2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bana ilk denemede olmazsa ikincide hiç olmaz gibi geliyor demekki rahimde veya genetikte bir sorun varmış gibi geliyor ama embiriyolar gayet iidi ikinci için gücümü nezaman toplarım bilmiyorum
canım o nasıl bir düşüncedir daha ilk tedavide bak benim 4. tedavim... şimdiyekadar embriyolar birinci kalitede olmasına ragmen hiç tutmadıgı için bazen hiç olmucakmış gibi geliyor ama hiçbirzaman bukadar üzülüp yılmadım tüm testleri yaptırdım ne genetik testte nede rahimde bişey çıktı.. söylenecek tek şey takdiri ilahi zamanı gelmemiş diyorum... allahın izniyle olacak inşallah hepimizin zamanı gelince....

ya arkadaşlar bugün transferden sonraki 16.gün.negatif sonuçtan sonra hemen adet oluyo herkes ama ben hala olmadım hiç bi belirti de yok kafayı yicem.neden olmadım??bi sorun mu var acaba.sol tarafımda da bi batma var başka bellirti de yok adetle ilgili.ne zaman adet olucam????

Arkadaşlar ben 25ağustosta bir üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve asistanlar takip etti berbattı eziyet dolu asık suratlı doktorlar ilk denememdi asistanlar doçente telefonla bilgi veriyordu sonucum negatif ve eşimde problem yoktu benim sağ tüpüm kapalı ve adet düzensizliği vardı sadece ve sonuç negatifti bende daha sorunlu arkadaşıma sıkı ve psikolojik destekli 3 adet 1 kalite yumurta ile bir bebeği olucak bana ise 1 tanesi iyi kalan 3 tanesi düşük dediler ve 4 yumurta koydular sözde ama inanmıyorum devlet kurumunda birdaha tövbe özel güzel bir merkez buldum ve aralık ocak aylarında gidip görüşücem acaba klinik önerisi alabiliyormuyum

Bır arkadaŞım ılk denemesınde kana bakmadan adet oldu 2 cı denemesınde 15-20 gÜn ıÇınde adet oldu sonuÇ negatıfse olursun adet

ArkadaŞlar tÜp bebek yaptırıp ılk yada bır sonrakı denemelerı tutmayan arkadaŞlar yıkılıyor dÜnyam bıttı artık anne olamıcam dÜŞÜncesınde normal gebelıkte bıle hop dıye gebe kalınmıyor korunmayı bırakıp 9 ay yada daha uzun bır sÜre sonra hamıle kalan var tÜp bebekte ıhtımal fazla fakat pskolojık yada farklı nedenlerle dÖllenmıŞ yumurtalar tutunamıyabılır bu ıŞlerı denemek lazım denemelerde ıhtımal her zaman artar yaŞ geÇmeden pes etmeden moralı yÜksek tutup bu ıŞlerın peŞıne dÜŞmek lazım benım ılk denemem olmadı ezıyet dolu berpat takıp ruh halımı bozan asıstan doÇentten cevap alamadım soru sormaya korktum zaten burnu bır karıŞ havada asıstanlar takıp ettı doktorum yoktu kı doktoruma gÜveneyım pskolojı ve doktoruna gÜven Çok Önemlı ben pskolojımı topladım bırde gÜven duyacaĞım doktoruda buldummu durmak yok yola devam edıcem ımkanım ve ÖmrÜm el verdıĞı sÜrece buda normal gebelık gıbı zamanıysa kadının pskolojısı ve yumurtaların pskolojısı ıyı olsun gebelıklerın oluŞacaĞına ınanıyorum moral ve gÜven duyduĞumuz doktor bu Çok Önemlı bence:)..sloganım yola devam durmak yok:)))

Canım çok sevindim.Hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Moral bulduk bu haberle çok iyi oldu arkadaşım.Bana ikiz gibi geliyor ama hayırlısı bekleyip görücez tabi.

Ceylanucar senin haberini de bekliyoruz yarın hayırlısıyla canım.Sakın stres yapma.Bebeğin seninleyse zaten oradadır.Eğer tutunmadıysa stres yapsan da birşey değişmez.Sonuna da gelmişsin işin.Ben ilk denememde o yanlışı yaptım çünkü.

hülyacım çok teşekkür ederim canım...allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu..gerçi ben hala inanamıyorum hamile olduğuma...

...15 gün ultrason var kaç tane olduğunu o zaman öğreneceğiz inşallah....

bu arada yatmaktan sırtıma ağrılar girdi..korkuyorum henüz bi iş yapmıyorum...annemler ve kayınvalidemlerde uzak.. eşim birşeyler yapmaya çalışıyor sağolsun ama kadın eli gibi olmuyor...
yakında ev çöp ev olacak diye korkuyorum:)))) ama umurumda mı ki.....

ceylanucar yarın sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah...

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..gönlünün muradını versin inşallah.....

m.1001 canım hayırlı olsun tebrik ediyorum Allah sağlılklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder darısı bizlere olur inşallah

inşşşşaaaalllllaaaaahhhhhh canım benim..sağol..darısı sizlerin başına inşallah....
canım sakın kalkma sabret biraz daha çünkü daha çok erken ve çok küçükler en azından 4 hafta daha idare et çünkü düşük için en önemli zamanlar bu zamanlar boş ver evi filan onlar nasılsa olur önemli olan bebeklerin. kendine çok iyi bak yemene dikkat et bol sıvı almayı unutma sağlıcakla kalın (bebeklerin ve sen)

canım sağolasın beni düşündüğün için...inan ev umurumda değil..biraz titiz olduğum için rahatsız etmiyo değil..ancak bebeklerim yada bebeğim daha önemli tabi ki..yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahsızlık ve gaz problemim var..ne yesem gaz yapıyor..bir de kabızlık oldu mu düşün artık halimi...canım sadece sebze(çiğ),meyve ,ayran gibi soğuk şeyler istiyor.azıcık onlardan yiyebiliyorum arada da zar zor balık yemeye çalııyorum..yoksaki yemekler ağzımda büyüyor..normalde iştahlı biri olmama rağmen şu anda hiçbir yemek çekici gelmiyor..buna rağmen şiştim kıyafet bulmakta zorlanıyorum..ilk haftalarda böyle olursa 9 . ay ne yaparım bilmiyorum..((allah tan bir aksilik gelmezse))

canım yat tabii bebeklerin daha çok küçük bende çanakkaledeyim burdamı yaptırdın bildiğim kadarıyla burda öyle bir merkez yok.

yok canım malesefffff.en yakın merkez bursada....
canım biliyorum bende bu yüzden izmirde tedavi görüyorumda hani acaba benim haberim yokkenmi açıldı diye merak ettim. sizlerde bursaya gidiyorsunuz o zaman allah hepimize kolaylık ve sqabır versin. bende tedavime başladım bakalım hayırlısıyla olur inşallah

hülya59 ve m.101arkadaşlarımm olmadı bu seferde olmadı cumartesi gecesi adettim başladıı oysaki bu sefer olacak diyordum öyle hazırlanmışdımki iki senedir sigara içmiyorum spor yapdım sağlıklı beslendim stres yapmadım iş yapmadım yatdım bol su içdim . peki nedenn olmuyor sabırla bekledim 99 senesinden beri uraşıyorum gelecek ay 14 nçü sene giriyorum annem hakkında hayırlısı böyleki olmuyor diyor eşim bir daha yok zorlama diyor insanın tüp bebek yaptıra bilecek ümitdinin olması bile güzelmiş.nasıl alışacam bebekyimin olmayacakğına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…