2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

lansor gerçekten çok bunaldım... eşimlede artık gerginizzz karar aşmasındayız napacağım bilmiyorum onuda bunlattımm...artık anne olmak sitiyorum

arkadaşlarımın hepsi hamile istemeyen bile iknciye hamile ben hala tekim bunaldımmm sanki herkes üstüme geliyor... geçen sene tedaviye gittik bende proplem yok eşimde sol taraftaki dama rtıkalı dediler ameliyat dediler oda ameliyat olmadan tüp bebek isityor ancak yeni ikna oldu bilmiyorumm uyku uyumuyorum artıkkk

canım seni çok iyi anlıyorum bu konuda hepimiz sabırsızlanıyoruz ama bazen önce tedbirlerimizi alıp sonrada tamamen rabbime bırakmak kalıyor kendimizi.eğer nasipte varsa bizlerde birgün anne olacağız ama sağlıkla hayırlı zamanda inşallahhh.di mi ama......sizin sorununuz neydi canım?

tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz???

arkadaşlar niçin bu kadar acele ediyorsunuz örnekleri görmüyormusunuz yıllar yıllar geçiyorda öyle çocuk sahibi olan insan sayısı okadar çokki! bu tedavide dingin bir ruh haline sahip olmak sakin davranmak o kadar önemli ki. Unutmayın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almadıkça bu işi başarmış sayılmayız.

öyle tabiki.....doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olacak inşallahhhh.iyi düşünelim iyi olsun....

kara kış geliyor sanki,kara kış herkesin elinde bebesi benim heryanım eksik anne ilkokulda öğrenmiştim bu konuyu sınıfa ben anlatmıştım hayatımız dört mevsim,ilk bahar;baharlarım geçti anne yazzzz sonbahar ve kara kışşşş çiçeklerim soldu anneeeeeeeee?ben dört mevsimi yaşayamadım anne nerdesinnartık heryanım eksik,nolu bana ben anne olamadım anneesen bana kırklıkta hazırlamıştın demiii artık onları abime veririsn........ ben neden büyüdüm anne büyüdmde neden uçtum yuvadan böle dertleim olduuu aklıma gelmeyenler başıma geldi,başımdan büyük işlere karıştım yuva kurdum,anne şimdi bunları duysan nekadar üzlürsün mutsuzmu kızım diye mutsuz değilimde anneeeeee çok uzaklardayım işteee canım yanıyor anneee,,,herşey üsütme geliyor insanlar bişeyleri mana edip bizi mutsuzluğa davet ediyorr,,annee iyiki varsın anne sakın gitmeeeeee sakın gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…