2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

rabbim verecek olduktan sonra bir yumurta bir sperm yeterli biliyorsun canım.inşallahhh sende bize burdan güzel haberler vereceksin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok teşekkür ederim serenanes bana o zaman kısa protokol uygularlar galiba yumurta rezervi azlığından dolayı.inşallah hepimiz için ii dileklerin gerçekleşir

çok teşekkür ederim serenanes bana o zaman kısa protokol uygularlar galiba yumurta rezervi azlığından dolayı.inşallah hepimiz için ii dileklerin gerçekleşir

belli olmaz, kendini şlartlandırma nihayetinde karar doktorların, rahim durumu, yumurta, yaş, sperm kalitesi vs bir sürü değere bakıp karar veriyorlar.. hakkında hayırlısı olsun inşallah

üzme kendini lansor17 ninde dediği nasip olduktan sonra 1 yumurta da yeterli...nasip değilse de isterse 10 tane yumurtan 1. kalite olsun nafile..dua edelim..kucağın tez zamanda sağlıklı bir bebişle dolsun..

üff nasıl olsun sanırım sürekli negatif aldıgım için içimden bir ses olmadı diyor.. eşimle çok rahatız sanki hiçbişey yokmuş gibi normal davranıyoruz üzülmemek için... idrar testi yarın yapıcam...

benim seste bu sefer oldu diyor hadi bakalım hangimizin sesi haklı çıkacakCADIARZU inşallahhhhh bennnnnnnnnn haklı çıkacağımmmmmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim seste bu sefer oldu diyor hadi bakalım hangimizin sesi haklı çıkacakCADIARZU inşallahhhhh bennnnnnnnnn haklı çıkacağımmmmmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım çok yıkılırım yaa bu kadar denemede hiç tutmayınca... testi cumartesi degil cuma yaptırcam mübarek gün diye... gerçi bundan öncekide cumaydı hatırlarsan...

bu arada eşimin sperm sayısı 25 milyona yükselmiş 4 milyonla başlamıştık... doktor bakarsınız normalde olabilir diyor...

inşallah canım çok yıkılırım yaa bu kadar denemede hiç tutmayınca... testi cumartesi degil cuma yaptırcam mübarek gün diye... gerçi bundan öncekide cumaydı hatırlarsan...

olur mu öyle yıkılmak falan evet üzülürüz allah esirgesin negatif sonuç karşısında ama ya bu durum hayırsa senin için ya hep tutup tutup sonra kaybetseydin belki biraz polyannacıyım ama ben başımıza gelen her durumun aslında bizler için iyi şeyler olduğunu düşünürüm sende öyle ol emi......inşallahhh bebişin bu sefer seninle kalacak ama tersi olursa da bizler bu hayatta yıkılmadan dimdik ayakta durarak vereceğiz sınavımızı

ben yeni üyeyim..evleneli 5 yılı oldu ve bizde beebek için mücadele veriyoruz.bir düşük bir dış gebelik..iki ameliyat ve bir başarısız tüp bebek.....yazarken çok kısa ama yaşarken öyle uzun ve zor ki...iki haftadır burayı takip ediyorum ve yalnız değilmişim bunu anladım...şu an ikinci denememi istanbul tüp bebek merkezi aret kamar da yaptırıyorum....pazar günü yumurtalar toplanacak...allah büyüktür dedim ve tamamen ona bıraktım bu sefer... İNŞALLAH İSTEYEN DİLEYEN TÜM KULLARIYLA BERABER BANADA NASİP ETSİN YÜCE RABBİM

bu arada eşimin sperm sayısı 25 milyona yükselmiş 4 milyonla başlamıştık... doktor bakarsınız normalde olabilir diyor...

eeeee ne güzel iştehihoyyyt hihoyyyt bizimki de 2-3 ten 400 bine çıktı hala normal yoldan olmaz ama yinede ben çokkk mutluyummmm.haaa birde ben bütün bu tedavi ve ameliyatlardan sonra polikistik over olmuşum.herşey normalken 24 yumurtam olmuştu şimdi ne olacak hiç bilemiyorum ohsss olmazsam iyidir valla.gerçi ben onu da bekliyorum bir o kalmıştı başıma gelmeyen

ammmiiiiiinnnnn canım.inşallahhh bu sefer sağlıkla bir bebek sahibi olursun.tabiii bizlerde.....

witch26 bence umutlu olmalısın ki sonuç pozitif olsun....umutsuzluk bize hiçbirşey getirmez dimi ama

evet yaaa işte benim korkumda bu ilaçlar bişey yapmıyo diyolar ama bak gonal f 300 le başladım şimdi 450 ile bile 5 yumurta ancak topladılar giderek yumurtalarımda azalıyo sanırım... az kalsın bikere keşke pco olsam dicektim yaaa...

witch26 bence umutlu olmalısın ki sonuç pozitif olsun....umutsuzluk bize hiçbirşey getirmez dimi ama

haklısın canım ama çok umutlu oluncada çok yıkılıyosun napıyım... sende canını sıkma yalnız degilsin bak bu benim 4. denemem düşün hiç tutmadı şimdiye kadar nasip deyip 3 ayda bir deniyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…