- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
ayy tek hamile kalıyım o bebişlere bile dua ettiricem sana.. o kadarını borçlular bana artık ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım testm yarın degil cumartesi ama ben cuma yaptırıcam büyük ihtimal mubarek gün hayırlı olur belki diye... yarın bizde adet oldu artık idrar testi yapcam evde....witch26 yarın test kaçta belli olur ve ne zaman bize yazarsın
en küçük bir sözden ,olaydan ,bir gülümsemeden bile umut bekler oldum..bana umut ol ne olur...benim halamın hiç olmadı çok korkuyorum :sinifsinif:
yaaa ben idrarda bakıcam ama çatlatma iğnesi vurdum o yalancı pozitif çıkarabilir dimi....
yaaa ben idrarda bakıcam ama çatlatma iğnesi vurdum o yalancı pozitif çıkarabilir dimi....
canım o herkese verilmiyo transferden sonra 3 kez vurdum ben...evet olabilir diyor dr lar ama ben hiççç duymadım burda yalancı pozitifi.kimin pozitif haberini alsak idrardan hep gerçekten hamile oldular.inşallahhh seninde öyle olacakkkk:Saruboceq: :Saruboceq:
canım o herkese verilmiyo transferden sonra 3 kez vurdum ben...
tatlı rüyalar canımm....ben artık yatıyorum kızlar iyi geceler size.sahura kadar 1-2 saat kestireyim azıcık....
lansor17 ve m.1001 arkadaşlarım beni yüreklendirici yazılarınız için teşekkür ederim. akşam stresten başım öyle ağrıyorduki erkenden uyumuşum. biliyorum örnekleride var tek yumurtanın döllenipte çok güzel minik bir kıza dönüştüğünü gördüm ama işte yinede insan bazı terslikleri düşünmeden yapamıyor. ama yine moralimi toparlayıp yola devam edeceğim. bakalım allahtan ümit kesilmez.
evet canım bende senin gibi kısa protokole başladım femara da kullandım 300 ıu gonal-f ve 4 toz birsu menagon kullanıyorum. bendede aynı durum söz konusu ve canım yumurtalarım henüz üç tanecikmerhaba arkadaşlar bugün adetin 2. günü ve kontrole gittim.ilaçlara başlıcaz.bende erken yumurta yetmezliği vardı(yüksek fsh ) bugün femara ya başladım yarın da menagon vurdurmaya başlıcam.benimki kısa protokol olcak.pazartesi de kontrol var.hayırlı günlerde başladık tedaviye inşallah sonuda hayırlı olur.bu dileğim herkes için.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bu şekilde tedavi gören varmı aranızda sonuçlar nasıl oldu inşallah yumurta çok ve kaliteli olur :)
canım banada ilk kez verdi transfer günü dahil 3 gün arayla normal dozun 3 te birini yapıyosun bende şaşırmıştım internette araştırdım prospektüsünü okuyuncada yazıyor tutunmaya yardımcıymış herşeyi deniyolar artık bende.... idrar testini yaptım canım silik çıktı ama işte çatlatma iğnesinden olabilir... cumartesi sabah yine yapıcam ona görede kan vermeye hazırlıklı gidicem...witch26 nerdesinnnn?idrar testi yaptınmı?bugün kaç defa girip baktım ama yoktun....bide nedentransferden sonra çatlatma iğnesi verdi doktorun hiç duymamıştım daha önce....gerçi en mantıklısı kan testini beklemek..en garanti sonuç nede olsa:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?