2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

gelbebek26 arkadaşım beni üzmedin sen zaten ben her günümü kızımı düşünerek geçiriyorum. onun kardeşlerini bir an önce ikna edip bana gelmelerini sağlamasını bekliyorum. ammaaaan boşverin şimdi geçmişi güzel günler bizleri bekliyor.pozitif29 u bende merak ettim nasıl acaba umarım kendini biraz olsun toparlamıştır

üzülme arkadaşım benimde yaşanmışlarım seninkine benzer kendini sakın yıpratma bir arkadaşım bana şöyle der "kendini üzme sakın eğer sen varsan onlar var!" önemli olan şu an senin sağlığın tamammı canım umarım bu çektiğin dertlerin mükafatını en yakın zamanda alırsın.

bluestar arkadaşım okudum sende zor günler geçirmişsin allah bir daha göstermesin sağlık sihatlı kucakğına almayı nasip etsin sizlerle yazışmak bana çok iyi geldi

Ceylanur canım çok üzüldüm inanki.Ama Allah'tan ümit kesilmez.Benim de hikayem çok uzun.Bana da dr'lar normal yolla hamile kalamazsın demişti.Onun üzerine kendiliğinden 3 kez hamile kaldım ama kalp atışlarını alamadık.Benim de 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Bu arada yaş ilerledi.Fazla da zamanımız kalmadı tabi.Ben de kan pıhtılaşması sorunu var herhalde.Onun tahlilleriyle uğraşıyorum bu ara.Bayramdan sonra ben de tüp bebek deniycem tabi.Sen hormon kullanırken mi adet oldun.

merhaba arkadaşlar önce Allahtan hepimize hayırlı olanı vermesini diliyorum ve hepinize ayrı ayrı sevincini acısını paylaşıyorum ..

ben 30 yaşında 11 yıllık evli bi bayanım eylül ayının 1inde ilk tüp bebek denememin transferi oldu 13 yumurta alındı 7 tanesi döllendi 4 tanesi transfer edildi şu an sabırsızlıkla ayın 14 ünü bekliyorum bakalım Allahtan hayırlısı endometriyosiz hastasıyım ve çikolata kistlerim oluyodu aşılama denedim ama yumurtam ıkı keresindede çatlamadı bakalım ne olcak umarım tutar çünki ben maddi durumu çok iyi olan biri diilim ve çidere uye oldum medicana beylikdüzünde dr.selman laçinde oldum tedavimi doktorum çok iyi biri umarım ii olur benım ilaçlarımla transferimle toplam 6000tl tuttu .

dua ediyorum Allahım ne olur tutsun bebeklerime kavuşıyım bu hastalıktan kurtulıyım

m.1001 minikkkkkkk güseeelll anneeee nasılsınnnn:)
nasıl hissediosun kendini sen hep anlat o güsel duygularını bizede çk büyük umut olsun..

canım benim teşekkürler..sizlere birzcık umut verip azıcık tebessüm ettirebiliyorsam yüreklerininzi ne mutlu bana..

kendimi nasıl hissttiğime gelince inan bende bilmiyorum..mutluyum ama bu mutluluğun elimden kayıp gitmesinden de korkuyorum..
ALLAH' A emanet ettim bebeklerimi....

rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlerin kucaklarını ikişer ikişer doldursun inşallah....

Basilicum canım inşallah bu mubarek ayda duaların kabul olur.Kavuşursun bebeğine.Sakın stres yapma derim ben sana.Ben çünkü ilk denememde hiç rahat olamadım.Bir de çevremdekilere söylemiştim.O da insana çok stres yaptırıyor.Durmadan soruyorlar hepsi duruyor mu diye.Bu işi bilmeyene anlatamıyorsun derdini.Benim özürlü bir çocuğum olduğu için hep ikiz olmasından korkmuştum.Zaten dr 4 embriyo koyalım demişti ben kabul etmemiştim o yüzden.Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım merhaba hayırlı olsun seninle aynı gün aynı yerde transferimiz olmuş ...bende selman beyin ve aysun hn hastasıyım diyorum çünkü bi işlemi biri yapıyosa diğerini öbürü geliyordu bazen ikisi birden....benimde ayın 14 ü test günüm hadi hayırlısı umarım güzel sonuçlarımız olurda bebişlerimiz geliiirrbenimki sebepsiz inferlite bakalım sebebi belli olaccakmı ...bugün 7.günümüz herhangi bişey hissediyomusun?

inşalah canım sen hep olumlu düşün zaten bebeklerim benimle ki de kendi kendine emin ol onlar sana koşarak gelicek umutsuzluk yok:)

anladım canım..o zaman vakit kaybetmeyin..ve stres yapmayın..biliyosun stres doğal bir doğum kontrol yolu:))) elimizden ne gelirse yapıcaz gerisini yüce rabbim e bırakacağız...o nasip ederse nasıl olsa bizi bulacak..bu yüzden herşeyi kafana takma..canının ve bu güzel hayatın kıymetini bil...

canım benim çok teşekkür ederim ben biliyorum ki hepimiz süper bi anne olucas hiç şüphem yok rabbim çok büyük ay bakmışız çift çizgi:)

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi yaptırcam geçen ay yasmin kullandım adetin 15. günü çağırdılar ve 2 tane kistim oluştu onları aldılar şimdi adetim ve yarın gidicem kontrole.kan akımına foliküllere falan bakılcakmış.şimdi tedavim başlarsa hemen mi başlıcak.bazı yerlerde adetin 21. günü lucrine başlanıo die okudum.bide kısa protokolle uzun protokol arasında ne fark var yani kimlere uygulanıo bunlar.cevap verirseniz sevinirim.allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin inşallah.bi an önce kavuşuruz bebişlere

bu arada benim sorunum fsh yükselmesi yaşım 26 fsh ilaçlarla düşüyo malesef bir yıl denedik ve hamilelik gerçekleşmedi

bu arada benim sorunum fsh yükselmesi yaşım 26 fsh ilaçlarla düşüyo malesef bir yıl denedik ve hamilelik gerçekleşmedi

canım hayırlı olsun,
bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım... uzun protokol genelde yumurta rezervi yüksek olanlara uygulanıyor, kısa protokol ise yaş grubu ilerlemiş ve yumurta rezervi düşmeye başlamış adaylara diye duymuştum. ben poliksitik yapıda olduğum için uzun protokol uygulandı , yumurta adetlerini kotrol altına almaya çalıştılar, ama dikkat edilmesine rağmen 30 yumurtam oluştu. uzun protokolde adetin 21. günü lucrinle başlıyorsun, ortalama 14 gün sonra yeniden adet görmen bekleniyor, bazen lucrin adet gecikmesi yapabiliyor endişelenme, adet görene kadar lucrini kesmeyecekler. adet olunca yumurtalıklarını uyaracak ilaç vermeye başlayacaklar. lucrin baskılama yapıp içerde yumurta oluşmasını engelliyor, durumu kontrol altına lınca bu sefer yumurta oluşsun diye ilaç veriyorlar . Bunlar genelde karından veya göbekten yapılan yumurtlama iğneleri oluyor. Bu esnada sen 2-3 günde bir ultrason kontrolüne gidiyorsun, kaç yumurta oluşmuş, büyüklükleri nasıl, büyümeleri nasıl takip ediyorlar. bu aşamayı geçtikten sonra yani yumurtalar beklenen seviyeye ulaşınca bir çatlatma iğnesi yapıyorlar . Tek doz bu iğneden sonra yaklaşık 36. saatinde yumurtalarını topluyorlar , ya hafif bir sakinleştirici veriyorlar ya da anestezi ile 15-20 dak operasyonla alınıyor yumurtaların. benim 30 yumosum vardi sakinlesitirici ile olmaz deyip anestezi verip bayiltarak almislardi. buraya kadar olan islemlerin hicbiri agrili veya acili degil. Korkacak birsey yok yani. Sonra esinden alinan spermleri senin bu yumurtalarınla dölleyip, kaliteli embryo oluşmussa sana trasnfer ediyorlar, trasnfer anestezi olmadan ayık halde yapılıyor. Bu da hiç acı duyulmayan bir işlem.. Sonra da 12-13 gün bekleyip test yapıyorsun.... İnşallah tüm aşamaların sorunsuz stressiz geçer ve bebğin sana gelir..
Tedavin hayırlı olsun, allah da yardım etsin canım.

arkadaşlar gerçekten yaş ne yapacağım bilmiyorum. topu topu üç yumurtam oluştu oda biri olgun diğeri yarı olgun sayılır 3.de daha minik bebek. ne yapacağım daha ilaç kullanıyorum ama çok hayal kırıklığına uğradım ne yapacağım bilmiyorum inşallah bunlar döllenme yeteneğine sahiptirlerde beni fazla üzmezler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…