçbir bilgim yokkkkkkkkkkk????????
sesimi duyan varmı????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?