2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inşallahhhh yumurta rezervini bir daha kullanmaya gerek kalmaz canım.sende sonra bol bol yenilersin düzenlersin rezervini:Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar bu sefer embriyoları dondurmak istyrm fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz ltfn

dondurma işlemi için öncelikle dondurulacak sayıda ve kalitede embriyonun kalmış olması gerekiyor geride canım.zaten buna da doktorun karar veriyor.fiyatsa her merkezde değişiyor maleseffff.bazı merkezler tedavi pakedinin içine alıyor zaten emb.dondurmayı....

lansorcum bu tedaviden sonra böyle bişey olma ihtimali varmıymış pko ilk defa duyuyorum merak etme benide bulur

lansorcum bu tedaviden sonra böyle bişey olma ihtimali varmıymış pko ilk defa duyuyorum merak etme benide bulur

canım benim ilkinde açık ameliyat olana kadar bebek kendini olmadık yerlere sakladı ve b hcg çokkk yükseldi dondurulmuşlarda ise negatif sonuç aldım fakat embriyolar kendilerini adetle birlikte dışarı atmadılar ve onun içinde ek tedavi olmak zorunda kaldım sanırım bu işlemler sırasında benim rahim beyni yaktıkafamçokkarıştı hem bebişleri taşıyamıyorum sağlıkla hemde bir aldım mı içime öyle kendiliğinden dışarı bırakmıyorum:kedi: benden başkasında olacağını pek sanmıyorum yani bötle bir durumunCADIARZU

bizden kesin ayrı ücret istenecek...zaten bu deneme için kredi çektik ne yapalımisterlerse vercez...birincide beş embriyo oldu hepsini koydular

bizden kesin ayrı ücret istenecek...zaten bu deneme için kredi çektik ne yapalımisterlerse vercez...birincide beş embriyo oldu hepsini koydular

embiryo dondurmanın fiyatı ayrı oluyor... benim bildiğim 600-1000 arası degişiyor ücreti.... dondurulması için iyi kalitede bikaç embiryo kalması lazım benimde dört beş tane oluyor hepsini yerleştiriyorlar şimdiye kadar donduracak embiryom olmadı...

teşkr witch26 hakkımızda hayırlısı olsun....TAM TESLıMYET ALLAH BÜYÜKTÜR BE..... HıÇ UMULMADIK ANLARDA GELıR MUCıZELER ...RABBıM BıZıM MUCıZELERıMıZı TEZ ZAMANDA KUCAĞIMIZA VERSıN ıNŞALLAAAAAAAAAAAHHHH...DUA MANYAĞI OLDUM VALLA:gitme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak witch bizim gibi bir stajyer daha çıktı haydi doğru cami önlerini doldurmayakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
mavi canım biz dua ede ede kendimizi dilencilere benzetmeye başlamıştık zamanında.....sende bizden oldun desene....

evet yaa hala yazarken aklıma geliyor... ama giderekte artıyor dualar rabbim kabul etsin inşallah... ( dua ediyosun dimi bana bak olmazsa sıra sendeyken dua etmem :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BıZıMLE AYNI YIL EVLENENLER ıKıNCıYı DOĞURDU ONLAR BENı ASLA ANLAYAMAZ ASLA......ZATEN DERDıMı AÇIK AÇIK HıÇ KıMSEYLE PAYLAŞMIYORUM ..ÖNEMSEMıYORMUŞ GıBı YAPIYORUM...:kedi:

evet yaa hala yazarken aklıma geliyor... ama giderekte artıyor dualar rabbim kabul etsin inşallah... ( dua ediyosun dimi bana bak olmazsa sıra sendeyken dua etmem :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

etmez miyim hiç bi denem.inşallahhh bu dualarımızı duyacak rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: sen bir hamiş ol da istersen hiç dua etme bana tatlım ben ettirecek yeni stajyerler bulurum kendimeŞeniz

BİZİMLE AYNI YIL EVLENENLER İKİNCİYİ DOĞURDU ONLAR BENİ ASLA ANLAYAMAZ ASLA......ZATEN DERDİMİ AÇIK AÇIK HİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMIYORUM ..ÖNEMSEMİYORMUŞ GİBİ YAPIYORUM...:kedi:
oooo canım daha neler neler kazara hamile kalıp şimdi zamanı degildi napıcam diyenler.. artık çocuk istiyoruz deyip bir ay sonra zırt diye hamile kalanlar ... onlar için çok normal kıymetini asla bilemezler...

BİZİMLE AYNI YIL EVLENENLER İKİNCİYİ DOĞURDU ONLAR BENİ ASLA ANLAYAMAZ ASLA......ZATEN DERDİMİ AÇIK AÇIK HİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMIYORUM ..ÖNEMSEMİYORMUŞ GİBİ YAPIYORUM...:kedi:

canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran tabiki dışarıda.benimde bebeğim olmuyor diye bir belediye hoporlöründen anons etmediğim kaldı(tabiki sorun bende diye biliyor herkez)ama bir bebeğim olsun onu anons ettirecem inşallahhhhhgamyoncuiremsu

HEM EN GÜZEL BEBEKLER BıZıMKıLER OLCAK...NEDE OLSA MıLLET BıZ HAMıLE KALALM DıYE SEFERBER OLUYOR........:lepi:

etmez miyim hiç bi denem.inşallahhh bu dualarımızı duyacak rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: sen bir hamiş ol da istersen hiç dua etme bana tatlım ben ettirecek yeni stajyerler bulurum kendimeŞeniz
ayy tek hamile kalıyım o bebişlere bile dua ettiricem sana.. o kadarını borçlular bana artık ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…