canım bu ne karamsarlık eğer sen böyle yaparsan olacağı varsa bile olmaz bunu bilesin güçlü hemde çok güçlü olman lazım ama herzaman sadece bu konuda değil ve insanları şaşırtman lazım böyle yaparsan tabii üzerine gelirler ve olaylarda seni zorlar unutma G Ü Ç L Ü O L M A K Z O R U N D A S I N...kara kış geliyor sanki,kara kış herkesin elinde bebesi benim heryanım eksik anne ilkokulda öğrenmiştim bu konuyu sınıfa ben anlatmıştım hayatımız dört mevsim,ilk bahar;baharlarım geçti anne yazzzz sonbahar ve kara kışşşş çiçeklerim soldu anneeeeeeeee?ben dört mevsimi yaşayamadım anne nerdesinnartık heryanım eksik,nolu bana ben anne olamadım anneesen bana kırklıkta hazırlamıştın demiii artık onları abime veririsn........ ben neden büyüdüm anne büyüdmde neden uçtum yuvadan böle dertleim olduuu aklıma gelmeyenler başıma geldi,başımdan büyük işlere karıştım yuva kurdum,anne şimdi bunları duysan nekadar üzlürsün mutsuzmu kızım diye mutsuz değilimde anneeeeee çok uzaklardayım işteee canım yanıyor anneee,,,herşey üsütme geliyor insanlar bişeyleri mana edip bizi mutsuzluğa davet ediyorr,,annee iyiki varsın anne sakın gitmeeeeee sakın gitme
inşş aksilik çıkmazsa bayramdan sonra ikinci tüp bebek için başlıyoruz rabbim cümlenizin yardımcısı olsunn
Semiye merhaba cnm üzülme canım burdaki sayfaları okursan hepimiz aynı bunalımlardan aynı sıkıntılardan geçtik. Halada geçiyoruz zaman zaman. Bu yüzden seni bizden iyi anlıycak kimse yoktur. Kafanda ki karamsarlığı bir an evvel atmaya çalış benim de mutlaka bir gün bebeğim olucak de ve ben bunun için bana düşen görev neyse onu yapıcam diyerek bu zorlu yola başla. Zorlu yol diyorum evet hiçte kolay değil. Önce kendini toparla doktorunu iyi seç gerisini de Allaha emanet de ve başla. Bu işte stres hiç ummadığın kadar önemli çünkü.kara kış geliyor sanki,kara kış herkesin elinde bebesi benim heryanım eksik anne ilkokulda öğrenmiştim bu konuyu sınıfa ben anlatmıştım hayatımız dört mevsim,ilk bahar;baharlarım geçti anne yazzzz sonbahar ve kara kışşşş çiçeklerim soldu anneeeeeeeee?ben dört mevsimi yaşayamadım anne nerdesinnartık heryanım eksik,nolu bana ben anne olamadım anneesen bana kırklıkta hazırlamıştın demiii artık onları abime veririsn........ ben neden büyüdüm anne büyüdmde neden uçtum yuvadan böle dertleim olduuu aklıma gelmeyenler başıma geldi,başımdan büyük işlere karıştım yuva kurdum,anne şimdi bunları duysan nekadar üzlürsün mutsuzmu kızım diye mutsuz değilimde anneeeeee çok uzaklardayım işteee canım yanıyor anneee,,,herşey üsütme geliyor insanlar bişeyleri mana edip bizi mutsuzluğa davet ediyorr,,annee iyiki varsın anne sakın gitmeeeeee sakın gitme
Ne zaman hamile kalabilirsiniz, Hangi gün hamile kalırsanız kızınız olur, hangi gün hamile kalırsanız oğlunuz olur Bebekistiyoruz.biz - Bonie Family planning light - cinsiyet belirleme, çocuk cinsiyet, bebek teşhis mutlaka bakın. Doğurganlık günlerinizi kendiniz tespit edin
arkadaşlar merhaba burda hiç yazmadım ama sizleri takip ediyordum bende ilk tüpbebek tedavimi oldum bende pko vardı 20 yumurtam toplandı 8 i embriyo oldu 2 iyi birde orda kalite üç embriyo transfer edildi anatolia da yaptırdım ve ayın 8 de sonuç baktıracakken dün yani 8. günümde kanamam başladı önce tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama biraz fazla oldu ve bu günde devam ediyor az az ve koyu renkte doktorum dinlenmemi ve 8inde kan vermemi söyledi ama ben umudu kestim çünkü ağrılı bir kanama normal adet gibi ağrım var oysaki çok umutluydum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok çok üzüldüm
arkadaşlar merhaba burda hiç yazmadım ama sizleri takip ediyordum bende ilk tüpbebek tedavimi oldum bende pko vardı 20 yumurtam toplandı 8 i embriyo oldu 2 iyi birde orda kalite üç embriyo transfer edildi anatolia da yaptırdım ve ayın 8 de sonuç baktıracakken dün yani 8. günümde kanamam başladı önce tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama biraz fazla oldu ve bu günde devam ediyor az az ve koyu renkte doktorum dinlenmemi ve 8inde kan vermemi söyledi ama ben umudu kestim çünkü ağrılı bir kanama normal adet gibi ağrım var oysaki çok umutluydum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok çok üzüldüm
Bu ne şaka mı?
m.1001 tebrik ederim
teşekkürler canım bende pko luydum ve ilk denememde tuttu allah a şükür darısı sizlere inşallah...
bana da hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah ALLAH.
m1001 ordamısın
m.1001 çanakkalede nerde yaşıyorsun canım?merkez mi?ilçeler mi??
özlem 1415inşallah emeklerin boşa gitmez canım inşallah hamilesindir allahım yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?