hülya59 ve m.101arkadaşlarımm olmadı bu seferde olmadı cumartesi gecesi adettim başladıı oysaki bu sefer olacak diyordum öyle hazırlanmışdımki iki senedir sigara içmiyorum spor yapdım sağlıklı beslendim stres yapmadım iş yapmadım yatdım bol su içdim . peki nedenn olmuyor sabırla bekledim 99 senesinden beri uraşıyorum gelecek ay 14 nçü sene giriyorum annem hakkında hayırlısı böyleki olmuyor diyor eşim bir daha yok zorlama diyor insanın tüp bebek yaptıra bilecek ümitdinin olması bile güzelmiş.nasıl alışacam bebekyimin olmayacakğına
canım ben 2007 den beri irenbede tedavi görüyorum 3. denememde tutmuştu ama 20 haftalık kaybettim ama şimdi yine devam ediyorum hayırlısı bakalımbluestar merhaba canım
bişey soracağım izmirde nerde başladın tedaviye memnun musun
bende izmirde başlıcam onun için sordum yardımcı olursan sevinirim
İnşallah bir daha ki denemende bebeğini kucağına alırsın.canım ben 2007 den beri irenbede tedavi görüyorum 3. denememde tutmuştu ama 20 haftalık kaybettim ama şimdi yine devam ediyorum hayırlısı bakalım
ceylanur canım her şey nasiple ..demekki daha vakti saati gelmemiş..canım bu senin kaçıncı denemen ..peki doktorlar ne diyor tutmamasına..bendede yumurta rezervi azlığı var..ceylanur canım bu mübarek günlerde duamızı eksik etmeyecegiz..inşallah RABBİM bizleride hamiş olmayı nasip etcek..
canım daha öncE paylaştınmı burda bilmiorum ama ben şimdi öğrendim çok geçmiş olsun çok da üzüldüm..peki acını tazelemek olmacaksa sorabilirmiyim 20 haftalkken neden kaybediliormuş yani tüp bebek tedavisiyle mi ilgili yoksaa normalde olsa aynı şey yaşanabilirmiydi yani herşey allahın elinde ama tüp bebek düşük riskini artırıcı bi tedavimi? umarım4. son olur ttalım ve bebeişin koşarak sana gelircanım ben 2007 den beri irenbede tedavi görüyorum 3. denememde tutmuştu ama 20 haftalık kaybettim ama şimdi yine devam ediyorum hayırlısı bakalım
kızlar kimse yok bugün nerdesiniz
içim hala kızıma çok acıyor ama bazen bebeklerde görülen bir takım rahatsızlıklardan ötürü anne karnında ölebiliyorlarmış. benimkide öyle bir şeymiş. yani şanssjzlık allahın takdiri ne yapalım. çok acı çektim inanırmısınız hala karnımdaymış gibi geliyor bazen ama yoookk. neyse çok acıydı allah kimseye evlat acısı tattırmasıncanım daha öncE paylaştınmı burda bilmiorum ama ben şimdi öğrendim çok geçmiş olsun çok da üzüldüm..peki acını tazelemek olmacaksa sorabilirmiyim 20 haftalkken neden kaybediliormuş yani tüp bebek tedavisiyle mi ilgili yoksaa normalde olsa aynı şey yaşanabilirmiydi yani herşey allahın elinde ama tüp bebek düşük riskini artırıcı bi tedavimi? umarım4. son olur ttalım ve bebeişin koşarak sana gelir
naıl gitsin tatlım herşey aynı konuştuumuz gibi benşimdilik sustum eşimn hazırlanmasnı bekliyorum bu arada sizlerle arkadaşlık yapıp kendimi de hazırlıyorum:)iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ne karar verdiniz tedaviyle ilgili
bluestar keşke sormasaydım çok özür dilerim sen hislerini anlatınca içim yandı tekrar hatırlatmak istemezdim kendime çok kızdım...içim hala kızıma çok acıyor ama bazen bebeklerde görülen bir takım rahatsızlıklardan ötürü anne karnında ölebiliyorlarmış. benimkide öyle bir şeymiş. yani şanssjzlık allahın takdiri ne yapalım. çok acı çektim inanırmısınız hala karnımdaymış gibi geliyor bazen ama yoookk. neyse çok acıydı allah kimseye evlat acısı tattırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?