evet yaaa işte benim korkumda bu ilaçlar bişey yapmıyo diyolar ama bak gonal f 300 le başladım şimdi 450 ile bile 5 yumurta ancak topladılar giderek yumurtalarımda azalıyo sanırım... az kalsın bikere keşke pco olsam dicektim yaaa...
arkadaşlar bu sefer embriyoları dondurmak istyrm fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz ltfn
eeeee ne güzel iştehihoyyyt hihoyyyt bizimki de 2-3 ten 400 bine çıktı hala normal yoldan olmaz ama yinede ben çokkk mutluyummmm.haaa birde ben bütün bu tedavi ve ameliyatlardan sonra polikistik over olmuşum.herşey normalken 24 yumurtam olmuştu şimdi ne olacak hiç bilemiyorum ohsss olmazsam iyidir valla.gerçi ben onu da bekliyorum bir o kalmıştı başıma gelmeyen
lansorcum bu tedaviden sonra böyle bişey olma ihtimali varmıymış pko ilk defa duyuyorum merak etme benide bulur
bizden kesin ayrı ücret istenecek...zaten bu deneme için kredi çektik ne yapalımisterlerse vercez...birincide beş embriyo oldu hepsini koydular
evet yaa hala yazarken aklıma geliyor... ama giderekte artıyor dualar rabbim kabul etsin inşallah... ( dua ediyosun dimi bana bak olmazsa sıra sendeyken dua etmem :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak witch bizim gibi bir stajyer daha çıktı haydi doğru cami önlerini doldurmayakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
mavi canım biz dua ede ede kendimizi dilencilere benzetmeye başlamıştık zamanında.....sende bizden oldun desene....
ŞUAN OKADAR RAHATLADIMKİ PAYLAŞABİLMK SÜPERMİŞ YAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5
evet yaa hala yazarken aklıma geliyor... ama giderekte artıyor dualar rabbim kabul etsin inşallah... ( dua ediyosun dimi bana bak olmazsa sıra sendeyken dua etmem :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oooo canım daha neler neler kazara hamile kalıp şimdi zamanı degildi napıcam diyenler.. artık çocuk istiyoruz deyip bir ay sonra zırt diye hamile kalanlar ... onlar için çok normal kıymetini asla bilemezler...BİZİMLE AYNI YIL EVLENENLER İKİNCİYİ DOĞURDU ONLAR BENİ ASLA ANLAYAMAZ ASLA......ZATEN DERDİMİ AÇIK AÇIK HİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMIYORUM ..ÖNEMSEMİYORMUŞ GİBİ YAPIYORUM...:kedi:
BİZİMLE AYNI YIL EVLENENLER İKİNCİYİ DOĞURDU ONLAR BENİ ASLA ANLAYAMAZ ASLA......ZATEN DERDİMİ AÇIK AÇIK HİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMIYORUM ..ÖNEMSEMİYORMUŞ GİBİ YAPIYORUM...:kedi:
ayy tek hamile kalıyım o bebişlere bile dua ettiricem sana.. o kadarını borçlular bana artık ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3etmez miyim hiç bi denem.inşallahhh bu dualarımızı duyacak rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: sen bir hamiş ol da istersen hiç dua etme bana tatlım ben ettirecek yeni stajyerler bulurum kendimeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?