- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
arkadaşlar gerçekten yaş ne yapacağım bilmiyorum. topu topu üç yumurtam oluştu oda biri olgun diğeri yarı olgun sayılır 3.de daha minik bebek. ne yapacağım daha ilaç kullanıyorum ama çok hayal kırıklığına uğradım ne yapacağım bilmiyorum inşallah bunlar döllenme yeteneğine sahiptirlerde beni fazla üzmezler,
çok teşekkür ederim serenanes bana o zaman kısa protokol uygularlar galiba yumurta rezervi azlığından dolayı.inşallah hepimiz için ii dileklerin gerçekleşir
arkadaşlar gerçekten yaş ne yapacağım bilmiyorum. topu topu üç yumurtam oluştu oda biri olgun diğeri yarı olgun sayılır 3.de daha minik bebek. ne yapacağım daha ilaç kullanıyorum ama çok hayal kırıklığına uğradım ne yapacağım bilmiyorum inşallah bunlar döllenme yeteneğine sahiptirlerde beni fazla üzmezler,
slm arkadaşlar
lansor mrb.. ordamısın??
slm arkadaşlar
üff nasıl olsun sanırım sürekli negatif aldıgım için içimden bir ses olmadı diyor.. eşimle çok rahatız sanki hiçbişey yokmuş gibi normal davranıyoruz üzülmemek için... idrar testi yarın yapıcam...
inşallah canım çok yıkılırım yaa bu kadar denemede hiç tutmayınca... testi cumartesi degil cuma yaptırcam mübarek gün diye... gerçi bundan öncekide cumaydı hatırlarsan...benim seste bu sefer oldu diyor hadi bakalım hangimizin sesi haklı çıkacakCADIARZU inşallahhhhh bennnnnnnnnn haklı çıkacağımmmmmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım çok yıkılırım yaa bu kadar denemede hiç tutmayınca... testi cumartesi degil cuma yaptırcam mübarek gün diye... gerçi bundan öncekide cumaydı hatırlarsan...
bu arada eşimin sperm sayısı 25 milyona yükselmiş 4 milyonla başlamıştık... doktor bakarsınız normalde olabilir diyor...
ben yeni üyeyim..evleneli 5 yılı oldu ve bizde beebek için mücadele veriyoruz.bir düşük bir dış gebelik..iki ameliyat ve bir başarısız tüp bebek.....yazarken çok kısa ama yaşarken öyle uzun ve zor ki...iki haftadır burayı takip ediyorum ve yalnız değilmişim bunu anladım...şu an ikinci denememi istanbul tüp bebek merkezi aret kamar da yaptırıyorum....pazar günü yumurtalar toplanacak...allah büyüktür dedim ve tamamen ona bıraktım bu sefer... İNŞALLAH İSTEYEN DİLEYEN TÜM KULLARIYLA BERABER BANADA NASİP ETSİN YÜCE RABBİM
evet yaaa işte benim korkumda bu ilaçlar bişey yapmıyo diyolar ama bak gonal f 300 le başladım şimdi 450 ile bile 5 yumurta ancak topladılar giderek yumurtalarımda azalıyo sanırım... az kalsın bikere keşke pco olsam dicektim yaaa...eeeee ne güzel iştehihoyyyt hihoyyyt bizimki de 2-3 ten 400 bine çıktı hala normal yoldan olmaz ama yinede ben çokkk mutluyummmm.haaa birde ben bütün bu tedavi ve ameliyatlardan sonra polikistik over olmuşum.herşey normalken 24 yumurtam olmuştu şimdi ne olacak hiç bilemiyorum ohsss olmazsam iyidir valla.gerçi ben onu da bekliyorum bir o kalmıştı başıma gelmeyen
witch26 bence umutlu olmalısın ki sonuç pozitif olsun....umutsuzluk bize hiçbirşey getirmez dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?