2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım olmadı şimdi üçünçüyü yapdırdım bekliyorum 8 eylülde testde gitcem ama geçen sene teyze kızının 22 seneden sonra oldu aynı dr. da bende 13 senelik evliyim sebepde bilinmeyen kısırlıkdı bakalım bu ne olacak inşallah zamanı gelmişdir senin sinirlerin bozulmuş bak burası terapi gibi sayfaları oku sen tek deyilsin allah hepimizin yüzünü güldürsünn

canım bu ne karamsarlık eğer sen böyle yaparsan olacağı varsa bile olmaz bunu bilesin güçlü hemde çok güçlü olman lazım ama herzaman sadece bu konuda değil ve insanları şaşırtman lazım böyle yaparsan tabii üzerine gelirler ve olaylarda seni zorlar unutma G Ü Ç L Ü O L M A K Z O R U N D A S I N...

inşş aksilik çıkmazsa bayramdan sonra ikinci tüp bebek için başlıyoruz rabbim cümlenizin yardımcısı olsunn

Son düzenleme:
mehaba semiyecim valla sen acayip bunalımsadın .Naptın kendine böyle bende etrafımdaki herkesin hamilelik haberini aldığım zaman yıkılıyorum kolum kanadım kırılıyo üzülüyorum ağlıyorum ama sonra toparlıyorum eminim burdaki bütün arkadaşlar aynen şeyi yaşıyordur yapma böyle kendine zarar kendini bu kadar çok üzme canımya seni gurbette olmak yıpratmış birazda yanlış değilsem olsun arkadaşım bak burda hiç tanımadığın ama seninle aynen duyguları paylaşan okadar çok insan varki dök içini rahatla

arkadaşlar merhaba burda hiç yazmadım ama sizleri takip ediyordum bende ilk tüpbebek tedavimi oldum bende pko vardı 20 yumurtam toplandı 8 i embriyo oldu 2 iyi birde orda kalite üç embriyo transfer edildi anatolia da yaptırdım ve ayın 8 de sonuç baktıracakken dün yani 8. günümde kanamam başladı önce tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama biraz fazla oldu ve bu günde devam ediyor az az ve koyu renkte doktorum dinlenmemi ve 8inde kan vermemi söyledi ama ben umudu kestim çünkü ağrılı bir kanama normal adet gibi ağrım var oysaki çok umutluydum eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok çok üzüldüm

Semiye merhaba cnm üzülme canım burdaki sayfaları okursan hepimiz aynı bunalımlardan aynı sıkıntılardan geçtik. Halada geçiyoruz zaman zaman. Bu yüzden seni bizden iyi anlıycak kimse yoktur. Kafanda ki karamsarlığı bir an evvel atmaya çalış benim de mutlaka bir gün bebeğim olucak de ve ben bunun için bana düşen görev neyse onu yapıcam diyerek bu zorlu yola başla. Zorlu yol diyorum evet hiçte kolay değil. Önce kendini toparla doktorunu iyi seç gerisini de Allaha emanet de ve başla. Bu işte stres hiç ummadığın kadar önemli çünkü.

Bu ne şaka mı?

canım üzülme demek çok saçma biliyorum allah sabır versin ilk denemenmiş tekrar denersin

Merhaba ozlem1415. Doktorunu dinle ve dinlen Allahtan ümit kesilmez Koyu renge dönmesi ve azalması iyi bişey olabilir.

Bu ne şaka mı?[/QUOTE]

ayneeeeeennnn katılıyorum canım yaaaaa.sanki normal yoldan doğurabilsek biz bilemeyeceğiz ne zaman yumurtluyoruz ne zaman adet oluyoruz..... kızmış erkekmiş ne farkeder allahh bize sağlıklı hayırkı bir evlat versinde.......

Bu ne şaka mı?

ayneeeeeennnn katılıyorum canım yaaaaa.sanki normal yoldan doğurabilsek biz bilemeyeceğiz ne zaman yumurtluyoruz ne zaman adet oluyoruz..... kızmış erkekmiş ne farkeder allahh bize sağlıklı hayırkı bir evlat versinde.......[/QUOTE]

Evt cnm ya görünce ben mi yanlış anlıyorum acaba dedim. Şaka gibi bizim öyle bir lüksümüz varmış gibi insan bir bakar nereye yazdım ben diye. Allahın işine kim karışabilir ki....Hala varmı böyle erkek olsun kız olsun muhabbeti...

teşekkürler canım bende pko luydum ve ilk denememde tuttu allah a şükür darısı sizlere inşallah...

bana da hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah ALLAH.

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

m1001 ordamısın

Buradayım canım sadece ben değil bak hepimiz burada seninleyiz...

canım çok karamsarsın...herşey umut etmekle başlar...önce umut edeceğiz, rabbimden isteyeceğiz , sonra inatçı bebeklerimiz o gün geldiğinde bize koşa koşa gelecekler...sen rahat ol..er geç seni bulacaklar allah'ın izni ile...

biliyorum insan sıkıntı içinde iken sadece kendi sanıyor..sanki herkes çok mutlu bir kendi mutsuz sanıyor..ama inan öyle değil..herkesin kendine göre stresi var..bak bizlerde senin gibiyiz..ilk başlarda zorlandık durumu kabullenmeyi..kabullendikten sonrada doktor doktor gezdik tedavi için... sonra iğneler ilaçlar ve zorlu bir süreç başladı...olmadı...tekrar denedik..umudumuz tükendi, ağladık ,sızladık ..bu arada çavremizdeki anlayışsız insanlarla uğraştık.... neredeyse tüm akrabalarımıza arkadaşlarımıza tekrar tekrar anlatmaya çalıştık kendimizi zaman zaman kendimizi eksik gördük sorunsuz hamile kalanlardan...ama üzüntümüzü hatta kıskandığımızı belli etmemeye çalıştık....tek başımıza ayakta kalmaya çalışırken umutlarımız yavaş yavaş terketmeye başladı bizi..

sonra kendimizi toparlamaya başladığımızda tekrar çıktık zorlu yollara..elimizde kalan umudada sıkı sıkıya sarılarak..ve rabbim'e bol bol dua ederek tedavimizi tamamladık...

sıra geldi bitmeyen 12 günlük zaman denen cellada ..bu zaman içerisinde neler hisstmedik ki..bazen heme eczaneden bir test alıp deneyelim dedik..bazen korktuk son günü bekledik..kah ağladık kah güldük...

ama sonunda dualarımız kabul oldu...ne iğnelerin acısı kaldı aklımda ne de çektiğim sıkıntılar...

sende bir gün o güzel haberi alacaksın inşallah...

hiç üzülme bol bol dua et ve umut et...

Bu ne şaka mı?[/QUOTE]

Plum cum canım benim senin yazını gördüm dağıldım, gülmekten... surat ifadeni düşündüm bir an.. Ben de bir şey yazayım demiştim sonra vazgeçtim.. Bırak cinsiyeti bilmem ne, kendimiz yapabilsek zaten burda buluşup tanışmış olmazdık ...ayrıca ne cinsiyeti, ne adeti umurumda değil, bunu nasip etsin rabbim de nasıl, ne zaman , hangisini önemli mi.... Ne bu şaka mıı ?? eşşek şakası gibi bişi...delikafadulden

özlem 1415inşallah emeklerin boşa gitmez canım inşallah hamilesindir allahım yardımcın olsun

bende öyle umut ediyordum canım ama şimdi test yaptırdım doktorum söyledi ama değerim 2,75 gibi bir değer çıktı sekretere sordum anlamı ne diye pozitif dedi eşimde bende tekrar umutları filizlendirdik ama ben bunun düşük bir değer olduğunu biliyordum doktora bilgi verdim evet değer düşük test gününde tekrar ver dedi ama ben zannetmiyorum umtlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
sanırım düşük filanda olabilir bu çünkü normalde böyle ağrılı olmaz ama ağrılı bir kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…