2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bluestar merhaba canım
bişey soracağım izmirde nerde başladın tedaviye memnun musun
bende izmirde başlıcam onun için sordum yardımcı olursan sevinirim

ceylanucar canımmm çook üzüldüm
tahmin ediorum ki çok zordur deneyip sonuç alamamak bilmiorum belki çok saçma olacak sölediğim ama umutsuzluk en kötüsü birazcık dinlenip biraz zamana bırak istersen bakarsın hiç beklenmedik anda oluveriri ALlAH çok büyük sen hiç üzme canını benim kuznim 16 yıl uğraştı 6 kere tüp bebk tedavisi gördü hiçbirinde olmadı şimdi hamile 7. tüp bebekte nasip oldu bence vazgeçme derim ama tabiki sizin kararınız

ceylanur canım her şey nasiple ..demekki daha vakti saati gelmemiş..canım bu senin kaçıncı denemen ..peki doktorlar ne diyor tutmamasına..bendede yumurta rezervi azlığı var..ceylanur canım bu mübarek günlerde duamızı eksik etmeyecegiz..inşallah RABBıM bizleride hamiş olmayı nasip etcek..

canım çok üzüldüm..allah sabır versin....gerçekten zor bir durum..RABBİM neylerse güzel eyler..vardır bunda da bir hayır..üzülme canım...hayatta olmaz diye bişey yok..bak sana bir olay anlatayım...

iş arkadaşlarımdan birinin bir akrabası varmış..yıllardır çocuk tedavisi görmüşler..kadının rahminin yarısı yokmuş..ve eşinin canlı ve sağlıklı spermleri yok denecek kadar azmış..ve doktorlar ''sizin çocuğunuz kesinlikle olmaz..boşuna para ve zaman kaybetmeyin..''demişler..onlarda tedaviyi bırakmışlar...derken 2-3 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış..bu yaz nur topu gibi sağlıklı bir kızları olmuş...

bol bol dua et..kuran okumayı biliyorsan özellikle MERYEM suresini bolca oku ve dua et..veren de ALLAH..alan da ALLAH...gerisi hikaye..ve bahane..RABBİM inşallah sana gönlünün muradını verir canım..

lansor17 ve bluestar burada tüp bebek merkezi yok ..aşılamalarımı izmir de ege üniversitesinde yaptırmıştım...tüp bebek tedavisini ise istanbul da medikal park bahçelievler hastanesinde yaptırdım .

bluestar merhaba canım
bişey soracağım izmirde nerde başladın tedaviye memnun musun
bende izmirde başlıcam onun için sordum yardımcı olursan sevinirim
canım ben 2007 den beri irenbede tedavi görüyorum 3. denememde tutmuştu ama 20 haftalık kaybettim ama şimdi yine devam ediyorum hayırlısı bakalım

ceylanucar canım hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah tan ümit kesilmezmiş tatlım bol dua et canım benim mutlaka Allah yüznü güldürür

arkadaşlarım çok sağolun şimdi çok üzğünüm zamanla toplarım ümitsin yaşanmaz allahım benimde yüzümü güldürür inşallah

canım bu benim üçüncüydü ama iki aşılama iki ameliyat ikide yumurta toplama işlemine gelince iptal oldu çok büyüdülerçap uyumsuzlu oldu ilk başladımızda sorun yokdu bilinmeyen kısırlıkdı hatda dr. ilk ameliyadı açık yapdı rahimde göremediyimiz birşeymi var diye.bu son tüp bebekde ise yumurta rezervim bitmiş dört tane oldu üçü olgun çıkdı bir iyi birde orta embriyo transfer etmişlerdi genetik testde yapdırdım ilk ve ikinciye yüzde 55le 60 demişdi buna ise yüzde 25le 35 demişdi olmadı ALLAH hepimizin yüzünü gürdürür inşallah

canım ben 2007 den beri irenbede tedavi görüyorum 3. denememde tutmuştu ama 20 haftalık kaybettim ama şimdi yine devam ediyorum hayırlısı bakalım
canım daha öncE paylaştınmı burda bilmiorum ama ben şimdi öğrendim çok geçmiş olsun çok da üzüldüm..peki acını tazelemek olmacaksa sorabilirmiyim 20 haftalkken neden kaybediliormuş yani tüp bebek tedavisiyle mi ilgili yoksaa normalde olsa aynı şey yaşanabilirmiydi yani herşey allahın elinde ama tüp bebek düşük riskini artırıcı bi tedavimi? umarım4. son olur ttalım ve bebeişin koşarak sana gelir

içim hala kızıma çok acıyor ama bazen bebeklerde görülen bir takım rahatsızlıklardan ötürü anne karnında ölebiliyorlarmış. benimkide öyle bir şeymiş. yani şanssjzlık allahın takdiri ne yapalım. çok acı çektim inanırmısınız hala karnımdaymış gibi geliyor bazen ama yoookk. neyse çok acıydı allah kimseye evlat acısı tattırmasın

iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ne karar verdiniz tedaviyle ilgili
naıl gitsin tatlım herşey aynı konuştuumuz gibi benşimdilik sustum eşimn hazırlanmasnı bekliyorum bu arada sizlerle arkadaşlık yapıp kendimi de hazırlıyorum:)
o yüzden herkese çok teşekkürler herbirerinizin ne kadar faydalı olduğunuzu anlatamam

bluestar keşke sormasaydım çok özür dilerim sen hislerini anlatınca içim yandı tekrar hatırlatmak istemezdim kendime çok kızdım...
eminnim çok zor zamanlardı ve atlatmak için biraz zaman...ama en güsel en süslüüüü en zeki kıslarımızdan biri sana en kısa zamanda gelevek hiç merak etme allah sevdiği kuluna dert verirmiş soooonraaaaaaaaaa en güselini gene ona veririmiş inşallah...

m.1001 minikkkkkkk güseeelll anneeee nasılsınnnn:)
nasıl hissediosun kendini sen hep anlat o güsel duygularını bizede çk büyük umut olsun..

pozitif29 arkadaşım sen nasılsın regl başladımı
biraz daha ii misin canımm
aklım sende meraktayım kendinden haber ver

canım eşin neyi bekliyor eşin sadece tahlil verecek oda onlar için çok kolay zaten eşini anca sen ikna edebilirsin yinede sizin özeliniz benim ne haddime ama benimki sadece bir öneri yanlış anlamazsan :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…