üzülme arkadaşım benimde yaşanmışlarım seninkine benzer kendini sakın yıpratma bir arkadaşım bana şöyle der "kendini üzme sakın eğer sen varsan onlar var!" önemli olan şu an senin sağlığın tamammı canım umarım bu çektiğin dertlerin mükafatını en yakın zamanda alırsın.canım bu benim üçüncüydü ama iki aşılama iki ameliyat ikide yumurta toplama işlemine gelince iptal oldu çok büyüdülerçap uyumsuzlu oldu ilk başladımızda sorun yokdu bilinmeyen kısırlıkdı hatda dr. ilk ameliyadı açık yapdı rahimde göremediyimiz birşeymi var diye.bu son tüp bebekde ise yumurta rezervim bitmiş dört tane oldu üçü olgun çıkdı bir iyi birde orta embriyo transfer etmişlerdi genetik testde yapdırdım ilk ve ikinciye yüzde 55le 60 demişdi buna ise yüzde 25le 35 demişdi olmadı ALLAH hepimizin yüzünü gürdürür inşallah
hülya59 ve m.101arkadaşlarımm olmadı bu seferde olmadı cumartesi gecesi adettim başladıı oysaki bu sefer olacak diyordum öyle hazırlanmışdımki iki senedir sigara içmiyorum spor yapdım sağlıklı beslendim stres yapmadım iş yapmadım yatdım bol su içdim . peki nedenn olmuyor sabırla bekledim 99 senesinden beri uraşıyorum gelecek ay 14 nçü sene giriyorum annem hakkında hayırlısı böyleki olmuyor diyor eşim bir daha yok zorlama diyor insanın tüp bebek yaptıra bilecek ümitdinin olması bile güzelmiş.nasıl alışacam bebekyimin olmayacakğına
m.1001 minikkkkkkk güseeelll anneeee nasılsınnnn:)
nasıl hissediosun kendini sen hep anlat o güsel duygularını bizede çk büyük umut olsun..
merhaba arkadaşlar önce Allahtan hepimize hayırlı olanı vermesini diliyorum ve hepinize ayrı ayrı sevincini acısını paylaşıyorum ..
ben 30 yaşında 11 yıllık evli bi bayanım eylül ayının 1inde ilk tüp bebek denememin transferi oldu 13 yumurta alındı 7 tanesi döllendi 4 tanesi transfer edildi şu an sabırsızlıkla ayın 14 ünü bekliyorum bakalım Allahtan hayırlısı endometriyosiz hastasıyım ve çikolata kistlerim oluyodu aşılama denedim ama yumurtam ıkı keresindede çatlamadı bakalım ne olcak umarım tutar çünki ben maddi durumu çok iyi olan biri diilim ve çidere uye oldum medicana beylikdüzünde dr.selman laçinde oldum tedavimi doktorum çok iyi biri umarım ii olur benım ilaçlarımla transferimle toplam 6000tl tuttu .
dua ediyorum Allahım ne olur tutsun bebeklerime kavuşıyım bu hastalıktan kurtulıyım
merhaba arkadaşlar önce Allahtan hepimize hayırlı olanı vermesini diliyorum ve hepinize ayrı ayrı sevincini acısını paylaşıyorum ..
ben 30 yaşında 11 yıllık evli bi bayanım eylül ayının 1inde ilk tüp bebek denememin transferi oldu 13 yumurta alındı 7 tanesi döllendi 4 tanesi transfer edildi şu an sabırsızlıkla ayın 14 ünü bekliyorum bakalım Allahtan hayırlısı endometriyosiz hastasıyım ve çikolata kistlerim oluyodu aşılama denedim ama yumurtam ıkı keresindede çatlamadı bakalım ne olcak umarım tutar çünki ben maddi durumu çok iyi olan biri diilim ve çidere uye oldum medicana beylikdüzünde dr.selman laçinde oldum tedavimi doktorum çok iyi biri umarım ii olur benım ilaçlarımla transferimle toplam 6000tl tuttu .
dua ediyorum Allahım ne olur tutsun bebeklerime kavuşıyım bu hastalıktan kurtulıyım
m1001 sen nasılsın canım yarın tekrarlıycan mı beta Hcg testini
canım eşin neyi bekliyor eşin sadece tahlil verecek oda onlar için çok kolay zaten eşini anca sen ikna edebilirsin yinede sizin özeliniz benim ne haddime ama benimki sadece bir öneri yanlış anlamazsan :1no2:[/QUOTE
canımmm öyle haddime falan deme nolur herşeyi konşuyoruz burda çok da yadımcı oluosunuz hepiniz elbette istediğini sorabilirsin..
biz daha 6-7 aydır korunmuyoruz ya o yüzden beklio eşim umutla kendiliğinden olur die..bende biraz zaman tanıdım ona 1-2 ay daha umarım o haklı çıkar ama:)
canım eşin neyi bekliyor eşin sadece tahlil verecek oda onlar için çok kolay zaten eşini anca sen ikna edebilirsin yinede sizin özeliniz benim ne haddime ama benimki sadece bir öneri yanlış anlamazsan :1no2:[/QUOTE
canımmm öyle haddime falan deme nolur herşeyi konşuyoruz burda çok da yadımcı oluosunuz hepiniz elbette istediğini sorabilirsin..
biz daha 6-7 aydır korunmuyoruz ya o yüzden beklio eşim umutla kendiliğinden olur die..bende biraz zaman tanıdım ona 1-2 ay daha umarım o haklı çıkar ama:)
canım eşin bence haklı...doktora gidin rutin bir muayene olun..hatta mümkünse tüplerine baktır özellikle..sonra bekleyin..çünkü 6-7 ay kısa bir süre ..tabi doğum kontrol hapı kullandıysan..diğer yollarla nasıl bir bilgim yok..yanlış bilgilendirmek istemem...
normalde hemen çocuk isteyen çiftler hiç korunmasalar bile bazen 1 yılı bulabiliyor hamile kalmaları..bence biraz daha bekleyin derim..çünkü bebek tedavisi masraflı olmasının yanında hem psikolojiyi hemde bedeni yıpratıyor...gerçi yaşın kaç bilemiyorum ama bu sadece benim önerim ..tabiki son karar sizin........
hakkınızda hayırlısı olsun...
canım eşin bence haklı...doktora gidin rutin bir muayene olun..hatta mümkünse tüplerine baktır özellikle..sonra bekleyin..çünkü 6-7 ay kısa bir süre ..tabi doğum kontrol hapı kullandıysan..diğer yollarla nasıl bir bilgim yok..yanlış bilgilendirmek istemem...
normalde hemen çocuk isteyen çiftler hiç korunmasalar bile bazen 1 yılı bulabiliyor hamile kalmaları..bence biraz daha bekleyin derim..çünkü bebek tedavisi masraflı olmasının yanında hem psikolojiyi hemde bedeni yıpratıyor...gerçi yaşın kaç bilemiyorum ama bu sadece benim önerim ..tabiki son karar sizin........
hakkınızda hayırlısı olsun...[/QUOT
hayatım ben hiç korunmadım 1.5 yıllık evliyizson altı 7 aydır eşimde korunmuyor bide etrafımızdaki tüm arkadaşlarımız hamile o yüzden son 23 aydır stresliyizde bayaa biliyoruz ki stes de çk etkili..be 28 yaşımdayım rahim filmi hariç her tetkik yapıldı herşey çok normal gözüküo dedi doktorum aslında rahim filminide çektirmek istirum ama gözüm çok korktu
anladım canım..o zaman vakit kaybetmeyin..ve stres yapmayın..biliyosun stres doğal bir doğum kontrol yolu:))) elimizden ne gelirse yapıcaz gerisini yüce rabbim e bırakacağız...o nasip ederse nasıl olsa bizi bulacak..bu yüzden herşeyi kafana takma..canının ve bu güzel hayatın kıymetini bil...
merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi yaptırcam geçen ay yasmin kullandım adetin 15. günü çağırdılar ve 2 tane kistim oluştu onları aldılar şimdi adetim ve yarın gidicem kontrole.kan akımına foliküllere falan bakılcakmış.şimdi tedavim başlarsa hemen mi başlıcak.bazı yerlerde adetin 21. günü lucrine başlanıo die okudum.bide kısa protokolle uzun protokol arasında ne fark var yani kimlere uygulanıo bunlar.cevap verirseniz sevinirim.allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin inşallah.bi an önce kavuşuruz bebişlere
bu arada benim sorunum fsh yükselmesi yaşım 26 fsh ilaçlarla düşüyo malesef bir yıl denedik ve hamilelik gerçekleşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?