canım üzülme demek çok saçma biliyorum allah sabır versin ilk denemenmiş tekrar denersin
sğl aminn canım..cümlemizi kavuştursun rabbim:Saruboceq:şimdiden hayırlı olsun inşallah kavuşursun bebişine yada bebişlerine:CüvCüv::1hug:
canım o nasıl bir düşüncedir daha ilk tedavide bak benim 4. tedavim... şimdiyekadar embriyolar birinci kalitede olmasına ragmen hiç tutmadıgı için bazen hiç olmucakmış gibi geliyor ama hiçbirzaman bukadar üzülüp yılmadım tüm testleri yaptırdım ne genetik testte nede rahimde bişey çıktı.. söylenecek tek şey takdiri ilahi zamanı gelmemiş diyorum... allahın izniyle olacak inşallah hepimizin zamanı gelince....bana ilk denemede olmazsa ikincide hiç olmaz gibi geliyor demekki rahimde veya genetikte bir sorun varmış gibi geliyor ama embiriyolar gayet iidi ikinci için gücümü nezaman toplarım bilmiyorum
çok mutluyum arkadaşlar...çevremin ve siz arkadaşlarımın dualarınız sayesinde testim pozitif çıktı ALLAH 'a binlece kere şükürler olsun..yalnız yarın tekrarlanacak test 12.gün değerim 292 çıktı inşallah katlar...rüyalarım devam eder...
RABBİM TÜM isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....(amin)
canım olmadı şimdi üçünçüyü yapdırdım bekliyorum 8 eylülde testde gitcem ama geçen sene teyze kızının 22 seneden sonra oldu aynı dr. da bende 13 senelik evliyim sebepde bilinmeyen kısırlıkdı bakalım bu ne olacak inşallah zamanı gelmişdir senin sinirlerin bozulmuş bak burası terapi gibi sayfaları oku sen tek deyilsin allah hepimizin yüzünü güldürsünn
m.1001 canım hayırlı olsun tebrik ediyorum Allah sağlılklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder darısı bizlere olur inşallah
canım sakın kalkma sabret biraz daha çünkü daha çok erken ve çok küçükler en azından 4 hafta daha idare et çünkü düşük için en önemli zamanlar bu zamanlar boş ver evi filan onlar nasılsa olur önemli olan bebeklerin. kendine çok iyi bak yemene dikkat et bol sıvı almayı unutma sağlıcakla kalın (bebeklerin ve sen)inşşşşaaaalllllaaaaahhhhhh canım benim..sağol..darısı sizlerin başına inşallah....
canım sakın kalkma sabret biraz daha çünkü daha çok erken ve çok küçükler en azından 4 hafta daha idare et çünkü düşük için en önemli zamanlar bu zamanlar boş ver evi filan onlar nasılsa olur önemli olan bebeklerin. kendine çok iyi bak yemene dikkat et bol sıvı almayı unutma sağlıcakla kalın (bebeklerin ve sen)
canım yat tabii bebeklerin daha çok küçük bende çanakkaledeyim burdamı yaptırdın bildiğim kadarıyla burda öyle bir merkez yok.hülyacım çok teşekkür ederim canım...allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu..gerçi ben hala inanamıyorum hamile olduğuma...
...15 gün ultrason var kaç tane olduğunu o zaman öğreneceğiz inşallah....
bu arada yatmaktan sırtıma ağrılar girdi..korkuyorum henüz bi iş yapmıyorum...annemler ve kayınvalidemlerde uzak.. eşim birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun ama kadın eli gibi olmuyor...
yakında ev çöp ev olacak diye korkuyorum:)))) ama umurumda mı ki.....
canım yat tabii bebeklerin daha çok küçük bende çanakkaledeyim burdamı yaptırdın bildiğim kadarıyla burda öyle bir merkez yok.
canım biliyorum bende bu yüzden izmirde tedavi görüyorumda hani acaba benim haberim yokkenmi açıldı diye merak ettim. sizlerde bursaya gidiyorsunuz o zaman allah hepimize kolaylık ve sqabır versin. bende tedavime başladım bakalım hayırlısıyla olur inşallahyok canım malesefffff.en yakın merkez bursada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?